Bebeğini kaybedenler......

Canım ne kadar zor günler geçirmişsin. Allah yardımcın olsun.. Çok geçmiş olsun... Düşüklerin sebebi neydi peki ona göre önlem alınsa.. Gerçekten ne diyeceğimi ve acını nasıl teselli edeceğimi bilemiyorum.. ...Allah kısa sürede sağlıklı bir evlat verir inşallah..:Saruboceq:

zehracım gerçektende çok zor gunlerdi..desteğin için sağol arkadaşım. malesef duşuklerin sebebi bulunamıyor genetik araştırmalar bile fos çıktı. sevinyimmi uzulyimmi bilemiyorum. dediğin gibi bir sebebi olsa önlemini almak kolay olurdu belki. hiç bir sorunun bulunamaması daha buyuk umutlara taşıyor beni.. işte diyorum bu defa meleğim benimle kalacak ama olmuyor..
kuru bir ağaç gibiyim. çok guzel bir sitede oturuyoruz etrafımız yemyeşil ağaçlarla suslu her kış kurumuş ağaçların baharda açtığı çiçeklerin meyvelere dönuştuklerini izlerken kıskanıyorum. Rabbime surekli dua ediyorum. bari şu ağaçlar gibi olsam diye. işte bir kış daha geldi ağaçlar yine kurudu ama biliyorum baharda yeniden yeşerecekler derken meyve verecekler.. ama ben...senağlama onlar kadar olamıyorum. Rabbimin herşeye gucu yeter o ol demeden olmaz farkındayım, isyan asla etmiyorum ama bende istiyorum, benimde bir bebeğim olsun artık.. bizimde bir meyvemiz olsun senağlama

canım benim,geçmiş olsun.Allah tez zamanda bebişine ve sağlığına kavuştursun.o arkadaşım dediğin insanı da Allah'a havale et,senin kaderini o mu yazmış,nereden biliyormuş çocuğun olmayacağını?kendisini ne zannediyor acaba?
dediğin doğru canım,tuzları kuru tabi. 'tok,açın halinden anlamaz.' diye boşuna söylememiş atalarımız.benim çevrem de böyle insanlarla dolu.2 yıl hamile kalamama,ardından bebeğimi kaybetme acılarıyla yandı içim.bir yanda 'amaaan,boşver,olmazsa olmasın.' diyenler,bir yanda hamileliğini ve bebeğini gözüme gözüme sokanlar... boşver,Allah herşeyi görüyor.
bir de bu yaşadıklarım bana eskileri hatırlattı.ilkokul 4. sınıftaydık,bir arkadaşımızın annesi ölmüştü.mezun olup ayrılana kadar o arkadaşımızın yanında 'anne' kelimesini ağzımıza almadık hiçbirimiz.bizim o zamanlar 10 yaşındayken gösterdiğimiz hassasiyeti belli bir yaşa gelmiş,anne olmuş insanlar gösteremiyor.neyse,boşver... Allah'ım tez zamanda yüzünü güldürsün. a.s.

ah canımcım, cahil insan okadar çok ki.. bir yandan bebek hasteriyle başa çıkmaya çalışırken diğer yandan bu tur insanlarla uğraşmak daha çok yoruyor yıpratıyor insanı. biraz daha hassasiyet beklerken kendini suçlu bile hissediyorsun zaman zaman. bırak arkadaşları en yakınım dediklerinin bile yeri geliyor olmadık bir laf söylemeleri yetiyor. ne diyim iyiki sizler varsınız. hepinizi çok seviyorum.
Bakalım rabbim neyler.. neylerse guzel eyler

Canım çok geçmiş olsun cuma günü benimde bebeğimin kalbi durmuş kürtajla aldılar. Söylediğiniz gibi cahil insan o kadar çok ki bana da geçmiş olsun ziyaretine geliyorlar biri başın sağolsun demezmi yedim kendimi insana o kadar koyuyor ki. İnsan daha da derin düşünmeye başlıyor kafayı yiyecem. Kendimi yapayalnız hissediyorum sanki. Eşimin yüzüne bakınca nasılsın deyince bile başlıyorum ağlamaya. Allahım inşallah en kısa zamanda bize sğalıklı bebeişler nasip eder.

canım,geçmiş olsun.şu anki durumunu çok iyi anlıyoruz,hepimizin başından geçti.ama geçiyor,gerçekten de zaman herşeyin ilacı.şimdi biz cesaret edip yeniden denemeye başladık,hatta hamilelerimiz 3 oldu,devamını bekliyoruz.sana da Allah sabır ve güç versin, en kısa zamanda kendini toplayıp sağlıklı bir bebeğin annesi olman dileğiyle...

kızlar zaman diyorum inanın herşey zamanla düzeliyor yeni umutlar yeşertmeye başlıyor şimdi ben hayırlısıyla sapasağlam gelmesini dilediğim bebeğimi hayal ediyorum ve acımı dindiriyorum yoksa çok zor.. haziran annelerine bakıyorum herkes cinsiyetini öğrenmeye başlamış. beraber hamile kaldığım arkadaşım vardı oda bayramdan sonra öğrencek onları duyunca burkuluyorum, gözlerim doluyor ama napalımm..

canım başın sağolsun, Rabbim bir daha yaşatmasın.. Acın çok taze eminim zor gunler geçiriyorsundur Dilerim kısa zamanda toparlanırsın.

cancer hayatım inşallah hayallerine kısa zamanda kavuşursun.

zaman.. zaman....
kalbim acıyor bir gun bu acılar nasır tutarmı?
her defasında insanların yaramı kanatmasından bıktım :çok üzgünüm:

