- 7 Ekim 2008
- 1.160
- 0
- 156
- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.441
merhaba canlarım...
göruyorum ki herşey yolunda
çok oldu demi buraya yazmayalı... ben, ben çok kötuyum kızlar desteğinize ihtiyacım var
halacim içimi okumuş gibi özelden msj atmışsın çok duygulandım okuyunca :teselli:
hafta sonunu hastanede geçirdik. ben migren hastasıyım. tranvaları çok şiddetli geçirdiğimi duşunurdum meğer onlar devede kulakmış. 2 gun boyunca baş ağrısının yanında aşırı mide bulantıları ve sıtma krizleri tuttu, uşutmuşumdur diye duşundum hep ama malesef migrenim yoldan çıkmış.. her neyse... dr un tedavi için önerisini duyunca çok kötu oldum. " hamile kal" dedi. sanki dalga geçiyor gibi... hamile kal ve migreni unut!
iyide migreni tetikleyen zaten hamile kalamamam! ağlaya ağlaya eve dönduk. çok yakın bir arkadaşımla konuyu paylaştım, onun söyledikleride tuz bibeber oldu. neymiş; bu dunyada dağil ahirette çocuğum olurmuş, boşuna uğraşıyormuşum. (kendinin tuzu kuru tabi)
tam kendimi bu ay toparladım yeniden tedaviye başlayacam derken bu yaşadıklarım beni çok uzdu. 6 yılda 6 duşuk!... surekli beynimde bu 6 yılda 6 duşuk! :çok üzgünüm:
bir yanım tekrar aynı şey yaşanmayacak diyor ama diğer yanım çok korkuyor. ne olacak benim bu halim kızlar ya.. senağlama delirecem az kaldı sanki
Canım ne kadar zor günler geçirmişsin. Allah yardımcın olsun.. Çok geçmiş olsun... Düşüklerin sebebi neydi peki ona göre önlem alınsa.. Gerçekten ne diyeceğimi ve acını nasıl teselli edeceğimi bilemiyorum.. ...Allah kısa sürede sağlıklı bir evlat verir inşallah..:Saruboceq:
merhaba canlarım...
çok oldu demi buraya yazmayalı... ben, ben çok kötuyum kızlar desteğinize ihtiyacım var
halacim içimi okumuş gibi özelden msj atmışsın çok duygulandım okuyunca :teselli:
hafta sonunu hastanede geçirdik. ben migren hastasıyım. tranvaları çok şiddetli geçirdiğimi duşunurdum meğer onlar devede kulakmış. 2 gun boyunca baş ağrısının yanında aşırı mide bulantıları ve sıtma krizleri tuttu, uşutmuşumdur diye duşundum hep ama malesef migrenim yoldan çıkmış.. her neyse... dr un tedavi için önerisini duyunca çok kötu oldum. " hamile kal" dedi. sanki dalga geçiyor gibi... hamile kal ve migreni unut!
iyide migreni tetikleyen zaten hamile kalamamam! ağlaya ağlaya eve dönduk. çok yakın bir arkadaşımla konuyu paylaştım, onun söyledikleride tuz bibeber oldu. neymiş; bu dunyada dağil ahirette çocuğum olurmuş, boşuna uğraşıyormuşum. (kendinin tuzu kuru tabi)
tam kendimi bu ay toparladım yeniden tedaviye başlayacam derken bu yaşadıklarım beni çok uzdu. 6 yılda 6 duşuk!... surekli beynimde bu 6 yılda 6 duşuk! :çok üzgünüm:
bir yanım tekrar aynı şey yaşanmayacak diyor ama diğer yanım çok korkuyor. ne olacak benim bu halim kızlar ya.. senağlama delirecem az kaldı sanki
Canım çok geçmiş olsun cuma günü benimde bebeğimin kalbi durmuş kürtajla aldılar. Söylediğiniz gibi cahil insan o kadar çok ki bana da geçmiş olsun ziyaretine geliyorlar biri başın sağolsun demezmi yedim kendimi insana o kadar koyuyor ki. İnsan daha da derin düşünmeye başlıyor kafayı yiyecem. Kendimi yapayalnız hissediyorum sanki. Eşimin yüzüne bakınca nasılsın deyince bile başlıyorum ağlamaya. Allahım inşallah en kısa zamanda bize sğalıklı bebeişler nasip eder.
