Bebeğini kaybedenler......

İnşallah canım ya. Bak ben de heyecanlandım şimdihihoyyytBebiş gelmeye karar vermiştir inşallah artık. Hayırlısıyla, sağ salim gelsin

cecile büyük geçmiş olsun canım Rabbim aynı acıları yaşatmasın bende 7 ay önce bi düşük sonrası küretaj geçirdim gerçekten zor ama seninde dediğin gibi zaman herşeyin ilacı şimdi 4 aydır tekrardan meleğimin gelmesini bekliyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun üzülmemeye çalış unutmaki herşeyde bi hayır vardır...

cnm biliyorsun bende yaşadım aynı şeyleri 15gün oldu inan senin gibi düşündüm kocamda hatta öyle düşünüyor korkuyor ama ben şimdi daha sağlıklı düşünmeye başladım banada 2ay süre verdi doktor ama 2ay bitsin hemen istiyorum hepsi bir olacak değil ya hayatım elbet sağlıklı bebeklerimiz bizi beklicek alcaz kucağımıza.. bence bu mutluluğu bu güzelliği ertelememek gerek sende toparlan kendine gel eminim sende isticeksin :1hug: burdaki herkes acını paylaşıyor paylaştıkçada hafifliyor...

merhaba bende sizler gibi bebeğini kaybedenlerdeim
o kadar çok istemiştim ki onu belki de çok istememeli bazen insan
4. haftaya girmeden dştü bebegim kürtaj olmadım vücudum kabullenmedi belki onu
ama kalbim ve beynim öylesine onla doluydu ki
bir hafta oldu daha bunları yaşayalı henüz 2.5 aylık evliyim
şimdi öyle korkuyorum ki yeniden hamile kalmaktan
can veremedim bebegime sanki kucagımdan alıp gittiler
kimse yaşamasın bu duyguları
ANNElik öyle güzelmiş ki bir hafta içimde taşıyabildim onu
öncesinde orada olduğundan bile haberim yoktu
o bir hafta bile inanılmaz güzeldi benim için
tüm anneleri bir kez daha anladım
öyle değerliki o küçücük yavru bizler için
bu dünyadaki herşeyden canımızdan bile değerli
keşke yanımda kalsaydın birtanem
bu kadar çabuk bırakmasaydın ELLERİMİ

cnm 4ay demişsin doktor bişi dedi mi kürtajdan sora hemen olma olasılıgı yokmusenağlama

canım çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın hiçibirimize bak biz bir cesaretle hamişolduk benim 2.ayımdı kürtajdan sonra allahım meleğimi gönderdi inşallahda almaz yine.korkunun hele bize hiç faydası yok onu bilelim.:CüvCüv::1hug:

cnm 4ay demişsin doktor bişi dedi mi kürtajdan sora hemen olma olasılıgı yokmusenağlama

canım kürtajdan sonra olma olasılığı çok büyük ama bazı doktorlar 2 ay 3 ay korunma süresi vermiş.bizim burda çoğumuza 1.adetten sonra korunmayabilirsiniz demişti.ama yinede nilayla ben 2.adetten sonra kaldık.yeşim 4.adetten sonra
AMA ŞUNU SÖYLÜYOR HERKES KÜRTAJDAN SONRA DAHA KOLAY HAMİLE KALINIYORMUŞ.HADİ HAYIRLISI:uhm:

anladım cnma.s. banada 2ay dedi hayırlısı ile inşallah geçirelim günümüzü banada gelsin meleğim sağlıkla :CüvCüv: buarada benim adımda merve

Çok geçmiş olsun canım.. Umarım çabuk toparlanırsın.. Yaşadıklarımız hiç kolay değil ama ben de sabırsızlanıyorum tekrar hamile kalmak ve bebeğimi kucağıma almak için.. Korunma süresi geçtikten sonra hemen denemek istiyorum. Önemli olan senin kendini hazır hissetmen, önce bir toparlan arkadaşım..
Tekrar aynı şeyleri yaşamayız ve bizde anneliği tadarız inşallah..

İnşallah canım ya. Bak ben de heyecanlandım şimdihihoyyytBebiş gelmeye karar vermiştir inşallah artık. Hayırlısıyla, sağ salim gelsin

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım.ben infertiliteden çok çektiğim için sanırım dua konusunda hata ettim,şimdi sadece hayırlısını diliyorum.Allah hepimiz için hakkımızda en hayırlı olanı yazsın.

keops'tan haberler: bu sabah aynada bir de baktım,yüzümde bir sivilce :1shok: çok üzüldüm,çünkü benim için sivilce adet belirtisi,her ay adetimden 1-2 gün önce çıkar.sonra okula gidip geldim,nasıl bir uyku bastırdı,anlatamam.gece uykumu almış olduğum halde yatıp bir güzel uyudum.buna da çok sevindim,çünkü hamileliğimin ilk günlerinde tek belirtim uyku haliydi.
uzun lafın kısası bir sivilceyle üzülüp bir uykuyla sevinen dalgalı bir ruh hali içindeyim;Allah akıl sağlığımı korusun kaydirigubbakcemile3

