Bebeğini kaybedenler......

canım arkadasım yıne herzamankı gıbı ne guzelde moral vermıssın bana.bugun 2 tane doktora gıttım.bırı kendı doktorum.o kadar rahat bı kadınkı ona gore smearada gerek yok bu testlerın hıcbırınede gerek yok.ama en bombası ne bılıyomusun.bana ıgne kullanmana gerek yokkı dedı.sen tasıyıcısın bunun rıskı az ddı.dene bakalım kaybedersen bı dahakı gebelıkte ıgneye baslarız dedı.sok oldum.ben zar zor daha yenı toparlanabıldım.doktorum neler soyluyo.deneme tahtasımıyım ben? baska bı doktora gıttım mthrf 677 heterozıgottan haberı yokmus....yanı halecıgım tatmın olmuyorum.guvenmıyorum doktorlara.sanırım bana ıstanbul yolu gozuktu.kendıme ıyı bır rısklı gebelık uzmanı bulup onunla gorusucem.eger oda ıgneye gerek yok derse hamıslık calısmalarına baslıcam.yok ıgneye basla derse ıgnelere baslıcam....sen ce mantıklımı dusuncem? cok tesekkur ederım

doktorumu aradım soyledım cok onemlı degıl dedı
adetın 1 gunde bıtmesı sorun degıl onemlı olan 10 gune gecmemesı dedı
ama cok ıcıne sınmıyosa gel bakayım dedı
eger yarında kan gelmezse gıdıcem cok saol arkadasım

kızlar sıze bı tavsıyem var benım.yanı cok bıldıgımden deıl ama yasadıklarımdan dolayı.hıc bebek dogurmamıs olan arkadaslar ozellıkle kulak kabartsın.sız doktorlarınıza her zaman guvenmeyın.eger sebebı bellı olmayan kayıplarınız varsa mutlaka genetık arastırma yaptırın.gerek yokkı demelerıne kanmayın.bakın benım sonucumda heterozıgot cıktı.tedavısı olan bı sorun ıcın degermı 3 4 5 6 gebelık kaybını beklemeye.ımkanı olanlar yaptırsın lutfen.adı trombofılı panelı.ozel hastane ve labratuvarların hepsınde yapılıyo.bıde unıversıte hastanelerınde.once bız tedbırlı olalım.elımızden gelenı yapalım.doktorlar ıcın sızın dusuk yapmanız hıc onemlı bısıy deıl.ama gelın gorun kı ne yasadıgımızı bız bılırız dımı? o yuzden rıske atmayın derım.gereklı tum testlerı yaptırın ıcınız rahat olsun.onunuzu net gorun.mesela ben yaptırmasaydım bılmıcektım.ve tedavı olamıcaktım.hersey allahtan tabı ama bız once tevekkul edelım yanı elımızden her gelenı yapıp sonra allaha emanet edelım kendımızı...ıcınızı daralttıysam kızmayın nolur......opuyorum

canım ne şanssızmışsın sen...
kendine yan dalı perinatolog olan bir doç yada prof bul canım hiç yoktan bilimsel yaklaşan biri olsun akademik kariyer yapandan korkma.......
her doktor böyle değil sen kötülerine düşmüşşün ne kadar kolay söylemiş bir dene bir daha kaybedersen bakarız gibisine kendi kaybetsinde görsün bakalım kolaymı?benim çalıştığım yerde allahtan çalışan doktorların hepsi çok vicdanlı çok iyi hekimler inşallah sanada öyle birisi denk gelir canım...............

inşallah canım inşallahhhhhhhhhh :Saruboceq: herkes diyorki kürtajdan sonra hemen hamiş kalınıyormuş iyice heveslendimhihoyyyt

evet canım banada herkes aynı seyı soyluyor kurtajdan sonra hemen kalınıyormus
ama ben 3-4 ay bekleyecegım
ve cok korkuyorum mirmirmirmir aynı seylerı yasamaktan tabı hayırlısı
sen ben zehra sanırım aynı zamanlarda kurtaj olduk
ınsallah aynı zamanlardada anne olmayı allah nasıp eder bıze[/QUOTE]

evet cnm benim 27 ekimdi hiç aklımdan çıkmıyorsenağlama buarada benim adım merve sanırım ismimizle hitap edersek daha iyi olcaka.s ben inanıyorum ki busefer ki bebeklerimiz sapasağlamm olcakkaydirigubbakcemile5

mervecim inşallah bu kötü günler gecip umut dolu günler gelecektir.sadece artık hepimiz rahat olmalıyız bebişlerimizde içimizde rahat büyüsünler.

