Bebeğini kaybedenler......

canım lütfen üzülme.diyelim ki pko'luyuz,diyelim ki bebeğimizi kaybettik,üstüne üstlük yeni bir hamilelikte sürekli kontrol altında olmak zorundayız.ne çıkar bundan,hamile kalabildiğimizi ve gerekli kontrollerle bebeğimizi koruyabileceğimizi bilmiyor muyuz?bu çok büyük bir nimet.ben infertilite kabusunu 2 yıl yaşadım,inan bana umut etmene bile izin vermiyor....................ve şimdi bizim umudumuz var....................

sinemcim slm sanırım diye yazmışsın sonucu bir uzmana göstermedinmi daha.ya ben hep senin hüsnükuruntun diye düşünüyordum demekki içine doğuyormuş.hayırlısı olsun enazından sorunu biliyorsun ve onunla savaşmanın ve kazanmanın yolunuda biliyorsun.şimdiden tuhaf gelecek fikirleri düşünme şu hayyatta kimin garantisi var.kendine dikkat et.:1rolleyes:

canım merhaba aramıza malesefki hoşgeldin.üzülme sakın bu topik uğurlu gelecektir sanada hamişim diye bağıracaksın elbet.herşey gönlünce olsun.:1hug:

offf artık cok canım sıkılıyor
kızlar adet oldum dıye sevındım ama
sadece 1gun yogun kan geldı
suan hıc gelmıyor 2 gundur
bılgısı olanlar bana yardımcı olabılırmı.
neden boyle oldu acaba?

cnm çok sevindim darısı başıma diyorum adet olmayı ilk kez iple çekiyorum benim daha 15 gün oldu kürtaj olalı hayırlısı ile olayım istiyorum[/QUOTE]

canım benım ınsallah olursun
30 ile 45 gun arasında olunuyormus
senı anlıyoruum hem de cok ıyı
umarım senle aynı zamanda tekrar hamıle kalırız
3 ay bır gecsın normale donelım de hayırlısıyla:CüvCüv:

Senin adına çok sevindim canım. Darısı başıma.. yerimseniben
Benimde yarın 30. günüm. İlk doktor kontrolümde yarın olacak.
Umarım herşey yolundadır....
Şu iyileşme dönemini bi atlatalım mutlu haber veren arkadaşlarımızın arasına katılalım inşallah..

canımcım sıkma canını ilk adette böyle düzensizlikler olabiliyor benimde iliki çok yoğun olmuştu 1-2 gün sonra çok azalmıştı bunlar geçici düzensizlikler zaman her şeyin ilacı bekle bakalım belki tekrar kanaman gelir.a.s.

hepnize cok gecmis olsun hanimlar allah birdaha ayni aciyi yasatmasin bende bebegini kaybedenlerdenim gercekten tarif edilemezevlat acisi hicbirseye benzemiyor allah yardimcimiz olsun cumlemizin insallah hamile arkadaslarda sagsalim bebeklerine kavusurlar insallah allahin izniyle

merhaba arkadaşlar bende gecen hafta 4 haftalık hamıle olduğumu öğrendım.ama ertesi günü ateşlendım ve pazar günü kanamam geldi ve bebeğim düştü.hemde bebeğim gelışmiyordu.betalarda artış olmadı.çok üzgünüm.doktorumla konuşamadık yarın tekrar gidicem kontrole ama ne kadar süre sonra tekrar bebek yapabilirim.yada araştırılmalı mı neden düşük oldu diye başka bir problem mı var.yarın gidince soracağım ama.ne yapılmalı kızlar yardım eder mısınız?

cnm çok sevindim darısı başıma diyorum adet olmayı ilk kez iple çekiyorum benim daha 15 gün oldu kürtaj olalı hayırlısı ile olayım istiyorum

canım benım ınsallah olursun
30 ile 45 gun arasında olunuyormus
senı anlıyoruum hem de cok ıyı
umarım senle aynı zamanda tekrar hamıle kalırız
3 ay bır gecsın normale donelım de hayırlısıyla:CüvCüv:[/QUOTE]

inşallah canım inşallahhhhhhhhhh :Saruboceq: herkes diyorki kürtajdan sonra hemen hamiş kalınıyormuş iyice heveslendimhihoyyyt

