Bebeğini kaybedenler......

canım benım ya...Allah yardımcın olsun.cok zor ama kadınlar tum bunlara dayanabılecek gucte yaratılmıslardır buna emın ol.bence kurtaj olsaydın cok daha kolay olurdu senın ıcın.derın bı uyku ve bosluk sadece.agrı kanama yok.en kotusu o kaybedıs anını yasamıyosun.doktorun neden boyle yapmıs anlayamadımkı.artık kurtaj zaten eskı kazıma teknıgıyle yapılmıyo.sadece uzun kucuk hortumlarla vakumlayarak tahlıye edılıyo.zarar en asgarı duzeyde ve ınan bu yasadıgının sende bırakacagından cok daha az zararlı.ama herkesınde kaderı baska ıste.sana dusen allaha sıgınıp kendını bırakmamak.gecıcek ınan.bak hepımızın gectı.senınde gecıcek.dualarım senınle

canım ya ıcımde senınle ılgılı guzel bı hıs var.hep yazdıklarına bakıyorum aklımdasın yanı.olabılırmı acaba? ama kapptırma kendını sabırla bekle.hayırlısı olsun canım ınsallah

Allah ınsallah ayrı kaldıgınız gunlerın tamamını yasatsın sıze.hıcbı zaman gec deıldır.ve hayattakı en buyuk sevgı ana sevgısıdır.oglun buyudugunde mutlaka telafı edıcektır canım.hersey bı sınav.kımımızın soruları bıraz daha zor ıste boyle.sen sabret..kader bu bellı olmazkı:CüvCüv:

annelerin en güzeli,bu gün oğluşunun senden ayrı geçirdiği son doğumgünü olsun.sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim...

annelerin en güzeli,bu gün oğluşunun senden ayrı geçirdiği son doğumgünü olsun.sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim...

Allah razı olsun arkadaşlar... mevlam buyuk derdi verdiyse dermanıda verir, bana düşen sabretmek, haklısınız....

canım çok saol her şey yolunda gibi pazartesi ilk randevu biraz korku biraz umut geçiyor işte.allahım yardımcımız olsun.
sanada iyiki doğurmuşsun oğluşunu anneliği tatmışsın diyorum birdahaki doğumgününü beraber kutlarsınız inşallah.ilhan iremin dediği gibi ayrılıklarında sonu var
sen çok iyi bir annesin allah bunu önüne getirecektir inşallah.kendine dikkat et.bir dahaki ayada senden bomba bekliyoruz.tabi önce nevin var?????? çok öptüm.a.s.

selam arkadaşlar,nasılsınız?ben adet günüm yaklaştıkça daha da heyecanlıyım.Rabb'im inşallah iyi haberler vermeyi nasip eder.biraz daha bekleyelim bakalım,Mevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler...

slm canımcım herşey olacağına varır stres yapma hayırlı olacaksa olsun.bende hep öyle diyorum allah yardımcımız olsun.çok öptüm.
hale yok ortalarda yine sayfa arkalara düşüyor ikide bir.

canım arkadaşım ben çok iyiyim hep uykum geliyor genelde uyuyorum..
inan bana hep aklımda dualarımda sen varsın selmacım.hamile kalman için ve öncelikle oğlusuna kavuşman için dua ediyorum canımcım..
ama bir gün bu gerçek olacak Allah büyük sabır gerekiyor ama buda çok zordur eminim Rabbim yardımcın olsun..oğlunun doğum günü kutlu olsun tatlım...
annemede bahsetmiştim senden seni soruyor oda bana onunda duaları seninle...:Saruboceq:

selam arkadaşlar,nasılsınız?ben adet günüm yaklaştıkça daha da heyecanlıyım.Rabb'im inşallah iyi haberler vermeyi nasip eder.biraz daha bekleyelim bakalım,Mevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler...

canım seni 2009 temmuz annelerinde görelim gel oraya halecimde geldi listeye adınıda yazdırdı..senide bekliyorum...
bu ay daha bitmedi hadi kızlar sizde temmuz annesi olursunuz inşallah..

canım seni 2009 temmuz annelerinde görelim gel oraya halecimde geldi listeye adınıda yazdırdı..senide bekliyorum...
bu ay daha bitmedi hadi kızlar sizde temmuz annesi olursunuz inşallah..

sağol canım,ben zaman zaman girip okuyorum yazdıklarınızı.inşallah yakında katılırım aranıza.6. hissim hiç kuvvetli değildir,o yüzden güvenemiyorum ama nedense katılacakmışım gibi geliyor.ama olmasa da sorun değil,hayatımın hiç bir döneminde kendimi bu kadar güçlü hissetmemiştim :hooray: :lepi:

ya canım valla yazını gorunce hemen heycanlamıyorum.acaba bı surprızmı var dıye.kac gun kaldı acaba? :1hug::1hug:

canım sersoyum benim hamilelik biraz buruk geçiyo hamile olduğumu ailem ve siz 2.ailem biliyo onun dışında akrabalarım arkadaşlarım hiç kimse bilmiyor sölemek istemiyorum kimseye herşey bizim için çünki...İnan hep sizler için dua ediyorum Rabbim hiçbirimizin kucaklarını boş koymasın.Önümüzdeki c.tesi kontrolüm var o zaman 8 haftalık olucam kısmetse korkuyla bekliyorum c.tesiyi nedense acaba bu hep böylemi olacak düşünmedende edemiyorum....

ya canım valla yazını gorunce hemen heycanlamıyorum.acaba bı surprızmı var dıye.kac gun kaldı acaba? :1hug::1hug:

canım benim,sağol.ben de bu yüzden yazmıyorum ya,daha adet günüm bile gelmedi.gelecek,geçecek,test yapacağım derken sizi de meraklandıracağım.ben hepimizin yerine geriliyorum canlarım.siz benden haber bekleyin,10 gün içinde iyi ya da kötü bir haberi paylaşacağım.
ben de yeşimnur gibi düşünüyorum,hatta ondan daha da öte.sonuç pozitif olursa ben anneme bile söylemeyeceğim.kritik haftalar atlatılana kadar sadece eşim ve siz bileceksiniz.

Nevincim 10 gün çok değilmi sen adet gününde test yap bence geçmesini bekleme silik te olsa çikiyor çünkü.ya bende kimseye söylemeyeceyim diyordum.kaynanamdayken öğrendim hamiş olduğumu söylemek zorunda kaldim.annemede söyledim birde işyerindekiler testleri yaptirirken gördü çoğu.öyle işte bizim stres bitmiyecekki kese,kalp atişi,sonrasi 3 lü test,yani 9 ay stres ama takmamaya çalişmaliyiz.allaha güvenelim o yardimcimizdir.
Allah herkese stressiz, sağlikli bir hamilelik versin .öpüldünüz kizlar.

ben yumurtlama düzenleyici ilaçlar kullanıyorum.doktorum 28 günde bir adet göreceğimi,gelmezse 30. günde test yapmamı söylemişti.ilk kez haziranda kullanıp temmuzda adet görmek yerine hamilelik haberi almıştım.(ozaman biraz umutsuz olduğum için testi 32. günde yapmıştım.)şimdi ekim adetiyle tekrar başladım, 30.-31. günlerde test yaparım.tabi adet göreceksem daha erken öğrenirsiniz ama umarım bekleriz ve beklediğimize değer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…