Bebeğini kaybedenler......

Arkadaşlar merhaba,
Benim de 4 aylık bir kızım var, acılarınızı ağlayarak okudum, anne olmayan anlamaz. Allah hepinize hayırlısı ile sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. Her işte bir hayır vardır diyin ve üzülmeyin, bu günler geçecek ve hepiniz çok mutlu olacaksınız. Bütün dualarım sizinle. Yeniden hamile olanları da tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin. Çok zor ama çok güzel, sabahın 4ünde cin gibi uyanık olabiliyorsun.

halecim öyle diğer hamileliğimdede vardı ama so 2-3 gün yoktu zaten o arada bebeğim beni bırakmış.her şey aynı olacak diye bir şey yok.o bir imtiandı inşallah sondu.allhım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.canım sen önlisans diye yazmışsın 2 yıllık hemşirelik varmıydı.be 2 yıllık tıbbi laboratuar okudumda.senin tam bölümün ne.ilerleme şansın varsa devam et durma.bizim malesefyok.

melis iyi dileklein için çok saol biz burda acımızı paylaşarak hafifletiyoruz.allahım birdaha yaşatmasın.kızınada allah uzun sağlıklı bir ömür versin tabi sanada torunlarını görmen için:)

canım benim bulantın devam ettiği sürece korkma gebeliğinin devam ettiğinin göstergesidir benimde vardı ama bebeği keybettiğimi öğrenmeden yaklaşık 4-5 gün önce gebelik belirtilerim zaten gerilemişti ben bunu anlamadım hatta oh oh bulantımda bitti diye sevindim ama uyanmadım missed olduğunu öğrenince tamam dedim çünkü göğüsteki hassasiyet gitmişti çok şiddetli olan bulantı tiksinme hiç kalmamıştı halbuki elifte öyle değildi 16 hafta devam etmişti bulantım.....çokta şiddetliydi...devam etmesi bebeğinin sana bir mesajı ben burdayım diyor sana......ayrıca bulantısı olan annelerin bebeği daha sağlıklı oluyor beta hcg yle alakalı beta hcg ne kadar yüksek olursa o kadar çok bulantı oluyor zaten gebelik sağlıklı devam ettiği sürece beta hcg de normal katlıyor....inşallah rabbim kucağına almayı nasip eder
ben sağlık meslek lisesi mezunuyum sonra bende 2 yıl laboratuvar okudum esas ebelik çıkışlıyım maaşım artsın diye laboratuvar okudum bizdede çok bir ilerleme şansı yok ama eğer branşlaşırsan çok iyi oluyor o fırsatıda ben yakaladım zaten......

melis çok teşekkür ederim
buda bizlerin imtihanıydı benimde bir kızım var anneliğin ne kadar zor ama bir o kadarda güzel olduğunu çok iyi biliyorum...
tek tesellim allah kızıma uzun ömürler versin...
senin yavrunada rabbim uzun ömürler versin...

Çok üzüldüm canım başın sağolsun. Allah sabırlar versin ve hiçbirimize tekrar bu acıyı yaşatmasın İnşallah...

mrb arkadaşlar hepimiz aynı acıları yaşıyoruz.bende 3 ay önce 22haftalıkken kaybettim kızımı.allah hiçbirimize böyle acılar vermesin bir daha .sabredicez ve bir dahaki bebeklerimizi sağlıkla mutlulukla elimize almak için dua edicez kızlar.cok zor cok acı ama ................

canım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın...
iyi bir araştırma yapmadan tekrar sakın hamile kalma...
her türlü sorununda buradan destek alabilirsin...

sanada çok geçmiş olsun ....
ne kötü bür tesadüf saliha ile aynı haftada bebeklerinizi cennete yollamışsınız...
allah sanada bir daha yaşatmasın....
sende çok iyi biraraştırma yapmalısın bu tarz kayıpların altında genelde rahim ağzı yetmezliği yatar bu haftalarda genelde ondan olur....
burada bizimle her sıkıntını sende aynı şekilde paylaşabilirsin

canım öğretmen arkadaşlarım....
hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum.....a.s.a.s.a.s.
inşallah bir daha ki öğretmenler gününüzü bebişlerinizle kutlarsınız.......

