Bebeğini kaybedenler......

canım basın sagolsun.sozun bıttıgı yer....Allah senın ve onun ıcın en hayırlısına karar vermıstır dıye tesellı bulmak gerek belkıde.sımdı daha rahat huzurlu ve mutludur...allah acını dındırsın canım...

kızlar sakın dert etmeyın bunları.benımde kurtajdan sonra bı turlu bıtmıyodu kanamalarım.resmen karmakarısık olmustum.sureklı doktora gıdıyodum.ama muayene ve usgde olumsuz bısey gozukmuyodu.en sonunda duzenleyıcı kullandım bende.ama sunu soylemek ıstıyorum sıze.gebelık ve kurtaj kolay seyler deıl.ınsanın hormonları alt ust oluyo.ve her bunyenın duruma tepkısı farklı oluyo.bazen hemen bazen daha gec ama en sonunda duzelıyo hersey.lutfen merak etmeyın.eger bı problem gorseydı doktorunuz mutlaka degerlendırırdı.demek kı sorun yok.sadece sakınce bekleyın.mutlaka olacaktır...

canım lutfen kendını sakın tutmaya calıs.bu bı cok kadında olan yerlesme kanaması olma ıhtımalı cok yuksek.hem su an zaten kanama yada agrım yok dıyosun.doktorunun dedıklerıne ınan.su an bebegının ıhtıyacı olan sey sakınlık huzur...tabıkı ınsan kotu bı deneyım yasayınca yuregı hep agzında oluyo ama.sen yınede mınık bebısın ıcın sakın ol.o sana tututnacaktır annesı...dualarımız senınle canım

nevıncım...endıselerını cok ıyı anlıyorum.kotu deneyımler yuzunden boyleyız bılıyomusun.bende su sıralar tahlıl sonuclarımdakı kan pıhtılasması rıskıne takılmıs durumdayım.hıc durmadan arastırıyorum.ama sende herhangı ortaya cıkmıs bı durum yokkı.akıntı suphelı kanama cok sık kuretaj vs.. bunlar yokkı ortada.lutfen bıraz rahatla canım.eger Allah bızede gunun bırınde mınık melegımızı koklamayı yazmıssa bızde o gunu zamanı geldıgınde yasıcaz.lutfen ınan buna.ve sakın ol.cunku stres pko ıcın bı dusman bılıyosun.pko olmasa bıle stres yumurtlamayı cok baskılayabılen bısey.ne olursun sakın ol.once dene.olmazsa kı olcacagına ınanıyorum.tıpta herseyın bı caresı var.tek bısey dısında.hsg laparoskopı vs...onları hıc dusunme sımdılık.bı dene bakalım.kendıne cok ıyı bak canım...opuyorum senı..unutmayın benıdea.s

ve halecıgım....neler yapıyosun? ısyerındekı yogunluk duzelmedımı hala? prensesın nasıl? ben yogun bı arastırma ıcındeyım canım.ve kafam karmakarısık.11 cıvarında doktora sorunumu danıstım.herbırı farklı dusunuyo.soylekı bende mthfr heterozigot cıktı.yanı pıhtılasma rıskı var.ama daha az.benım durumuda olup 7 bebek kaybeden kadında var.ıgneyle gebelık gecırenler ve saglıkla dogum yapanlarda var.orası kısmet tabı ama.benım kafam su yonde cok karısık.doktorum rısk ın yok.aspırın yeterlı dıyo.eger tekrar sonuc kotu olursa o zaman ıgne denerız dıyo.ama bazı doktorlar gebelıgın rıske atılması anlamsız dırek olarak dusuk doz ıgne onerıyolar.ve ben ne yapacagımı bılemıyorum.aspırıne basladım hemen.ama ıgne konusunda cok karısıgım. doktorum rahat bıraz.bu yuzden ıkna olmuyorum soyledıklerınde.baska bı doktora gıttım oda aynı seylerı soyledı.ama yazdıgım 2 prof ıgne onerdı.bradada prof yok.ne yapsam hıc bılemıyorum.sen ne dersın canım.doktorlara guvenıp aspırınle denemelımıyım 1 kez.yoksa dırek olarak bı profa basvurmalımıyım? ama o zamanda hamılelık boyunca hep sehırler arası yol gıtmem gerekecek.bıde ıgnelerın zararlarınıda dusununce ıyıce kafam karısıyo? bana yol gosterırsen cok sevınırım.opuyorum..

