- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.281
gerçekten ben şuna çok inanıyorum insanın içine doğuyor bazı şeyler senin bu kadar ısrar etmende bir hikmet varmış ....
ama üzülme bazen birşeylerin sebebinin bilinmesi çok iyidir hiç yoktan önlem alınır
benim senin gibi çok gebem oldu clexane diye pıhtılaşmayı önleyici iğne kullandılar ve sağlıklı doğum yaptılar hiçte kaybedenini görmedim pıhtılaşma bozukluğu olanlar genelde senin gibi bilmeden kaybediyorlar sen şanslısın 1 taneyle yırttın 3-4 düşükten sonra anlaşılan var kesinlikle strese girme ciddi söylüyorum en kötü sey belirsiz sebebi bilinemiyendir hastalık bile olsa sonuçta neyle mücadale etmen gerektiğini biliyorsun çok şükür dermansız bir hastalıkta değil o yüzden kendini topla ve bu sorunla mücadeleye başla sinemcim...ben senin gibi çoook hasta gördüm rahat ol hepi topu hergün koldan bir iğne yapılacak veee inşallah sende meleğine kavuşup hikayeni buraya yazacaksın ben buna inanıyorum sende inan birşeye inanmak yapmanın yarısıdır arkadaşım.....
ara kanamalarda diyebiliriz buna normal bir adet döngüsünün yani 28-30 günün arasında
gelen hafif kanamalardır bu tarz müdahalelerden sonra olabilir yada normal zamandada olabilir çok önemli değildir arkadaşım belli de olmaz kanaman devamda edebilir
canım arkadasım yıne herzamankı gıbı ne guzelde moral vermıssın bana.bugun 2 tane doktora gıttım.bırı kendı doktorum.o kadar rahat bı kadınkı ona gore smearada gerek yok bu testlerın hıcbırınede gerek yok.ama en bombası ne bılıyomusun.bana ıgne kullanmana gerek yokkı dedı.sen tasıyıcısın bunun rıskı az ddı.dene bakalım kaybedersen bı dahakı gebelıkte ıgneye baslarız dedı.sok oldum.ben zar zor daha yenı toparlanabıldım.doktorum neler soyluyo.deneme tahtasımıyım ben? baska bı doktora gıttım mthrf 677 heterozıgottan haberı yokmus....yanı halecıgım tatmın olmuyorum.guvenmıyorum doktorlara.sanırım bana ıstanbul yolu gozuktu.kendıme ıyı bır rısklı gebelık uzmanı bulup onunla gorusucem.eger oda ıgneye gerek yok derse hamıslık calısmalarına baslıcam.yok ıgneye basla derse ıgnelere baslıcam....sen ce mantıklımı dusuncem? cok tesekkur ederım
canım ne şanssızmışsın sen...
kendine yan dalı perinatolog olan bir doç yada prof bul canım hiç yoktan bilimsel yaklaşan biri olsun akademik kariyer yapandan korkma.......
her doktor böyle değil sen kötülerine düşmüşşün ne kadar kolay söylemiş bir dene bir daha kaybedersen bakarız gibisine kendi kaybetsinde görsün bakalım kolaymı?benim çalıştığım yerde allahtan çalışan doktorların hepsi çok vicdanlı çok iyi hekimler inşallah sanada öyle birisi denk gelir canım...............[/QUOT
of ya,bana da doktorum 'tekrar olursa tetkik yaparız' demişti,eylülden beri ancak cesaret edebildim,şimdi sizin söylediklerinizle yine kafam karıştı.doktoruma da çok güveniyorum,değiştirmek istemiyorum.test yaptırmak da istemiyorum,son 2 yıldır kadın doğum muayeneleriyle doldu sağlık karnem,yeteeeeeeeer.
inşallah canım inşallahhhhhhhhhh :Saruboceq: herkes diyorki kürtajdan sonra hemen hamiş kalınıyormuş iyice heveslendimhihoyyyt
merhaba arkadaşlar daha önce yazmıştım bebeğimi düşürdüm.hamıle olduğumu öğrendiğim günün ertesi günü çok ateşlendım 39 a kadar çıktı hastaneye gittik.ılık duşa girin ilaç kullanma dedi.pazar günü de kanamam geldi ve bebeğim düştü.2 gün arayla beta yapıldı değerler yükselmıyordu.doktor gelışmıyo demişti.dün kontrole giittim.doktor 6 ay korunun dedi.sonra bebek düşünün dedi.ama ben3 veya 4, ayımda dktoruma gidip tekrar sorucam.10 gün sonra yıne kontrole gidicem bakalım herşeyın hayırlısı için dua ediyorum.Allahım tüm bebek isteyenlerin yardımcısı olsun.bizde birgün bebeklerimizi kucağımıza alacağız Allahın izniyle.umudumu hiç yitirmeyeceğim.Yüce Allahım herseyı kararlamıştır.umudumuzu yitirmeyelım.destek olalım birbirimize arkadaşlar.
merhaba arkadaşlar daha önce yazmıştım bebeğimi düşürdüm.hamıle olduğumu öğrendiğim günün ertesi günü çok ateşlendım 39 a kadar çıktı hastaneye gittik.ılık duşa girin ilaç kullanma dedi.pazar günü de kanamam geldi ve bebeğim düştü.2 gün arayla beta yapıldı değerler yükselmıyordu.doktor gelışmıyo demişti.dün kontrole giittim.doktor 6 ay korunun dedi.sonra bebek düşünün dedi.ama ben3 veya 4, ayımda dktoruma gidip tekrar sorucam.10 gün sonra yıne kontrole gidicem bakalım herşeyın hayırlısı için dua ediyorum.Allahım tüm bebek isteyenlerin yardımcısı olsun.bizde birgün bebeklerimizi kucağımıza alacağız Allahın izniyle.umudumu hiç yitirmeyeceğim.Yüce Allahım herseyı kararlamıştır.umudumuzu yitirmeyelım.destek olalım birbirimize arkadaşlar.
slm kızlar bende adetimi bekliyorum 3 kasımda kürtaj oldum ama dr um hemen tekrar deneyebilriz dedi bi sakıncası yokmuş hatta rahim temziken hamile kalmam daha kolay olurmuş bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?