- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.481
Canım çok üzüldüm kaybettiğin bebeğine ama yeni hamileliğin içinde sevindim Allah hayırlısınla tamamına erdirsin inşallah.Sıkma canını kesende görülür inşallah.Benimde bebeğim 10 haftalıktı kalbi durduğu için kürtajla aldılar.sebebini öğrenemedim içim içimi yiyor!Ne kadar ara verdin yeni hamilelik için?İnşallah bu hamileliğinde sorun yaşamassın iyi şeyler düşün endişelenme dua et bol bol.Her şey ALLAH'tan.
hepimiz aynıyız desenize hepimiz sebep neden arıyoruz.. ben buldum kendime bir sebep onla kendimi avutuyorum korkuu.. bebeğim korkudan öldü.. ben çok korkmuştum kapıyı açıtığımda karşıma kedi çıkmıştı.. hep ondan oldu diyorum .. napayım yoksa işin içinden çıkamıcam..
cnm ben adını bilmiyorum sanırımherkese merhaba,ben de merve gibi kendimce bir sebep buldum,öyle avutuyorum kendimi.pko hastasıyım,hastalığım hem hamile kalamamaya hem de düşük riskinin artmasına sebep oluyor.hamileliğim ilaç tedavisiyle olmuştu,ilaçlarıma hamileliğimde de devam etmem gerekiyormuş,doktor hatasıyla bırakmıştım.ilaç kullanarak bebeğime kavuşabileceğimi ümit ediyorum.zaten doktorum da test yapmayı gereksiz gördü.
inşallah hiçbirimiz bu acıları bir daha yaşamayız.
cnm ben inanırım ayrıca varlıkları biliniyor.. önlemini almış olmana sevindimm..umuyorum ki birdaha yaşanmaz.. allah korusun..bencede hiç birşey sebebsiz değil.. dunyayı bile bir sebeb uzerine kurmuş Rabbim.. Belki guleceksiniz ama kayıplar bu kadar çok ve sebebleri bir turlu bulunamazken bende duyduklarımdan bir sebeb edindim kendime..
ummu subyan...
inanmazdım böyle şeylere hatta hurafe ve saçmalık diye dinlemezdim bile.. ama dediğiniz gibi insan bir sebeb mutlaka arıyor sığınmak istiyor..
önlemini aldım bakalım sebeb gerçekten o mu... inşallah o dur lakin başka bir seçenek kalmadı
baby nurse ben daayanamadım. salıı günüü hastaneye gittim doktor bişeyin yok psikolojjik deedi. bırak unut düşüğü gebeliiğe endeksleenme dedi. ben adetimiin 16. günü gittim beta hcg negatif çıktı acaba kaç gün içinde belli olur hemen çıkar mı
bencede hiç birşey sebebsiz değil.. dunyayı bile bir sebeb uzerine kurmuş Rabbim.. Belki guleceksiniz ama kayıplar bu kadar çok ve sebebleri bir turlu bulunamazken bende duyduklarımdan bir sebeb edindim kendime..
ummu subyan...
inanmazdım böyle şeylere hatta hurafe ve saçmalık diye dinlemezdim bile.. ama dediğiniz gibi insan bir sebeb mutlaka arıyor sığınmak istiyor..
önlemini aldım bakalım sebeb gerçekten o mu... inşallah o dur lakin başka bir seçenek kalmadı
canım ya onu banada cok soyleyen oldu
bende basda cok kulak asmadım ama
bılıyorumkı dunya dua uzerıne kurulu
ve bende o duayı tasımak ıstıyorum
ama ben hıcbıryerde bulamadım
sen nasıl buldun cevaplarsan sevınırım optum
bencede hiç birşey sebebsiz değil.. dunyayı bile bir sebeb uzerine kurmuş Rabbim.. Belki guleceksiniz ama kayıplar bu kadar çok ve sebebleri bir turlu bulunamazken bende duyduklarımdan bir sebeb edindim kendime..
ummu subyan...
döllenme olduktan 7 gün sonra kanda beta hcg yükselmeye başlar 16. gün erken canım adetine 5 gün kala baktırabilirsin hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?