Canım çok geçmiş olsun cuma günü benimde bebeğimin kalbi durmuş kürtajla aldılar. Söylediğiniz gibi cahil insan o kadar çok ki bana da geçmiş olsun ziyaretine geliyorlar biri başın sağolsun demezmi yedim kendimi insana o kadar koyuyor ki. İnsan daha da derin düşünmeye başlıyor kafayı yiyecem. Kendimi yapayalnız hissediyorum sanki. Eşimin yüzüne bakınca nasılsın deyince bile başlıyorum ağlamaya. Allahım inşallah en kısa zamanda bize sğalıklı bebeişler nasip eder.
kızlar zaman diyorum inanın herşey zamanla düzeliyor yeni umutlar yeşertmeye başlıyor şimdi ben hayırlısıyla sapasağlam gelmesini dilediğim bebeğimi hayal ediyorum ve acımı dindiriyorum yoksa çok zor.. haziran annelerine bakıyorum herkes cinsiyetini öğrenmeye başlamış. beraber hamile kaldığım arkadaşım vardı oda bayramdan sonra öğrencek onları duyunca burkuluyorum, gözlerim doluyor ama napalımm..
Canım benim senin için sürekli dua ediyorum inan.. İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşursun.. :Saruboceq: Güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım..
saol bıtanem duaların ıcın
allahım kımseyı bu yolda hayal kırıklıgına ugratmasın
ınan ıyılesemedıkce daha cok kafama takıyor daha cok yıpratıyorum kendımı
ınsallah guzel haberlerede ucacagız sevıncle burada hep beraber
zaten umudum olmasa ınsan kafayı yer
canım çok geçmiş olsun cuma günü benimde bebeğimin kalbi durmuş kürtajla aldılar. Söylediğiniz gibi cahil insan o kadar çok ki bana da geçmiş olsun ziyaretine geliyorlar biri başın sağolsun demezmi yedim kendimi insana o kadar koyuyor ki. Insan daha da derin düşünmeye başlıyor kafayı yiyecem. Kendimi yapayalnız hissediyorum sanki. Eşimin yüzüne bakınca nasılsın deyince bile başlıyorum ağlamaya. Allahım inşallah en kısa zamanda bize sğalıklı bebeişler nasip eder.
merhaba canlarım...
Göruyorum ki herşey yolunda
çok oldu demi buraya yazmayalı... Ben, ben çok kötuyum kızlar desteğinize ihtiyacım var
Hafta sonunu hastanede geçirdik. Ben migren hastasıyım. Tranvaları çok şiddetli geçirdiğimi duşunurdum meğer onlar devede kulakmış. 2 gun boyunca baş ağrısının yanında aşırı mide bulantıları ve sıtma krizleri tuttu, uşutmuşumdur diye duşundum hep ama malesef migrenim yoldan çıkmış.. Her neyse... Dr un tedavi için önerisini duyunca çok kötu oldum. " hamile kal" dedi. Sanki dalga geçiyor gibi... Hamile kal ve migreni unut!
Iyide migreni tetikleyen zaten hamile kalamamam! Ağlaya ağlaya eve dönduk. çok yakın bir arkadaşımla konuyu paylaştım, onun söyledikleride tuz bibeber oldu. Neymiş; bu dunyada dağil ahirette çocuğum olurmuş, boşuna uğraşıyormuşum. (kendinin tuzu kuru tabi)
tam kendimi bu ay toparladım yeniden tedaviye başlayacam derken bu yaşadıklarım beni çok uzdu. 6 yılda 6 duşuk!... Surekli beynimde bu 6 yılda 6 duşuk! :çok üzgünüm:
Bir yanım tekrar aynı şey yaşanmayacak diyor ama diğer yanım çok korkuyor. Ne olacak benim bu halim kızlar ya.. Senağlama delirecem az kaldı sanki
merhaba canlarım...
arkadaşlar 7 haftalık hamileydim.bebeğimin kalbi atmıyomuş.yarın alıcaklar.beni ancak siz anlarsınız.insan kabullenmek istemiyor.kızlar kürtaj nasıl oluyor nolur yazın bana.bişey hissediliyomu.ilk bebeğimdi.allah kimsye yaşatmasın.
Sersoyum bunları senden duyduğuma gerçekten üzüldüm:çok üzgünüm:Sen benim o en kara ilk günlerimde dayanağım olmuştun çünkü. Ne büyük bir güç var ki içinde, demiştim, bu kadar acıdan sonra bile hayata ümitle bakabiliyor. Bebeğinin bir gün gelip onu bulacağını, kucağını sıcacık dolduracağını biliyor ve hayatın onu alt etmesine izin vermiyor demiştim. Üzüldüm.....çok üzüldüm:1no2:
güzel arkadaşım benim...
biz her zaman senin yanındayız kendini ne zaman yalnız mutsuz hissedersen hep burdayız....
migrenin stresle alakası var tabii bende migren hastasıyım çok iyi bilirim ....
bir daha deneyeceksin arkadaşım yılmayacaksın inşallah olacak bebeğin.....
seni çok iyi anlıyorum boşa uğraşmıyorsun sen dene rabbim büyük bir gün mutlaka sana meleğini verecek canım benim....
kendine çok iyi bak çok üzülme olur mu?üzüleceğin yere mücadele et....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?