CANCER

cnm benm sen al ilacını inş bişeyin kalmıcaktır.

buarada bende çok şükür oldum regl bayramdan sonra bende kontrole gitcem birde yapılması gereken testleri isticem doktordan gerek yok demişti ama içim rahat etsin.inş hayırlı sonuçlar alırız[/QUOTE]

SENIN ADINA COK SEVINDIM TATLIM INSALLAH KONTROLUNDEDE BISEY CIKMAZ
ALIYORUM ILACLARI BAKALIM 15 GUN SONRA BENDE TEKRAR KONTROLE GIDICEM HAYIRLISI OLUR HEPIMIZ ICIN INSALLAH

bıtanem benımde 1,5ay oldu bebegımı kaybedelı
kalbı durdu ve bende kurtaj oldum
allahım bır daha yasatmasın ınsallah
suan boyle hassas olman normal
ben hala kötüyüm
ama zaman zaman zaman....................
Senı cok ıyı anlıyorum ama gececek allahımın ıznıyle

canım zor ama ımkansız degıl
emın ol ki azminle inancını korursan güzel gunler gelecek ıns
tabıkı suan yasamayan bılmez dıyosun
ama bak hepımız yasıyoruz ve senı anlıyoruz yanlız degılsın
ben soyle dusunuyorum şer gibi görünenler hayır
hayır gibi görünenler şer olurmus
bu şer gıbı görünesede bence hayırlısı böyleymiş
ya saglıksız ve özürlu bır bebegın olsaydı
bence daha zor bır acı olurdu
dualarım senınle allahım kavustursın senı bebegıne bıran once

Sersoyum bunları senden duyduğuma gerçekten üzüldüm:çok üzgünüm:Sen benim o en kara ilk günlerimde dayanağım olmuştun çünkü. Ne büyük bir güç var ki içinde, demiştim, bu kadar acıdan sonra bile hayata ümitle bakabiliyor. Bebeğinin bir gün gelip onu bulacağını, kucağını sıcacık dolduracağını biliyor ve hayatın onu alt etmesine izin vermiyor demiştim. Üzüldüm.....çok üzüldüm:1no2:

arkadaşlar 7 haftalık hamileydim.bebeğimin kalbi atmıyomuş.yarın alıcaklar.beni ancak siz anlarsınız.insan kabullenmek istemiyor.kızlar kürtaj nasıl oluyor nolur yazın bana.bişey hissediliyomu.ilk bebeğimdi.allah kimsye yaşatmasın.

güzel arkadaşım benim...
biz her zaman senin yanındayız kendini ne zaman yalnız mutsuz hissedersen hep burdayız....
migrenin stresle alakası var tabii bende migren hastasıyım çok iyi bilirim ....
bir daha deneyeceksin arkadaşım yılmayacaksın inşallah olacak bebeğin.....
seni çok iyi anlıyorum boşa uğraşmıyorsun sen dene rabbim büyük bir gün mutlaka sana meleğini verecek canım benim....
kendine çok iyi bak çok üzülme olur mu?üzüleceğin yere mücadele et....

çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın...
insanlar bazen kaş yaparken göz çıkarıyorlar artık böyle insanları görmezlikten geleceksiniz ....
rabbim inşallah üzüntünü sana bir melek vererek unutturur...

çok geçmiş olsun arkadaşım...
küretajda uyumanı tavsiye ederim uyanınca hiçbir ağrı hissetmeyeceksin yüreğinin ağrısı dışında....
ama atlatacaksın inşallah hepimiz bunları yaşadık sende inşallah yarın atlatır kendini biran önce toparlarsın ...
paylaşmak istediğinde bizler buradayız allah kolaylık versin kardeşim....

baby nurse sağlığın inşallah iyidir hiç üzülme yine olur ben tecrübeliyim
benimki biraz farklı ama benim oğlum 10 aylıktı trafik kazası geçirdik 1 gün yaşayabildi çok ilginçtir saat 2.05 doğmuştu 2.05 te ölmüş (benim haberim yoktu yoğun bakımdaydım) ama bana inanın kucağınıza birkere aldıktan sonra kaybetmek daha zor herkes beni teselli etmek için neyseki daha küçüktü dedi ama 10 ay benim için çok uzundu
hiç isyan etmedim sabırla bekledim ve Allahım bana ikiz çocuk verdi herkes Allah'ın hediyesi dedi doktorum bile. oğluma aynı ismi koydum birde kızım oldu Rabbim hepsine uzun ömür versin:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

selmacım slm canım bende seni düşünüyordum nerde bu kız hiç sesi çıkmıyor demek saçma insanların saçma laflarını dinliyormuşsun hııı:))nolursun takma biz biliyoruzki allahım ne derse o olur başkalarıının dedikleri hiç önemli değil benim ilk bebeğimde arkadaşlarım o seninki baya sağlam gidiyor hiçbirşeycik olmaz aklına böyle şeyler getirme diyolardı.ama noldu allahın dedği oldu arkadaşların veya doktorun değil.herkes için zamanı var.
inşallah allah ogünleri gösterirse doğuma giderken dua ediceklerimden biride sensin.seni çok seviyoruz kendni üzme.fazla ilaçda alma(öptüm.

sorun şu ki bende bir insanım inişlerim çıkışlarım oluyor değil 6 duşuk 1006 duşukte yapsam içimdeki umutlu bekleyiş hiçbir zaman bitmeyecek... tabi bunun için mucadelemde... işte bu ruh haliyle savaşırken diğer insanların beni zayıf noktamdan vurmalarına çok uzulyorum. Rabbim bizi kadın olarak yaratmış anne olmak bizim ruhumuzda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…