Bebeğini kaybedenler......

geçmiş olsun.aynı acıyı yaşamış insanlarla berabersin,inşallah meleğinin acısını dindirmede bir faydamız olur.

canım, bu benim 3. kaybım. geçen senede boş gebelik nedeniyle kürtaj olmuştum ama sanki kanamam bir kaç gün sürdü diye hatırlıyorum. bu sefer de bebek sağlıklı gelişmeye başlamadığı için alındı. halbuki daha öğreneli bir hafta bile olmamıştı.senağlama
bende günlük ped kullanıyorum. damla bile gelmiyo.

sanada çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. kontrole bu hafta içinde giderim herhalde. birde patoloji sonucunu bekliyorum. sonuç çıkınca o gün belki kontrol de eder doktor. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

çok geçmiş olsun canım ara ara kanaman gelir zaten ...
rahim içerde bir parça olduğu zaman onu atmak için kanar endişelenme

teşekkür ederim canım ama benim hiç kanamam yokki. burdaki topiclerde arattım, kiminin benim gibi hiç kanaması olmamış, kiminin daha uzun sürmüş vs... normal herhalde.

ayyyyy sibelcim çok sevindim:teytey::teytey::teytey:
süper bir haber valla...
beta hcg de çok iyi katlamış hiç bir sorun yok
rabbim sonuna kadar gösterir inşallah

çok teşekkürler burcucum evet 3. hamileyim inşallah sayamayacak durumu geliriz.herkesin gönlüne göre olsun.
yeni katılan arkadaşlarada sabır ve enkısa zamanda hamiş haberlerini almayı diliyorum.

kızlar bugün doktordan geldim patoloji sonucum çıkmış temiz dedi doktor bi sorun yokmuş. rahmimde eski haline dönmeye başlamış.. artık bomboşş allahım tekrarlatmasın inş.

kızlar kür... dan sonraki3.gün.bebişimin yerleştiği yeri biliyorum.hep o yerim ara ara batardı.bebişim yerleşiyo diye sevinirdim.bugün yine aynı yer ara ara sızlıyor.bu sizce normal midir?
ben mi çok evhamlıyım yoksa gerçekten önemli mi bu durum merak ediyorum.

kızlar bugün doktordan geldim patoloji sonucum çıkmış temiz dedi doktor bi sorun yokmuş. rahmimde eski haline dönmeye başlamış.. artık bomboşş allahım tekrarlatmasın inş.

çok çok geçmiş olsun.allah bi daha yaşatmasın inşallah.bu topiği baştan sona tek tek okudum.biçok arkadaş kısa sürede hamile kalmış.biz de önce kendimizi 3 ay bi toparlayalım sonra inşallah bizde kavuşuruz.yalnız benim bebişim tüp bebekle olmuştu.o yüzden benim umudum biraz daha azÇok üzgünüm çoook

bende hamileyim diye msj yazmıştım silinmiş anlayamadım.neyse çok şükür hamileyim inşşallah sağlıkla kucağıma alırım bebişimi.halecim çarşamba günü 42,90 dı bugün 490 beta hcg iyimi.2 ye katlamış ama.allahım yardımcımız olsun.

selma, sinem, nevin sizlerde iyisinizdir umarım.
nilaycım bende galiba temmuz annesiyim 1 ekim son adet tarihim.hadi başka yokmu ????

Tebrik ederim Sibelciğimkaydirigubbakcemile3. Allah sağlıkla huzurla doğurup büyütmeyi nasip etsin. 3. hamilemiz oldun yanlış saymadıysamkaydirigubbakcemile2. Darısı bekleyen herkesin başına.

Arzuhalim sana da geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın. Bahsettiğin sızlama bende de oldu zaman zaman. Psikolojik gibi geldi bana ama bilmiyorum belki fiziksel bir açıklaması da vardır. O sızı aslında yüreğimizde oldu da, biz bebişimizin durduğu yere koyduk belki sızımızı.

Neyse, bundan sonra üzülmek değil, bebişimizin evini en iyi duruma getirmek önemli hepimiz için. O 9 ay 10 gün bizim bedenimizde yaşayacağına göre ona bir sırça köşk yapmak da bizim görevimiz. Hadi kızlar! Bedenlerinize hakettiği özeni gösterinkaydirigubbakcemile2

cnm benim ben sordum doktora bende de bıçak saplanır gibi ağrılar oldu doktor dedi ki rahim eski haline dönüyor o yüzdende küçüldükçe ağrıların olması normal dedi. işte bi yerleşirken bebişimiz hissettirdi kendini bide giderkensenağlama

canım ya belki buseferki bebeğin tüp olmadan hemen olur tatlım üzülme olur mu allah büyük birini alan allah diğerini verir inş..:Saruboceq::1hug:

çok teşekkürler burcucum evet 3. hamileyim inşallah sayamayacak durumu geliriz.herkesin gönlüne göre olsun.
yeni katılan arkadaşlarada sabır ve enkısa zamanda hamiş haberlerini almayı diliyorum.

canım allah hayırlı etsinn kucağına almayı nasip etsin yarabbim:Saruboceq:

selma, sinem, nevin sizlerde iyisinizdir umarım.
nilaycım bende galiba temmuz annesiyim 1 ekim son adet tarihim.hadi başka yokmu ????

tebrik ederim sibelcim bende temmuz annesiyim Rabbim bu kez bebeklerimizi bize bağışlar inşallah ben geçen hafta keseyi gördüm 3 hafta sora kalp atışlarını duyarız demişti ve ayın 19 unda kontrolüm war hayal kurmak istemiyorum herşeye karşı kendimi hazırlıyorum psikolojim çok tuaf.Rabbime sığınıyorum ona güveniyorum

Sibelcim canım arkadaşım nasıl sevindim anlatamam. seni ve eşini tebrik ederim. Rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin.. Vatanına milletine, anasına babasına hayırlı bir evlat olsun inşallah.

ne güzel arka arkaya hamiş haberi alıyoruz.. Darısı bizelere inaşallah..
üç hamişimizede

yeşimcim çok saol canım inşallah kalp atışınıda duyup biraz rahatlarsın ben doktora gidebilecekmiyim bilmiyorum o ultrason yatağına nasıl yatarım çok kötü hissedecem.umutla korku aynı anda hadi hayırlısı.
selmacım sanada çok teşekkür ederim.allah hepimizin evlatlarını bağışlar inşallah.sanada sağlıklı bir hamişlik ve bebiş verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…