- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.101
Merhaba melek annelerı
bende 15 gün öncesine kadar nisan anneleri arasındaydım
ama melegimi kaybettim.
hiçbir sorun olmadan normal kontrolüme gitmiştim ama doktorum bebegınım kalbının 2 hafta önce durdugunu söyledi
o an yıkıldım.
Ve bir gün sonra bebegımı kürtajla aldılar.Şu an cok kötüyüm
umarım allahım kımseye yasatmaz bu acıyı
artık bende aranızdayım
mrb arkadaşlar, akşam üzeri işyerinde kahverengi akıntı geldi.Yaklaşık bir saat önce de kan geldisanırım bebeğim bana veda ediyor...Dualarınızı esirgemeyin nolur
mrb arkadaşlar, akşam üzeri işyerinde kahverengi akıntı geldi.Yaklaşık bir saat önce de kan geldisanırım bebeğim bana veda ediyor...Dualarınızı esirgemeyin nolur
canım çok üzüldüm bende mart annesiydim ama ağustosta kaybettim bebeğimi..
şimdi temmuz annesiyim Allahın izniyle darısı başınıza tatlım..
zaman çok çabuk geçiyor..
çok teşekkürler canım darısı başınıza inşallah..Nilay'cım senin adınada çok sevindim gerçekten.. İnşallah çok sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin.
Allah bizde o güzel günleri görmeyi nasip etsin..
canım önemli birşey yoktur birşey inşallahsaolun arkadaşlar akşam çok az kanama geldi doktorumu aradım sakin ol dedi eğer çok fazla artarsa ve çok ağrın olursa hemen bana gel dedi.Ama akşam o ilk den sonra bidaha hiç gelmedi bütün gece tertemizdi sabah da işe geldim hala bi kanama vs. olmadı.Doktorumu aradım ağır kaldırma normal seyrine devam et dedi.Çarşamba gidicem doktora işde bakıcak. İnş. doktorun dediği gibi geç yumurtlama olmuştur bebek 8 haftalık değil 6 haftalık olurmuş bu durumda.Ve kanama da hafifse yerleşme esnasında olabilirmiş.
Hep mişler mışlar yani kızlar hiç bişey kesin diil şimdilik. Çarşambayı beklemekten başka çarem yok.Dua edin inş. hayırlısı olsun.
ıns canım hıcbırsey olmaz allahın ıznıyle ve saglıklı bır hamılelık gecırırsın
korkma dua et
allah bılıyo herseyı
dualarım senınle
bende gece bebegımı gordum ruyamda
cok agladım ama esım uyandırdı
yesıl bır ormanda 2 yaslarında bır kıızım varmıs
aramız bıraz uzak anne bak ben oynuyorum burda cok mutluyum der
bende ona bakar gulerım tamam annecım derım
sonra bırden hastanede olurum
ve yıne kurtaj olurum
bebegın öldü derler bana
olamaz bu bır ruya bu bır ruya demeye baslarım ruyamda
esım uyanmıs cıglıklarıma
benı uyandırmaya calısmıs
aglayarak kendıme geldım
ve sabaha kadar uyuyamadım
benım melegımm cennette ve cok mutlu annesı uzulmesın dıye allahım bana onu gosterdı
artık daha rahatım
cunku cok mutlu ve guzel bır yerde
canım benim rabbim inşallah sana güzel hayırlı birkız nasip ederıns canım hıcbırsey olmaz allahın ıznıyle ve saglıklı bır hamılelık gecırırsın
korkma dua et
allah bılıyo herseyı
dualarım senınle
bende gece bebegımı gordum ruyamda
cok agladım ama esım uyandırdı
yesıl bır ormanda 2 yaslarında bır kıızım varmıs
aramız bıraz uzak anne bak ben oynuyorum burda cok mutluyum der
bende ona bakar gulerım tamam annecım derım
sonra bırden hastanede olurum
ve yıne kurtaj olurum
bebegın öldü derler bana
olamaz bu bır ruya bu bır ruya demeye baslarım ruyamda
esım uyanmıs cıglıklarıma
benı uyandırmaya calısmıs
aglayarak kendıme geldım
ve sabaha kadar uyuyamadım
benım melegımm cennette ve cok mutlu annesı uzulmesın dıye allahım bana onu gosterdı
artık daha rahatım
cunku cok mutlu ve guzel bır yerde
bu arada nevin,sinem,selma sibel nerdesiniz kızlar ?
