- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.461
selmacım slm canım bende seni düşünüyordum nerde bu kız hiç sesi çıkmıyor demek saçma insanların saçma laflarını dinliyormuşsun hııı:))nolursun takma biz biliyoruzki allahım ne derse o olur başkalarıının dedikleri hiç önemli değil benim ilk bebeğimde arkadaşlarım o seninki baya sağlam gidiyor hiçbirşeycik olmaz aklına böyle şeyler getirme diyolardı.ama noldu allahın dedği oldu arkadaşların veya doktorun değil.herkes için zamanı var.
inşallah allah ogünleri gösterirse doğuma giderken dua ediceklerimden biride sensin.seni çok seviyoruz kendni üzme.fazla ilaçda alma(öptüm.
zehracım gerçektende çok zor gunlerdi..desteğin için sağol arkadaşım. malesef duşuklerin sebebi bulunamıyor genetik araştırmalar bile fos çıktı. sevinyimmi uzulyimmi bilemiyorum. dediğin gibi bir sebebi olsa önlemini almak kolay olurdu belki. hiç bir sorunun bulunamaması daha buyuk umutlara taşıyor beni.. işte diyorum bu defa meleğim benimle kalacak ama olmuyor..
kuru bir ağaç gibiyim. çok guzel bir sitede oturuyoruz etrafımız yemyeşil ağaçlarla suslu her kış kurumuş ağaçların baharda açtığı çiçeklerin meyvelere dönuştuklerini izlerken kıskanıyorum. Rabbime surekli dua ediyorum. bari şu ağaçlar gibi olsam diye. işte bir kış daha geldi ağaçlar yine kurudu ama biliyorum baharda yeniden yeşerecekler derken meyve verecekler.. ama ben...senağlama onlar kadar olamıyorum. Rabbimin herşeye gucu yeter o ol demeden olmaz farkındayım, isyan asla etmiyorum ama bende istiyorum, benimde bir bebeğim olsun artık.. bizimde bir meyvemiz olsun senağlama
Canım çok geçmiş olsun cuma günü benimde bebeğimin kalbi durmuş kürtajla aldılar. Söylediğiniz gibi cahil insan o kadar çok ki bana da geçmiş olsun ziyaretine geliyorlar biri başın sağolsun demezmi yedim kendimi insana o kadar koyuyor ki. İnsan daha da derin düşünmeye başlıyor kafayı yiyecem. Kendimi yapayalnız hissediyorum sanki. Eşimin yüzüne bakınca nasılsın deyince bile başlıyorum ağlamaya. Allahım inşallah en kısa zamanda bize sğalıklı bebeişler nasip eder.
baby nurse sağlığın inşallah iyidir hiç üzülme yine olur ben tecrübeliyim
benimki biraz farklı ama benim oğlum 10 aylıktı trafik kazası geçirdik 1 gün yaşayabildi çok ilginçtir saat 2.05 doğmuştu 2.05 te ölmüş (benim haberim yoktu yoğun bakımdaydım) ama bana inanın kucağınıza birkere aldıktan sonra kaybetmek daha zor herkes beni teselli etmek için neyseki daha küçüktü dedi ama 10 ay benim için çok uzundu
hiç isyan etmedim sabırla bekledim ve Allahım bana ikiz çocuk verdi herkes Allah'ın hediyesi dedi doktorum bile. oğluma aynı ismi koydum birde kızım oldu Rabbim hepsine uzun ömür versin:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
benimki biraz farklı ama benim oğlum 10 aylıktı trafik kazası geçirdik 1 gün yaşayabildi çok ilginçtir saat 2.05 doğmuştu 2.05 te ölmüş (benim haberim yoktu yoğun bakımdaydım) ama bana inanın kucağınıza birkere aldıktan sonra kaybetmek daha zor herkes beni teselli etmek için neyseki daha küçüktü dedi ama 10 ay benim için çok uzundu
hiç isyan etmedim sabırla bekledim ve Allahım bana ikiz çocuk verdi herkes Allah'ın hediyesi dedi doktorum bile. oğluma aynı ismi koydum birde kızım oldu Rabbim hepsine uzun ömür versin:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
selmacım slm canım bende seni düşünüyordum nerde bu kız hiç sesi çıkmıyor demek saçma insanların saçma laflarını dinliyormuşsun hııı:))nolursun takma biz biliyoruzki allahım ne derse o olur başkalarıının dedikleri hiç önemli değil benim ilk bebeğimde arkadaşlarım o seninki baya sağlam gidiyor hiçbirşeycik olmaz aklına böyle şeyler getirme diyolardı.ama noldu allahın dedği oldu arkadaşların veya doktorun değil.herkes için zamanı var.
inşallah allah ogünleri gösterirse doğuma giderken dua ediceklerimden biride sensin.seni çok seviyoruz kendni üzme.fazla ilaçda alma(öptüm.
1 eylülde 2,5 aylık bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla aldırmıştım.ilk adetimi 47 gün sonra yani 17 ekimde gördüm.ikinci adetimi 15 kasımda gördüm.öncedende adet günlerim 28 günde birdi.sanırım şimdide öyle.tahminlerime göre 13 aralıkta tekrar hastalanacağım.tekrar hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum tekrar bebeğime bir şey olurmu diye?acaba ne zaman tekrar hamile kalmayı denesem sağlıklı olur?yardımcı olacak arkadaşlardan yardım bekiyorum.
bu adetinizle 3 adet dönemi geçirmiş olacaksınız bence hiçbir sakıncası yok çok rahat tekrar hamile kalabilirsiniz folik asit kullanın mutlaka....
bir defa düşük yapmanız tekrar yapacağınız anlamına gelmiyor....
inşallah bir daha ki hamilelik sonuna kadar olur....
hoşgeldin annelerin güzeli,nasıl gidiyor?kanama falan kalmadı inşallah.merak ediyoruz seni,sık sık uğra. sinemcim de yok bu aralar,kendinizi özletmeyin...
