Bebeğini kaybedenler......

evet canım,doktorum aynı.bugün aradım,1 ay sonraya dediler.yalvar yakar 25 aralık'a alabildim.ara tatilde gidebilmek için önümüzdeki hafta içinde mutlaka randevu al.hayırlısı olsun canım...

verdiğin bilgi için sağol canım.haftaya randevu alıyım.bu arada bizimde yıldönüm 2004 bir gün var aramızdayerimseniben

kızlar nerelerdesınız kımsenın sesı cıkmıyor sanırım bayram yorgunlugu
ben hala adet olamadım baby nurse canım okursan cevap verırmısın
2 adetımı olucam ama 35 gun gectı hala belırtım bıle yok korkuyorum neden olmuyorum
hamıle olamam sıkıntı ne olabılır

Nevinciğim canım vallahi kendim hamile kalmış kadar sevindim. İçim kıpır kıpır oldu okuyunca. Bu sayfayla beni sen tanıştırmıştın ve şimdi hamilesin:asigim::asigim::asigim:Canım Allah sağ salim, sorunsuz bir hamilelik ve sağlıklı tontiş bebek(ler) nasip etsin sana. Çoooooook sevindimhihoyyythihoyyyt

canımmmm nevinnnnn ay inanılmaz sevindimmm maşallahhhhhhhhh allah tamamına erdirsin inşallahh gönlünce olsunn cnmm:1hug: kaç ay sonra hamiş kalmış oldun cnm:teytey:

canımmmm nevinnnnn ay inanılmaz sevindimmm maşallahhhhhhhhh allah tamamına erdirsin inşallahh gönlünce olsunn cnmm:1hug: kaç ay sonra hamiş kalmış oldun cnm:teytey:

sağol canım,darısı başınıza inşallah.ben ağustosta kürtaj oldum.eylül,ekim ve kasım adetlerinden sonra aralıkta görmediiiiiiiiiim :sm_cool:

sağol canım,darısı başınıza inşallah.ben ağustosta kürtaj oldum.eylül,ekim ve kasım adetlerinden sonra aralıkta görmediiiiiiiiiim :sm_cool:

aminnn cnmmm...:Saruboceq: korunmayı kasımdan sonra mı bıraktın cnm .. neden soruyorum şimdi benimde 27 ekim kürtaj tarihim 30 kasım ilk regl ikinci bakalım aralığın kaçında gelcek sonra diyorum bırakalım korumayı doktor 2ay demişti..

nevincim naber nasılsın miden nasıl benim 6.haftada başladı bulanmaya.hala devam ediyor.canım ya neden beta hcg baktırmıyorsun.

hamile değilsen düşük, küretaj sonrası böyle düzensizlikler olabiliyor ama yinede bir doktorunla görüş derim arkadaşım....ama çok endişelenme ciddi bir sorun yoktur...

korunmayı ekimde bırakıp ilaçlarıma başladım.haziranda ilk kullanmamla hamile kalmıştım,bu kez ikinci ayda sonuç verdi. (bende pko var,yumurtlama düzenleyici ilaç kullanıyorum.)korunma konusunda doktorunu dinle,kişisel farklılıklarımız vardır muhakkak.bana 'hiç korunma' demişti,ben yine de eylülde korundum.

nevincim naber nasılsın miden nasıl benim 6.haftada başladı bulanmaya.hala devam ediyor.canım ya neden beta hcg baktırmıyorsun.

cuma günü test yaptırdım,4+3'tüm,değerim 647,8'di.bugün hem testi yeniledim,hem de ultrasona girdim.b-hcg olması gereken düzeyde yükselmiş(nedense değer tam olarak yazmıyor kağıtta, >1000 yazıyor.doktor da 'gebelik ilerleyince tam çıkmaz,değeriniz 1000'in çok üstünde' dedi.)kesemizi de gördük çok şükür.bugünkü içimi rahatlatmak için gittiğim bir muayeneydi,asıl randevum kendi doktorumla 25 aralık'ta.6+2 olacağım,inşallah kalp atışlarını da görürüz.
midem iyi,ilkinde de iyiydi.o yüzden şimdi kötü olmasını çok istiyorum.neyse,bugün 4+6'yız,madem seninki de 6. haftada başladı,hala ümit var demek ki...

