- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.161
ben bu gerginliği eşime bile yaşatmaya kıyamadım.2 yıl boyunca sayısını bile unuttuğum testlerimi hep gizli saklı yaptım,tabi sonra gidip yine onun omzunda ağladım.şimdi size nasıl kıyıp da söyleyeyim?gecikmem olmaz sanırım,çünkü doktorum bu ilaçlarla her 28 günde bir adet göreceğimi söylemişti.eğer bir müjdem varsa bunu kasım ayı içinde öğreneceğiz.(söylemediğim için bana kızmayın lütfen)hepimiz için tek bir duam var,Allah hakkımızda hayırlı olanı versin.
canım benim çooook sevindim..inşallah bebeğinin muhtemel doğum tarihi 8 temmuzbende hamileyim diye msj yazmıştım silinmiş anlayamadım.neyse çok şükür hamileyim inşşallah sağlıkla kucağıma alırım bebişimi.halecim çarşamba günü 42,90 dı bugün 490 beta hcg iyimi.2 ye katlamış ama.allahım yardımcımız olsun.
canım yeşimnur 2 temmuz ben 4 temmuz sen 8 temmuzda doğum yapıcaz Allahımın izniyle...hadi kızlar sizlerde güzel haberler verin bu ay:)))selma, sinem, nevin sizlerde iyisinizdir umarım.
nilaycım bende galiba temmuz annesiyim 1 ekim son adet tarihim.hadi başka yokmu ????
bellimi olur canım belki sende arkamızdan gelirsin hemen:)ben bu gidişle sona kaldım kızlarrrrrr....
en son ben hamile kalacağım
hamileler topiğimizi terketmeyin ha....sizler burada bizim ümidimizsiniz....
sibelcim sende güzel beslen arkadaşım
merhaba arkadaşlar.bugün dr umu aradım.kanamam benim az oldu ama lekelenme devam ediyo dedim normalmiş.cumartesi günü kontrolüm var.ben de inşallaah cancer gibi temiz sonuçlarla evime dönerim.
patoloji herhalde o gün belli olur.genetiğe gitti benim bebişim.3 hafta sonra çıkarmış o.özellikle istekte bulundum.cinsiyetini de öğrenmek için.bu benim için zor bişey aslında ama içime kız doğmuştu ille öğrenmek istiyorum yani...
ama bidahaki sefere herşeyin yolunda gideceğine inanıyorum.
4.,5.........derken hepimiz ilan edicez inşallah
slm kizlar bende p.tesi günü malesef 2. Kürtajimi oldum fakat bu 4. Kötü sonuçlanan hamileliğim ilki erken düşük 2.gelişmedi alindi 3. Kimyasal 4.gelişmedi alindi bende mthfr heterozigot yani kanda pihtilaşma var bunun için 9 ay boyunca heparin iğne kullanmam gerekiyo bu gebeliğimde kullandim fakat dozu düşük geldi sanirim bir dahakine dozu yükselticek dr um onu genetiğe gönderdiler ama dr birşey çikacağini düşünmüyor hayirlisi ne diyelim nasip değilmiş ama umutlarim hep yeşil zaten umutlarin korkularindan büyük olursa korkularina yenilmeye mahkumsun ben umudumu bir an olsun kaybetmedim adet görür görmez tekrar deneyeceğim biraz zor hamile kaliyorum ama olsun birgün mutlaka gül kokuluma kavuşacağim adim gibi eminim yüce rabbim çok büyük ona inaniyorum benim hikayemde bu kizlar bakarsiniz bir dahaki ay bende tekrar hamişlere katilirim 2009 da bitiricem bu işi allahin izniyle bu arada evliliğimin 5 yilini geride biraktim 25 yaşindayim
iyi dileklerin için sağol canım.beklemek ne kadar zor,bunu defalarca yaşamış olmamama rağmen alışamadım hala...sibelin dediği gibi vücudumu dinliyorum,sanki rahmimde bir şişkinlik,gerginlik var.temmuz ayında hamileliğimi öğrendikten sonra yaşadığım bir belirtiydi bu,ama inanmaya,umutlanmaya o kadar korkuyorum ki...canlarım....gebelerimiz beni gercekten cok mutlu edıyor ve heyecanlandırıyor...sankı umutlarımız yeserıyo gıbı bı duygu hıssettırıyo bana.bende o kadar cok ıstıyorumkı bı melegı sag salım kucagıma alabılmeyı...Allahım ınsallah nasıp edıcek buna tum kalbımle ınanıyorum.dualarım hep buna.ama tabıkı sadece kendım ıcın deıl.hepımız ıcın dua edıyorum.sızde esırgemeyın.bıraz daha dınlenıp baslıcam calısmalara.2 yada 3 aya daha ıhtıyacım var benım . keopscum ne olur guzel bı mujdede senden gelsın beklıyorum .ayrıca dıger kızlardanda guzel haberler beklıyorum.aramıza yenı katılan dostlarımız zamanla acınız hafıflıcek ve toparlancaksızınz ınanın.sadece sızede bıraz zaman gerek. lutfen herkez pozıtıf olsun.beraberce guzel dusunursek eger ALLAH ınsaallah yuzumuze gulucektır.ınanıyorum ben.tanımasamda sevıyorum hepınızı..bı yerlerde benımle aynı acılardan aynı umutlara ulasan ınsanlar oldugunu bılmek guzel...optum herkesı :)
saolun arkadaşlar akşam çok az kanama geldi doktorumu aradım sakin ol dedi eğer çok fazla artarsa ve çok ağrın olursa hemen bana gel dedi.Ama akşam o ilk den sonra bidaha hiç gelmedi bütün gece tertemizdi sabah da işe geldim hala bi kanama vs. olmadı.Doktorumu aradım ağır kaldırma normal seyrine devam et dedi.Çarşamba gidicem doktora işde bakıcak. İnş. doktorun dediği gibi geç yumurtlama olmuştur bebek 8 haftalık değil 6 haftalık olurmuş bu durumda.Ve kanama da hafifse yerleşme esnasında olabilirmiş.
