Bebeğini kaybedenler......

canım çok üzüldüm bende mart annesiydim ama ağustosta kaybettim bebeğimi..
şimdi temmuz annesiyim Allahın izniyle darısı başınıza tatlım..
zaman çok çabuk geçiyor..

burko ve nilayyy cok cok tesekkur ederım guzel sozlerıınız ıcın
bıraz once doktordan geldım bebegımın bıopsısı bellı oldu
bellı bır neden bulunamamıs
kötü bişeye sevinmek böyle olsa gerek...
kurtajdan sonra enfeksıyon olusmus ılac verdı acaba normalmı sızdede boyle oldumu
cevaplarsanız sevınırım

mrb arkadaşlar, akşam üzeri işyerinde kahverengi akıntı geldi.Yaklaşık bir saat önce de kan geldi sanırım bebeğim bana veda ediyor...Dualarınızı esirgemeyin nolur

gittinmi doktora bak bende merak ettin inşallah bir problem yoktur...:Saruboceq:
canım çok üzüldüm dualarım seninle...

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar, akşam üzeri işyerinde kahverengi akıntı geldi.Yaklaşık bir saat önce de kan geldi sanırım bebeğim bana veda ediyor...Dualarınızı esirgemeyin nolur

Canım Allah yardımcın olsun, dualarımız seninle...:Saruboceq: Çok merak ettim İnşallah kötü bişey olmaz.. Bizi haberdar et lütfen..

canım çok üzüldüm bende mart annesiydim ama ağustosta kaybettim bebeğimi..
şimdi temmuz annesiyim Allahın izniyle darısı başınıza tatlım..
zaman çok çabuk geçiyor..

Nilay'cım senin adınada çok sevindim gerçekten.. İnşallah çok sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin.
Allah bizde o güzel günleri görmeyi nasip etsin..

ıns canım hıcbırsey olmaz allahın ıznıyle ve saglıklı bır hamılelık gecırırsın
korkma dua et
allah bılıyo herseyı
dualarım senınle
bende gece bebegımı gordum ruyamda
cok agladım ama esım uyandırdı
yesıl bır ormanda 2 yaslarında bır kıızım varmıs
aramız bıraz uzak anne bak ben oynuyorum burda cok mutluyum der
bende ona bakar gulerım tamam annecım derım
sonra bırden hastanede olurum
ve yıne kurtaj olurum
bebegın öldü derler bana
olamaz bu bır ruya bu bır ruya demeye baslarım ruyamda
esım uyanmıs cıglıklarıma
benı uyandırmaya calısmıs
aglayarak kendıme geldım
ve sabaha kadar uyuyamadım
benım melegımm cennette ve cok mutlu annesı uzulmesın dıye allahım bana onu gosterdı
artık daha rahatım
cunku cok mutlu ve guzel bır yerde

Nilay'cım senin adınada çok sevindim gerçekten.. İnşallah çok sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin.
Allah bizde o güzel günleri görmeyi nasip etsin..
çok teşekkürler canım darısı başınıza inşallah..
canım önemli birşey yoktur birşey inşallah
dr neden hemen çağırmadı bana biraz ilgisiz geldi doktorun canım çarşambaya kadar neden bekletiyorki.. sen dua et canım benimde Allahım bebeğini korusun..

canım benim çok duygulandım..
içim kötü oldu..senağlama

canım benim rabbim inşallah sana güzel hayırlı birkız nasip eder
yazını okuyunca bir hoş oldum evlat evlat işte karnında kan pıhtısı bile olsa insanın ciğeri yanıyor annelik daha o karnına düştüğü an başlıyor sabret arkadaşım bizler bu günlere sabrederek geldik sıkıntılı olduğun her an bizlerle paylaşabilirsin.....

bu arada nevin,sinem,selma sibel nerdesiniz kızlar ?
topiğe hiç uğramaz oldunuz....
küstüm valla size......

küstüm valla size......