Evet ya sinemcim , nevincim öğretmenler gününüz kutlu olsun.inşallah sınıftaki öğrencileriniz kadar çocuğunuz olsun::::))))öptüm

Kızlar şuan herşey yolundaymış kanama bölgesi azalmış keseye zarar vermez dedi dr bebiş gelişiyor çok şükür.dularınızı 9 ay boyunca bekliyorum.

Kızlar şuan herşey yolundaymış kanama bölgesi azalmış keseye zarar vermez dedi dr bebiş gelişiyor çok şükür.dularınızı 9 ay boyunca bekliyorum.

bütün arkadaşların bizim için dua ettiğine eminim ben canım Allah bebeklerimizi korusun..
olmayan arkadaşlarımızada versin bizimde dualarımız onlarla..

sevgili hale ve sibel,iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.sibelcim,o dua sinem için kabul edilebilir belki,30-40 kadar yaramazı vardır ama ben almayayım be gülüm.bende 5 sınıf,toplamda yaklaşık 150 öğrenci var.duan kabul olur da 150 tane çocuğum olursa hiç cami kapısı falan aramam,doğrudan senin kapına getiririm. kafamçokkarıştı
dualarını eksik etme lütfen,aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum. a.s.

canım öğretmen arkadaşlarım....
hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum.....a.s.a.s.a.s.
inşallah bir daha ki öğretmenler gününüzü bebişlerinizle kutlarsınız.......

Amin canım inşallah o günleride görürüz.. :CüvCüv:
Allah isteyen herkese nasip etsin inş..

Arkadaşlar;
42. Günümde dün akşam adet oldum çok şükür hihoyyyt
Ama dün ve bugün birkaç damla haricinde devam etmedi... :sm_confused:
Neyse olduya çok şükür doktor kontrolünde anlarız..

merhaba
ben size daha öncede yazmıştım geçen ay düşük yaptım prezervatifle korunuyoruz diye
düşüğüm 23 ekimde gerçekleşti kanamam 25 ekimde başladı şu an tam bir ay geçti hala adet olmadım kürtaj olmadım düşük kendi kendine gerçekleşti ve ben 28 günde bir düzenli adet oluyordum
dün idrar testi yaptım negatif ama adet belirtim yok ilk gebeliğimde adet günümden 2 gün önce çizgi çıkmıştı bu sefer negatif sol göbek kısmımda agrı var ve sanki hareketlenme hissediyorum göğüs uçlarımda da 2 gündür koyulaştı sürekli tatlı ihtiyacım var ki pek sevmem ayrıca dün şalgam suyunu şişeyle içtim durum garip geldi bana bile :) sizce hamile olmam mümkün mü?

Arkadaşlar hamilelikte havuç suyu fazla içmiştim.ama a vitamini günlük 10.000 ıu'den fazla dozda alınması bebekte doğum hatalarına neden olabilirmiş.acaba bebeğimin kalbinin durmasına bu etken olabilirmi?sebep aramaktan delirmek üzereyim?tekrar hamile kalmak istiyorum ama çok korkuyorum. Kime güveneceğiz?neyi nasıl kullanacağız bilmiyorum.kan grubum o rh + kan pıhtılaşmasını nasıl anlayacağız?normal değerleri gayet iyi olan biriyim.4 ayda bir tüm kan tahlillerimi yaptırdım bugüne kadar.tam testler nelerdir hamile kalmdan önce yaptıralım.

Merhaba,ben de bir öğrtmenim...
Yeni üyeyim..2 kez düşük yaptım..3 hafta öncede 23 haftalık gebeliğim malesef sonlandırıldı...normal doğum yaptım..bebeğim malesef ileri düzeyde engelliydi...bu kararı vermek çok zordu....şuan raporluyum evde dinleniyorum...inşallah haftaya başlayacağım...doktorum 6 ay sonra gebelik olabilir dedi.ama öncelikle genetik test yapılacak...sonuç iyi çıkmazsa mikroenjeksiyonla gebelik düşüneceğiz.nedeni ise mutlaka pgt testi yaptıracağız...şimdilik dinlenmedeyim...2.adetten sonra testimizi taptıracağız..inşallah sonuç iyi çıkar..allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın...inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi..

canım benım cok uzuldum allah bır daha boyle acı yasatmasın ınsalllah
bende bebegımı kaybettım senı cok ıyı anlıyorum
ınsallah dedıgın gıbı hepımız saglıkla kucagımıza alıcaz bebeklerımıızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…