- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.401
kızlar daha önce yazdımmmı bilmiyorum ama bende iki
bebek kaybettim
şuan yine hamileyi 23 haftalık vee dünden beri hiç oynamadıı çok tedirginim umarım bişey olmaz
şubat ayından beri ailemi göremiyorum...
eşim ailemle kavga etti gidemiyorum..
çok özledim artık çok zoruma gidiyor.....
bayram geliyor bana gelmiyor arkadaşlar anasız babasız kimsesiz gibi hissediyorum kendimi....
herkez ektiğini birgün biçer eşim bile olsa.....
kızlar daha önce yazdımmmı bilmiyorum ama bende iki
bebek kaybettim
şuan yine hamileyi 23 haftalık vee dünden beri hiç oynamadıı çok tedirginim umarım bişey olmaz
canım arkadaşlarım desteğiniz için sağolun
iyi ki varsınız.....
cnm benm hadi geçmiş olsun darısı başımaakaydirigubbakcemile5 inşallah hepimiz görücez o günleri burda hep beraber coşucazz:teytey:
saol arkadasım artık herseyden tedırgın olur hale geldık sanırım
ne olsa hep kötü ıhtımal gelıyor ınsanın aklına
senın ıcın cok sevındım hersey yolunda olduguna
dogru dıyosun gec olsun guc olmasın
ama benn hemen denemek ıcın sabırsızlanıyorum ne bıleyım
acımı unutup guzel gunlere kavusmak ıcın bıran once sanırım
merhaba baby nurse gebelik için yumurtlama gününde ilişki şart mı bi önceki bi sonraki gün olsa gebelik başlamaz mı. bi de her gün ilişki sperm sayısını azaltmaz mı? şimdiden saol
asıl sen ıyıkı varsın arkadasım
bak bızım danısmanımız gıbı oldun ne olsa hemen sana soruyoruz
sen olmasan cok eksık kalırdık :teselli:
İnşallah canım, zamanında adetini olursun ve sorunsuz geçirirsin inşallah.. Sağlığımız iyice düzene girsin bir kere veren Allahım yine verir inşallah dediğin gibi beraber coşarız o zaman hihoyyyt
Doğru diyorsun canım herşeyden tedirgin oluyoruz yaşadıklarımız kolay şeyler değil anne olmak istediğimiz için adet gecikmesinde bile korkuyoruz. Kadın olmak zor zanaat... Bende senin gibi beklemek istemiyorum arkadaşım, bakalım yarın doktor kontrolüm var daha önce adet dönemini bekleyeceğiz demişti muayene etmedi. Umarım hepimiz için yolundadır herşey ve fazla beklemeyiz denemek için.. yerimseniben
mrb keops35 sana bir sorum olacak.hamileliğim riskli gececek serkilaj yapılacak hamile kalırsam izmire gelicem. senin izmirde önerdiğin riskli gebeliklerde uzman bir doktor varmı canım.
zehra sen manisanın neresindensin?
benim çocukluğum manisada geçti ben manisa yı çok severim....
yazılarınızı okudum da sevindim arkadaşlar,karamsarlığa kapılmamak,umut etmek ne güzel değil mi?
zehra,merve ve prettybaby, hadi bakalım iyi haberlerinizi bekliyoruz.sıramı kapsanız da gücenmeyeceğim,söz veriyorum yerimseniben kaydirigubbakcemile3
yazılarınızı okudum da sevindim arkadaşlar,karamsarlığa kapılmamak,umut etmek ne güzel değil mi?
zehra,merve ve prettybaby, hadi bakalım iyi haberlerinizi bekliyoruz.sıramı kapsanız da gücenmeyeceğim,söz veriyorum yerimseniben kaydirigubbakcemile3
olmaz mı canım benim,tam adamına sordun.çünkü ben doktorlardan çok çektikten sonra Allah yüzüme güldü de doktorumu buldum:dokuz eylül üniversitesinden namık demir.ayrıca özel kent hastanesinde çalışıyor,ben oraya gidiyorum.ücret yüksek maalesef,senin için sorun olursa dokuz eylül'den randevu almaya çalış.üniversite hastanesine hiç gitmedim,doktor adı vererek randevu istendiğinde veriyorlar mı, bilmiyorum.umarım veriyorlardır.çünkü başka biir doktora vermiş olduğum paranın tam 10 katını ödüyorum,ben de tekrar hamile kalabilirsem üniversiteye gitmek istiyorum.
(ayrıca namık demir adını eşim ilk söylediğinde pek sıcak bakmamıştım.sonra adını google'da arattırdım,fazlasıyla ikna oldum.infertilite ve riskli gebeliklerde çoooook güvenilir.)
kızlar bugun doktora gıttım
malesef cok canım sıkkın
sızede yazmıstım kahverengı lekelenmem var dıye
ıcerde kurtajdan sonra parca kalmıs
ve doktor ıkı secenek sundu
bekleyelım kendı kendıne düşsün yada ıkıncı bır kürtaj
nasıl kötüyüm tahmın bıle edemezsınız
ben ılacla dusurme yolunu sectım
ve yumurtlamamısım tam yumurtlama gunumdü
o normal uzulme dedı daha 1,5 ay da duzene gırmez
2-3 ay sonra yumurtlarsın dedı ama
ben cok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?