Bebeğini kaybedenler......

kızlar bugun doktora gıttım
sebebı adetım bıttı ama kahverengı lekeler ve karın bel agrısı vardı
rahım duvarı ıncelmesı yada kis olabılır dedı cok moralım bozuldu
ama ıkıncı adetınde gel muayne edeyım o zaman net anlarız dedı muayne etmedı
ve genetık ınceleme ıcın tıp fakultesıne yonlendırdı
en uzuldugum ben hamıle kalmak ıstıyorum tekrar dedım
6 ay kesınlıkle kalmanı ıstemıyorum dedı
herseyı ıncelemek en dogrusu hormonlarınla ılgılı bırsey olabılır dedı
eger bununla ılgılı bıseyler bılıyosanız benı bılgılendırırsenız sevınırım
hepınızı optum

SALİHAS ve HAZANNN arkadaslarım acılarınızıı paylasıyorum
allahım sabır versın umarım bır daha yasamaz saglıkla kavusursunuz bebeklerınıze...

SİBEL ve NİLAY arkadaslarım benım .umutsunuz sız bızım ııcın
ve hep dua edıyorum sızın ıcın merak etmeyın saglıkla gelecek ufaklıklar ınsallah

ZEHRA cım bak olmussun cok sevındım
benım de ılk gun yogun 2-3 gun hıc gelmemıstı sanırım normal ılk adette
bak bosuna tatlı canını sıktın gozun aydın

FİKİREVİ umarım guzel haberlerını alırız ve burda hep beraber sevınırız
allahım hayırlısını versın

bu arada tum ogretmen arkadaslarımıızın ogretmenler gun kutlu olsun

10000 iü a vitamininin o dozuna ulaşabilmen için ilaçla o vitamini alman gerekir evet doğru a vitamini gebelikte çok önerilmiyor ama hiç almayında denmiyor ilaç olarak almaman gerekir sen doğal yollardan almışsın havuç suyu içerken a vitamini yağda eridiği için içine 2-3 damla zeytinyağı damlat vucudun onu doğru kullanır o zaman......
genelde missed abortuslar gecikmiş düşüklerdir ve çoğunun sebebi yanlış döllenme kromozom anomalileridir.....
pıhtılaşma bozuklukları genetik laboratuvarlarında bakılıyor üniversite veya araştırma hastanelerinde baktırabilirsin kandan bakılıyor.....
sana hamilelikten önce toxoplazma ve kızamıkçık(rubella)baktırmanıda öneririm

çok geçmiş olsun...
genetik araştırma mutlaka yaptırmalısın...
allah bir daha yaşatmasın,sıkıldığın paylaşmak istediğin her zaman bizler buradayız bizi bizden iyi kimse anlamaz....

canım çok sıkkın arkadaşlar....
derdim dağlardan büyük ama kimse çare olamıyor kimseyle konuşamıyorum bari size yazayım dedim
şu gurbet varya gurbet çok kötü allah kimseyi gurbete düşürmesin....

bende ağustosun 5 de bebeğimi aldırmak zorunda kaldım bebeğim karnımda hiç oluşmamış doktor bozulmuş gebelik dedi 2.5 aylık hamleydim işin komik tarafı doktor aldırmak zorundayız dedikten birgün sonra düşük yaptım allah kimseye göstermesin düşük kadar acı veren birşey yokmuş

canım benim,üzülme lütfen.
Rabb'im özlemini çektiğin yere ve insanlara kavuştursun,Allah yardımcın olsun...

nıye bu kadar sıkıldın arkadasım
keske ozledıgın ınsanlarla gorusebılsen bıran once
ama bızde burdayız ıstersen bızlede dertlesebılırsın
tabıkı onların yerını tutmaz ama bır parca gonlun rahatlar belkı
uzme tatlı canını

kötü bir tesadüf aynı gün bebeklerimizi kaybetmişiz....
allah bir daha yaşatmasın inşallah...

