- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.121
arkadaşım seninle aynı kaderi yaşıyoruz. haftalık bebeğimi kalbi atmadığı için dün aldılar.1-2 pedlik kanamm oldu.şimdi nerdeyse hiç yok.günlük ped kullancak durumdayım.dr kiminin 15 gün,kiminin 3 gün demişti ama yarım gün sürdü benim.normal mi bilmiyorum.sen ilk kontrole ne zaman gideceksin.bide senin bebeişin niye alındı canım?
arkadaşım seninle aynı kaderi yaşıyoruz. haftalık bebeğimi kalbi atmadığı için dün aldılar.1-2 pedlik kanamm oldu.şimdi nerdeyse hiç yok.günlük ped kullancak durumdayım.dr kiminin 15 gün,kiminin 3 gün demişti ama yarım gün sürdü benim.normal mi bilmiyorum.sen ilk kontrole ne zaman gideceksin.bide senin bebeişin niye alındı canım?
çok geçmiş olsun canım ara ara kanaman gelir zaten ...
rahim içerde bir parça olduğu zaman onu atmak için kanar endişelenme
kızlar bugün doktordan geldim patoloji sonucum çıkmış temiz dedi doktor bi sorun yokmuş. rahmimde eski haline dönmeye başlamış.. artık bomboşş allahım tekrarlatmasın inş.
bende hamileyim diye msj yazmıştım silinmiş anlayamadım.neyse çok şükür hamileyim inşşallah sağlıkla kucağıma alırım bebişimi.halecim çarşamba günü 42,90 dı bugün 490 beta hcg iyimi.2 ye katlamış ama.allahım yardımcımız olsun.
kızlar bugün doktordan geldim patoloji sonucum çıkmış temiz dedi doktor bi sorun yokmuş. rahmimde eski haline dönmeye başlamış.. artık bomboşş allahım tekrarlatmasın inş.
cnm benim ben sordum doktora bende de bıçak saplanır gibi ağrılar oldu doktor dedi ki rahim eski haline dönüyor o yüzdende küçüldükçe ağrıların olması normal dedi. işte bi yerleşirken bebişimiz hissettirdi kendini bide giderkensenağlamakızlar kür... dan sonraki3.gün.bebişimin yerleştiği yeri biliyorum.hep o yerim ara ara batardı.bebişim yerleşiyo diye sevinirdim.bugün yine aynı yer ara ara sızlıyor.bu sizce normal midir?
ben mi çok evhamlıyım yoksa gerçekten önemli mi bu durum merak ediyorum.
çok çok geçmiş olsun.allah bi daha yaşatmasın inşallah.bu topiği baştan sona tek tek okudum.biçok arkadaş kısa sürede hamile kalmış.biz de önce kendimizi 3 ay bi toparlayalım sonra inşallah bizde kavuşuruz.yalnız benim bebişim tüp bebekle olmuştu.o yüzden benim umudum biraz daha azÇok üzgünüm çoook
çok teşekkürler burcucum evet 3. hamileyim inşallah sayamayacak durumu geliriz.herkesin gönlüne göre olsun.
yeni katılan arkadaşlarada sabır ve enkısa zamanda hamiş haberlerini almayı diliyorum.
selma, sinem, nevin sizlerde iyisinizdir umarım.
nilaycım bende galiba temmuz annesiyim 1 ekim son adet tarihim.hadi başka yokmu ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?