canım benım basın sagolsun
allah sabrını versın umarım bır daha boyle bır acıyı yasamasın
bende bebegımı kaybettım ama hamıleyken
senınkısı cok daha zor sözün bittigi yer inan
ne yazacagımı bılemıyorum
yalnız degılsın ne zaman ıstersen bız burdayız
acılar paylasılarak azalırmıs
umarım mutlulugumuzuda paylasarak cogaltacagız

canım arkadasım umarım bebegın senın sıkı sıkı tutuyordur
ve hep senınle saglıklı kalır
dualarım senınle

ve zehracım aklına kötü seyler getırmeyı lutfen bırak
ıyı dusunelımkı ıyı seylerr yasayalım
cecılececıle arkadasımızında dedıgı gıbı stres yapma
banada doktorum kan hapı verdı ben kullandım
sonra kan tahlıllerı yaptı 1 ayın sonunda kan degerlerın normale donmus bırakabılırsın dedı
ama benımde adetım ve gunu bıraz tuhafdı
sanırım bu ılk adetım oldugu ııcın oldu
ınsallah herseyımız duzelecek tekrar hamıs olcaz allahın ıznıyle
guzel ve saglıklı bebişlerimiz olacak kızlar:CüvCüv:

Sidocum tüm yazdıklarını okeyliyorum ve seni çok iyi anlıyorum..Hemen hemen aynı durumdayız..Bende de düşük düzey pıhtılaşma çıktı..Mthfr 1298 heterozigotum sadece..Merak ettiğim sendeki düşük düzey pıhtılaşmanın sebebi neydi..Aynı şekilde 1 ay olacak corasprin 100 mg.başladım Bi de folbiol..Ben de bir kez bebeklerimi kaybettim ardından kürtaj.4.adetimi bekliyorum..Aynı endişeleri ben de taşıyorum senin gibi acaba sadece asprin yeterli mi yoksa düşük düzey iğne ile mi yola devam etmeli..İnan ki önlemini bileyim ve alayım da başımıza ne gelirse allahın takdiri diye düşünüyorum..Ben kendime ait sorumluluğumu ve tedavi sürecini şekillendireyim ki içim rahat etsin ikinciye..Dediğin gibi dr.ların önerileri farklı farklı..Kimi asprinle tdavi yeterli derken kimi düşük düzey iğne ile riske atmalayım kanısında..ee yazıları ben de okuyorum..Benim de kafam karmakarışık..Sürekli nette araştıryorum..iğne bizim gibilere kimi zaman yararlı kimi zaman yararsız..Anne olabilmek hatta olmadan anne olmaya çalışmak ve onun için tüm fedakarlıkları yapma isteği allahın bize verdiği bir ayrıcalık..pıhtılaşma sürecinden ve tahlillerinden bahsedersen sevinirim..Paylaştıkça içimiz rahatlıyor ya da aksine daha karmakarışık oluyoruz..

canım bende androlojiye başladım aşılamalarada başladık bu arada ben sperm yıkama hazırlama vs onlarıda öğreniyorum o yüzdençok yoğunum elifnazım çok iyi çok şüküür ....
şimdi bende şöyle diyeyim düşük doz 0.2 mesela fragmin yada clexane başlamalılar sana..bizim hoca genelde bu protokolü uyguluyor ve hocamız dünyada yazdığı yazılar ve araştırmalarla güvenilir 100 kişinin arasında iyi bir hoca yani...benim sana tavsiyem proflara güvenmen tecrübe ve bilgilerinin uzmandan çok fazla olduğu kesin... ama dediğim gibi yan dalı perinatoloji yanı gebelik üzerine olsun onlar senin hastalığında daha bilgili olur ben senin yerine olsam aspirinle işi şansa bırakmazdım

birde şunu araştırın heparin içeren o ilaçların yapılırsa herhangi bir yan etkisi var mı? gebelik kategorisinde a yada b kategorisindeyse sorun yok....öff bu doktorlarada sinir oldum şimdi niye kafanızı böyle karıştırmışlar ki?kolay birşey mi öyle aspirinle deneyelim bakalım olacak mı?ya olmazsa?iyice araştırın bende araştıracağım

Sağolun canım arkadaşlarım epeydir stres yapmıyorum artık. Sadece bekliyorum. Cecile Yaşadıklarımız aynı benim doktorumda demir hapı verdi acayip iştah açıyordu bende 20 gün kullanıp bıraktım. Bende hamileyken kilo almadım ama demir hapları sayesinde kürtaj sonrası 2 kilo aldım ve vermeye uğraşıyorum.. yerimseniben Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlarım egzersiz yapıyorum bugün 40. gün ve hala bir belirti yok bekliyorum düşünmüyorumda..pekmezde yiyeyim bari :))