KEOPS infetilite sebebin nedir bilmiyorum ama bizde de infertilite mevcut.Yani doğal yoldan çok zor..İlk gebeliğimde bebeklerimi kaybettim..
Yazmışsın ya..sabah uyandığımda sivilce diye aynen öyle..ben de sabah farkettim....benim için adetin ilk belirtisidr..Gebeliğimde de uyku halim mevcuttu şimdi de öyle benim de 1-2 gün sonra adetim gelecek..
Allah akıl sağlığımı korusun demişsin ya..benim tedavisiz pek mümkün değil bu hamilelik ama ..bi umut işte..Heyecanlanmak bile güzel..

merhaba arkadaslar
asagı yukarı hepıımızın psıkolojısı aynı gıbı
bende ılk adetımı yasamayı beklıyorum
bugun tam 30 gun oldu bebegımı kaybedelı kurtaj olalı
doktorum 45 gun ıcınde olman gerekıyor olmazsa ılacla hasta olmanı saglayacagız dedı
su 3 ayı gecmeyı ıstıyorum bıran once
cunku tekrar hamıle kalmayı o testı tekrar alacagım gunu ıple cekıyorum
ama dıger yandan tabı korkularım da ıstegım kadar cok .....
ınsallah guzel gunler gelecek kızlar

sağol canım,ne kadar çok ortak yanımız varmış...benim infertilite sebebim pko,bu hastalığın 2 yıl boyunca doktorlar tarafından teşhis edilememiş olması da ayrıca yıprattı beni.tedavim hemen ilk ayda sonuç vermişti,ne yazık ki sonu kötü oldu.ekimde tekrar ilaçlarıma başladım,inşallah bu sefer de ilk ayda sonuç alır ve sonuna kadar sağlıkla sürdürürüm.inşallah iyi haberi de bu hafta içinde birlikte veririz. kaydirigubbakcemile5

canım benim çok hoşsun inşallah hamilesindir ben bu heyecanı bile yitirdim halen korunuyorum ama umut çok güzeldir eminim çok yakın zamanda güzel meleğin gelecek annesine....o zamanda bunlara güleceğiz....

seybay ben seni bir ara tüp bebek bölümünde görmüştüm sonrada bebeklerini kaybetmene çok üzülmüştüm umudunu yitirme bir sürü tedavi görüpte doğal yolla hamile kalan çok kişi var rabbim hakkında hayırlısını versin

canım arkadaşlarım
sizleri özledim valla.....bilgisayarımda sorun vardı 3 gündür giremiyorum ama ben yokkende adımın geçmesi beni çok mutlu etti beni unutmuyorsunuz sağolun arkadaşlarım....

Keopscuğum..Yazılarından birinde 9 Haftalık bebeğini kaybedip kürtaj olmuşsun....Benim de tedaviyle ilk hamiliğim gerçekleşmişti..Temmuzda kaybettim ve kürtaj oldum..10 haftalıktı..Kaderler evet aynı..şimdi aynı zamnlarda birlikte adet bekliyoz..Aslında gelmese ne iyi olur be...Te şöyle mutlu haberlerimiz olsa ne güzel olur..Geçen ayın 13 ünde gelmişti adetim.Şimdi bi kaç gün içinde gelir..Sen de belirtiler nasıl!!!

benim adet günüm seninkinden daha sonra,ısrar etmeyin süylemem be ya :jeyyar: göğüs şişkinliğim yeni başladı,şimdilik pek acımıyor.uçları pek koyu değil maalesef.rahmimin alt kısmında bir şişkinlik var,o da ne hikmetse zaman zaman kayboluyor.tam orta noktadayım şu an,ne umutlanabiliyorum ne de tamamen umutsuzum.ama şu uyku hali gerçekten çok sevindirdi beni,gece bile kolayca uyuyamayan bir insanım ben.
senin adetinin 28. günü geçmiş,adet düzenin nasıldır,gecikmelerin olur mu?ben ilaç içmemiş olsam 15 gün bile gecikse umutlanamam ama şimdi doktoruma ve ilaçlarıma güveniyorum,30.-31. günde yapacağım testi.(inşallah şu 28.,29. günleri sağ salim geçiririz de test yaparız)
aaa,yazmayı unuttum,2 gün önce yürüyüş yaparken kasıklarımda bir ağrı oldu ve 2-3 damla kahverengi lekem vardı.

Son düzenleme:
Yok valla benim maşallah oldum oldum düzenlidir.Oldum olası 30-31 gün de bir gelir..Yalnız kürtajdan sonra 52.günde gelmişti..Bi o zaman sapıtmıştı..Valla bende ne desem geçen hafta malum adet belirtilerimi çok yoğun hissetmiştim..İştahım açıldı..şeker ihtiyacım arttı..Kasıklarım ağrıdı..halen de ara ara ağrıyor..göğüslerim bi ağrıyo bi diniyo..İdrara normal çıkıyom..2 tane sivilcem var ben burdayım diyen..akıntım da yok denecek kadar az..galiba yine bana adet yolu görünüyor..Benim ki gecikmiyor da anam..insan heyacanlansın!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…