- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.241
merhabalar bende 6 bebegimi kaybettim ücü üc aya yakin digerleri 6 haftalika yakin bide kizim var cok sükür
sagol keops sanada gecmis olsun yanil,iyosam sende ayni aciyi yasayanlardansin
Kahverengi lekelenmen oldu ha..Vardır bunda bi delalet!!!!!
merhabalar bende 6 bebegimi kaybettim ücü üc aya yakin digerleri 6 haftalika yakin bide kizim var cok sükür
canım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın
çok şükür bir kızın varmış seninde benim gibi...
canım,umutlanmaya öyle korkuyorum ki,bunu bile unutturmuşum kendime.bu tarz kanama yara göstergesi de olabiliyor,aklıma hep kötü şeyler getirmek de istemiyorum ama herşeye hazırlıklı olmak lazım.ama yürüyüş yaparken olması yine de umut veriyor. kaydirigubbakcemile2
kızlar hepinize günaydın
1 aydır ilk defa gündüz evdeyim o kadar yoruluyorum ki kahvaltı hazırlayacak halim bile yok.....
şu kliniği kursaydık bir hayırlısıyla,biraz işim oturduktan sonra hamile kalsam daha iyi olur çünkü şehir dışına eğitime gideceğim benim hamileliklerimin ilk 3 ayı çok zor geçiyor ...offf bu belirsizlik çok kötü neyse kendinize çok iii bakın kızlar grşrz[/
halecim slm inşallah herşey dilediğin gibi olur.ama yinede çok paralama kendini kızını düşün hamişlik içinde yaşın daha varsa biraz daha erteleyebilirsin.hayırlısı olsun.çok öpüldün.
bende dün keseyi gördüm normalde ultasona bilgileri girince 5+5 yazdı.üstten bakınca 4+4 dedi doktur.ona göre normal geç döllenme falan galiba sence nasıl.10 gün sonrada üstten kalp atışını görürüm dedi.sence görürmü?:uhm:
kızlar hepinize günaydın
1 aydır ilk defa gündüz evdeyim o kadar yoruluyorum ki kahvaltı hazırlayacak halim bile yok.....
şu kliniği kursaydık bir hayırlısıyla,biraz işim oturduktan sonra hamile kalsam daha iyi olur çünkü şehir dışına eğitime gideceğim benim hamileliklerimin ilk 3 ayı çok zor geçiyor ...offf bu belirsizlik çok kötü neyse kendinize çok iii bakın kızlar grşrz[/
halecim slm inşallah herşey dilediğin gibi olur.ama yinede çok paralama kendini kızını düşün hamişlik içinde yaşın daha varsa biraz daha erteleyebilirsin.hayırlısı olsun.çok öpüldün.
bende dün keseyi gördüm normalde ultasona bilgileri girince 5+5 yazdı.üstten bakınca 4+4 dedi doktur.ona göre normal geç döllenme falan galiba sence nasıl.10 gün sonrada üstten kalp atışını görürüm dedi.sence görürmü?:uhm:
yaşım çok yok ama kendimi 3.ye göre ayarlamalıyım şimdi 28 yaşındayım anca....
sanada valla anlattıkça seviniyorum tabii ilk haftalarda 5-7 gün arası oynar sat a göre bakılıyor ama geç döllenme oluyor genelde ....trans vaginal baktırmaktan korkma sibelcim hiçbir riski yok eğer baktırmak zorunda kalırsan rahat ol diye söylüyorum en iyi görüntü ve fetal kalp atımı vaginal elde ediliyor 10 gün sonra göremeyebilirsin 6 haftadan sonra başlıyor hadi hayırlısı....
hadi ya cnm geçmiş olsun hayırlısı inş birdahaki ayasenağlamaarkadaşlar,durum netleşti,adet görüyorum.müjdeler sizden gelsin.herkese sevgiler...
merhaba arkadaslar
kurtajım olalı dun 30 gun olmustu ve adet oldum
sanırım ıyı bır gelısme bu
4 aydan sonra adet olmak garıp ve ılk defa cok buruk bısey oldu benım ıcın
ama en azından vucudum artık normale döndü dıyede sevınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?