- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.181
kızlar slm beta hcg 1150 olmuş iyi yükseliyor dedi doktor.pazartesiye randevu aldım.ozamana 3000 leri bulursam kese üstten görülecek inşallah.allahım nolur bukez herşey yolunda olsun.busefer doktorumu dğiştirdim.hemde psikolojik olarakta iyi olurum bu doktorda çok rahat ve iyi.ama erkek ilkez bir erkek kadındoğumcuya gidicem.hayırlısı.
nevincim ha gayret bebiş geliyor olabilir benimde tam ultrasonu tutulan yerde srtlık oluyor zaman zaman birde göğüs çok büyümüştü uçları acıyordu:)))) inşallahhh sağlıla geliyordue bebişin.çok öptüm.
nilaycım bilemiyorum ama vajinal baktırmayı düşünmüyorum busefer birşey olacağından değil ama birkere aklıma takıldı.cahilce davranmakta istemiyorum ama bebişin etkilendiğini hissediyorum.
inşallah kalp atışınıda görür rahatlarsın.
saol canım evet gittim dün akşam malesef haberler kötü.Bebeğimin kalbi atmıyordu ve düşürmek için ilaç kullanmaya başladım ama ilaç etkisini henüz göstermedi.Çok az kanama oldu inş. devamı gelir çünki eğer vüut kendi kendine atarsa kürtaja gerek kalmaz dedi doktorum.Benim istediğim de bu dua edersen sevinirim canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun inş. Görüşmek üzere..
saol canım evet gittim dün akşam malesef haberler kötü.Bebeğimin kalbi atmıyordu ve düşürmek için ilaç kullanmaya başladım ama ilaç etkisini henüz göstermedi.Çok az kanama oldu inş. devamı gelir çünki eğer vüut kendi kendine atarsa kürtaja gerek kalmaz dedi doktorum.Benim istediğim de bu dua edersen sevinirim canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun inş. Görüşmek üzere..
slm arkadaşalar ben cok sağlıklı bi gebelik geçirdim ama bebeğimi sezeryan doğumdan sonra kaybettim ve ilk bebeğimdi öleli 26 gün oluyor. şimdi eşimle berebar tekrar bebek hayali kuruyoruz. arkadaşlar size sormak istediğim soru şimdi eşimle tekrar bebek düşünüyoruz 1 yada 2 ay sonra gebe kalırsam benim için bi zararı varmı. çevremde böyle doğumdan hemen sonra gebe kalmış insanlar var bi sorunla karşılaşmamışlar. dokdorlara sorduk 5 yada 6 ay sonra diyorlar. sizce ne yapmalıyım arkadaşlar şimdiden teşekkürler..
sevgili hamiş arkadaşlarım bana etseniz etseniz siz yardım edersiniz. Aşağıdaki tickerdan da anlaşılacağı üzere benim düşüğümün üzerinden 1 ay ve 4 hafta geçti. Kasıklarımda bir süredir hiç batma hissetmedim. Başlarda o batmalar sık sık oluyordu. şimdi ayın 10unda yumurtlayacağımı hesapladım. Yani 3 gün sonra. Sizce denesem mi bu ay? çok istiyorum denemeyi ama bir taraftan da çok korkuyorum:bbo:
baby nurse:minik meleklerini cennete yollayan anneler üzüntümüzü paylaşalım ben bebeğimi bugün kaybettim kalbi atmadı 8+3 ken bebeğimin kalbi atmadı ve onu bugün benden aldılar çok üzgünüm...
acını paylaşıyorum canım.bende 15 gün önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim. düşük yaptım.çok üzücü bir durum hala rüyalarıma giriyor. üzüntüsünü hiç atamıyorumiçimden. inşallah sağlıklı babylrimiz olur cnm üzülme...öpüyorum seni
slm arkadaşalar ben cok sağlıklı bi gebelik geçirdim ama bebeğimi sezeryan doğumdan sonra kaybettim ve ilk bebeğimdi öleli 26 gün oluyor. şimdi eşimle berebar tekrar bebek hayali kuruyoruz. arkadaşlar size sormak istediğim soru şimdi eşimle tekrar bebek düşünüyoruz 1 yada 2 ay sonra gebe kalırsam benim için bi zararı varmı. çevremde böyle doğumdan hemen sonra gebe kalmış insanlar var bi sorunla karşılaşmamışlar. dokdorlara sorduk 5 yada 6 ay sonra diyorlar. sizce ne yapmalıyım arkadaşlar şimdiden teşekkürler..
selam arkadaşlar, benim bebeğim de bugün 8+5 fakat bebeğimin kalbi atmaya başlamadı hala ve dün ilaç kullanmaya başladım.dün gece içtim bu sabah ve öğleden sonra içtim ama bugün çok az bi kanamam oldu.Bebeğim için çok üzgünüm acım büyük ama şuan da onu vücudumdan atmak için ilaç kullanıyorum ne kadar kötü değil mi arkadaşlar psikolojim alt üst oldu..Dua edin lütfen. Bari kanamam olsa da kendiliğinden temizlense kürtaja gerek kalmasa.çok korkuyorum kürtajdan. sabahtan beri de hareket ediyorum ki kanama olsun düşsün diye ama bi gelişme yok çok az oldu o kadar. Arkadaşlar bi tavsiyeniz var mı kanamayı artırıcı ve içeriyi temizleyici bişeyler ne tavsie edersiniz.
eğer istemiyorsan baktırma canım ama bebeğin etkilenmesi söz konusu değil..
hatta Allah korusun bir sorun olursa vajinal daha çok belli oluyor..
ben kendimi dr bırakıyorum bebeğim sağlıklı olsunda hiç fark etmez hangisiyle iyi görünüyorsa o olur...takma sende kafana doktorun gerekli görmez inşallah canım...:1hug:
saol canım benim, bugün kanama az da olsa başladı doktordan geldim şimdi,İlacı 8 saatte bir alıyordum 4 saate bir al dedi şimdi.Yarına kadar düşmezse hastaneye alıcak beni ve 2 saatte bir vericek o şekilde düşürcekmişim düşmese de bu şekilde iyice rahim ağzına gelirmiş ve en az hasarla alırlarmış bebeği.Yani tam kürtaj yapmadan.Bakalım inş. bu gece bu olay biter.Çok yoruldum.. çok bunaldım hem ruhen hem bedenen..Bu arada benim rahmim kalp şeklindeymiş biraz farklı bu yüzden rah,m atmakta zorlanıyomuş.Böyle yani. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş..Burada bana destek olan tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun hepsinin yüzünü güldürsün inş. Sizleri seviyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?