- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.361
halecim öyle diğer hamileliğimdede vardı ama so 2-3 gün yoktu zaten o arada bebeğim beni bırakmış.her şey aynı olacak diye bir şey yok.o bir imtiandı inşallah sondu.allhım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.canım sen önlisans diye yazmışsın 2 yıllık hemşirelik varmıydı.be 2 yıllık tıbbi laboratuar okudumda.senin tam bölümün ne.ilerleme şansın varsa devam et durma.bizim malesefyok.
Allah hepimize sabır versin ve bir an önce isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin bende kızımı 1 Temmuzda 22 haftalıkken gelişmediği için kaybettim tekrar yaşatmasın Allahım hala toparlayadım bazen hamileymişim gibi hissediyorum kendimi ama değilim yok artık bebeğimmm
mrb arkadaşlar hepimiz aynı acıları yaşıyoruz.bende 3 ay önce 22haftalıkken kaybettim kızımı.allah hiçbirimize böyle acılar vermesin bir daha .sabredicez ve bir dahaki bebeklerimizi sağlıkla mutlulukla elimize almak için dua edicez kızlar.cok zor cok acı ama ................
Allah hepimize sabır versin ve bir an önce isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin bende kızımı 1 Temmuzda 22 haftalıkken gelişmediği için kaybettim tekrar yaşatmasın Allahım hala toparlayadım bazen hamileymişim gibi hissediyorum kendimi ama değilim yok artık bebeğimmm
Kızlar şuan herşey yolundaymış kanama bölgesi azalmış keseye zarar vermez dedi dr bebiş gelişiyor çok şükür.dularınızı 9 ay boyunca bekliyorum.
canım öğretmen arkadaşlarım....
hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum.....a.s.a.s.a.s.
inşallah bir daha ki öğretmenler gününüzü bebişlerinizle kutlarsınız.......
canım öğretmen arkadaşlarım....
hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum.....a.s.a.s.a.s.
inşallah bir daha ki öğretmenler gününüzü bebişlerinizle kutlarsınız.......
Merhaba,ben de bir öğrtmenim...
Yeni üyeyim..2 kez düşük yaptım..3 hafta öncede 23 haftalık gebeliğim malesef sonlandırıldı...normal doğum yaptım..bebeğim malesef ileri düzeyde engelliydi...bu kararı vermek çok zordu....şuan raporluyum evde dinleniyorum...inşallah haftaya başlayacağım...doktorum 6 ay sonra gebelik olabilir dedi.ama öncelikle genetik test yapılacak...sonuç iyi çıkmazsa mikroenjeksiyonla gebelik düşüneceğiz.nedeni ise mutlaka pgt testi yaptıracağız...şimdilik dinlenmedeyim...2.adetten sonra testimizi taptıracağız..inşallah sonuç iyi çıkar..allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın...inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?