Bebeğini kaybedenler......

sibelcim guzeller guzeli anne adayımız... Allah razı olsun canım arkadaşım a.s.

Seni çok iyi anlıyorum canım acının biride aynı ikiside.. Benim evimin önüde yürüyüş alanı dediğin gibi yemyeşil.. Herkes çocuklarını oynatmaya geliyor acım tazeyken yürüyüşe bile çıkamıyordum, sonra Allahım önüme birkaç kere özürlü çocukları çıkardı belki bir imtahan bu yaşananlar diye düşünüyorum şimdi, halime şükrediyorum.. Bizim bilmediğimiz bir hayır vardır her işte..
Sakın ümidini yitirme, sakın olumsuz düşünme çok şükür hamile kalabiliyorsun arkadaşım, sağlığını ve ömrünü Allahım verir inşallah.. Kısa sürede güzel haberlerini almak dileğiyle... Hepimiz için dua ediyorum..:Saruboceq:

Çok geçmiş olsun canım.. Zaman herşeyin ilacı inşallah tekrar sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek nasip eder Allahım.. Şu ara sağlığına dikkat et ve kendini sıcak tut.. Tekrar geçmiş olsun..

Başın sağolsun canım.. Haklısın kucağına aldıktan sonra kaybetmek daha zor ama sen sabrının mükafatını almışsın arkadaşım.. Meleğinle de ahirette buluşacaksın inşallah.
Allah evlatlarına uzun ömür versin.. Birdaha acı göstermesin...

1 eylülde 2,5 aylık bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla aldırmıştım.ilk adetimi 47 gün sonra yani 17 ekimde gördüm.ikinci adetimi 15 kasımda gördüm.öncedende adet günlerim 28 günde birdi.sanırım şimdide öyle.tahminlerime göre 13 aralıkta tekrar hastalanacağım.tekrar hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum tekrar bebeğime bir şey olurmu diye?acaba ne zaman tekrar hamile kalmayı denesem sağlıklı olur?yardımcı olacak arkadaşlardan yardım bekiyorum.

canım öncelikle geçmiş olsun hemen hamile kalabilirsin bence yumurtlama günlerine denk getir3 ay geçmiş üstünden bende senelerdie hep 2 gün önce adet olurum hesaplayarak hamile kaldım eşim genellikle şehir dışında olduğu için başarılı da oldum kolay gelsin

canım benim,başın sağolsun.ne mutlu sana, Allah bir yerine iki tane melek göndermiş.diğer meleğin de cennette seni bekliyordur.Allah yavrularının hep mutluluğunu göstersin sana,başka acı vermesin.

hoşgeldin annelerin güzeli,nasıl gidiyor?kanama falan kalmadı inşallah.merak ediyoruz seni,sık sık uğra. sinemcim de yok bu aralar,kendinizi özletmeyin...

canım çok üzüldüm...
rabbim yavruna cennet bahçelerinde kavuşmayı nasip etsin sana...
dediğine çok katılıyorum hani bizde üzüldük ama kucağına aldığın yavrunu kaybetmek çok çok zor...kıyaslanamaz bile...dediğin gibi bunun büyüğü küçüğü yok doğduktan sonra insanın içi sızlamaya başlıyor
rabbim çok şükür iki tane evlat vermiş sana ..
bende çok şükür hiç isyan etmedim ama üzülmüştüm elden gelen birşey yok veren allah,alan allah!onun ömrünü kızım elifnaza versin rabbim....
senin çocuklarınada çok uzun sağlıklı ömürler versin....

bu adetinizle 3 adet dönemi geçirmiş olacaksınız bence hiçbir sakıncası yok çok rahat tekrar hamile kalabilirsiniz folik asit kullanın mutlaka....
bir defa düşük yapmanız tekrar yapacağınız anlamına gelmiyor....
inşallah bir daha ki hamilelik sonuna kadar olur....

düşük değildi benim kürtajdı ama fark yoktur heralde düşükle kürtaj arasında?rahim kendini kaç ayda toparlar?aslında çok korkuyorum ya tekrar kalbi bilmediğimiz bir sebepten dolayı durursa diye.ama korkarakta bir yere varılmaz.sonuçta illaki ALLAH nasip ederse bebek istiyoruz.tüm isteyenler inşallah bebek sahibi olurlar.

