Bebeğini kaybedenler......

ya geriyo doğru yorumları okuyorumda bebeğimi kaybedeli 3 gün oldu ama doktorum bana 1 haftadan sonra normal ilişki olabilir ve korunmayın istersen bu ay hamile kalabilirsin dedi.Ama ben ocak ayında 10 günlük bir iş gezisi için yurt dışında olacağım ve stresli gececek bu yüzden geldikten sonra yeniden denemeyi istiyorum.Bayram sonrasındada patoloji sonuçlarım gelecek.Bebeğimin kalbi durduğu için aldılar.İnşallah 2.sinde bir aksilik olmaz umutluyum

arkadaşlar bende 8+5 ten sonra 12 hafta arasında kaybetmişim.Kontrol sırasında kalbinin atymadığını ve son iki hafta içinde öldüğünü öğrendim ve kürtajla aldırdım.Ancak dr lar herhangi bir sebep söylemedi.Bu şekilde bebeğini kaybeden arkadaşlar varsa aranızda size herhangi bir sebep söylendi mi?Patolojide yaptırdım bayramdan sonra çıkacak.Çok merak ediyorum neden böyle oldu diye.Herşey yolunda gidiyorduDr normal olabilir dedi ama.Bir sebep olmalı değil mi?

kalbini hüzün ve umut paylaşmış arkadaslarım...ne zamansır yazamadım sıze ama arada okudum.bende haberler aynı.yanı ıyı desem degılım.kotu desem degılım.bı yola cıktımkı nereye goturecegını bılmıyorum hıc.okuyanlar bılır.dusukten sonra bazı testler yapılmıstı ve pıhtılasmaya egılım gorulmustu.bu konuyla ılgılı bıcok arastırma yaptım 4 doktora gıttım.erken dusuklere sebep oldugunu ogrendım.ve benımle aynı durumda olan kısılerı buldum.hepsı tekraralayan dusukler yasamıslar.ınsanın bunları bılerek hamıle kalması ne kadar zor bılemezsınız.tedavısı olan bısey deıl.aspırınle gebelık kurtarılmaya calısılıyor once.olmazsa hergun heparın ıgnesı olunuyor.ama buda garantı degıl.ama ben herseyın Allah tan olduguna o kadar kuvvetlı ınanıyorumkı.eger benım ıcın yenı acılar yazılmıssa caresız yasanacak.cunku denemeden goremeyız.denemek ıstıyorum.ama cok korkuyorum.Allah hepımızı hayalıne, melegıne kavustursunçbızı evlat acısıyla sınamasın.bılıyorum ve hıssedıyorumkı bırgun derın bı uykudan kucagımda mıs kokulu bı mınıkle uyanıcam...o gun ıcın yasıyorum....hepınızı sevıyorum.sızlerden guc kuvvet alıyorum.hepınızı merak edıyorum.kalptan sevgıler...İYİ BAYRAMLAR CANLARIM.BIRDAHAKI BAYRAMDA YA HAMİŞ YADA TAZE ANNE OLALIM EMI? OPUYORUM

canım senı cok ıyı anlıyorum
cunku bende aynı sekılde 12.haftasında kontrolume gıtmıstım
hıcbır sıkıntı yoktu ama 10.haftada kalbı durmus bebegımın
ve kurtajla aldılar bebegımı
bende senın gıbı nedenını merak ettım ve kendı doktorumun acıklamaları yetmedı
doktor doktor gezıp sonunda sunu anladım
cunku patolojıdende hıcbısey cıkmadı
genelde ılk hamılelıklerde olabılen bıseymıs
annede yada babadakı sıkıntıdan degıl döllenme sırasında olusan bır hatadan
bu haftalarda bebegımızın kalbu duruyormus
yanı bu bır sans gıbı her zaman olacak dıye bısey yok
bende genetık ıncelemeye gıtmek ıstedıgımı soyledım doktoruma
ama bu asamada degıl 3 kayıptan sonra arastırmaya gıdıyoruz dedı
ondada cogu zaman bısey cıkmıyormus
yanı allahın takdırı
tabı hıcbısey yoksa sende tum tahlıllerını yaptır mutlaka
bende hıcbısey cıkmadı

canım benım baya yorulmussun sanırım allah kolaylık versın
bende kader dıyorum cunku annemde aynı seyı soyluyor
bır bebek saglıklıysa ne kadar iş yapsanda bısey olmaz
uzanmakla atlamakla zıplamakla olmaz
ömrü yokmus nasıbı olsa saglıklı olsaydı bısey olmazdı dıyor bana
ayrıca doktorumda ben cok aglamıstım duydugum an
neden aglıyorsun ya kalp kapakcıgı olmasaydı ya kalbı delık dogsaydı
o zaman ıyı mı olacaktı
hayırlısı buymus de bence demıstı
allahım herseyın hayırlısını versın artık
allahım bana saglıklı sıhhatlı hayırlı bır evlat ver dıye dua edıyorum hep
tabıkı hepımızede

