Bebeğini kaybedenler......

nasıl sevınıyorum hamıle kalan arkadaslarıma
bır yandan okuyorum bır yandan allahım saglıklı kucaklarına almak nasıp etsın bır daha aynı acıyı yasatmasın dıye dua edıyorum
aslında bızler cesur ınsanlarız kızlar
bu acıları yasadık ama yılmadan tekrar aynı yola koyuluyoruz
hepımızı tebrık edıyorum :)
bende artık kendımı topluyorum sanırım
esımle sabah tekrar bebegımız olsun dıye konusmaya basladık
tabı onumde 3 ay var
kurtajım olalı 21 gun oldu ve once adet olmam gerekıyor
sonrada 3 ayımın dolup vucudumun normalı donmesı bekleyecegım
ve ınsallah ocak gıbı tekrar deneyecegım
allahım hepımıze yardımcı olsun

çok teşekkürler burcucum evet 3. hamileyim inşallah sayamayacak durumu geliriz.herkesin gönlüne göre olsun.
yeni katılan arkadaşlarada sabır ve enkısa zamanda hamiş haberlerini almayı diliyorum.

Gözün aydın arkadaşım tebrik ederim.. Allah hepimize ve isteyen herkese nasip eder inşallah.
Allah nazarlarlardan korusun canım..

selma, sinem, nevin sizlerde iyisinizdir umarım.
nilaycım bende galiba temmuz annesiyim 1 ekim son adet tarihim.hadi başka yokmu ????

ay canım ya valla cok sevındım.bana ılac gıbı gelıyo bu haberler.allah saglıcakla kucagına nasıp etsın.bol sans bol saglıklı gunler dılıyorum canım benım

a.s

sibel canim tebrik ederdim sasirdim birden okuyunca ne guzel haberler bunlar pes pese geldi hepsi.her yeni hamis umut oluyor bizlerede.allah kucagina almayi nasip etsin insallah.sorunsuz muhtesem bir hamilelik geçirmen dilegiylea.s.

:CüvCüv::CüvCüv:arkadaşlar yazınızı okurken çok üzüldüm.ben yeniyim.bende iki düşük yaşadım.ikiside iki aylıktı.allahın taktiri diyorum inşallah mevlam banada verecek bu ay yine geçikti ya hadi neyse...

sibelcim,çooook sevindim.tebrik ederim arkadaşım.Allah tamamına erdirsin,sırayla ve hayırlısıyla hepimize nasip etsin.ben de 4. olmak için ön kayıt yaptırdım,kabul edilirim inşallah kaydirigubbakcemile3

siteye ve aramıza hoşgeldin arkadaşım,geçmiş olsun.Allah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin.

inşallahhh kızlar bende arkanızdan takipteyimm bekleyin beni 3ay sora bomba gibi döncem göbekli halde:))inşallahhh..

sinemcim çok saol bende bu ay rahattım çok takmadım oldu.rahatlığımı devam ettirmem gerek bebişimin sağlığı için.sende umarım şu testlerini hepsinden temiz sonuç alıp başlarsın.herşey gönlünce olsun.

beatris canım teşekürler umarı tamamına erer bu sefer bebişimi kucağım alırım.sendede gecikme var diye okumuştum ama noldu.adet oldunmu inşallah bir dahaki aya olmazsın.zaten senin 1. adetindi.2.adetten sonra oldu benimde rahim ancak toparlanıyor demekki.nilay ve ben öyle olduk içime doğuyor seninde öyle olacak.

sibelcim,çooook sevindim.tebrik ederim arkadaşım.Allah tamamına erdirsin,sırayla ve hayırlısıyla hepimize nasip etsin.ben de 4. olmak için ön kayıt yaptırdım,kabul edilirim inşallah kaydirigubbakcemile3

canımcım çok saol varol hamiş ol sende inşallah. allahım bebişimi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.bu topik hepimize uğurlu gelecek ben biliyorum.inşallah 4. sensindir.
adet tarihin nezaman birlikte sayalım.

ben bu gidişle sona kaldım kızlarrrrrr....
en son ben hamile kalacağım
hamileler topiğimizi terketmeyin ha....sizler burada bizim ümidimizsiniz....
sibelcim sende güzel beslen arkadaşım

halecim slm canımcım senide tebrik ederim tüp bebeğe geçmişsin çok iyi bir bölüm bizim arkdaşlar genetik üzerine mastır yapmaya çalışıyorlar çok zor kazanılabiliyor.başarılar dilerim.
beta hcg hakkında yorum yapmamışsın.ben dah doktorla görüşmedim.

sibelcim şöyle diyeyim biz kliniği daha yeni kuruyoruz androloji olarak başladık ocaktada tüp bebeği faaliyete geçireceğiz geçen ay sırf bunun için antalyada bir kongreye gittim dönüşündede üniversitede eğitim aldım 1hafta...bu aralarda istanbul yada ankara da bir kursa gideceğim kısmetse fazlasıyla yoğunum anlayacağın...senin beta hcg iyi katlamış dün yazmıştım ama görmedin herhalde...bence çok iyi..48 saatte bir 2 ye katlaması gerekiyor biliyorsun canım hiç bir sorun çıkmayacak inşallahçok güzel bir kızın olur umarım içime öyle doğdu valla....

ben bu gerginliği eşime bile yaşatmaya kıyamadım.2 yıl boyunca sayısını bile unuttuğum testlerimi hep gizli saklı yaptım,tabi sonra gidip yine onun omzunda ağladım.şimdi size nasıl kıyıp da söyleyeyim?gecikmem olmaz sanırım,çünkü doktorum bu ilaçlarla her 28 günde bir adet göreceğimi söylemişti.eğer bir müjdem varsa bunu kasım ayı içinde öğreneceğiz.(söylemediğim için bana kızmayın lütfen)hepimiz için tek bir duam var,Allah hakkımızda hayırlı olanı versin.

merhaba arkadaşlar.bugün dr umu aradım.kanamam benim az oldu ama lekelenme devam ediyo dedim normalmiş.cumartesi günü kontrolüm var.ben de inşallaah cancer gibi temiz sonuçlarla evime dönerim.
patoloji herhalde o gün belli olur.genetiğe gitti benim bebişim.3 hafta sonra çıkarmış o.özellikle istekte bulundum.cinsiyetini de öğrenmek için.bu benim için zor bişey aslında ama içime kız doğmuştu ille öğrenmek istiyorum yani...
ama bidahaki sefere herşeyin yolunda gideceğine inanıyorum.
4.,5.........derken hepimiz ilan edicez inşallah

gerçekten çok haklısın...geçmişe takılmak bazen önümüzü kapatır.bunun yası hep içimizde olacak ama elbette bizim evimizde de bebek ağlaması,kıkırtısı olacak rabbimizin izniyle...:ecrin_bebek:

bence keşke cinsiyetini öğrenmek istemeseydin. hayallerindeki gibi kalsaydı, belli bir kalıba sokmaya çalışmasaydın ama yine de sen bilirsin tabi. herşey gönlünce olsun.a.s.

canımcım çok saol yazmışsın yeni gördüm.bende normal olduğunu düşünüyorum gitgide midem bulantım başlıyor.galiba hcg hormonu artıyor.perşembe tekrar bakıp pazartesi doktora giderim heralde nasıl gideceksem korkuyorum biraz.benimde içime kız doğuyor sağlıklı olsunda hiç farketmez.allah hepimize birer bebiş versinde nete girecek zaman bulamayalım inşallah....:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…