merhaba arkadaşlar bende 5 kasımda 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim.ama 5 gün sonra kanamam geldi ve bebeğim düştü.kürtaj yapmadılar.beta testinde değerler çok fazla yükselmiyordu.doktor gelişmiyo dedi.düşük yapmadan 2 gün öncede çok ateşlenmiştim.39 a kadar çıkmıştı.doktorum çok ilgisizdi ve bana 6 ay korun dedi.bugün başka bir doktora gidiyorum.ben umudumu yitirmedim.bakalım doktor ne diyecek 6 ay çok uzun bir zaman geldi 3 ay falan diye tahmın ediyordum ama bakalımbugün dr ne diyecek.okadar sevınmıştım kı o mutluluğu doyasıya yaşaymadan kaybettım bebeğimi.yüce Allahımın bir bildiği vardır diyorum.canı verende Allah alanda.AAllah hepimize tekrar nasip etsın.dualarım hepimiz için....:Saruboceq:

:lepi:
hoşgeldin annelerin güzeli,nasıl gidiyor?kanama falan kalmadı inşallah.merak ediyoruz seni,sık sık uğra. sinemcim de yok bu aralar,kendinizi özletmeyin...

canımcım saol hoşbulduk.ben iyiyim mide bulantısı dışında çok şükür kanama kalmadı.içtekilerde kaybolmuş dün bebeğimi gördüm 8+5 olmuşusuz teyzesi büyümüş maşallah dr haftasıyla uyumlu dedi allahım inşallah sonuna kadar kavuşturur.darısı hepinizin başına burdan hep haberlerinizi bekliyorum.tabi benim ultrason fobim neolacak bilmiyorum dün omasada dr u beklerken bayılmadım iyi heyecen ve korku kaplıyor her tarafımı ilk hamişliğimde usg den gördüm ya öldüğünü şimdi korktuyor beni usg.neyse hayrlısı hadi nevincim bebişlerin arasına pek ay farkı koyma bekliyorumço öptüm.

canım ya,ben de sabırsızlanıyorum aranıza katılmak için,dualarınızdan eksik etmeyin bizi...

geçmiş olsun.6 ay uzun gibi ama en doğrusunu doktorun söyleyecektir.inşallah en kısa zamanda,sağlıkla meleğine kavuşursun.

ben de 8 haftalıkken kaybettim bebeğimi.kürtajla aldılar.kalp atışı yoktu.şimdi yeniden hamileyim ama kese görünmedi henüz.hayırlısı olsun hepimiz için.

ben de 8 haftalıkken kaybettim bebeğimi.kürtajla aldılar.kalp atışı yoktu.şimdi yeniden hamileyim ama kese görünmedi henüz.hayırlısı olsun hepimiz için.

Merhaba canım bende 28 kasımda bebeğimin kalp atışlarının olmadığını söyledi dr kürtaj oldum. Sen ne zaman kürtaj olmuştun. Nedeni için araştırıldı mı?Ne kadar bekledin hamile kalmak için ayrıca bir tedavi falan gerekti mi hamile kalman için. Bana dr 2 ay korunun dedi sonrası bir takım testler yapacaz dedi. Hayırlısı bakalım.

cnm benimde 27 ekimde kalp atışı olmadığı için alındı bebeğim.. sadece kürtajdan sonra patolojiye yollandı sonucu iyi geldi onun dışında doktor hiçbir araştırma istemedi.. aynen 2ay korunma dedi..ne testleri yapılacağını öğrenince yazarsan sevinirim.geçmiş olsun

inşallah cnm görünür sağlıkla kucağına alırsın inş.

cnm bence başka doktora gitmeni tavsiye ederim 6ay çok fazla ki senin bebeğin daha çok küçükken kaybetmişsin benimki 8 haftalıkken alındı düşün sadece 2ay korunma süresi var..geçmiş olsun
ay maşallahhh sana inşallah busefer kavuşturcak sağlıkla gelicek annesi gün geçtikce bebeğini görmek için can atcan o fobinde kalcak.
canım ya,ben de sabırsızlanıyorum aranıza katılmak için,dualarınızdan eksik etmeyin bizi...

bende bendeee bekleyinn beniii gelcem aranıza hele bir korunma sürem bitsin:CüvCüv:
kızlar siz bebeğinizi kaybettikten sonra herhangi bir test yaptrdınız mı?

Canım çok üzüldüm kaybettiğin bebeğine ama yeni hamileliğin içinde sevindim Allah hayırlısınla tamamına erdirsin inşallah.Sıkma canını kesende görülür inşallah.Benimde bebeğim 10 haftalıktı kalbi durduğu için kürtajla aldılar.sebebini öğrenemedim içim içimi yiyor!Ne kadar ara verdin yeni hamilelik için?İnşallah bu hamileliğinde sorun yaşamassın iyi şeyler düşün endişelenme dua et bol bol.Her şey ALLAH'tan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…