küsme küsme,geldim.hem işlerin yoğunken biz sana küstük mü klava: yazılı haftasındayım canım arkadaşım,önce soru hazırlama faslı,ardından onları okumak...150 tane yazılı kağıdım var okunacak.her zaman her yerde iddia ederim,eve bizden daha fazla iş getiren bir meslek daha olamaz.ama aklımda ve gönlümdesiniz,cevap yazamasam da okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı.sibeli ben de çok merak ediyorum,gecikmesi vardı.inşallah iyi haberlerle döner.hepinize sevgiler,çok seviliyorsunuz,unutmayın.

canım benim özlendiğinizi belirtmek istedim
valla allah kolaylık versin ne diyeyim
işten evden çoğu zaman vakit ayıramıyoruz buraya...
kendine iyi bak arkadaşım...

babynurse, bebeğim sağlıklı gelişmediği için dün kürtaj olmak zorunda kaldım. ama hiç kanamam yok, sadece dün azıcık geldi o kadar. geçen senede kürtaj olmak zorunda kalmıştım, ama bir kaç gün kanamıştı gibi hatırlıyorum. normal mi böyle kanamaması acaba?

küstüm valla size......

vallaha haklısın canım.ama halımı bı gorsen yazılıların arasında kaybolmus durumdayım.ev kagıt doldu bol tatıllı rahat meslek ogretmenlık dıye dusunenlere duyurulur.herkes ısten cıkıp eve gıder.bız mesaı bıtsede ıısı eve getırıoruz.valla bunaldım kagıtlardan.esımde sıtem etmeye basladı tavastan.halecıgım ben genetık testlerı yaptırmaya karar verdım.bıde bı doktora daha muayene oldum.oda guzel seyler soyledı bakalım.ama smear sonucum onemlı sımdı.daha once kanse oncusu lezyon cıkmıstı.cın 1 bılırsın sen.koter olmustum.ama gecmısmı bakalım.gecmedıyse tekrar tedavı olmak zorunda kalıcam cunku.bu yuzden dualarınıza ıhtıyacım var.smear ve tahlıllaer temız cıkarsa ocakta calısmalara baslıcam allah ızın verırse tabı...sızde neler var neler yok kızlar....

canım benım ya al bendende o kadar nasıl bunaldım bı bılsen.gozlerım bozuluyo galıba artık okumaktan.neyse bıtsınde sunlar baslayalım calısmalara dımı? sende nedır durumlar?

çok geçmiş olsun canım ara ara kanaman gelir zaten ...
rahim içerde bir parça olduğu zaman onu atmak için kanar endişelenme

evet canım cervikal intraepitelyal neoplazi (cın)geçirmişsin ama çok şükür cın 1 olarak kalmış ilerleyen evrelere geçmemiş 6 ayda bir düzenli smear yaptır mutlaka...birde normal doğum yapamıyorsun biliyorsundur hiç bir sorun çıkmaz zannetmiyorum inşallah artık sende tekrar bir başlangıç yaparsın..ben bu aralar çok yoğunum tüp bebeği kuruyoruz nerde çalıştığım belli değil o yüzden çocuk yapmaya fırsatım yok biraz erteliyorum o yüzden...allah sanada kolaylık versin kağıtlarınla....

canım benım cok gecmıs olsun.allah yenısıne saglıklısına kavusturur ınsallah en kısa zamanda...senağlama
baby nurse ve nilayyy arkadaslarım cok tesekkur ederım
sızı umarım üzmemişimdir
sadece paylasmak ıstedım ruyamı:teselli:

:1no2:umarım zamanla alısıp hep beraber ayakta durucaz kızlar

canım benım ya al bendende o kadar nasıl bunaldım bı bılsen.gozlerım bozuluyo galıba artık okumaktan.neyse bıtsınde sunlar baslayalım calısmalara dımı? sende nedır durumlar?

canım,ben bu ay ilaçlarıma başladım,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.heyecanla bekliyorum.

arkadaşım seninle aynı kaderi yaşıyoruz. haftalık bebeğimi kalbi atmadığı için dün aldılar.1-2 pedlik kanamm oldu.şimdi nerdeyse hiç yok.günlük ped kullancak durumdayım.dr kiminin 15 gün,kiminin 3 gün demişti ama yarım gün sürdü benim.normal mi bilmiyorum.sen ilk kontrole ne zaman gideceksin.bide senin bebeişin niye alındı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…