tatlım hıc korkma ben emınımkı bu ınanc ve bu ıstekle o uyanmak ıstedıgın kokuyla uyacanagın gun yakında gelecek
bak ben kurtaj olalı 2 ay oldu ve ıcerde parca kalmıs tekrar kurtaj dedıler ama
yınede ne olursa olsun bunları asacagımı bılıyorum
her guzel seyın bır sıkıntısı olurmus
buda guzel bebeklerımızın gelmeden oncekı sıkıntıları bıze.
bız burda beraber kötü gunlerı gerıde bırakacagız
guzel gunler yakında sevgıyle kal...sanada ıyı bayramlar
ınsallah bır dahakı bayrama anne yada anne adayı olucaz allahın ıznıyle:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

çok geçmiş olsun
bende senin gibi bebeğimi yaklaşık aynı haftalarda kaybetmiştim
ilk düşüklerde genelde birşey bulunamıyor genelde kromozom anomalilerine bağlı oluyor patolojidende çok birşey bekleme çünkü alınan materyalin bebek mi yada başka bir doku mu olduğuna bakılıyor genelde iyi çıkıyor bazen öyle önemli bir sebebide olamayabiliyor doğal seleksiyon yani eksik bir kromozom olduğunda bebek kendini imha ediyor akıllı bebek te diyorlar eksik hücreli bir sperm gidip yumurtayı dölleyebiliyor birçok sebebi var...
ben 1-2 adet döngüsü beklemeni öneririm
inşallah bir daha yaşamazsın

canım arkadaşım
ben inanıyorum birgün cennet kokulunu allahım sana nasip edecek(inşallah)

bitanemmm :teselli:
göruyorum ki pıhtılaşma durumunun hep olumsuz yanlarını duşunuyorsun.. yapma arkadaşım.. senle aynı durumda olanların nasıl anne olduklarını görmuşsundur... ben gördum. tedavisi olmayan bişey değil sakın böyle duşunme.durumun birde diğer tarafından bakalım şukurler olsun ki erkenden bu sorunu teşis ettirdin ve şukurler olsun ki bebek aspirini ve iğneyle tedavisi var! içine korku duşurume canım benim.. Sen akıllı ve bilinçli birisin.. Rabbim gönlune göre verecek inşallah :Saruboceq:
huzurlu mutlu bir bayram diliyorum Şeniz

herkese merhaba,
görüyorum ki hepimizde aynı inanç,aynı güç ve aynı umut var.Allah umutlarımızı ve dualarımızı boşa çıkarmasın inşallah.
herkese iyi bayramlar...

Arkadaşlarım şimdiden hepinizin bayramını kutlarım.. Diğer bayramlarda inşallah hepimiz ya anne yada anne adayı oluruz...
Sevdiklerinizle beraber nice güzel bayramlar geçirmeniz dileğiyle..

ınsallah hepımız ıcın cok guzel bır bayram olur
sevdıklerımızle ve gelecek bebeklerımızle daha guzel bayramlara
arkadaslar herkesin bayramını sımdıden kutluyorum.

herkesin bayramını en içten dileklerime kutlarım inşallah bu bayram hayırlara vesile olur.gelecek baayram bebeşlerimizle geçirmek dileğiyle.

arkadaşlar hepinize mutlu,huzurlu,sağlık dolu bayramlar diliyorum.....
inşallah bir dahaki bayrama melekleriniz sizlerle olur..
hepinizi öpüyorum.....

teşekkür ederim canım.sana ve bir çok arkadaşımıza geçmiş olsun.Aslında bende patolojiden bişey çıkacağını snmıyorum.Ocak ayında yurt dışına çıkıp geldikten sonra yeniden deneyeceğiz ve bu sefer herşeyin yolunda gideceğine inanıyorum.:CüvCüv:herşey iyi olacak umudunuzu kaybetmeyin mutlu ve sağlıklı bayramlar

:) evet aslında bunları biliyorum ama yinede paylaşmak ve başkalarından da bunu duymak iyi.İkincisinde sorun yaşamayacağıma inanıyorum.Herşeyde bir hayır vardır.İyi yönünden düşünüyorum hep.Allah bebeğini kaybeden herkese sabır ve umut versin.Teşekkür ederim.İçimi biraz daha rahatlattınız...

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
4. hamileden herkese sevgiler...
:dance: :dance: :dance:

ay canım benım ya....bu nasıl guzel bı bayram haberı boyle...ınan bana ıcıme sevınc ve umut dusurdun.cok mutlu oldum.Allah kucagına nasıp etsın.ugurlu olsun canım benım.hep anlat gelısmelerı.dualarımız yıne hep bırbırımıze olsun...:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…