- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.521
ay canım benım ya....bu nasıl guzel bı bayram haberı boyle...ınan bana ıcıme sevınc ve umut dusurdun.cok mutlu oldum.Allah kucagına nasıp etsın.ugurlu olsun canım benım.hep anlat gelısmelerı.dualarımız yıne hep bırbırımıze olsun...:CüvCüv:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
4. hamileden herkese sevgiler...
:dance: :dance: :dance:
nevincim ozaman kesin erken döllenmedir.yada ikizdir belki:)))allah tamamına erdirsin.
ikiz ihtimali benim de aklımda.gonaphene ile hamile kaldım,prospektüsünde 'yüksek doz kullanımda çoğul gebelik ihtimali vardır' diyordu ve ben de yüksek doz kullanıyordum.hakkımızda hayırlısı olsun,sağ salim kucağıma alayım da varsın taşıması,bakması zor olsun...[/canım vallahı verdıgın bu guzel mujde aklımdan cıkmıyor.coook sevındık ınan.ınsallah hersey cok guzel olucak bu sefer.dualarım senınle.sende bıze dua et.DARISI BASIMIZA....:):lepi:
kızlar çoğumuzun hayatı yavaş yavaş yoluna girmeye başladı çok şükür....
ben sonuncu gebeniz olacağım kapanışı ben yapacağım....
bugün benim evlenme yıldönümüm .....
6.yılı doldurduk zaman ne çabuk geçiyor of of...
nevin kendine dikkat et canım bol bol brokoli ye brokolinin içindeki bir madde rahim ağzını sıkılaştırıyor düşüğü önlüyor canım
nevin kendine dikkat et canım bol bol brokoli ye brokolinin içindeki bir madde rahim ağzını sıkılaştırıyor düşüğü önlüyor canım
ikiz ihtimali benim de aklımda.gonaphene ile hamile kaldım,prospektüsünde 'yüksek doz kullanımda çoğul gebelik ihtimali vardır' diyordu ve ben de yüksek doz kullanıyordum.hakkımızda hayırlısı olsun,sağ salim kucağıma alayım da varsın taşıması,bakması zor olsun...
evlilik yıldönümün kutlu olsun canım.benim de muhtemel doğum tarihim 18 ağustos ve o gün bizim evlilik yıldönümümüz :asigim:
canım hamilelik haberine cok sevindim.allah sağlıkla eline almayı nasipetsin :Saruboceq:.doktorun aynı dimi namık demir.ara tatilde izmirdeyim belki bende doktoruna kontrole gelirim.evlilik yıldönümün kutlu olsun canım.benim de muhtemel doğum tarihim 18 ağustos ve o gün bizim evlilik yıldönümümüz :asigim:
bızım evlılık yıldönümümüz de 17 agustos canım sızın hangı yıldı
1 gun var aramızda
bebegınde evlılık yıldönümü hedıyesı olcak ne kadar guzel:sm_cool:
canım hamilelik haberine cok sevindim.allah sağlıkla eline almayı nasipetsin :Saruboceq:.doktorun aynı dimi namık demir.ara tatilde izmirdeyim belki bende doktoruna kontrole gelirim.
prettybaby arkadaşımız gibi benimde evlilik yıldönümümüz 17 agustos sağlıkla o günlerde bebişini eline alman dileğiyle ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?