- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.341
canım başın sağolsun.bir annenin yavrusunu kaybetmesinin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum,aynı acıyı ben 3 ay önce yaşadım.ölümün küçük ya da büyük olması farketmiyor ama yaş büyüdükçe insana daha zor geliyor evladını kaybetmek...benim kızım 4 yaşını doldurmuştu mayıs ayında ağustosta da kaybettim onu...çok acı çekti yaşadığı sene boyunca,demekki hayırlısı buymuş,Allahım daha fazla acı çekmesini istememişki yanına aldı diye düşünüyorum.kendime de,orda daha huzurlu,daha mutlu şimdi en azından rahat bir nefes alabiliyordur diye teslli veriyorum.aslında belki böyle düşünmek bile kendimi kandırmaktan başka birşey değildir ama elden başka hiçbir şey gelmiyor.inşallah hepimiz için hayırlısı neyse onu verir Allah...kendine iyi bak,üzülmemek mümkün değil ama teselli bulmaya çalış..
Desteğin ve yaşadıklarını paylaştığın için teşekkür ederim canım..
Stres yapmıyorum artık doktorda 10 gün daha bekleyelim dedi. inşallah bende en kısa sürede adet görür ve hayatımı düzene sokarım...
nilaycım benim doktorumda progestrona gerek duymayan doktorlardan düşecek bebek düşer zaten anomaliliyse düşüğün zmanını uzatırız diyor.hayırlısı olsun pazertesi tekrar usg ye girip baktırıcam.şuan ağrı kanama falan yok.ama bilmiyorum nolucak.allah yardımcımız olsun
canım,çok teşekkür ederim.benim kürtaj sonrası pek problemim olmadı. akıntı,koku,kaşıntı yaşamadım.yalnız şu aklıma geldi;eylüldeki muayenemde kürtajın 37. günüydü,henüz adet görmemiştim.doktorum rahim iç tabakamın ince olduğunu söyledi,adetinle beraber normale döner dedi.ben de rahatladım.şimdi yapışıklık ihtimali aklıma gelince bu konuyu da hatırladım,böyle bir sorun oluştuğunda rahim iç duvarı incelir mi?
dertsiz başıma dert aramıyorum ama ne yapayım,bıktım bu konudaki sıkıntılardan.sağlık sorunlarının farkedilememesinden ötürü biraz daha vakit kaybetmek istemiyorum;2,5 yıldır doktorlardayım,sıkıldım artık.
canım başın sağolsun.bir annenin yavrusunu kaybetmesinin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum,aynı acıyı ben 3 ay önce yaşadım.ölümün küçük ya da büyük olması farketmiyor ama yaş büyüdükçe insana daha zor geliyor evladını kaybetmek...benim kızım 4 yaşını doldurmuştu mayıs ayında ağustosta da kaybettim onu...çok acı çekti yaşadığı sene boyunca,demekki hayırlısı buymuş,Allahım daha fazla acı çekmesini istememişki yanına aldı diye düşünüyorum.kendime de,orda daha huzurlu,daha mutlu şimdi en azından rahat bir nefes alabiliyordur diye teslli veriyorum.aslında belki böyle düşünmek bile kendimi kandırmaktan başka birşey değildir ama elden başka hiçbir şey gelmiyor.inşallah hepimiz için hayırlısı neyse onu verir Allah...kendine iyi bak,üzülmemek mümkün değil ama teselli bulmaya çalış..
nilaycım benim doktorumda progestrona gerek duymayan doktorlardan düşecek bebek düşer zaten anomaliliyse düşüğün zmanını uzatırız diyor.hayırlısı olsun pazertesi tekrar usg ye girip baktırıcam.şuan ağrı kanama falan yok.ama bilmiyorum nolucak.allah yardımcımız olsun
Zehracım merhaba canım, stres yapma bence, ben,im başıma ne gelecek bilmiyorum ama benim içim rahat.Kanamam yeni bitti sayılır.Hemen düzene girmesini beklemiyorum adetimin.Sen de canını sıkma ilk ay biraz gecikebilir dedi benim doktorumda hem senin vaktin varmış daha.Biraz hareket egzersiz yap bu kolaylaştırır sökülmesini ve kan yapıcı şeyler ye pekmez vs. iyi gelecektir. Bu arada bana doktorum kan hapı vermişti ama ben içmeyi bıraktım çünki acaib iştah açıyor ve kilo yapıyor. zaten iki aylık bi süreçte 3 kilo aldım şuan onları verme çabasındayım.İnş. 10 gün sonra herşey yoluna girer senin için de..