Son düzenleme:

anladım cnm benimm inşallah benimkide bekletmeden gelir.. bakalım buay benimde son korunma zamanım..hihoyyyt

sende de korku oluyor mu gene aynı şeyleri yaşama korkusu bende oluyor senağlama

inşallah cnmmm duycan allahın izniylee:Saruboceq:

anladım cnm benimm inşallah benimkide bekletmeden gelir.. bakalım buay benimde son korunma zamanım..hihoyyyt

sende de korku oluyor mu gene aynı şeyleri yaşama korkusu bende oluyor senağlama

olmaz mı canım benim,hem de nasıl... bir kadın böyle bir haberi annesinden,ablasından saklar mı?ben saklıyorum işte... yazın ablamla beraber annemdeydik,ilk hamilelik haberimi eşimden bile önce öğrenmişlerdi.kürtajdan sonra da annemde kaldım,hep yanımdaydılar sağolsunlar.6 yaşında bir yeğenim var,onun 'şimdi bebek nerde?' diye soruşunu nasıl unutabilirim? :a015:

cevap için geç kaldım özür dilerim.bundan iki yıl önce kaybettim bebeğimi.hep olması gerekenden küçüktü bir de hep kanama falan bilirsin.doktorlar bu gibi durumları doğal karşılıyor ve araştırmaya gerek duymuyorlar.çok sık rastlandığı için.parça falan da kalmıştı ben de çok ağrı çektim ama geçti neticede.bana 6 ay bekle demişti sadece. biz de iki yıl bekledik.hazır hissedene kadar.korunmaya bıraktığımız 2. denememiz de hamile kaldım.
bence sen de boşuna endişelenme.inşllah ikinci tecrübelerimiz çok güzel olur.mutlulukla kala.s.

selam arkadaşlar ben giremiyorum artık daha doğrusu açamıyorum pc yi başım çok ağrıyor kızlar bir haftadır geçmiyor yataktan çıkamıyorum ağlatıyor beni artık o derece minoset içiyorum ama geçirmiyor..inşallah geçer diye dua ediyorum hep..
çook öpüyorum hepinizi...

doğru diyorsun cnm ama cidden bende inşallah allah kısmet etsin hamileliğimi en az 7 gün geçsin test yapıcam doktora ise erken değilde tam kalp atımı duyulabilcek haftada, 6. haftada gittikten ve kalpatışını duyduktan sonra allahın izniyle söylemeyi düşünüyorum annemlere.. çünkü onlarda en az bizim kadar üzülüyor hatta bizden daha fazla hem bize hemde kaybettiğimize üzülüyorlar.

gunaydın kıslar... sabahın 7 sinden beri ayaktayım başım ve gözlerim ağrıdan çatlayacak gibi ya.. tansyonum 5e 7 duşmuş hemen koyu kahve içtim ayaklarımı havaya dikip uzandım, yetmedi ılık duş aldım yinede geçmiyor şimdide 6-9 olmuş tansyonum ve reglim 3 gun geçti ki benim hiç şaşmaz fakat ne bir regli belirtisi nede hamişlik belirtisi yok kafam karışıyor

cnmm geçmiş olsun hayır olsun inşallah test yapmayı düşünüyor musun? benimde hamişliğimde hiç belirti yaşamamıştım sadece regl olcak gibi karın ağrısı çekmiştim sende o da mı yok ? herkesin ki farklı oluyor belkide senin bebiş sessiz sedasız geliyordur.. ilaç içmemeye çalış olur mu nolur nolmaz.

hamişlikte oluyormuş sanırım bu baş ağrıları öyle duymuştum çook geçmiş olsun cnm...a.s.

canımcım test falan yapmayı hiç duşunmuyorum çunki hiç umudum yok bu ay için daha doğrusu umutlanmak istemiyorum. bebiş varmıdır diye duşunmuyorumda neden regli olmadım bi sorunmu var diye duşunmeye çalışıyorum. tabiki tedbiri elden bırakmakta olmaz. rabbim hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…