Bebeğini kaybedenler......

Canım benim çok üzüldüm inşallah ilaçla düşer ikinci kere kürtaj olmazsın. Canım sen adet olmuşmuydun kürtajdan sonra? Herşey düzelecek inşallah üzülme..

dokuz eylülde hasta kabul ediyormuş ama doğuma girmiyormuş diye duydum,ne kadar doğru bilmiyorum.kent hastanesi'nde de doğum ücreti 4500 ytl,karşılamamız neredeyse imkansız.
ben doktor hikayelerimi çok anlattım,bilen arkadaşları sıkmak istemem ama kısaca bahsedeyim.hamile kalamama şikayetiyle 2 yılda 3 doktor dolaştım,3ü de sağlıklısın deyip gönderdi.artık ikna olmuştum ki eşimin ısrarıyla namık beye gittim.(eşimin bir arkadaşı 14 yıldan sonra namık beyin tedavisiyle çocuk sahibi olmuştu.)pko teşhisimi koydu ve verdiği ilaçlarla ilk ayda hamile kaldım.müdeyi alır almaz namık beyi aradım,bir kaza geçirdiğini,hastanede olmadığını öğrendim.mecburen başka bir doktora gittim,onun sayesinde(!) ilaçlarımı bıraktım ve bebeğimi kaybettim.namık bey hastaneye döndüğünde gidip muayene oldum ve ilaçlarımı bırakmamam gerektiğini öğrendim.
bu arada kürtajımı da hamileliğimi takip eden doktorum yapmıştı,iltihap konusunda uyarılmadığım için şimdi rahim yapışıklığı korkusu yaşıyorum.
yani bu doktorlar benim hayattaki en zor sınavımı vermeme sebep oldu...

canım bilmiyordum yaşadıklarını ah bu doktorlar insan kime güveneceğini bilemiyor. umarım yoktur yapışıklık .hersey yolunda gider inşallah.namık beye bu kadar cok güvenmektede haklısın tabii.doğumun okadar yüksek ücretli olduğunu bilmiyordum canım.ben hamileliğimde serkilaj yaptırmak zorunda olduğum için ayrıca onun içinde sanırım doğum kadar ücret isterler.
canım benim doktorumda cok bilgili olsaymış ilk hamilelikte tanıyı koyup kurtarabilirmiş bebeği ama malesef........

lalelide dayımlar oturuyor
biz merkezde sultan camiinin tam karşısında oturuyorduk annemin tüm akrabaları orada...
hatta sultan camiinin karşısında mesir camii var orası benim eniştemin....
aslen manisalı mısın peki?sanki şimdi oralara bir gidip gelmiş gibi oldum....
sağol canım...

üzülme canım hakkında hayırlısı...
rest plesanta denilen durum olmuş bendede olmuştu ilaçla attık küretaja gerek kalmadı sık sık ultrasona girmelisin parçayı atıp atmadığını görmek için.....sen şundan bir kurtul da komplikasyon gelişmeden bir sonraki yumurtlamaya bırakırsın....

ay cnm benim yok sen benden önce hamiş kalcan bak gör dua ediyorum ben :sm_cool:
cnm benimde kalp atışı alınamadıgı için bebeğimi aldılar.. yalnız ben hiçbir test yaptrımadım hangi testleri yaptırmak gereksenağlama
cnm üzülme gerçekten bak allah dermansız dert vermesinn dimi geç olsunda güç olmasın yeterki.. inşallah ilaçla düşer kalan parçalar ve düzene girer..:Saruboceq:

çok teşekkür ederim. benim bebeğim 7 haftalıkken kendi kendine düştü kürtaj olmadım. doktor 2 ay korun dedi ben korunmadım ama hamile de kalmadım. şimdi 2 ay geçti. acaba bi doktora gitsem mi. iltihap falan olmuş mu diye. kist de oluşabiliyormuş galiba. yoksa acele etmeyip zamana mı bıraksam...

Arkadaşlar doktor muayenem güzel geçti çok şükür.. Doktorum sorun yok dedi ve gebelik için 2 adet geçmesini daha bekleyeceğiz dedi. Zaten ilk denemede olmuyor. Allahım hepimize sağlıklı evlatlar versin bekleriz..

Annem ve halam sultan camiiye çok yakınlar.. Uzun süre bende o muhitte oturdum Evlendiğimden beri lalelideyim.. Aslında biraz karışık Babam ve ailesi Manisalı annem Ankaralı bende Çanakkale doğumluyum kaydirigubbakcemile3
Babam ve eşimde manisalı olduğu için bende Manisalı oluyorum canım.. İnşallah en kısa sürede buralara yolun düşer arkadaşım..

cnm üzülme gerçekten bak allah dermansız dert vermesinn dimi geç olsunda güç olmasın yeterki.. inşallah ilaçla düşer kalan parçalar ve düzene girer.. CANCER

Canım benim çok üzüldüm inşallah ilaçla düşer ikinci kere kürtaj olmazsın. Canım sen adetolmuş muydun kürtajdan sonra? Herşey düzelecek inşallah üzülme.. ZEHRA_ S

üzülme canım hakkında hayırlısı...
rest plesanta denilen durum olmuş bendede olmuştu ilaçla attık küretaja gerek kalmadı sık sık ultrasona girmelisin parçayı atıp atmadığını görmek için.....sen şundan bir kurtul da komplikasyon gelişmeden bir sonraki yumurtlamaya bırakırsın....BABY NURSE

