- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.561
canımcım test falan yapmayı hiç duşunmuyorum çunki hiç umudum yok bu ay için daha doğrusu umutlanmak istemiyorum. bebiş varmıdır diye duşunmuyorumda neden regli olmadım bi sorunmu var diye duşunmeye çalışıyorum. tabiki tedbiri elden bırakmakta olmaz. rabbim hayırlısını versin
doğru diyorsun cnm ama cidden bende inşallah allah kısmet etsin hamileliğimi en az 7 gün geçsin test yapıcam doktora ise erken değilde tam kalp atımı duyulabilcek haftada, 6. haftada gittikten ve kalpatışını duyduktan sonra allahın izniyle söylemeyi düşünüyorum annemlere.. çünkü onlarda en az bizim kadar üzülüyor hatta bizden daha fazla hem bize hemde kaybettiğimize üzülüyorlar.
cuma günü test yaptırdım,4+3'tüm,değerim 647,8'di.bugün hem testi yeniledim,hem de ultrasona girdim.b-hcg olması gereken düzeyde yükselmiş(nedense değer tam olarak yazmıyor kağıtta, >1000 yazıyor.doktor da 'gebelik ilerleyince tam çıkmaz,değeriniz 1000'in çok üstünde' dedi.)kesemizi de gördük çok şükür.bugünkü içimi rahatlatmak için gittiğim bir muayeneydi,asıl randevum kendi doktorumla 25 aralık'ta.6+2 olacağım,inşallah kalp atışlarını da görürüz.
midem iyi,ilkinde de iyiydi.o yüzden şimdi kötü olmasını çok istiyorum.neyse,bugün 4+6'yız,madem seninki de 6. haftada başladı,hala ümit var demek ki...
Bende senin gibi düşünüyorum canım. Allah kısmet ederde o günleri görürsek bende 6,5 - 7 haftalık gibi gideceğim doktora ve herkese hemen söylemeyeceğim. Müjde verip birkaç hafta sonra üzüntülü haber vermek istemiyorum..(Allah bidaha göstermesin hiçbirimize)
Benim kürtaj tarihimde 14 ekim seninle yakınız doktorum herşey yolunda dedi ama toplam 3 adet dönemi sonra düşünün dedi.. Hamilelik hemen gerçekleşmiyor (bellide olmaz tabi) oyüzden bu ayki adetimden sonra şansımı denemek istiyorum sizce erkenmi?
hamile değilsen düşük, küretaj sonrası böyle düzensizlikler olabiliyor ama yinede bir doktorunla görüş derim arkadaşım....ama çok endişelenme ciddi bir sorun yoktur...
Merhaba bende bügun 8 hafta 4 günlük bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ilk mikroenjeksiyon tedavimdi ve hamileydim ama artık yok herkese sağlıklı bebekler diliyorum
doğru diyorsun nevincim bak bu dış gebelik aklıma çok gelmemişti tamam ozaman ben hamiş kalayım hemen gideyim keseyi göreyim sonrada kalp atışını görürüm ondan sonra herkese derim inşallahh..ay birden heyecanlandım :CüvCüv: hamişşşimm diye bağırmak istedimkaydirigubbakcemile3herkese merhaba,
selmacığım,geçmiş olsun.inşallah hayırlı haberler verirsin bize.
zehra ve merve,siz de en kısa zamanda iyi haberler vereceksiniz,buna inanın.bakın daha kaç ay oldu ama 5 tane hamilemiz var.bu sayı artacak,olumlu düşünün,herşey çok güzel olacak.ilk kontrole 6.-7. haftada gideriz demişsiniz ama dış gebelik olmadığını öğrenmek için daha önce gidin bence.benim gözüm çok korktu,her türlü olumsuzluğu düşündüm.bir de kürtajdan sonra iltihap olabileceği korkusu beni mahvetti.çok şükür keseyi gördük. Allah'ım size de nasip etsin,dualarımdasınız...
prettybaby,niye bu kadar üzüyorsun canım kendini,bu tarz şeyleri hepimiz yaşadık.ben söktürücüyü kullanıp bitirdiğim halde gelmemişti.sıkma canını lütfen...
kız hakkaten dayaklıksın sen bak olmaz böle kendine gelmen lazım ki bebekte gelsin hepimiz yaşadık güçlü ol cnm sağlıkherşeyden önemli:1hug:arkadasım saol cevabın ıcın
cok agladım bu 2-3 gundur
cunku adet olmayınca olamaz ama test aldım
ve ılk hamılelıgımdekı testtekı ıkı cızgıyı yıne gormeyı sanırım cok ıstedım
ama tabı tek cızgı cıktı yanı hamıle degılım
o hayal kırıklıgıyla doktorumu aradım
hamıle olabılırmısın dedı hayır dedım test negatıf dedım
45 gune kadar bekleyelım yumurtlaman gecıkmıstır dedı
ama geldıgınde bır de kandan hamılelık testı yaparım
bazen kanda cıkıyor dedı
eger yıne hamılelık cıkmazsa adet söktürücü ılac verırım dedı
hıc ıyı degılım bu gunlerdebenneyaptımki:çok üzgünüm:
inşallah cnm umutlarımız yaşadıkca tükenmedikçe varolcak gelcek bebeklerimiz..merhaba arkadaşlar,
benimde 20 kasım da kürtajla hamileliğim sonlandırıldı.öğrendiğimde 4,5 haftalıktı.geç döllenme gibi görünüyordu.10 gün sonraki kontrolde 5 küsür haftalıktı ama doktor kalbini göremedi.henüz erken olabilir dedi ve 2 hafta sonra başka bir doktora gittim.maalesef kese hala 5,5 haftalık duruyordu.bunu duyduğumda nasıl hissettiğimi tahmin edersiniz.emin olmak için renkli dopler,tahliller vs. yapıldı ve bebeğin hiç bir şekilde canlanmadığını artık alınması gerektiğini söylediler.alındı ve patoloji sonucu mol gebelik olduğu ortaya çıktı.6 ay boyunca gebelik yasaklandı.bunun nedeni de ;haftalık olarak b-hcg yaptırmam gerekiyor.şu an henüz değerlerim sıfırlanmadı.bu durumda tekrar hamile kalmam aynı şeyleri ya da daha kötüsünü yaşamam demektir.umarım bir an önce sağlığıma kavuşurum ve 6 ay sonra mutlu haberi alabilirim.
