- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.221
ben yumurtlama düzenleyici ilaçlar kullanıyorum.doktorum 28 günde bir adet göreceğimi,gelmezse 30. günde test yapmamı söylemişti.ilk kez haziranda kullanıp temmuzda adet görmek yerine hamilelik haberi almıştım.(ozaman biraz umutsuz olduğum için testi 32. günde yapmıştım.)şimdi ekim adetiyle tekrar başladım, 30.-31. günlerde test yaparım.tabi adet göreceksem daha erken öğrenirsiniz ama umarım bekleriz ve beklediğimize değer...
merhaba arkadaşlar sonunda ilaç netice verdi ve iki gün önce kanamam başladı bebeğim bana veda etti ve gitti.. Ultrasonda baktı doktorum çok ufak bi parça kalmış o da bi iki güne gider zaten dedi.Adet kanaması gibi devam ediyor iki gündür.İlacı içmeye devam ediyorum o minik parça da gitsin diye.Bu akşam doktoruma gideceğim bakacak iyi ce temizlenmiş mi diye.Olayın en zor kısmını atlattım çok şükür..Ama bebeğim de benden ayrıldı..Çok zor..İnş. Allah bidaha hiçbirimize yaşatmaz aynı acıları..
Doktorum 3 ay bekle dedi ama ben hemen cesaret edebileceğimi zannetmiyorum.5 ay 6 ay beklerim sanırım.Yeniden aynı şeyleriyaşarsam diye korkuyorum..Zaman herşeyin ilacı..
cecile büyük geçmiş olsun canım Rabbim aynı acıları yaşatmasın bende 7 ay önce bi düşük sonrası küretaj geçirdim gerçekten zor ama seninde dediğin gibi zaman herşeyin ilacı şimdi 4 aydır tekrardan meleğimin gelmesini bekliyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun üzülmemeye çalış unutmaki herşeyde bi hayır vardır...
merhaba arkadaşlar sonunda ilaç netice verdi ve iki gün önce kanamam başladı bebeğim bana veda etti ve gitti.. Ultrasonda baktı doktorum çok ufak bi parça kalmış o da bi iki güne gider zaten dedi.Adet kanaması gibi devam ediyor iki gündür.İlacı içmeye devam ediyorum o minik parça da gitsin diye.Bu akşam doktoruma gideceğim bakacak iyi ce temizlenmiş mi diye.Olayın en zor kısmını atlattım çok şükür..Ama bebeğim de benden ayrıldı..Çok zor..İnş. Allah bidaha hiçbirimize yaşatmaz aynı acıları..
Doktorum 3 ay bekle dedi ama ben hemen cesaret edebileceğimi zannetmiyorum.5 ay 6 ay beklerim sanırım.Yeniden aynı şeyleriyaşarsam diye korkuyorum..Zaman herşeyin ilacı..
cnm 4ay demişsin doktor bişi dedi mi kürtajdan sora hemen olma olasılıgı yokmusenağlama
canım kürtajdan sonra olma olasılığı çok büyük ama bazı doktorlar 2 ay 3 ay korunma süresi vermiş.bizim burda çoğumuza 1.adetten sonra korunmayabilirsiniz demişti.ama yinede nilayla ben 2.adetten sonra kaldık.yeşim 4.adetten sonra
AMA ŞUNU SÖYLÜYOR HERKES KÜRTAJDAN SONRA DAHA KOLAY HAMİLE KALINIYORMUŞ.HADİ HAYIRLISI:uhm:
İnşallah canım ya. Bak ben de heyecanlandım şimdihihoyyytBebiş gelmeye karar vermiştir inşallah artık. Hayırlısıyla, sağ salim gelsin
KEOPS infetilite sebebin nedir bilmiyorum ama bizde de infertilite mevcut.Yani doğal yoldan çok zor..İlk gebeliğimde bebeklerimi kaybettim..keops'tan haberler: bu sabah aynada bir de baktım,yüzümde bir sivilce :1shok: çok üzüldüm,çünkü benim için sivilce adet belirtisi,her ay adetimden 1-2 gün önce çıkar.sonra okula gidip geldim,nasıl bir uyku bastırdı,anlatamam.gece uykumu almış olduğum halde yatıp bir güzel uyudum.buna da çok sevindim,çünkü hamileliğimin ilk günlerinde tek belirtim uyku haliydi.
