Bebeğini kaybedenler......

CANIM BENIM SAOL BAZEN OLUYOR SANIRIM BOYLE DUYGU YOGUNLUKLARI
SAOL DESTEGIN ICIN
UMARIM SENIN HERSEYIN YOLUNDA GIDER DUALARIM SENINLE

kızlar gunaydın... Bugun çok daha iyiyim tabiki belirsizlik dışında :) hala adet olmadım ve yine bir belirti durumu yok. Sadece her ay yuzumde çıkan sivilcenin eksikliği var.. Umutlanmaya başasammı :saruboceq:

ınsallah senın ıcın ne hayırlıysa o olur canım
haberlerını beklıyoruz

EBRAM arkadasımız allahım bır daha yasatmasın cok zor bılıyorum
senı cok ıyı anlıyoruz ınsallah bunları unutur saglıklı bır evlat allah nasıp eder sanada

ONUR arkadasım buraya her yenı gelene nasıl uzuluyorum
eyvah bırısı daha benım yasadıklarımı yasıyor dıye
ama atlatacagız ınsallah
saglıklı bebeklerımız olacak

canım benim
üzülme.........
bu neki ben ilk hamileliğimde o çift çizgiyi görebilmek için 26 ay beklemiştim....
sen çok beklemeyeceksin içime doğuyor çok stres yapma stres gebe kalmakta çok önemli.....
yumurtlama takibi falan da yapma gerçekten oda stres yaratıyor doğal akışına bırak....
hakkında hayırlısı olsun.....

çok geçmiş olsun...
mol gebeliğin hangi tür olduğunu söylediler mi?
komplet molmü?inkomplet mol mü?
bence 6 aydan fazla bekle ......
şimdi haftalık tahlil bir süre sonra aylık bhcg baktırman gerekir....
yinede şanslısın erken teşhis konmuş ...
sakın erken hamile kalma tehlikeli olabilir
çok geçmiş olsun

Merhaba bende bügun 8 hafta 4 günlük bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ilk mikroenjeksiyon tedavimdi ve hamileydim ama artık yok herkese sağlıklı bebekler diliyorum

sanada geçmiş olsun canım
kıymetli bir gebelikmiş ama kısmette yokmuş...
inşallah bir daha yaşamazsın....

kızlar gunaydın... bugun çok daha iyiyim tabiki belirsizlik dışında :) hala adet olmadım ve yine bir belirti durumu yok. sadece her ay yuzumde çıkan sivilcenin eksikliği var.. umutlanmaya başasammı :Saruboceq:

selmacım inşallah canım inşallah güzel bir haber alırız senden......

nevincim oh oh maşallah
kesenin görünmesine çok sevindim kese göründüğüne göre bhcg değerin kesin 2000in üstüne çıkmıştır çok sevindim iyi katlamış.....
kendine iyi bak canım....

halecim slm nasılsın ben biraz daha iyiyim midem bulanıyor ama başlardaki kadar değil yemek yiyebiliyorm enazından haftaya salı inşallah 11+5 oluyorum bebişimin hareketlerini görebilirmiyim usg de ikili test içinde kan vericem darısı isteyen herkese inşallah.

selma canım ya çok sevinirim öyle bir şey varsa adi hayırlısıysa olsun.kendine dikkat et bir test yap haber bekliyoruz.öptüm

nevincim olsun gelişmiş olmasada görebilmişsin ya o önemli bakalım ayın 25 inde belkide kalp atışını görürsün erken döllenmeyse kesin görürsün.kendine dikkat et güzel anne.

Herkese merhaba arkadaşlar.herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.bayram tatilinde kaplıca hotelinde 1 hafta tatildeydim.kürtaj sonrası sıcak sular iyi gelir dediler.1 eylülde 10 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kürtajla almışlardı.sonraki ilk adetim 47 gün sonra gerçekleşmişti.yani 17 ekimde.kasım ayında herşey normale çabuk döndü diye sevinmiştim. Ben normalde 28 günde bir adet görüyorum.kasım 15 te 2.adetimi görmüştüm.normal olarak 13 aralıkta tekrar adet olmam lazımdı.ama 17 aralık olmasına rağmen hala adet olamamıştım.içim içimi yiyordu.çünkü doktorum 4 ay kesinlikle hamileliği düşünmememi söylemişti.korunuyorduk ama insanın içine yinede neden gecikti şüphesi düşüyordu.neyse doktora gittim kan testi yaptırdım hamile değilmişim.içim biraz olsun rahatladı.çünkü erken hamile kalıp tekrar aynı üzüntüyü yaşamak istemiyordum.bana adet söktürmek için hap verdi ama ben kullanmayı düşünmüyorum.bakalım ne zaman hastalanacağım.bugün tam 6.gün hala edet olmadım.merak ettiğim sıcak sular mı adetimi geciktirdi acaba?bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım varsa paylaşalım.iyikide bu paylaşım sitesi var.herkesin katkılarınla bir aile gibiyiz.acılarımızı ,sevinçlerimizi ve tecrübelerimizi paylaşıyoruz.tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah.

