Bebeğini kaybedenler......

sibelcimm hiç üzülme hiçte kafana takma bak gör hiçbirşey olmayacak bebişine sen dinlenn bolcana dualarımız seninle:Saruboceq:

Lalecim çok üzüldüm arkadaşım geçmiş olsun.benimde 2,5 aylık bebeğimi kürtajla almışlardı.banada 4 ay bekle dedi doktorum.çok acı bir durum .allah herkeslere sabırlar versin.ama umudumuzu kaybetmeyelim değilmi?allah büyüktür.içini ferah tut arkadaşım.

canım hiç merak etme benimde kürtajım 1 eylülde olmuştu.ilk adetim 17 ekimde oldu.yani 47 gün sonra.telaşlanacak bir durum yoktur merak etme.stres yaptıkça dahada geciktirirsin.sonraki adetimde 15 kasımda geldi.yani düzene girecek.içini ferah tut.

nevin bence çok acele ediyorsun canım senin dediğingibi yapışıklık asherman sendromu dediğimiz şey olabiliyor ama bu rahimin çok kürete edilmesinden kazınmasından genelde olur endişe etme küretajdan sonra en çok denize gireniniz benim biliyorsun hiçbirşeyde olmadı olmazda rahat ol canım olsaydıda hemen öyle yapışıklık yapmaz ilk başta sadece enfeksiyon yapar enfeksiyon tedavi edilmezse bazı komplikasyonlar gelişebilir enfeksiyon olsa anlardın yoğun kötü kokulu bir akıntı olurdu hsg falan düşünme şimdi canım benim

çok geçmiş olsun arkadaşım
tatil yapmakla iyi yapmışsın,iyi gelmiştir
bir daha yaşamaman dileğiyle.....

ay canım benim üzüldüm valla...
inşallah atlatırsın bizede uterusta belli bir noktada kanaması olan çok gebe yatıyor ama çoğu atlatıyor sende atlatırsın inşallah maşallah kalp atımı başlamış minik meleğin eminim sıkı sıkı tutunuyor annesine...olmadı bir mayi taktır iyi olur bol bol istirahat et....allahın izniyle atlatırsın arkadaşım

canım inşallah hiçbirimiz bir daha böyle bir üzüntü yaşamayız....

canım,çok teşekkür ederim.benim kürtaj sonrası pek problemim olmadı. akıntı,koku,kaşıntı yaşamadım.yalnız şu aklıma geldi;eylüldeki muayenemde kürtajın 37. günüydü,henüz adet görmemiştim.doktorum rahim iç tabakamın ince olduğunu söyledi,adetinle beraber normale döner dedi.ben de rahatladım.şimdi yapışıklık ihtimali aklıma gelince bu konuyu da hatırladım,böyle bir sorun oluştuğunda rahim iç duvarı incelir mi?
dertsiz başıma dert aramıyorum ama ne yapayım,bıktım bu konudaki sıkıntılardan.sağlık sorunlarının farkedilememesinden ötürü biraz daha vakit kaybetmek istemiyorum;2,5 yıldır doktorlardayım,sıkıldım artık.

Desteğin ve yaşadıklarını paylaştığın için teşekkür ederim canım..
Stres yapmıyorum artık doktorda 10 gün daha bekleyelim dedi. inşallah bende en kısa sürede adet görür ve hayatımı düzene sokarım...

canım sibelcim dinlen tatlım..3 gün yat dedi doktorun peki 3 günün sonunda tekrarmı çağırdı..progestan verseydi keşke benim doktorum hiç tehlikem olmamasına rağmen verdi günde 6 tane içiyorum...üzme kendini sen güçlü ol ki bebeğinde güçlü olsun..

nilaycım benim doktorumda progestrona gerek duymayan doktorlardan düşecek bebek düşer zaten anomaliliyse düşüğün zmanını uzatırız diyor.hayırlısı olsun pazertesi tekrar usg ye girip baktırıcam.şuan ağrı kanama falan yok.ama bilmiyorum nolucak.allah yardımcımız olsun

bence herhangi bir problem arama....
hsg çekmek bile bazen yeterli olmuyor laparoskopiyle bile bakılması gerekebiliyor..
bence hepsinden önemlisi stres bu kadar takıntı yaparsan korkuyorum bu sefer yumurtlamanı baskılayacaksın biraz normal şartlarda dene eğer olmazsa zatendoktorun seni yönlendirecektir

bencede progestan süreci uzatmaktan başka işe yaramıyor bence senin bebeğin gayet sağlıklı hiç ihtiyacında yok bu ilk zamanlar böyle kanamalarda normal....

minik meleklerini cennete yollayan anneler üzüntümüzü paylaşalım ben bebeğimi bugün kaybettim kalbi atmadı 8+3 ken bebeğimin kalbi atmadı ve onu bugün benden aldılar çok üzgünüm...

canım başın sağolsun.bir annenin yavrusunu kaybetmesinin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum,aynı acıyı ben 3 ay önce yaşadım.ölümün küçük ya da büyük olması farketmiyor ama yaş büyüdükçe insana daha zor geliyor evladını kaybetmek...benim kızım 4 yaşını doldurmuştu mayıs ayında ağustosta da kaybettim onu...çok acı çekti yaşadığı sene boyunca,demekki hayırlısı buymuş,Allahım daha fazla acı çekmesini istememişki yanına aldı diye düşünüyorum.kendime de,orda daha huzurlu,daha mutlu şimdi en azından rahat bir nefes alabiliyordur diye teslli veriyorum.aslında belki böyle düşünmek bile kendimi kandırmaktan başka birşey değildir ama elden başka hiçbir şey gelmiyor.inşallah hepimiz için hayırlısı neyse onu verir Allah...kendine iyi bak,üzülmemek mümkün değil ama teselli bulmaya çalış..

canım benim yavrunu kaybetmene çok üzüldüm tarif edilemez bir acı yaşamışsın benim yaşadığımda zor ama seninkisi bambaşka okuyunca içim sızladı.....zannediyorum kronik yada doğuştan bir hastalığı vardı ben hiç kıyamıyorum çocuklara....ama biliyorsun ki senin meleğin sana şefaatçi olacak cennetin kapısında seni bekleyecek annem gelmezse girmem diyecek o seni yinede bırakmayacak rabbim bir süreliğine onu yanına almış cennet kapısında kavuşacaksın meleğine....rabbim sana sabır versin kardeşim.....

Ben...... ne diyeceğimi bilemiyorum.:1no2::1no2::1no2:Allah sana büyük sabır versin canım. Gerçekten çok üzüldüm:çok üzgünüm:

yalan dünya arkadaşlar hangimizin ne olacağı belli değil.....
biz niye kaybettik diye üzülürken gülten arkadaşımızı okuyunca veren allah alan allah sabretmek isyan etmemek lazım diye düşünüyorum
rabbim hepimizi korusun yavrularımıza sağlık versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…