şubat ayından beri ailemi göremiyorum...
eşim ailemle kavga etti gidemiyorum..
çok özledim artık çok zoruma gidiyor.....
bayram geliyor bana gelmiyor arkadaşlar anasız babasız kimsesiz gibi hissediyorum kendimi....
herkez ektiğini birgün biçer eşim bile olsa.....

Çok geçmiş olsun canım. Umarım herşey yolundadır aklına kötü şeyler getirme lütfen. Allahın izniyle temiz çıkacak herşey.
Doktorunun herşeyi araştırması çok güzel umarım bebek için fazla bekletmezler sizi...
Benim dün geceden beri herşey yolunda çok şükür adetim tam olarak başladı.
5. günü doktordayız. Adetten sonraki ilk muayenem olcak bakalım benim doktorum ne kadar süre vericek bize..
Geç olsun güç olmasın arkadaşım. İnşallah bizde o güzel günleri göreceğiz..:CüvCüv:

Haklısın arkadaşım gerçekten çok zor bir durum.. Allah tez zamanda kavuştursun sizi.. Bizler varız bak, ailemizle paylaşamadığız birçok şeyi paylaşıyoruz burada..
Evladın eşin yanında.. İnşallah ailenede kavuşursun.....

cnm benim çokteşekkürler verdiğin bilgiler için benimkide missed abortustusenağlama tekrarlama riski yüksekmi acaba bir bilgin varsa sevinirim.. kürtajdan sonra regl olmadım ama geçsin ilk işim rubella gibi diğer testlerimi yaptırcam inş.

cnm çok üzüldümm allah yardımcın olsun ailenden uzak olmana ve görememene ..bende ailem çok bağlı biriyim ve böyle bir olay yaşaman gerçekten üzücü. sen gitsen eşin gelmeden olmaz mı onu istemez mi eşin?

cnm benm hadi geçmiş olsun darısı başımaakaydirigubbakcemile5 inşallah hepimiz görücez o günleri burda hep beraber coşucazz:teytey:

canım sıkma canını .eşinle konuşsan sen tek başın gitsen ailenin yanına.sonuçta et tırnaktan ayrılmazki eşin buna anlayış gösterecektir.umarım hersey yoluna girer.ama dediğin gibi gurbet çok zor.

kızlar daha önce yazdımmmı bilmiyorum ama bende iki
bebek kaybettim
şuan yine hamileyi 23 haftalık vee dünden beri hiç oynamadıı çok tedirginim umarım bişey olmaz

bebek kaybettim
şuan yine hamileyi 23 haftalık vee dünden beri hiç oynamadıı çok tedirginim umarım bişey olmaz

cnm sen neden daha önceden kaybetmiştin? allah korusun bişi olmaz inş bi doktora görün istersen bizede haber edersin?

bebek kaybettim

sendede ne sabir varmis be kizim. ben olsam hemen kosarim doktora. Valla bebek kaybetmek cok zor bi durum. bende 3 ay önce bebegimin kalbinin durdugunu ögrendim ve aldirdim. 2 aylikti. insanin psikolojisi altüst oluyor. ama daha cok büyüseydi daha zor olurdu tabi.

insan bi sekilde kötü biseylerin oldugunu hissedebiliyor bence biraz kalbini dinlemen lazim. icinde bir kurt geziyorsa hemen bi kontrol ettir. ama icin rahat gibi geliyorsa... bilmiyorum insan biraz hissedebiliyor bence.

oy halecim senin canınmı sıkılmış kıyamam:)))) neolur üzme kendini eşinle konuş bakalım belki fikrini değiştirebilirsin şu 9 günlük tatilde gidersin izmire tabi çalışmıyorsan.öpüyorum inşallah düzelir biran önce herşer kızını ve seni öpüyorum.

saol arkadasım artık herseyden tedırgın olur hale geldık sanırım
ne olsa hep kötü ıhtımal gelıyor ınsanın aklına
senın ıcın cok sevındım hersey yolunda olduguna
dogru dıyosun gec olsun guc olmasın
ama benn hemen denemek ıcın sabırsızlanıyorum ne bıleyım
acımı unutup guzel gunlere kavusmak ıcın bıran once sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…