uzun lafın kısası bir sivilceyle üzülüp bir uykuyla sevinen dalgalı bir ruh hali içindeyim;Allah akıl sağlığımı korusun kaydirigubbakcemile3
KEOPS infetilite sebebin nedir bilmiyorum ama bizde de infertilite mevcut.Yani doğal yoldan çok zor..İlk gebeliğimde bebeklerimi kaybettim..
Yazmışsın ya..sabah uyandığımda sivilce diye aynen öyle..ben de sabah farkettim....benim için adetin ilk belirtisidr..Gebeliğimde de uyku halim mevcuttu şimdi de öyle benim de 1-2 gün sonra adetim gelecek..
Allah akıl sağlığımı korusun demişsin ya..benim tedavisiz pek mümkün değil bu hamilelik ama ..bi umut işte..Heyecanlanmak bile güzel..
keops'tan haberler: bu sabah aynada bir de baktım,yüzümde bir sivilce :1shok: çok üzüldüm,çünkü benim için sivilce adet belirtisi,her ay adetimden 1-2 gün önce çıkar.sonra okula gidip geldim,nasıl bir uyku bastırdı,anlatamam.gece uykumu almış olduğum halde yatıp bir güzel uyudum.buna da çok sevindim,çünkü hamileliğimin ilk günlerinde tek belirtim uyku haliydi.
uzun lafın kısası bir sivilceyle üzülüp bir uykuyla sevinen dalgalı bir ruh hali içindeyim;Allah akıl sağlığımı korusun kaydirigubbakcemile3
KEOPS infetilite sebebin nedir bilmiyorum ama bizde de infertilite mevcut.Yani doğal yoldan çok zor..İlk gebeliğimde bebeklerimi kaybettim..
Yazmışsın ya..sabah uyandığımda sivilce diye aynen öyle..ben de sabah farkettim....benim için adetin ilk belirtisidr..Gebeliğimde de uyku halim mevcuttu şimdi de öyle benim de 1-2 gün sonra adetim gelecek..
Allah akıl sağlığımı korusun demişsin ya..benim tedavisiz pek mümkün değil bu hamilelik ama ..bi umut işte..Heyecanlanmak bile güzel..
sağol canım,ne kadar çok ortak yanımız varmış...benim infertilite sebebim pko,bu hastalığın 2 yıl boyunca doktorlar tarafından teşhis edilememiş olması da ayrıca yıprattı beni.tedavim hemen ilk ayda sonuç vermişti,ne yazık ki sonu kötü oldu.ekimde tekrar ilaçlarıma başladım,inşallah bu sefer de ilk ayda sonuç alır ve sonuna kadar sağlıkla sürdürürüm.inşallah iyi haberi de bu hafta içinde birlikte veririz. kaydirigubbakcemile5
Keopscuğum..Yazılarından birinde 9 Haftalık bebeğini kaybedip kürtaj olmuşsun....Benim de tedaviyle ilk hamiliğim gerçekleşmişti..Temmuzda kaybettim ve kürtaj oldum..10 haftalıktı..Kaderler evet aynı..şimdi aynı zamnlarda birlikte adet bekliyoz..Aslında gelmese ne iyi olur be...Te şöyle mutlu haberlerimiz olsa ne güzel olur..Geçen ayın 13 ünde gelmişti adetim.Şimdi bi kaç gün içinde gelir..Sen de belirtiler nasıl!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?