SAGOLUN HEPINIZ ARKADASLARIM AMA ISTE INSAN OLUMSUZLUK YASAYINCA COK UZULUYOR
ZEHRACIM ADET OLDUM ZATEN ADETIN ARKADASINDA BASLADI KAHVERENGI LEKELENMEM BIRAZDA AGRILARIM OLDU
BABY NURSE CANIM SEN HANGI ILACI KULLANDIN BANA ANTIBIYOTUK VERDI DOKTORUM
ASLINDA DOKTORUMA KALSAN KURTAJ YAPALIM ENFEKSIYON FELAN GELISMESIN DEDI AMA BEN ISTEMEDIM YANI HEPSI INSANA ZARAR DIYE DUSUNUYORUM CUNKU

eğer düzenli adet görüyorsan kokusuz beyaz rengin dışında akıntın yoksa bence gerek yok...
folik asitini kullan düzenli beslen eşinde düzenli beslensin bence bir süre zamana bırak...
hakkında hayırlısı olsun......

ben uzun süredir bazı problemlerden dolayı izmire gelemiyorum eskiden 3 aya bir mutlaka gelirdim geldiğimdede mutlaka manisaya uğrardım teyzem ve anneannem orada....manisanın ayrı bir havası var yeri benim için çok özel....birde sultan sancağı olduğu için daha bir farklı şehir gibi geliyor bana....şanslısın orada oturduğun için...ben adana gibi hiç alakasız bir yerdeyim .....senağlama

şimdi yarar zarar ilişkisi açısından değerlendirmek lazım buna ancak dokrorun ultrasonla bakarak karar verebilir muhtemelen doktorun sonra bir yapışıklık olmasın diye çok kazımamıştır rahimdeki endometriumu...aslında çok doğru bir davranış ama böyle rest te olabiliyor ben zaten küretaj sonrası antibiyotik kullanmıştım metergin denilen bir ilaç var sonrada onu kullandım ama bendeki parçalar çok küçüktü kolaylıkla attım sana eğer dr küretaj diyorsa tereddüt etme parçaları atamıyorsan enfeksiyon gelişebilir inşallah çabuk atlatırsın

tatlım bende kurtajdan sonra antıbıyotık kulllanmıstım
sımdıde 1 haftalık bır antıbıyotık verdı
onu kullan ve 15 gun sonra tekrar gel bakalım
yıne atamazsan mecbur yaparız tekrar kurtaj dedı
doktorumda enfeksıyondan korkuyor
hatta yuksek ates ve cok agrı olursa hemen gel dedı
ınsallah allahımın ızınıyle düzelir eskı saglıklıgına kavusurum bıran once
bana dua edın kızlar
ben hepımız ıcın dua edıyorum :çok üzgünüm:

inşallah canım en yakın zamanda toparlarsın......

Canım benim inşallah sende en kısa sürede memleketine gelir hasret giderirsin..

hadi bakalım cnm hayırlısı olsun herşeyinn çok sevindim herşeyin iyi gitmesinehihoyyyt

cnm benm sen al ilacını inş bişeyin kalmıcaktır.

buarada bende çok şükür oldum regl bayramdan sonra bende kontrole gitcem birde yapılması gereken testleri isticem doktordan gerek yok demişti ama içim rahat etsin.inş hayırlı sonuçlar alırız

çok teşekkür ederim içimi ferahlattın. Allah senin de sıkıntılarının bir an önce geçmesini nasip etsin.

merhaba canlarım...
göruyorum ki herşey yolunda
çok oldu demi buraya yazmayalı... ben, ben çok kötuyum kızlar desteğinize ihtiyacım var
halacim içimi okumuş gibi özelden msj atmışsın çok duygulandım okuyunca :teselli:
hafta sonunu hastanede geçirdik. ben migren hastasıyım. tranvaları çok şiddetli geçirdiğimi duşunurdum meğer onlar devede kulakmış. 2 gun boyunca baş ağrısının yanında aşırı mide bulantıları ve sıtma krizleri tuttu, uşutmuşumdur diye duşundum hep ama malesef migrenim yoldan çıkmış.. her neyse... dr un tedavi için önerisini duyunca çok kötu oldum. " hamile kal" dedi. sanki dalga geçiyor gibi... hamile kal ve migreni unut!
iyide migreni tetikleyen zaten hamile kalamamam! ağlaya ağlaya eve dönduk. çok yakın bir arkadaşımla konuyu paylaştım, onun söyledikleride tuz bibeber oldu. neymiş; bu dunyada dağil ahirette çocuğum olurmuş, boşuna uğraşıyormuşum. (kendinin tuzu kuru tabi)
tam kendimi bu ay toparladım yeniden tedaviye başlayacam derken bu yaşadıklarım beni çok uzdu. 6 yılda 6 duşuk!... surekli beynimde bu 6 yılda 6 duşuk! :çok üzgünüm:
bir yanım tekrar aynı şey yaşanmayacak diyor ama diğer yanım çok korkuyor. ne olacak benim bu halim kızlar ya.. senağlama delirecem az kaldı sanki

Canım benim senin için sürekli dua ediyorum inan.. İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşursun.. :Saruboceq: Güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım..

buarada bende çok şükür oldum regl bayramdan sonra bende kontrole gitcem birde yapılması gereken testleri isticem doktordan gerek yok demişti ama içim rahat etsin.inş hayırlı sonuçlar alırız

Gözün aydın canım. Çok sevindim yerimseniben İnşallah doktor kontrolünde güzel geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…