ve halecıgım....neler yapıyosun? ısyerındekı yogunluk duzelmedımı hala? prensesın nasıl? ben yogun bı arastırma ıcındeyım canım.ve kafam karmakarısık.11 cıvarında doktora sorunumu danıstım.herbırı farklı dusunuyo.soylekı bende mthfr heterozigot cıktı.yanı pıhtılasma rıskı var.ama daha az.benım durumuda olup 7 bebek kaybeden kadında var.ıgneyle gebelık gecırenler ve saglıkla dogum yapanlarda var.orası kısmet tabı ama.benım kafam su yonde cok karısık.doktorum rısk ın yok.aspırın yeterlı dıyo.eger tekrar sonuc kotu olursa o zaman ıgne denerız dıyo.ama bazı doktorlar gebelıgın rıske atılması anlamsız dırek olarak dusuk doz ıgne onerıyolar.ve ben ne yapacagımı bılemıyorum.aspırıne basladım hemen.ama ıgne konusunda cok karısıgım. doktorum rahat bıraz.bu yuzden ıkna olmuyorum soyledıklerınde.baska bı doktora gıttım oda aynı seylerı soyledı.ama yazdıgım 2 prof ıgne onerdı.bradada prof yok.ne yapsam hıc bılemıyorum.sen ne dersın canım.doktorlara guvenıp aspırınle denemelımıyım 1 kez.yoksa dırek olarak bı profa basvurmalımıyım? ama o zamanda hamılelık boyunca hep sehırler arası yol gıtmem gerekecek.bıde ıgnelerın zararlarınıda dusununce ıyıce kafam karısıyo? bana yol gosterırsen cok sevınırım.opuyorum..
ve halecıgım....neler yapıyosun? ısyerındekı yogunluk duzelmedımı hala? prensesın nasıl? ben yogun bı arastırma ıcındeyım canım.ve kafam karmakarısık.11 cıvarında doktora sorunumu danıstım.herbırı farklı dusunuyo.soylekı bende mthfr heterozigot cıktı.yanı pıhtılasma rıskı var.ama daha az.benım durumuda olup 7 bebek kaybeden kadında var.ıgneyle gebelık gecırenler ve saglıkla dogum yapanlarda var.orası kısmet tabı ama.benım kafam su yonde cok karısık.doktorum rısk ın yok.aspırın yeterlı dıyo.eger tekrar sonuc kotu olursa o zaman ıgne denerız dıyo.ama bazı doktorlar gebelıgın rıske atılması anlamsız dırek olarak dusuk doz ıgne onerıyolar.ve ben ne yapacagımı bılemıyorum.aspırıne basladım hemen.ama ıgne konusunda cok karısıgım. doktorum rahat bıraz.bu yuzden ıkna olmuyorum soyledıklerınde.baska bı doktora gıttım oda aynı seylerı soyledı.ama yazdıgım 2 prof ıgne onerdı.bradada prof yok.ne yapsam hıc bılemıyorum.sen ne dersın canım.doktorlara guvenıp aspırınle denemelımıyım 1 kez.yoksa dırek olarak bı profa basvurmalımıyım? ama o zamanda hamılelık boyunca hep sehırler arası yol gıtmem gerekecek.bıde ıgnelerın zararlarınıda dusununce ıyıce kafam karısıyo? bana yol gosterırsen cok sevınırım.opuyorum..