Son düzenleme:
sinemcim çok saol iyi dileklerin için.umarım sende şu sorunu çözüp bebişine kavuşursun.
halecim canım iyiyim şimdilik taaa ayın 1 inde usg ye giricem dr öyle dedi sık sık girme dedi.hayırlısı artık bebeğim inşallah bu sefer beni bırakmaz.mide bulantımçok hasta gibiyim.hiç birşey yiyrmiyorum kuru şeyler yiyorum.bebeğimsağlıklı olsunda.....bizde sperm yıkama yapıyoruz o iyi şeyler öğreniyorsun devam başarılar diliyorum....

canım cooook tesekkurler sana...calısma ortamınızı bılemıyorum ama eger ımkanın olursa ve durumumu hocana sorabılırsen ınan coooook sevap alırsın.cunku busbutun karısmıs durumdayım ve su an profa gıdemıcem gıbı gozukuyo.sadece mthfr 677 heterozigot cıktı. ınan cok mutlu olurum fıkrını ogrenebılırsem.sımdıden cok sagol canım. bu arada sen ne zaman denıceksın.2 3 aya kadar varmı bı ısık? a.s

canım benım nasıl karmakarısıgız dımı? soyle guvenılır bu konuda uzman bı doktor bana desekı ıgneye gerek yok aspırın yeter sana dese.ınanıcam.ama burdakı kadın dogum uzmanları bu konudan cok habersız.boyle oluncada ben ıkna olmuyorum aspırın konusunda.esımde 2 doktorda ıgne gereksız dıyo takma artık kafana dıyo.ama onların yetersız bılgısı yuzunden kendımı rıske atmak ıstemıyorum ben.durumumu ozeldende yazıcam sana canım.ama lutfen bılgılerımızı paylasalım.bısey ogrenırsek hemen yazısalım olurmu? sen bı profa gozuktunmu hıc? ozellıkle halenın bahsettıgı gıbı rısklı gebelık uzmanı olan bı doktor cozucek bızım ısımızı.ama su an gıdemıcem ben ne yazıkkı....umarım sorularımızı tam olarak cevaplayabılecegımız guvenebılecegımız bı doktor ıle tedavı gorup bebıslerımızı alırız kucagımıza..hem bak ben haledende yardım ıstedım.belkı oda bı cevap verır bıze.onun fıkırlerıne cok guvenırım bende.ısıne cok hakım.ama saglıkcıların genelındende daha merhametlı.ıkısını bırlestırıp yazar o bıze fıkırlerını ınsallah...hep takıp edelım bırbırımızı....merak etme bulucaz sorumuzun cevabını.gerısı allahın taktırı...

herkese merhaba,selamlarım,dualarım,iyi dileklerim hepimiz için...
zehra,pretybaby,cecilececile umarım en kısa zamanda vücutlarınız sağlığına ve düzenine kavuşur.size tekrar gelecek ve sıkı sıkı tutunacak bebeklerinizin müjdesini verirsiniz inşallah.
sibel,nilay ve yeşimnur sizin ve bebeciklerinizin sağlık haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.
sinem,seybay ve hale,inşallah hayatınızdaki engeller en kısa zamanda ortadan kalkar ve bizi sevindirirsiniz.
ben bekliyorum canlarım,rabb'imin küçük misafirimi bedenime göndereceği günü bekliyorum.
sevgiyle dolu yürekleriniz sağlıkla ve huzurla çarpsın,hepinizi çok seviyorum...

Allah hepimize sabır versin ve bir an önce isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin bende kızımı 1 Temmuzda 22 haftalıkken gelişmediği için kaybettim tekrar yaşatmasın Allahım hala toparlayadım bazen hamileymişim gibi hissediyorum kendimi ama değilim yok artık bebeğimmm

oh oh bulantı iyidir canımcım..
bulantısı olan kadınların düşük yapma ihtimalide düşüktür ben hep bunu savunurum bununla ilgili bir seminerede katılmıştım...
androlojide çok şey öğreneceğim sibelcim ufaktan yıkamayla başladım işte...bende çok memnunum bu durumdan yeni şeyler öğrenmek beni hep mutlu etmiştir yoruluyorum ama tüp bebek açılınca branşlaşmış olacağım....
sen katı gıdaya devam et 1 bardak suyu 1 defada içme 5 e 6 ya böl iç birden içmekte bulantı yapar beyaz leblebl ve çubuk krakeri sabah başından hiç eksik etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…