- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.141
canım allah hayırlı etsinn kucağına almayı nasip etsin yarabbim:Saruboceq:
çok teşekkürler burcucum evet 3. hamileyim inşallah sayamayacak durumu geliriz.herkesin gönlüne göre olsun.
yeni katılan arkadaşlarada sabır ve enkısa zamanda hamiş haberlerini almayı diliyorum.
selma, sinem, nevin sizlerde iyisinizdir umarım.
nilaycım bende galiba temmuz annesiyim 1 ekim son adet tarihim.hadi başka yokmu ????
bende hamileyim diye msj yazmıştım silinmiş anlayamadım.neyse çok şükür hamileyim inşşallah sağlıkla kucağıma alırım bebişimi.halecim çarşamba günü 42,90 dı bugün 490 beta hcg iyimi.2 ye katlamış ama.allahım yardımcımız olsun.
:CüvCüv::CüvCüv:arkadaşlar yazınızı okurken çok üzüldüm.ben yeniyim.bende iki düşük yaşadım.ikiside iki aylıktı.allahın taktiri diyorum inşallah mevlam banada verecek bu ay yine geçikti ya hadi neyse...
sibelcim,çooook sevindim.tebrik ederim arkadaşım.Allah tamamına erdirsin,sırayla ve hayırlısıyla hepimize nasip etsin.ben de 4. olmak için ön kayıt yaptırdım,kabul edilirim inşallah kaydirigubbakcemile3
canımcım çok saol varol hamiş ol sende inşallah. allahım bebişimi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.bu topik hepimize uğurlu gelecek ben biliyorum.inşallah 4. sensindir.
adet tarihin nezaman birlikte sayalım.
canımcım çok saol varol hamiş ol sende inşallah. allahım bebişimi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.bu topik hepimize uğurlu gelecek ben biliyorum.inşallah 4. sensindir.
adet tarihin nezaman birlikte sayalım.
Tebrik ederim Sibelciğimkaydirigubbakcemile3. Allah sağlıkla huzurla doğurup büyütmeyi nasip etsin. 3. hamilemiz oldun yanlış saymadıysamkaydirigubbakcemile2. Darısı bekleyen herkesin başına.
Arzuhalim sana da geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın. Bahsettiğin sızlama bende de oldu zaman zaman. Psikolojik gibi geldi bana ama bilmiyorum belki fiziksel bir açıklaması da vardır. O sızı aslında yüreğimizde oldu da, biz bebişimizin durduğu yere koyduk belki sızımızı.
Neyse, bundan sonra üzülmek değil, bebişimizin evini en iyi duruma getirmek önemli hepimiz için. O 9 ay 10 gün bizim bedenimizde yaşayacağına göre ona bir sırça köşk yapmak da bizim görevimiz. Hadi kızlar! Bedenlerinize hakettiği özeni gösterinkaydirigubbakcemile2
merhaba arkadaşlar.bugün dr umu aradım.kanamam benim az oldu ama lekelenme devam ediyo dedim normalmiş.cumartesi günü kontrolüm var.ben de inşallaah cancer gibi temiz sonuçlarla evime dönerim.
patoloji herhalde o gün belli olur.genetiğe gitti benim bebişim.3 hafta sonra çıkarmış o.özellikle istekte bulundum.cinsiyetini de öğrenmek için.bu benim için zor bişey aslında ama içime kız doğmuştu ille öğrenmek istiyorum yani...
ama bidahaki sefere herşeyin yolunda gideceğine inanıyorum.
4.,5.........derken hepimiz ilan edicez inşallah
sibelcim şöyle diyeyim biz kliniği daha yeni kuruyoruz androloji olarak başladık ocaktada tüp bebeği faaliyete geçireceğiz geçen ay sırf bunun için antalyada bir kongreye gittim dönüşündede üniversitede eğitim aldım 1hafta...bu aralarda istanbul yada ankara da bir kursa gideceğim kısmetse fazlasıyla yoğunum anlayacağın...senin beta hcg iyi katlamış dün yazmıştım ama görmedin herhalde...bence çok iyi..48 saatte bir 2 ye katlaması gerekiyor biliyorsun canım hiç bir sorun çıkmayacak inşallahçok güzel bir kızın olur umarım içime öyle doğdu valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?