- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.381
Arkadaşlar hamilelikte havuç suyu fazla içmiştim.ama a vitamini günlük 10.000 ıu'den fazla dozda alınması bebekte doğum hatalarına neden olabilirmiş.acaba bebeğimin kalbinin durmasına bu etken olabilirmi?sebep aramaktan delirmek üzereyim?tekrar hamile kalmak istiyorum ama çok korkuyorum. Kime güveneceğiz?neyi nasıl kullanacağız bilmiyorum.kan grubum o rh + kan pıhtılaşmasını nasıl anlayacağız?normal değerleri gayet iyi olan biriyim.4 ayda bir tüm kan tahlillerimi yaptırdım bugüne kadar.tam testler nelerdir hamile kalmdan önce yaptıralım.
Merhaba,ben de bir öğrtmenim...
Yeni üyeyim..2 kez düşük yaptım..3 hafta öncede 23 haftalık gebeliğim malesef sonlandırıldı...normal doğum yaptım..bebeğim malesef ileri düzeyde engelliydi...bu kararı vermek çok zordu....şuan raporluyum evde dinleniyorum...inşallah haftaya başlayacağım...doktorum 6 ay sonra gebelik olabilir dedi.ama öncelikle genetik test yapılacak...sonuç iyi çıkmazsa mikroenjeksiyonla gebelik düşüneceğiz.nedeni ise mutlaka pgt testi yaptıracağız...şimdilik dinlenmedeyim...2.adetten sonra testimizi taptıracağız..inşallah sonuç iyi çıkar..allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın...inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi..
canım çok sıkkın arkadaşlar....
derdim dağlardan büyük ama kimse çare olamıyor kimseyle konuşamıyorum bari size yazayım dedim
şu gurbet varya gurbet çok kötü allah kimseyi gurbete düşürmesin....
canım çok sıkkın arkadaşlar....
derdim dağlardan büyük ama kimse çare olamıyor kimseyle konuşamıyorum bari size yazayım dedim
şu gurbet varya gurbet çok kötü allah kimseyi gurbete düşürmesin....
bende ağustosun 5 de bebeğimi aldırmak zorunda kaldım bebeğim karnımda hiç oluşmamış doktor bozulmuş gebelik dedi 2.5 aylık hamleydim işin komik tarafı doktor aldırmak zorundayız dedikten birgün sonra düşük yaptım allah kimseye göstermesin düşük kadar acı veren birşey yokmuş
kızlar bugun doktora gıttım
sebebı adetım bıttı ama kahverengı lekeler ve karın bel agrısı vardı
rahım duvarı ıncelmesı yada kis olabılır dedı cok moralım bozuldu
ama ıkıncı adetınde gel muayne edeyım o zaman net anlarız dedı muayne etmedı
ve genetık ınceleme ıcın tıp fakultesıne yonlendırdı
en uzuldugum ben hamıle kalmak ıstıyorum tekrar dedım
6 ay kesınlıkle kalmanı ıstemıyorum dedı
herseyı ıncelemek en dogrusu hormonlarınla ılgılı bırsey olabılır dedı
eger bununla ılgılı bıseyler bılıyosanız benı bılgılendırırsenız sevınırım
hepınızı optum
şubat ayından beri ailemi göremiyorum...
eşim ailemle kavga etti gidemiyorum..
çok özledim artık çok zoruma gidiyor.....
bayram geliyor bana gelmiyor arkadaşlar anasız babasız kimsesiz gibi hissediyorum kendimi....
herkez ektiğini birgün biçer eşim bile olsa.....
cnm benim çokteşekkürler verdiğin bilgiler için benimkide missed abortustusenağlama tekrarlama riski yüksekmi acaba bir bilgin varsa sevinirim.. kürtajdan sonra regl olmadım ama geçsin ilk işim rubella gibi diğer testlerimi yaptırcam inş.10000 iü a vitamininin o dozuna ulaşabilmen için ilaçla o vitamini alman gerekir evet doğru a vitamini gebelikte çok önerilmiyor ama hiç almayında denmiyor ilaç olarak almaman gerekir sen doğal yollardan almışsın havuç suyu içerken a vitamini yağda eridiği için içine 2-3 damla zeytinyağı damlat vucudun onu doğru kullanır o zaman......
genelde missed abortuslar gecikmiş düşüklerdir ve çoğunun sebebi yanlış döllenme kromozom anomalileridir.....
pıhtılaşma bozuklukları genetik laboratuvarlarında bakılıyor üniversite veya araştırma hastanelerinde baktırabilirsin kandan bakılıyor.....
sana hamilelikten önce toxoplazma ve kızamıkçık(rubella)baktırmanıda öneririm
bayram geliyor bana gelmiyor arkadaşlar anasız babasız kimsesiz gibi hissediyorum kendimi....
Çok geçmiş olsun canım. Umarım herşey yolundadır aklına kötü şeyler getirme lütfen. Allahın izniyle temiz çıkacak herşey.
Doktorunun herşeyi araştırması çok güzel umarım bebek için fazla bekletmezler sizi...
Benim dün geceden beri herşey yolunda çok şükür adetim tam olarak başladı.
5. günü doktordayız. Adetten sonraki ilk muayenem olcak bakalım benim doktorum ne kadar süre vericek bize..
Geç olsun güç olmasın arkadaşım. İnşallah bizde o güzel günleri göreceğiz..:CüvCüv:
kızlar daha önce yazdımmmı bilmiyorum ama bende iki
bebek kaybettim
şuan yine hamileyi 23 haftalık vee dünden beri hiç oynamadıı çok tedirginim umarım bişey olmaz
kızlar daha önce yazdımmmı bilmiyorum ama bende iki
bebek kaybettim
şuan yine hamileyi 23 haftalık vee dünden beri hiç oynamadıı çok tedirginim umarım bişey olmaz
Çok geçmiş olsun canım. Umarım herşey yolundadır aklına kötü şeyler getirme lütfen. Allahın izniyle temiz çıkacak herşey.
Doktorunun herşeyi araştırması çok güzel umarım bebek için fazla bekletmezler sizi...
Benim dün geceden beri herşey yolunda çok şükür adetim tam olarak başladı.
5. günü doktordayız. Adetten sonraki ilk muayenem olcak bakalım benim doktorum ne kadar süre vericek bize..
Geç olsun güç olmasın arkadaşım. İnşallah bizde o güzel günleri göreceğiz..:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?