Merhaba bende bügun 8 hafta 4 günlük bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ilk mikroenjeksiyon tedavimdi ve hamileydim ama artık yok herkese sağlıklı bebekler diliyorum
Nevincim çok sevindim değerlerine ama glişmiş bir cihaz değil galibaki 1000 in üstünü okuyamamış. Ama büyük ihtimal 1800 falandır keseyi üstten gördüyse.çok şükür görmüşsün keseni inşallah kalp atışınıda duyar hamişliğinin tadını çıkarırsın.
Ya ben anlayamadım sen 4.hamiş 5. Kim anlayamdım yoksa selmamı allah söyletiyor hadi inşallah.
merhaba arkadaşlar,
benimde 20 kasım da kürtajla hamileliğim sonlandırıldı.öğrendiğimde 4,5 haftalıktı.geç döllenme gibi görünüyordu.10 gün sonraki kontrolde 5 küsür haftalıktı ama doktor kalbini göremedi.henüz erken olabilir dedi ve 2 hafta sonra başka bir doktora gittim.maalesef kese hala 5,5 haftalık duruyordu.bunu duyduğumda nasıl hissettiğimi tahmin edersiniz.emin olmak için renkli dopler,tahliller vs. yapıldı ve bebeğin hiç bir şekilde canlanmadığını artık alınması gerektiğini söylediler.alındı ve patoloji sonucu mol gebelik olduğu ortaya çıktı.6 ay boyunca gebelik yasaklandı.bunun nedeni de ;haftalık olarak b-hcg yaptırmam gerekiyor.şu an henüz değerlerim sıfırlanmadı.bu durumda tekrar hamile kalmam aynı şeyleri ya da daha kötüsünü yaşamam demektir.umarım bir an önce sağlığıma kavuşurum ve 6 ay sonra mutlu haberi alabilirim.
evet cnm valla en acı olanda o bazısı duymamış oluo hayırlı olsun için arıyor ozmn sölüyorsun kaybettiğini çok kötü.. sonunda ben dedim annelere söleyin kimse aramasın beni herkese anlattıkça dahada kötü oluyorum diye.her teli kapatışta ilk zamanlar ağladımdı..ondan eniyisi 12 haftaya kadar beklemek oyüzden ilk 3ay riskli derler ya hep..
cnm valla banada iki ay dedi doktor bende buayki adet dönemimden sonra korunmayı bırakıcam kürtajın bir bacağıda içeride derlermiş oyüzden bence sende hemen olcak diye olumlu düşünmeye çalış ben öyle yapıyorumm hevesleniyorum:Saruboceq:inşallah bekletmeden sağlıkla gelir..
arkadasım saol cevabın ıcın
cok agladım bu 2-3 gundur
cunku adet olmayınca olamaz ama test aldım
ve ılk hamılelıgımdekı testtekı ıkı cızgıyı yıne gormeyı sanırım cok ıstedım
ama tabı tek cızgı cıktı yanı hamıle degılım
o hayal kırıklıgıyla doktorumu aradım
hamıle olabılırmısın dedı hayır dedım test negatıf dedım
45 gune kadar bekleyelım yumurtlaman gecıkmıstır dedı
ama geldıgınde bır de kandan hamılelık testı yaparım
bazen kanda cıkıyor dedı
eger yıne hamılelık cıkmazsa adet söktürücü ılac verırım dedı
hıc ıyı degılım bu gunlerdebenneyaptımki:çok üzgünüm:
herkese merhaba,
selmacığım,geçmiş olsun.inşallah hayırlı haberler verirsin bize.
zehra ve merve,siz de en kısa zamanda iyi haberler vereceksiniz,buna inanın.bakın daha kaç ay oldu ama 5 tane hamilemiz var.bu sayı artacak,olumlu düşünün,herşey çok güzel olacak.ilk kontrole 6.-7. haftada gideriz demişsiniz ama dış gebelik olmadığını öğrenmek için daha önce gidin bence.benim gözüm çok korktu,her türlü olumsuzluğu düşündüm.bir de kürtajdan sonra iltihap olabileceği korkusu beni mahvetti.çok şükür keseyi gördük. Allah'ım size de nasip etsin,dualarımdasınız...
prettybaby,niye bu kadar üzüyorsun canım kendini,bu tarz şeyleri hepimiz yaşadık.ben söktürücüyü kullanıp bitirdiğim halde gelmemişti.sıkma canını lütfen...
merhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?