Herkese günaydıın.. Dün doktor kontrolüm vardı.
Pataloji sonucum temiz çıkmış çok şükür..
Doktorum adet dönemini bekleyeceğiz dedi 5. günü muayene etmek istiyormuş.
Geçen ayın 14 ünde kürtaj olmuştum hala adet olmadım..
31 günde bir oluyordum ama hadi hayırlısı beklemedeyim..

merhaba arkadaşlar daha önce yazmıştım bebeğimi düşürdüm.hamıle olduğumu öğrendiğim günün ertesi günü çok ateşlendım 39 a kadar çıktı hastaneye gittik.ılık duşa girin ilaç kullanma dedi.pazar günü de kanamam geldi ve bebeğim düştü.2 gün arayla beta yapıldı değerler yükselmıyordu.doktor gelışmıyo demişti.dün kontrole giittim.doktor 6 ay korunun dedi.sonra bebek düşünün dedi.ama ben3 veya 4, ayımda dktoruma gidip tekrar sorucam.10 gün sonra yıne kontrole gidicem bakalım herşeyın hayırlısı için dua ediyorum.Allahım tüm bebek isteyenlerin yardımcısı olsun.bizde birgün bebeklerimizi kucağımıza alacağız Allahın izniyle.umudumu hiç yitirmeyeceğim.Yüce Allahım herseyı kararlamıştır.umudumuzu yitirmeyelım.destek olalım birbirimize arkadaşlar.

geçmiş olsun canım,güçlü ve umutlu oluşundan ötürü de tebrik ederim.inşallah bu günler çabucak geçecek ve biz bebeklerimizi severken hüzünlü bir anı olarak hatırlayacağız.
bence de ilerde tekrar doktorunla görüş,bizim çoğumuza bekleme süresi vermedi doktorlarımız,ben kürtaj olduğum halde hiç korunma dediler.6 ay biraz uzun gibi ama doktorunun da bir gerekçesi vardır.hakkında hayırlısı olsun.

kıssslar merhaba......
umutsuz olmayalım arkadaşlar inşallah hepimiz er yada geç meleklerimize kavuşacağız....
öncelikle buna inanın inanmak birşeyi yapmanın yarısıdır......
ben kızım doğmadan önce neler yaşadım neler ama hiç bir zaman yılmadım 26 ay çocuksahibi olmak için uğraştım ve bu arada bir sürü tetkik ve müdahaleden geçtim çok şükür çabalarım boşa çıkmadı...
allah emeklerinizi boşa çıkarmasın....

halecim slm bilmiyordum hiç bukadar uğraştığını kızın için.neyseki mutlu sonla sonuçlanmış.inşallah bundan sonraki gebeliklerin için uğraşmassın.kendine dikkat et.

canım çok geçmiş olsun kendine iyi bak sen şimdi lohusalı gibisin.sıcak tut kendini yorma.bencede 2.adetinden sonra doktorla bir görüş biz kürtaj olduğumuz halde korunma süresi vermedi.iyi araştı boşuna hayallerini erteleme.CADIARZU

canlarım...su sıralar sureklı arastırıyorum.ınsallah dogru ve guzeel sonuclara ulasırım.hepımız guzel meleklerımıze kavusalım ınsallah...aramıza yenı katılan arkadaslarımıza güç diliyorum.nevıncım halecım ve dıger beklemedekı arkadaslarımdan guzel surprızler beklıyorum artık bu ay.bende ıyıce arastırıp onumu net bı sekılde gorebıldıgımde ve gercekten cesaretımı topladıgımda sıze yetısıcem ınsallah.soooozzzzz. tabı bıde tatlı gebelerımız var.onlarada guzel hamıslıkler dılıyorum.hep takıp edıyorum yazdıklarını.umut oluyolar bıze....gorusmek uzere....

benden beklemeyin arkadaşlar benim daha vaktim var ayrıca bir avantajım kızım var sırayı sizlere veriyorum ben kendime bir süre verdim ondan sonra inşallah...
bu arada sersoy selma nerede?hiç görünmüyor bu aralar....
iyi pazarlar....

merhaba yıne bır haftaya baslıyoruz kızlar

ınsallah guzel bır hafta olur hepımızı ıcın
kımsenın sesı cıkmamıs hafta sonu nerelerdeydık acaba

evet arkadaşlar pretty ninde dediği gibi hafta sonu kimse yok neyse gezin gezin minik kuzularınız olunca böyle gezemeyeceksiniz tadını çıkarın...
hepinizi öpüyorum

slm kızlar bende adetimi bekliyorum 3 kasımda kürtaj oldum ama dr um hemen tekrar deneyebilriz dedi bi sakıncası yokmuş hatta rahim temziken hamile kalmam daha kolay olurmuş bakalım hayırlısı

slm kızlar bende adetimi bekliyorum 3 kasımda kürtaj oldum ama dr um hemen tekrar deneyebilriz dedi bi sakıncası yokmuş hatta rahim temziken hamile kalmam daha kolay olurmuş bakalım hayırlısı

ben daha önce böyle birşey duymadım canım benim bildiğim bir kaç adet beklemek daha sağlıklı hamilelik için...ama doktorum söylediyse vardır bir bildiği ben olsam yinede beklerdim en azından bir adet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…