merhaba arkadaslar uzun suredir giremiyordum internete bilgisayarim bozuk çunku.herkes iyidir umarim.yazdiklarinizi okuyamadim çok birikmis cunku, ama anladigim kadariyla hamislerimizin sayisi artmis.ne guzel.bende hamileyim arkadaslar sat a gore 8 haftalik.doktora gittim çok sukur hiç bir problem yok kalbi atiyordu kuçuk fasulyemin.rabbim isteyen herkese nasip eder insallah.bilgisayarimi yaptirincaya kadar çok sık giremiyecegim internete.kendinize iyi bakin kizlar.

ah cnm benim çok sevindimmmmmmmm maşallahhh :teytey:

geçmişte kayıp yaşadın sanırım burda olduğuna göre cnm ne kadar sonra gene hamiş kaldın?
benimde bebeğim 8 haftalıkken 6 haftalık gözüküyordu ve kalbi atmıyordu 27ekimde kürtaj oldum cnm 2ay korunma sürem buay dolucak ..

evet canim bende daha once bir dusuk yaptim.2 aylikti kanamam baslamis ve bebegin kalbi durmustu kanamayi takip eden gunlerde.doktorum ilk adete kadar korunmami istemisti ki ilk adetim 40 gun sonra oldu.sonraki ay korunmadik ama olmadi.ama bir sonraki ay tekrar hamis kaldim.yani dusukten 2 ay sonra.ama ben kurtaj olmamistim kendi dusmustu buda korunma suresini kisaltti tabi.sende korkma doktorlarin dedigi surece korun.umarim guzel haberi tez zamanda senden de aliriz.a.s.

canım benim, çok sevindim ya... Rabbim sağlıkla sıhatle kucağına aldırsın hayırlı uğurlu olsun inşallah..

benim regl geçeli 5 gun oldu ama hiçbir belirti yok daha önceleri de böyle gecikmeler olmazdı p.tesi ye kadar bir gelişme olmazsa dr gitmeyi duşunuyorum. test yapmayacam umudum yok mirmirmirmir

bu arada halecim okursan bi sorum var ayda iki defa yumurtlama diye birşey varmı? çok garip ama bu ay bende 10-12 gun arayla yumurtlama akıntısı geldi ilki 1 gun ikincisi 2 gun surdu ve adet dönemndeki gibi sancılı geçmişti... hani diyorum öyle bişey varsa iki defa yumurlamışsam geç döllenme olabilirmi.. CADIARZU paranoya mı oldum ne..-tatlicadiarzu-

merhaba arkadaşlar.. bende bebeğimi 8 haftalıkken kalbi durudğu için kaybetmiştim. ((
24 kasımda kürtaj oldum ama doktorum hiç korunma vermedi.. gerek yok dedi..
bu beni biraz tedirgin ediyo açıkçası..
ne yapmalıyım sizce korunmalımıyım...
ama şunu da düşünüyorum, prolaktinim yükselmiştir diye tahmin ediyorum, hamileyken 25 ti.
test yaptırıcam bunun için..
biliyosunuz prolaktin yüksek olması gebeliğe engel. o yüzden de korunmaya ihtiyaç duymadım..

doremi çok geçmiş olsun canım benimde öyleydi ve doktorum 6 hafta ilişkiyi yasakladı.ilk adette sonra deneyebilirsiniz dedi ama burda çoğumuz 2.adetten sonra hamiş olduk.inşallah sende biran önce bu günleri atlatır bebeğine kavuşursun.

beatris canım ya çok mutlu bir haer bu bende seni merak ediyordum temmuz annesi oluyrsun sanırım.bende öyleyim a benimki biraz büyük teyzesi.kendine iyi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…