:lepi:
canımcım saol hoşbulduk.ben iyiyim mide bulantısı dışında çok şükür kanama kalmadı.içtekilerde kaybolmuş dün bebeğimi gördüm 8+5 olmuşusuz teyzesi büyümüş maşallah dr haftasıyla uyumlu dedi allahım inşallah sonuna kadar kavuşturur.darısı hepinizin başına burdan hep haberlerinizi bekliyorum.tabi benim ultrason fobim neolacak bilmiyorum dün omasada dr u beklerken bayılmadım iyi heyecen ve korku kaplıyor her tarafımı ilk hamişliğimde usg den gördüm ya öldüğünü şimdi korktuyor beni usg.neyse hayrlısı hadi nevincim bebişlerin arasına pek ay farkı koyma bekliyorumço öptüm.
merhaba arkadaşlar bende 5 kasımda 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim.ama 5 gün sonra kanamam geldi ve bebeğim düştü.kürtaj yapmadılar.beta testinde değerler çok fazla yükselmiyordu.doktor gelişmiyo dedi.düşük yapmadan 2 gün öncede çok ateşlenmiştim.39 a kadar çıkmıştı.doktorum çok ilgisizdi ve bana 6 ay korun dedi.bugün başka bir doktora gidiyorum.ben umudumu yitirmedim.bakalım doktor ne diyecek 6 ay çok uzun bir zaman geldi 3 ay falan diye tahmın ediyordum ama bakalımbugün dr ne diyecek.okadar sevınmıştım kı o mutluluğu doyasıya yaşaymadan kaybettım bebeğimi.yüce Allahımın bir bildiği vardır diyorum.canı verende Allah alanda.AAllah hepimize tekrar nasip etsın.dualarım hepimiz için....:Saruboceq:
ben de 8 haftalıkken kaybettim bebeğimi.kürtajla aldılar.kalp atışı yoktu.şimdi yeniden hamileyim ama kese görünmedi henüz.hayırlısı olsun hepimiz için.
cnm benimde 27 ekimde kalp atışı olmadığı için alındı bebeğim.. sadece kürtajdan sonra patolojiye yollandı sonucu iyi geldi onun dışında doktor hiçbir araştırma istemedi.. aynen 2ay korunma dedi..ne testleri yapılacağını öğrenince yazarsan sevinirim.geçmiş olsunMerhaba canım bende 28 kasımda bebeğimin kalp atışlarının olmadığını söyledi dr kürtaj oldum. Sen ne zaman kürtaj olmuştun. Nedeni için araştırıldı mı?Ne kadar bekledin hamile kalmak için ayrıca bir tedavi falan gerekti mi hamile kalman için. Bana dr 2 ay korunun dedi sonrası bir takım testler yapacaz dedi. Hayırlısı bakalım.
ben de 8 haftalıkken kaybettim bebeğimi.kürtajla aldılar.kalp atışı yoktu.şimdi yeniden hamileyim ama kese görünmedi henüz.hayırlısı olsun hepimiz için.
cnm bence başka doktora gitmeni tavsiye ederim 6ay çok fazla ki senin bebeğin daha çok küçükken kaybetmişsin benimki 8 haftalıkken alındı düşün sadece 2ay korunma süresi var..geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar bende 5 kasımda 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim.ama 5 gün sonra kanamam geldi ve bebeğim düştü.kürtaj yapmadılar.beta testinde değerler çok fazla yükselmiyordu.doktor gelişmiyo dedi.düşük yapmadan 2 gün öncede çok ateşlenmiştim.39 a kadar çıkmıştı.doktorum çok ilgisizdi ve bana 6 ay korun dedi.bugün başka bir doktora gidiyorum.ben umudumu yitirmedim.bakalım doktor ne diyecek 6 ay çok uzun bir zaman geldi 3 ay falan diye tahmın ediyordum ama bakalımbugün dr ne diyecek.okadar sevınmıştım kı o mutluluğu doyasıya yaşaymadan kaybettım bebeğimi.yüce Allahımın bir bildiği vardır diyorum.canı verende Allah alanda.AAllah hepimize tekrar nasip etsın.dualarım hepimiz için....:Saruboceq:
ay maşallahhh sana:lepi:
canımcım saol hoşbulduk.ben iyiyim mide bulantısı dışında çok şükür kanama kalmadı.içtekilerde kaybolmuş dün bebeğimi gördüm 8+5 olmuşusuz teyzesi büyümüş maşallah dr haftasıyla uyumlu dedi allahım inşallah sonuna kadar kavuşturur.darısı hepinizin başına burdan hep haberlerinizi bekliyorum.tabi benim ultrason fobim neolacak bilmiyorum dün omasada dr u beklerken bayılmadım iyi heyecen ve korku kaplıyor her tarafımı ilk hamişliğimde usg den gördüm ya öldüğünü şimdi korktuyor beni usg.neyse hayrlısı hadi nevincim bebişlerin arasına pek ay farkı koyma bekliyorumço öptüm.
canım ya,ben de sabırsızlanıyorum aranıza katılmak için,dualarınızdan eksik etmeyin bizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?