topiğe hiç uğramaz oldunuz....
küstüm valla size......
küsme küsme,geldim.hem işlerin yoğunken biz sana küstük müklava: yazılı haftasındayım canım arkadaşım,önce soru hazırlama faslı,ardından onları okumak...150 tane yazılı kağıdım var okunacak.her zaman her yerde iddia ederim,eve bizden daha fazla iş getiren bir meslek daha olamaz.ama aklımda ve gönlümdesiniz,cevap yazamasam da okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı.sibeli ben de çok merak ediyorum,gecikmesi vardı.inşallah iyi haberlerle döner.hepinize sevgiler,çok seviliyorsunuz,unutmayın.
bu arada nevin,sinem,selma sibel nerdesiniz kızlar ?
topiğe hiç uğramaz oldunuz....
küstüm valla size......
küsme küsme,geldim.hem işlerin yoğunken biz sana küstük müklava: yazılı haftasındayım canım arkadaşım,önce soru hazırlama faslı,ardından onları okumak...150 tane yazılı kağıdım var okunacak.her zaman her yerde iddia ederim,eve bizden daha fazla iş getiren bir meslek daha olamaz.ama aklımda ve gönlümdesiniz,cevap yazamasam da okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı.sibeli ben de çok merak ediyorum,gecikmesi vardı.inşallah iyi haberlerle döner.hepinize sevgiler,çok seviliyorsunuz,unutmayın.
babynurse, bebeğim sağlıklı gelişmediği için dün kürtaj olmak zorunda kaldım. ama hiç kanamam yok, sadece dün azıcık geldi o kadar. geçen senede kürtaj olmak zorunda kalmıştım, ama bir kaç gün kanamıştı gibi hatırlıyorum. normal mi böyle kanamaması acaba?
vallaha haklısın canım.ama halımı bı gorsen yazılıların arasında kaybolmus durumdayım.ev kagıt doldubol tatıllı rahat meslek ogretmenlık dıye dusunenlere duyurulur.herkes ısten cıkıp eve gıder.bız mesaı bıtsede ıısı eve getırıoruz.valla bunaldım kagıtlardan.esımde sıtem etmeye basladı tavastan.halecıgım ben genetık testlerı yaptırmaya karar verdım.bıde bı doktora daha muayene oldum.oda guzel seyler soyledı bakalım.ama smear sonucum onemlı sımdı.daha once kanse oncusu lezyon cıkmıstı.cın 1 bılırsın sen.koter olmustum.ama gecmısmı bakalım.gecmedıyse tekrar tedavı olmak zorunda kalıcam cunku.bu yuzden dualarınıza ıhtıyacım var.smear ve tahlıllaer temız cıkarsa ocakta calısmalara baslıcam allah ızın verırse tabı...sızde neler var neler yok kızlar....
babynurse, bebeğim sağlıklı gelişmediği için dün kürtaj olmak zorunda kaldım. ama hiç kanamam yok, sadece dün azıcık geldi o kadar. geçen senede kürtaj olmak zorunda kalmıştım, ama bir kaç gün kanamıştı gibi hatırlıyorum. normal mi böyle kanamaması acaba?
canım benım ya al bendende o kadar nasıl bunaldım bı bılsen.gozlerım bozuluyo galıba artık okumaktan.neyse bıtsınde sunlar baslayalım calısmalara dımı? sende nedır durumlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?