Bebeğini kaybedenler......

sağol canım,dualarım tabi ki hepimiz için.zaten haberi ilk size verdim,her an aklımda ve dualarımdasınız.çok heyecanlıyım,özel polikliniklerin laboratuvarları açık mıdır acaba?tatil bitene kadar nasıl bekleyeceğim,bilmiyorum...

Nevincim ya çokkkk sevindim zaten bekliyorduk değilmi hadi bakalım 5.yi bekliyoruz.allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah.kendine dikkat et.özel lab.lar cum günü açılır yaptır beta hcg ni biran önce.öpüyorum
darısı sineme ve diğer isteyen tüm arkadaşlara

:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
4. hamileden herkese sevgiler...
:dance: :dance: :dance:

canııııım çok sevindim çifte bayram vallahi.......
allahım innnnnşaaallahhh tamamına erdirsin seni ve meleğini nazarlardan korusun:
öpüldün canım:teytey::teytey::teytey:

Çok sevindim canım benim, gözün aydın. Allah tamamına erdirsin inşallah. Nazar değmesin
Çok güzel bir bayram müjdesi verdin bize.. Darısı başımızayerimseniben

arkadaşlar,hepinize çok teşekkür ederim.Allah'ım en kısa zamanda,sağlıkla,hayırla size de nasip eder inşallah.
ben ilk hamileliğimde kan testi yaptırmamıştım,o yüzden değerim düşük müydü bilmiyordum ama bu hamileliğimde bir fark var.temmuzda 4+3'ken sabah saatlerinde test yapmıştım,2. çizgi silikti;bu sefer 4+1'ken ve akşam saatlerinde test yaptığım halde daha koyu,daha belirgin bir çizgi vardı.inşallah bu kez herşey yolundadır.

CANIM BENIM NASIL SEVINDIM BIR BILSEN
2 GUNDUR BAYRAM TELASESINDEN GIREMEDIM SITEYE
ACINCA OKUDUM NASIL IYI GELDI BU HABERIN
INSALLAH HAYIRLISIYLA KUCAGINA ALIRSIN KÜÇÜK MELEGİNİŞeniz
DARISI BIZIM BASIIMIZAkaydirigubbakcemile5:CüvCüv:

nevincim ozaman kesin erken döllenmedir.yada ikizdir belki:)))allah tamamına erdirsin.

ikiz ihtimali benim de aklımda.gonaphene ile hamile kaldım,prospektüsünde 'yüksek doz kullanımda çoğul gebelik ihtimali vardır' diyordu ve ben de yüksek doz kullanıyordum.hakkımızda hayırlısı olsun,sağ salim kucağıma alayım da varsın taşıması,bakması zor olsun...

kızlar çoğumuzun hayatı yavaş yavaş yoluna girmeye başladı çok şükür....
ben sonuncu gebeniz olacağım kapanışı ben yapacağım....
bugün benim evlenme yıldönümüm .....
6.yılı doldurduk zaman ne çabuk geçiyor of of...
nevin kendine dikkat et canım bol bol brokoli ye brokolinin içindeki bir madde rahim ağzını sıkılaştırıyor düşüğü önlüyor canım

evlilik yıldönümün kutlu olsun canım.benim de muhtemel doğum tarihim 18 ağustos ve o gün bizim evlilik yıldönümümüz :asigim:

Evlilik yıldönümün kutlu olsun canım. daha nice seneleri sevgiyle yaşamanız dileğiyle..a.s.

evet arkadaşlar hamile arkadaşımıza çok sevindim Allah sağ salim tamamına erdirsin.Darısı geride kalanlarımızın başına:)

canım evlılık yıldönümün kutlu olsun allah bır ömür boyu ayırmasın sizi
bende bayram tatılı bıtınce doktora gıdıcem umarım hersey yolundadır
parca vardı demıstı en son kontrolumde doktor hayırlısı
bu arada ıkıncı adetımı olmadım canım ya 32 gun oldu ılk adetım olalı sence normalmı
hamıle olamam daha sanırım ama neden gecıktı acaba?:1shok::uhm:

keske ıkı tane olsa ne guzel olur ayy heyecanlandım arkadasım valla:lepi:
esımın kuzenı bayram gunu ıkız bebeklerıını dogurdu 2 erkek
ama canım ne hayırlısı ıse o olsun senın ıcın
tek yada ıkız farketmez saglıklı gelsın kucagına ınsallah

evlilik yıldönümün kutlu olsun canım.benim de muhtemel doğum tarihim 18 ağustos ve o gün bizim evlilik yıldönümümüz :asigim:

bızım evlılık yıldönümümüz de 17 agustos canım sızın hangı yıldı
1 gun var aramızda
bebegınde evlılık yıldönümü hedıyesı olcak ne kadar guzel:sm_cool:

canım hamilelik haberine cok sevindim.allah sağlıkla eline almayı nasipetsin :Saruboceq:.doktorun aynı dimi namık demir.ara tatilde izmirdeyim belki bende doktoruna kontrole gelirim.
prettybaby arkadaşımız gibi benimde evlilik yıldönümümüz 17 agustos sağlıkla o günlerde bebişini eline alman dileğiyle ........

bızım evlılık yıldönümümüz de 17 agustos canım sızın hangı yıldı
1 gun var aramızda
bebegınde evlılık yıldönümü hedıyesı olcak ne kadar guzel:sm_cool:

bizim 2004 canım,5. yılımız dolacak inşallah.şanslı kocişim,2 ayrı hediye almaktan kurtuldu kaydirigubbakcemile3

evet canım,doktorum aynı.bugün aradım,1 ay sonraya dediler.yalvar yakar 25 aralık'a alabildim.ara tatilde gidebilmek için önümüzdeki hafta içinde mutlaka randevu al.hayırlısı olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…