- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.501
arkadaşlar bende 8+5 ten sonra 12 hafta arasında kaybetmişim.Kontrol sırasında kalbinin atymadığını ve son iki hafta içinde öldüğünü öğrendim ve kürtajla aldırdım.Ancak dr lar herhangi bir sebep söylemedi.Bu şekilde bebeğini kaybeden arkadaşlar varsa aranızda size herhangi bir sebep söylendi mi?Patolojide yaptırdım bayramdan sonra çıkacak.Çok merak ediyorum neden böyle oldu diye.Herşey yolunda gidiyorduDr normal olabilir dedi ama.Bir sebep olmalı değil mi?
arkadaşlar merhaba...
çok yorucu bir mesaiden sonra sizlere bir iki satır yazayım dedim bugün 30 hastam vardı çok yoruldum......
ben kaderciyim herşeyin bir sebebi vardır ilk gebeliğimde hamile olduğumu bilmiyordum tüm evin halılarını yıkadım, birgün arabayla yolda kaldık indim koca arabayı ittim bir öğrendim ki hamileyim öğrendikten sonra 8.5 haftalık hamileydim kaynımın düğününde çok halay çektim oynadım oturduğumu gören olmadı ama maşallah doğurdum bu hamileliğimde bunların hiçbiri olmadı sadece çok çalıştım diyorum ama ilk hamileliğimdede çok çalıştım hatta iş yerim daha uzaktı 1,5 saatte işe varıyordum ....şunu kabullendim doğsaydı bile çok büyük olasılık benim bebeğim özürlü olacaktı rabbim benim hakkımda hayırlısını verdi sizler içinde...
mevlam neylerse güzel eyler.......
öpüyorum sizleri....
kalbini hüzün ve umut paylaşmış arkadaslarım...ne zamansır yazamadım sıze ama arada okudum.bende haberler aynı.yanı ıyı desem degılım.kotu desem degılım.bı yola cıktımkı nereye goturecegını bılmıyorum hıc.okuyanlar bılır.dusukten sonra bazı testler yapılmıstı ve pıhtılasmaya egılım gorulmustu.bu konuyla ılgılı bıcok arastırma yaptım 4 doktora gıttım.erken dusuklere sebep oldugunu ogrendım.ve benımle aynı durumda olan kısılerı buldum.hepsı tekraralayan dusukler yasamıslar.ınsanın bunları bılerek hamıle kalması ne kadar zor bılemezsınız.tedavısı olan bısey deıl.aspırınle gebelık kurtarılmaya calısılıyor once.olmazsa hergun heparın ıgnesı olunuyor.ama buda garantı degıl.ama ben herseyın Allah tan olduguna o kadar kuvvetlı ınanıyorumkı.eger benım ıcın yenı acılar yazılmıssa caresız yasanacak.cunku denemeden goremeyız.denemek ıstıyorum.ama cok korkuyorum.Allah hepımızı hayalıne, melegıne kavustursunçbızı evlat acısıyla sınamasın.bılıyorum ve hıssedıyorumkı bırgun derın bı uykudan kucagımda mıs kokulu bı mınıkle uyanıcam...o gun ıcın yasıyorum....hepınızı sevıyorum.sızlerden guc kuvvet alıyorum.hepınızı merak edıyorum.kalptan sevgıler...İYİ BAYRAMLAR CANLARIM.BIRDAHAKI BAYRAMDA YA HAMİŞ YADA TAZE ANNE OLALIM EMI? OPUYORUM
arkadaşlar bende 8+5 ten sonra 12 hafta arasında kaybetmişim.Kontrol sırasında kalbinin atymadığını ve son iki hafta içinde öldüğünü öğrendim ve kürtajla aldırdım.Ancak dr lar herhangi bir sebep söylemedi.Bu şekilde bebeğini kaybeden arkadaşlar varsa aranızda size herhangi bir sebep söylendi mi?Patolojide yaptırdım bayramdan sonra çıkacak.Çok merak ediyorum neden böyle oldu diye.Herşey yolunda gidiyorduDr normal olabilir dedi ama.Bir sebep olmalı değil mi?