Zehracım merhaba canım, stres yapma bence, ben,im başıma ne gelecek bilmiyorum ama benim içim rahat.Kanamam yeni bitti sayılır.Hemen düzene girmesini beklemiyorum adetimin.Sen de canını sıkma ilk ay biraz gecikebilir dedi benim doktorumda hem senin vaktin varmış daha.Biraz hareket egzersiz yap bu kolaylaştırır sökülmesini ve kan yapıcı şeyler ye pekmez vs. iyi gelecektir. Bu arada bana doktorum kan hapı vermişti ama ben içmeyi bıraktım çünki acaib iştah açıyor ve kilo yapıyor. zaten iki aylık bi süreçte 3 kilo aldım şuan onları verme çabasındayım.İnş. 10 gün sonra herşey yoluna girer senin için de..
pretybaby .!.:ve zehracım aklına kötü seyler getırmeyı lutfen bırak
ıyı dusunelımkı ıyı seylerr yasayalım
cecılececıle arkadasımızında dedıgı gıbı stres yapma
banada doktorum kan hapı verdı ben kullandım
sonra kan tahlıllerı yaptı 1 ayın sonunda kan degerlerın normale donmus bırakabılırsın dedı
ama benımde adetım ve gunu bıraz tuhafdı
sanırım bu ılk adetım oldugu ııcın oldu
ınsallah herseyımız duzelecek tekrar hamıs olcaz allahın ıznıyle
guzel ve saglıklı bebişlerimiz olacak kızlar
birde şunu araştırın heparin içeren o ilaçların yapılırsa herhangi bir yan etkisi var mı? gebelik kategorisinde a yada b kategorisindeyse sorun yok....öff bu doktorlarada sinir oldum şimdi niye kafanızı böyle karıştırmışlar ki?kolay birşey mi öyle aspirinle deneyelim bakalım olacak mı?ya olmazsa?iyice araştırın bende araştıracağım
Sidocum tüm yazdıklarını okeyliyorum ve seni çok iyi anlıyorum..Hemen hemen aynı durumdayız..Bende de düşük düzey pıhtılaşma çıktı..Mthfr 1298 heterozigotum sadece..Merak ettiğim sendeki düşük düzey pıhtılaşmanın sebebi neydi..Aynı şekilde 1 ay olacak corasprin 100 mg.başladım Bi de folbiol..Ben de bir kez bebeklerimi kaybettim ardından kürtaj.4.adetimi bekliyorum..Aynı endişeleri ben de taşıyorum senin gibi acaba sadece asprin yeterli mi yoksa düşük düzey iğne ile mi yola devam etmeli..İnan ki önlemini bileyim ve alayım da başımıza ne gelirse allahın takdiri diye düşünüyorum..Ben kendime ait sorumluluğumu ve tedavi sürecini şekillendireyim ki içim rahat etsin ikinciye..Dediğin gibi dr.ların önerileri farklı farklı..Kimi asprinle tdavi yeterli derken kimi düşük düzey iğne ile riske atmalayım kanısında..ee yazıları ben de okuyorum..Benim de kafam karmakarışık..Sürekli nette araştıryorum..iğne bizim gibilere kimi zaman yararlı kimi zaman yararsız..Anne olabilmek hatta olmadan anne olmaya çalışmak ve onun için tüm fedakarlıkları yapma isteği allahın bize verdiği bir ayrıcalık..pıhtılaşma sürecinden ve tahlillerinden bahsedersen sevinirim..Paylaştıkça içimiz rahatlıyor ya da aksine daha karmakarışık oluyoruz..
sinemcim çok saol iyi dileklerin için.umarım sende şu sorunu çözüp bebişine kavuşursun.
halecim canım iyiyim şimdilik taaa ayın 1 inde usg ye giricem dr öyle dedi sık sık girme dedi.hayırlısı artık bebeğim inşallah bu sefer beni bırakmaz.mide bulantımçok hasta gibiyim.hiç birşey yiyrmiyorum kuru şeyler yiyorum.bebeğimsağlıklı olsunda.....bizde sperm yıkama yapıyoruz o iyi şeyler öğreniyorsun devam başarılar diliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?