gerçekten ben şuna çok inanıyorum insanın içine doğuyor bazı şeyler senin bu kadar ısrar etmende bir hikmet varmış ....
ama üzülme bazen birşeylerin sebebinin bilinmesi çok iyidir hiç yoktan önlem alınır
benim senin gibi çok gebem oldu clexane diye pıhtılaşmayı önleyici iğne kullandılar ve sağlıklı doğum yaptılar hiçte kaybedenini görmedim pıhtılaşma bozukluğu olanlar genelde senin gibi bilmeden kaybediyorlar sen şanslısın 1 taneyle yırttın 3-4 düşükten sonra anlaşılan var kesinlikle strese girme ciddi söylüyorum en kötü sey belirsiz sebebi bilinemiyendir hastalık bile olsa sonuçta neyle mücadale etmen gerektiğini biliyorsun çok şükür dermansız bir hastalıkta değil o yüzden kendini topla ve bu sorunla mücadeleye başla sinemcim...ben senin gibi çoook hasta gördüm rahat ol hepi topu hergün koldan bir iğne yapılacak veee inşallah sende meleğine kavuşup hikayeni buraya yazacaksın ben buna inanıyorum sende inan birşeye inanmak yapmanın yarısıdır arkadaşım.....

normal olabilir canım sonuçta sen ilk gün yoğun kanamışsın genelde küretajdan sonraki ilk adet yoğun oluyor ama bu kişiye göre değişebilir yada bu bir çekilme kanaması olabilir sonuçta hormonlar çok değişiyor biyolojik saatin şaşmış olabilir

BABY NURSE normal olabilir canım sonuçta sen ilk gün yoğun kanamışsın genelde küretajdan sonraki ilk adet yoğun oluyor ama bu kişiye göre değişebilir yada bu bir çekilme kanaması olabilir sonuçta hormonlar çok değişiyor biyolojik saatin şaşmış olabilir

çok geçmiş olsun bende senin gibi bebeğimi yüksek ateşten kaybettim
2 ay ara vermeni öneririm özellikle psikolojik açıdan toparlanman için.....
araştırabilirsin ama sen söylüyorsun enfeksiyon geçirmişsin muhtemelen buna bağlı kaybettin bebeğini.....erken dönemde enfeksiyon ve yüksak ateş bebeği çok etkiliyor...
allah bir daha yaşatmasın...

ZEHRACIM umarım hcbısey cıkmaz kontrolunde
bende senın ıyılesme haberını alınca sevınrım
ve umarım aynı zamanlarda sevınırım bebeklerımıze kavusuurz canım

baby nurse arkadasım cekılme kanaması demıssın onu anlamadım?acıklarsan sevınırım
soruma cevap verdıgın ıcınde cok tesekkur ederım
kızlar burda sızle olmak cok guzel yalnız degılız

inşallah canım inşallahhhhhhhhhh :Saruboceq: herkes diyorki kürtajdan sonra hemen hamiş kalınıyormuş iyice heveslendimhihoyyyt[/QUOTE]

evet canım banada herkes aynı seyı soyluyor kurtajdan sonra hemen kalınıyormus
ama ben 3-4 ay bekleyecegım
ve cok korkuyorum mirmirmirmir aynı seylerı yasamaktan tabı hayırlısı
sen ben zehra sanırım aynı zamanlarda kurtaj olduk
ınsallah aynı zamanlardada anne olmayı allah nasıp eder bıze

evet tatlım demekkı boyle olcak ılkı
tabı vucutta sapıttı artık ne yapacagını sanırımkafamçokkarıştı
cok saol

ara kanamalarda diyebiliriz buna normal bir adet döngüsünün yani 28-30 günün arasında
gelen hafif kanamalardır bu tarz müdahalelerden sonra olabilir yada normal zamandada olabilir çok önemli değildir arkadaşım belli de olmaz kanaman devamda edebilir

canım cok uzuldum senı cok ıyı anlıyorum
allah bır daha yasatmasın ınsallah
benım bıldıgım 3 dusukten sonra arastırma yapılıyor
ama sen doktorunla konus ve yapılması gerekenlerı ona sor
ama bır problem yoksa 3 ay sonra tekrar hamıle kalınabılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…