Bebeğini kaybedenler......

merhabalar bende 6 bebegimi kaybettim ücü üc aya yakin digerleri 6 haftalika yakin bide kizim var cok sükür

Son düzenleme:
sagol keops sanada gecmis olsun yanil,iyosam sende ayni aciyi yasayanlardansin

sağol canım,evet ben de 9 haftalık bebeğimi kaybettim,burada hepimiz bu acıyı tattık.içimizden tekrar hamile olanlar var,inşallah Allah bizlere de yaşatacak o mutluluğu.birbirimize umut olduk,destek olduk burada,çünkü bizi ancak bu acıyı yaşamış olanlar anlıyor.sen de hepimizin yerine sıkı sıkı sarıl kızına,Allah en kısa zamanda ona da bir kardeş gönderir inşallah.

Kahverengi lekelenmen oldu ha..Vardır bunda bi delalet!!!!!

canım,umutlanmaya öyle korkuyorum ki,bunu bile unutturmuşum kendime.bu tarz kanama yara göstergesi de olabiliyor,aklıma hep kötü şeyler getirmek de istemiyorum ama herşeye hazırlıklı olmak lazım.ama yürüyüş yaparken olması yine de umut veriyor. kaydirigubbakcemile2

kızlar hepinize günaydın
1 aydır ilk defa gündüz evdeyim o kadar yoruluyorum ki kahvaltı hazırlayacak halim bile yok.....
şu kliniği kursaydık bir hayırlısıyla,biraz işim oturduktan sonra hamile kalsam daha iyi olur çünkü şehir dışına eğitime gideceğim benim hamileliklerimin ilk 3 ayı çok zor geçiyor ...offf bu belirsizlik çok kötü neyse kendinize çok iii bakın kızlar grşrz

canımm inşallahh bebeğinn yerleşiyordur ondan lekelenmen olmuşturr:Saruboceq:güzel haberlerle gel inş.

herkese merhaba,günlerdir reyting yükseltebilmek için "az sonra,azzz sonra" diyen televizyon kanalları gibiydim,siz benim kusuruma bakmayın lütfen.ısrarla söylemediğim 28. gün bugündü,umutluydum,2 gün sonra test yapıp müjde verecektim.ama bugün az da olsa kanamam var.umudum azaldı ama bitmedi,devam etmezse yine de test yaparım.
bilenler lütfen cevaplasın,üste görme dediğimiz olayda kanın miktarında ve renginde değişiklik oluyor mu?sanırım o kanamada pıhtı olmuyormuş,bende de şimdilik pıhtı yok.

Keopscum peşinsıra ben de geldim..Bugün sabah benim kırmızlar bana hiç farkettirmeden gelmiş..Biliyordum zaten geleceğini..Gelmemesi sürpriz olurdu..Demiştim ya benimkiler çok düzenli 12 eylül..13 ekim...Şimdi de 12 Kasım...geldiler..Büyük ihtimalle 13 Aralık ta bana tekrar merhaba diyecekler...Ne yapalım umurtlarımız başka bahara kaldı!!!

seybay ve nevin artık inşallah bir daha ki aya hayırlı haberler alırız sizlere tavsiyem çok yakın takip yapmamanız....adetiniz bittikten sonra gün aşırı birlikte olun yumurtlama falan takip etmeyin strese sebep oluyor kendi haline bırakın birde kuru inciri kaynatıp suyunu için yumurtlama üzerine çok iyi etkisi var...hadi bakalım

merhaba arkadaslar
kurtajım olalı dun 30 gun olmustu ve adet oldum
sanırım ıyı bır gelısme bu
4 aydan sonra adet olmak garıp ve ılk defa cok buruk bısey oldu benım ıcın
ama en azından vucudum artık normale döndü dıyede sevınıyorum

arkadaşlar,durum netleşti,adet görüyorum.müjdeler sizden gelsin.herkese sevgiler...
hadi ya cnm geçmiş olsun hayırlısı inş birdahaki ayasenağlama

cnm çok sevindim darısı başıma diyorum adet olmayı ilk kez iple çekiyorum benim daha 15 gün oldu kürtaj olalı hayırlısı ile olayım istiyorum

oncelıkle cooook moralsızım arkadaslar.cunku az once test sonuclarımı ogrendım.677 heterozigot cıktım.sanırım kanpıhtılasması var ve 9 ay boyunca ıgne kullanmak zorunda kalacagım.ustelık dusuk rıskı var hep. cok uzgun ve umutsuzum su an.. nevıncım uzulme ne olur. cunku allah herseyın en ıyısını bılır ve hayırlısını verır. demekkı su an dogrusu bu.gebe arkadaslarıma saglıklı ve sorunsuz gebelıkler dılıyorum.mutluluklarını oluyarak paylasıyorum. ve halecıgım...gordun dımı bu yuzden bu kadar ıstemısım o testlerı yaptırmayı , ıcıme dogmus galıba....ne dersınız arkadaslar bı gun benımde mınıcık bı bebısım olabılecekmı? dogum hıkayemı yazabılecekmıyım sızlere? davet edebılecekmıyım tanısmak ve bebısımı gorebılmenız ıcın. ne dersınız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…