Bebeğini kaybedenler......

canım benim,inşallah en kısa zamanda bu sorun çözülür,eşinle birlikte gelirsiniz izmire.o olmasa bile eşin umarım ailene olan özlemini anlayışla karşılayıp yalnız olarak gelmeni onaylar.
yanındayız canım,Allah yardımcın olsun.

kızlar daha önce yazdımmmı bilmiyorum ama bende iki
bebek kaybettim
şuan yine hamileyi 23 haftalık vee dünden beri hiç oynamadıı çok tedirginim umarım bişey olmaz

önce şekerli birşeyler yiyin
sonra sol tarafınıza yatın sakin bir odada bekleyin
bebeğiniz 1 saatte kaç tekme atacak eğer hareket etmezse bu riskli olabilir mutlaka doktorunuzla görüşün...

merhaba baby nurse gebelik için yumurtlama gününde ilişki şart mı bi önceki bi sonraki gün olsa gebelik başlamaz mı. bi de her gün ilişki sperm sayısını azaltmaz mı? şimdiden saol

cnm benm hadi geçmiş olsun darısı başımaakaydirigubbakcemile5 inşallah hepimiz görücez o günleri burda hep beraber coşucazz:teytey:

İnşallah canım, zamanında adetini olursun ve sorunsuz geçirirsin inşallah.. Sağlığımız iyice düzene girsin bir kere veren Allahım yine verir inşallah dediğin gibi beraber coşarız o zaman hihoyyyt

Doğru diyorsun canım herşeyden tedirgin oluyoruz yaşadıklarımız kolay şeyler değil anne olmak istediğimiz için adet gecikmesinde bile korkuyoruz. Kadın olmak zor zanaat... Bende senin gibi beklemek istemiyorum arkadaşım, bakalım yarın doktor kontrolüm var daha önce adet dönemini bekleyeceğiz demişti muayene etmedi. Umarım hepimiz için yolundadır herşey ve fazla beklemeyiz denemek için.. yerimseniben

merhaba baby nurse gebelik için yumurtlama gününde ilişki şart mı bi önceki bi sonraki gün olsa gebelik başlamaz mı. bi de her gün ilişki sperm sayısını azaltmaz mı? şimdiden saol

önerilen adetin ilk giününden saymak şartıyla 12. günden başlayıp 18 yada 20. güne kadar gün aşırı birlikte olmaktır hergün ilişki önerilmiyor zaten...
spermler 72 saat canlı kalabiliyor bu arada dölleme şansı var ...
bu arada eşiniz sıcak banyodan ve yorucu sporlardan kaçınsın...
sizde ilişki sonrası ayaklarınızı havaya dikin kalçanızın altına yastık koyun spermlerin işini kolaylaştırmış olursunuz banyoyu sabah yapın...
takıldığınız başka birşey olursa yazarsınız kolay gelsin.....

yazılarınızı okudum da sevindim arkadaşlar,karamsarlığa kapılmamak,umut etmek ne güzel değil mi?
zehra,merve ve prettybaby, hadi bakalım iyi haberlerinizi bekliyoruz.sıramı kapsanız da gücenmeyeceğim,söz veriyorum yerimseniben kaydirigubbakcemile3

Slm kızlar ben 3 dusuk yasadım 3ununde kalbı atmadı malesef aldırmak zorunda kaldım sukur tum tahlıller yapıldı ve hersey normal cıktı sımdı calısmalara basladık mevlam hakkımızda hayırlısını ve saglılısını versin benım gıbı sebebı olmayıpta tekrar hamıle kalan varmı dusuk yasayanlar bılır endıseleyım bırazz mevlam tez zamnda kucaklarımızı doldurursun ınssss

mrb keops35 sana bir sorum olacak.hamileliğim riskli gececek serkilaj yapılacak hamile kalırsam izmire gelicem. senin izmirde önerdiğin riskli gebeliklerde uzman bir doktor varmı canım.

mrb keops35 sana bir sorum olacak.hamileliğim riskli gececek serkilaj yapılacak hamile kalırsam izmire gelicem. senin izmirde önerdiğin riskli gebeliklerde uzman bir doktor varmı canım.

olmaz mı canım benim,tam adamına sordun.çünkü ben doktorlardan çok çektikten sonra Allah yüzüme güldü de doktorumu buldum:dokuz eylül üniversitesinden namık demir.ayrıca özel kent hastanesinde çalışıyor,ben oraya gidiyorum.ücret yüksek maalesef,senin için sorun olursa dokuz eylül'den randevu almaya çalış.üniversite hastanesine hiç gitmedim,doktor adı vererek randevu istendiğinde veriyorlar mı, bilmiyorum.umarım veriyorlardır.çünkü başka biir doktora vermiş olduğum paranın tam 10 katını ödüyorum,ben de tekrar hamile kalabilirsem üniversiteye gitmek istiyorum.
(ayrıca namık demir adını eşim ilk söylediğinde pek sıcak bakmamıştım.sonra adını google'da arattırdım,fazlasıyla ikna oldum.infertilite ve riskli gebeliklerde çoooook güvenilir.)

zehra sen manisanın neresindensin?
benim çocukluğum manisada geçti ben manisa yı çok severim....

Canım ben Manisa merkezdeyim. Lalelide oturuyoruz belki bilirsin saruhan otelin yanında İzmir yolundayız.. Yanlız okulum Kırkağaç'ta eş durumu ile İstanbuldan Manisa'ya atandım ama merkezde açık olmadığı için kırkağaç'a kadrom verildi. senağlama Hergün gidip geliyorum toplam 3 saat..Şimdi gelmek için uğraşıyoruz..
Sana Manisadan sevgiler yolluyorum arkadaşım..

kızlar bugun doktora gıttım
malesef cok canım sıkkın
sızede yazmıstım kahverengı lekelenmem var dıye
ıcerde kurtajdan sonra parca kalmıs
ve doktor ıkı secenek sundu
bekleyelım kendı kendıne düşsün yada ıkıncı bır kürtaj
nasıl kötüyüm tahmın bıle edemezsınız
ben ılacla dusurme yolunu sectım
ve yumurtlamamısım tam yumurtlama gunumdü
o normal uzulme dedı daha 1,5 ay da duzene gırmez
2-3 ay sonra yumurtlarsın dedı ama
ben cok kötüyüm

canım benım saol
sıra onemlı degıl kım hamıle olursa ben kendım gıbı sevınırım valla
benım sıkıntılarım sürüyor baksanızaÇok üzgünüm çoook

Sırasını Allahım bilir ama ben hepimiz için dua ediyorum canım. Hepimiz kader arkadaşıyız. İnşalah önce sen müjde verirsin bizim zamanımız var daha.yerimseniben Yanlız bu kez aşırı kaptırmıcam kendimi zamanını beklicem ilk hamileliğimde 7 ay uğraştık çünkü kaydirigubbakcemile3

canım sağol kkde duymuştum namık demir adını cok ii bir doktormuş. sanırım kent hast.çiğlide dimi. ünv. asistanlar bakıyor.cünkü ben egede fuat akercan a gittim özeline gittim.yoksa asistanlar bakıyo normalde.duymuştum ücretin yüksek olduğunu ama mecburen canım.hayırlısıyla alırız inşallah bebeklerimizi bizde elimize

canım benim,geçmiş olsun.hayırlısıyla tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.moralini bozma lütfen,inanıyorum birgün gelecek,bunlar mazide kalan acı anılar olacak.sağlıkla kavuştuğumuz yavrularımıza daha sıkı sarılmamızı sağlayacak anılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…