- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.541
evet canım,doktorum aynı.bugün aradım,1 ay sonraya dediler.yalvar yakar 25 aralık'a alabildim.ara tatilde gidebilmek için önümüzdeki hafta içinde mutlaka randevu al.hayırlısı olsun canım...
ikiz ihtimali benim de aklımda.gonaphene ile hamile kaldım,prospektüsünde 'yüksek doz kullanımda çoğul gebelik ihtimali vardır' diyordu ve ben de yüksek doz kullanıyordum.hakkımızda hayırlısı olsun,sağ salim kucağıma alayım da varsın taşıması,bakması zor olsun...
canımmmm nevinnnnnay inanılmaz sevindimmm maşallahhhhhhhhh allah tamamına erdirsin inşallahh gönlünce olsunn cnmm:1hug: kaç ay sonra hamiş kalmış oldun cnm:teytey:
sağol canım,darısı başınıza inşallah.ben ağustosta kürtaj oldum.eylül,ekim ve kasım adetlerinden sonra aralıkta görmediiiiiiiiiim :sm_cool:
kızlar nerelerdesınız kımsenın sesı cıkmıyor sanırım bayram yorgunlugu
ben hala adet olamadım baby nurse canım okursan cevap verırmısın
2 adetımı olucam ama 35 gun gectı hala belırtım bıle yok korkuyorum neden olmuyorum
hamıle olamam sıkıntı ne olabılır
aminnn cnmmm...:Saruboceq: korunmayı kasımdan sonra mı bıraktın cnm .. neden soruyorum şimdi benimde 27 ekim kürtaj tarihim 30 kasım ilk regl ikinci bakalım aralığın kaçında gelcek sonra diyorum bırakalım korumayı doktor 2ay demişti..
nevincim naber nasılsın miden nasıl benim 6.haftada başladı bulanmaya.hala devam ediyor.canım ya neden beta hcg baktırmıyorsun.
korunmayı ekimde bırakıp ilaçlarıma başladım.haziranda ilk kullanmamla hamile kalmıştım,bu kez ikinci ayda sonuç verdi. (bende pko var,yumurtlama düzenleyici ilaç kullanıyorum.)korunma konusunda doktorunu dinle,kişisel farklılıklarımız vardır muhakkak.bana 'hiç korunma' demişti,ben yine de eylülde korundum.
cuma günü test yaptırdım,4+3'tüm,değerim 647,8'di.bugün hem testi yeniledim,hem de ultrasona girdim.b-hcg olması gereken düzeyde yükselmiş(nedense değer tam olarak yazmıyor kağıtta, >1000 yazıyor.doktor da 'gebelik ilerleyince tam çıkmaz,değeriniz 1000'in çok üstünde' dedi.)kesemizi de gördük çok şükür.bugünkü içimi rahatlatmak için gittiğim bir muayeneydi,asıl randevum kendi doktorumla 25 aralık'ta.6+2 olacağım,inşallah kalp atışlarını da görürüz.
anladım cnm benimm inşallah benimkide bekletmeden gelir.. bakalım buay benimde son korunma zamanım..hihoyyyt
sende de korku oluyor mu gene aynı şeyleri yaşama korkusu bende oluyor senağlama
Merhaba canım bende 28 kasımda bebeğimin kalp atışlarının olmadığını söyledi dr kürtaj oldum. Sen ne zaman kürtaj olmuştun. Nedeni için araştırıldı mı?Ne kadar bekledin hamile kalmak için ayrıca bir tedavi falan gerekti mi hamile kalman için. Bana dr 2 ay korunun dedi sonrası bir takım testler yapacaz dedi. Hayırlısı bakalım.
olmaz mı canım benim,hem de nasıl... bir kadın böyle bir haberi annesinden,ablasından saklar mı?ben saklıyorum işte... yazın ablamla beraber annemdeydik,ilk hamilelik haberimi eşimden bile önce öğrenmişlerdi.kürtajdan sonra da annemde kaldım,hep yanımdaydılar sağolsunlar.6 yaşında bir yeğenim var,onun 'şimdi bebek nerde?' diye soruşunu nasıl unutabilirim? :a015:
gunaydın kıslar... sabahın 7 sinden beri ayaktayım başım ve gözlerim ağrıdan çatlayacak gibi ya.. tansyonum 5e 7 duşmuş hemen koyu kahve içtim ayaklarımı havaya dikip uzandım, yetmedi ılık duş aldım yinede geçmiyor şimdide 6-9 olmuş tansyonum ve reglim 3 gun geçti ki benim hiç şaşmaz fakat ne bir regli belirtisi nede hamişlik belirtisi yok kafam karışıyor
selam arkadaşlar ben giremiyorum artık daha doğrusu açamıyorum pc yi başım çok ağrıyor kızlar bir haftadır geçmiyor yataktan çıkamıyorum ağlatıyor beni artık o derece minoset içiyorum ama geçirmiyor..inşallah geçer diye dua ediyorum hep..
çook öpüyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?