kalbini hüzün ve umut paylaşmış arkadaslarım...ne zamansır yazamadım sıze ama arada okudum.bende haberler aynı.yanı ıyı desem degılım.kotu desem degılım.bı yola cıktımkı nereye goturecegını bılmıyorum hıc.okuyanlar bılır.dusukten sonra bazı testler yapılmıstı ve pıhtılasmaya egılım gorulmustu.bu konuyla ılgılı bıcok arastırma yaptım 4 doktora gıttım.erken dusuklere sebep oldugunu ogrendım.ve benımle aynı durumda olan kısılerı buldum.hepsı tekraralayan dusukler yasamıslar.ınsanın bunları bılerek hamıle kalması ne kadar zor bılemezsınız.tedavısı olan bısey deıl.aspırınle gebelık kurtarılmaya calısılıyor once.olmazsa hergun heparın ıgnesı olunuyor.ama buda garantı degıl.ama ben herseyın Allah tan olduguna o kadar kuvvetlı ınanıyorumkı.eger benım ıcın yenı acılar yazılmıssa caresız yasanacak.cunku denemeden goremeyız.denemek ıstıyorum.ama cok korkuyorum.Allah hepımızı hayalıne, melegıne kavustursunçbızı evlat acısıyla sınamasın.bılıyorum ve hıssedıyorumkı bırgun derın bı uykudan kucagımda mıs kokulu bı mınıkle uyanıcam...o gun ıcın yasıyorum....hepınızı sevıyorum.sızlerden guc kuvvet alıyorum.hepınızı merak edıyorum.kalptan sevgıler...İYİ BAYRAMLAR CANLARIM.BIRDAHAKI BAYRAMDA YA HAMİŞ YADA TAZE ANNE OLALIM EMI? OPUYORUM
çok geçmiş olsun
bende senin gibi bebeğimi yaklaşık aynı haftalarda kaybetmiştim
ilk düşüklerde genelde birşey bulunamıyor genelde kromozom anomalilerine bağlı oluyor patolojidende çok birşey bekleme çünkü alınan materyalin bebek mi yada başka bir doku mu olduğuna bakılıyor genelde iyi çıkıyor bazen öyle önemli bir sebebide olamayabiliyor doğal seleksiyon yani eksik bir kromozom olduğunda bebek kendini imha ediyor akıllı bebek te diyorlar eksik hücreli bir sperm gidip yumurtayı dölleyebiliyor birçok sebebi var...
ben 1-2 adet döngüsü beklemeni öneririm
inşallah bir daha yaşamazsın
canım senı cok ıyı anlıyorum
cunku bende aynı sekılde 12.haftasında kontrolume gıtmıstım
hıcbır sıkıntı yoktu ama 10.haftada kalbı durmus bebegımın
ve kurtajla aldılar bebegımı
bende senın gıbı nedenını merak ettım ve kendı doktorumun acıklamaları yetmedı
doktor doktor gezıp sonunda sunu anladım
cunku patolojıdende hıcbısey cıkmadı
genelde ılk hamılelıklerde olabılen bıseymıs
annede yada babadakı sıkıntıdan degıl döllenme sırasında olusan bır hatadan
bu haftalarda bebegımızın kalbu duruyormus
yanı bu bır sans gıbı her zaman olacak dıye bısey yok
bende genetık ıncelemeye gıtmek ıstedıgımı soyledım doktoruma
ama bu asamada degıl 3 kayıptan sonra arastırmaya gıdıyoruz dedı
ondada cogu zaman bısey cıkmıyormus
yanı allahın takdırı
tabı hıcbısey yoksa sende tum tahlıllerını yaptır mutlaka
bende hıcbısey cıkmadı
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
4. hamileden herkese sevgiler...
:dance: :dance: :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?