Bebeğini kaybedenler......

ben dün gördüm canım keseyi vajinal ultrasonla baktı doktorum..
7 haftalıkkende kalp atışlarını duyacağız inşallah...
pazartesi günü güzel haberler verirsin inşallah sibelcim..

nilaycım bilemiyorum ama vajinal baktırmayı düşünmüyorum busefer birşey olacağından değil ama birkere aklıma takıldı.cahilce davranmakta istemiyorum ama bebişin etkilendiğini hissediyorum.
inşallah kalp atışınıda görür rahatlarsın.

sağol canım,Allah bu yolda bekleyen herkese bol bol sabır versin.hem iyi düşünmeye çalışıyorum,hem de umutlanmaya korkuyorum.ilk hamileliğimde 2 yıllık umutsuz bekleyişin etkisiyle adet gecikmesi olana kadar hiç düşünmemiş ve umutlanmamıştım.neyse,ben beklemeye devam edeyim...

eğer istemiyorsan baktırma canım ama bebeğin etkilenmesi söz konusu değil..
hatta Allah korusun bir sorun olursa vajinal daha çok belli oluyor..
ben kendimi dr bırakıyorum bebeğim sağlıklı olsunda hiç fark etmez hangisiyle iyi görünüyorsa o olur...takma sende kafana doktorun gerekli görmez inşallah canım...:1hug:

canım ya benimki 6haftalık gözüküodu 8haftalık olan bebeğim onuda kürtajla aldılar.. dualarım seninle inşallah ilaçla düşer.. düşmezsede bende çok korkuyordum kürtajdan ama hiçbişi anlamadım anestezi uyguladıkları için uyandıgımda ise hemen ayağa kalktım ertesi günde işe başladım.inş sana gerek kalmıcaktır cnma.s.

Canım çok üzüldüm gerçekten.. Çok iyi anlıyorum seni..Benim bebeğim 9+3 tü ilk bebeğim olduğu için banada ilaç verdiler rahim açılsın diye. Bu bize daha az hasar vermek içinmiş doktorum söylemişti.. Anestezi ile uyuduğun için hiçbirşey anlamıyorsun sakın korkma.. Ertesi gün bende cancer arkadaşımız gibi ayağa kalktım. Senin için ve bizimle aynı kaderi yaşayan arkadaşlarımız için sürekli dua ediyorum canım merak etme..
Allah bize başka acı yaşatmasın bizede evlat sevgisi tattırsın inşallah..:Saruboceq:

Başın sağolsun canım Allah sabır versin. Doktorunun tavsiyesini dinlemelisin bence.. Benim bebeğimin kalbi atmadığı için kürtajla alındı ve doktorum 3 ay beklemem gerektiğini söyledi. Sende kendi sağlığın ve diğer bebeğinin sağlıklı gelişmesi için sabret arkadaşım.. Çok zor biliyorum insan kaybettiğinin yerine yenisi gelmezse toparlanamıyacağını sanıyor..
Allah tekrar bebek sahibi olmanızı nasip etsin..

zehra arkadaşım sanada geçmiş olsun aynı durumu yaşamışız benimde bebeğimin kalp atışı yoktu evet bebeğimi unutmıcam hiç bir zaman yaşasaydı diye başlayan cümleler kurcam ama bencede yerine yeni mucizemiz gelinceye kadar acımız sanırım dinmicek..allah bir daha yaşatmasın hiçbirimize.. yerine sağlıklı melekler nasip etsin..

Çok üzüldüm canımsenağlama Ama ne yaparsın ki olacakların önüne geçemiyoruz hiçbirimiz. Nedir son durumun? Kanaman oluyor mu? Umarım en az hasarla atlatırsın. Hem fiziksel, hem duygusal olarak:teselli:

arkadaslar bende 25 gun once kurtaj oldum o kadar orkulacak bır olay degıl
TABI IYI BIR HEKIM OLURSA BUNU YAPAN
benım bebegımınde kalp atısları durmustu
o yuzden kurtajdan korkmayın ama allahım bır daha yasatmasın kımseye

Sevgili hamiş arkadaşlarım bana etseniz etseniz siz yardım edersiniz. Aşağıdaki tickerdan da anlaşılacağı üzere benim düşüğümün üzerinden 1 ay ve 4 hafta geçti. Kasıklarımda bir süredir hiç batma hissetmedim. Başlarda o batmalar sık sık oluyordu. Şimdi ayın 10unda yumurtlayacağımı hesapladım. Yani 3 gün sonra. Sizce denesem mi bu ay? Çok istiyorum denemeyi ama bir taraftan da çok korkuyorum:bbo:

canim doktorun korunma süresi verdimi
istersen önce ona bir sor
ben kurtaj oldum ilk adetten sonra 3 ay korunma verdi mesela

canım benim rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
çok üzüldüm en yakın zamanda atlatırsın inşallah arkadaşım
bizler seni çok iyi anlıyoruz

canım sen bizlerden daha zor birşey yaşamışsın çok üzüldüm
sezeryan olmuşsun en az maalesef 6 ay ara vermelisin
senin için tekrar kalmak sağlıklı olmayabilir
inşallah allahım sana bunları unutturacak bir evlat en kısa sürede verir...
çok geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun ben anlamıştım zaten böyle olacağını...
ama insanın dili varmıyor işte...
küretajda olsan korkulacak birşey yok hiç ağrı olmuyor
tekrar çok geçmiş olsun biliyorsun böyle olan bebekler akıllı bebekler....

tabi doğru söylüyorsun canım benimkisi sadece korku.elimden gelse ultrasona bile girmek istemiyorum.hayırlısı her şey olacağına varıyor.:CüvCüv:

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM KÜRTAJDAN KORKMA BİRAN ÖNCE OL VE BİTSİN.GELECEĞE BAKMAYA BAŞLA.BURDA BİR ARKADAŞIMIZIN SÖZÜ VARDI GEÇEN HERGÜN BİZİ BEBEĞİMİZE BİRA DAHA YAKLAŞTIRIYOR.OLACAĞIN ÖNÜNE GEÇEMEZSİN.KENDİNE DİKKAT ET.kaydirigubbakcemile5

yeni gelen arkadaşlar hepinize geçmiş olsun, Rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın... Dilerim kısa zamanda toparlanırsınız...

yeşimnur.. nilay ve sibelcim hamilelik nasıl gidiyor..? sakın tedirginlikle günlerinizi geçirmeyin, aynı şeyler tekrar yaşanacak diye birşey yok arkadaşlar bu günlerin keyfini sürün bence... bir bakmışsınız zaman su gibi akmış ve doğum zamanı gelivermiş o yüzden bol bol uyuyun... uykusuz geçecek günlere deopalama yapın :)

ben sersem gibiyim bir kaç gündür.. kk giriyorum bakıyorum ama hiç birşeyi beynimde toparlayamıyorum malesef... '' bugun oğlumun doğum günü'' Allah hamilelerin duasını kabul edermiş banada dua edin canım arkadaşlarım senağlama

herkese merhaba,yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz ve geçmiş olsun diyorum.Allah başka acı göstermesin.ben beklemedeyim hala,adet günüm gelecek de birkaç gün gecikecek de test yapacağım da pozitif çıkacak.oooof of...
güzel hamişler,kendinize ve yeğenlerimize iyi bakın,sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…