Hep mişler mışlar yani kızlar hiç bişey kesin diil şimdilik. Çarşambayı beklemekten başka çarem yok.Dua edin inş. hayırlısı olsun.
canlarım....gebelerimiz beni gercekten cok mutlu edıyor ve heyecanlandırıyor...sankı umutlarımız yeserıyo gıbı bı duygu hıssettırıyo bana.bende o kadar cok ıstıyorumkı bı melegı sag salım kucagıma alabılmeyı...Allahım ınsallah nasıp edıcek buna tum kalbımle ınanıyorum.dualarım hep buna.ama tabıkı sadece kendım ıcın deıl.hepımız ıcın dua edıyorum.sızde esırgemeyın.bıraz daha dınlenıp baslıcam calısmalara.2 yada 3 aya daha ıhtıyacım var benım . keopscum ne olur guzel bı mujdede senden gelsın beklıyorum .ayrıca dıger kızlardanda guzel haberler beklıyorum.aramıza yenı katılan dostlarımız zamanla acınız hafıflıcek ve toparlancaksızınz ınanın.sadece sızede bıraz zaman gerek. lutfen herkez pozıtıf olsun.beraberce guzel dusunursek eger ALLAH ınsaallah yuzumuze gulucektır.ınanıyorum ben.tanımasamda sevıyorum hepınızı..bı yerlerde benımle aynı acılardan aynı umutlara ulasan ınsanlar oldugunu bılmek guzel...optum herkesı :)
slm arkadaşalar ben cok sağlıklı bi gebelik geçirdim ama bebeğimi sezeryan doğumdan sonra kaybettim ve ilk bebeğimdi öleli 26 gün oluyor. şimdi eşimle berebar tekrar bebek hayali kuruyoruz. arkadaşlar size sormak istediğim soru şimdi eşimle tekrar bebek düşünüyoruz 1 yada 2 ay sonra gebe kalırsam benim için bi zararı varmı. çevremde böyle doğumdan hemen sonra gebe kalmış insanlar var bi sorunla karşılaşmamışlar. dokdorlara sorduk 5 yada 6 ay sonra diyorlar. sizce ne yapmalıyım arkadaşlar şimdiden teşekkürler..
Canım bende 5 ay önce aynı şeyleri yaşadım banada doktorum en az 6 ay korunma süresi verdi ben tam 4 ay dolduktan sonra hamile kaldım.Şuan 6 haftalık hamileğim şimdilik bir sıkıntım yok ama doktorum biraz erken olmuş dedi benim kontrollerim normal gebelerden daha sık olcakmış bakalım hayırlısı Allah tan. seni çok iyi anlıyorum ben anca 4 ay sabredebildim insanın eli kolu bağlı kalması çok zor başın sağ olsun Rabbim bir daha yaşatmasın.
slm arkadaşalar ben cok sağlıklı bi gebelik geçirdim ama bebeğimi sezeryan doğumdan sonra kaybettim ve ilk bebeğimdi öleli 26 gün oluyor. şimdi eşimle berebar tekrar bebek hayali kuruyoruz. arkadaşlar size sormak istediğim soru şimdi eşimle tekrar bebek düşünüyoruz 1 yada 2 ay sonra gebe kalırsam benim için bi zararı varmı. çevremde böyle doğumdan hemen sonra gebe kalmış insanlar var bi sorunla karşılaşmamışlar. dokdorlara sorduk 5 yada 6 ay sonra diyorlar. sizce ne yapmalıyım arkadaşlar şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?