- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.581
herkese merhaba,
selmacığım,geçmiş olsun.inşallah hayırlı haberler verirsin bize.
zehra ve merve,siz de en kısa zamanda iyi haberler vereceksiniz,buna inanın.bakın daha kaç ay oldu ama 5 tane hamilemiz var.bu sayı artacak,olumlu düşünün,herşey çok güzel olacak.ilk kontrole 6.-7. haftada gideriz demişsiniz ama dış gebelik olmadığını öğrenmek için daha önce gidin bence.benim gözüm çok korktu,her türlü olumsuzluğu düşündüm.bir de kürtajdan sonra iltihap olabileceği korkusu beni mahvetti.çok şükür keseyi gördük. Allah'ım size de nasip etsin,dualarımdasınız...
prettybaby,niye bu kadar üzüyorsun canım kendini,bu tarz şeyleri hepimiz yaşadık.ben söktürücüyü kullanıp bitirdiğim halde gelmemişti.sıkma canını lütfen...
kızlar gunaydın... Bugun çok daha iyiyim tabiki belirsizlik dışında :) hala adet olmadım ve yine bir belirti durumu yok. Sadece her ay yuzumde çıkan sivilcenin eksikliği var.. Umutlanmaya başasammı :saruboceq:
arkadasım saol cevabın ıcın
cok agladım bu 2-3 gundur
cunku adet olmayınca olamaz ama test aldım
ve ılk hamılelıgımdekı testtekı ıkı cızgıyı yıne gormeyı sanırım cok ıstedım
ama tabı tek cızgı cıktı yanı hamıle degılım
o hayal kırıklıgıyla doktorumu aradım
hamıle olabılırmısın dedı hayır dedım test negatıf dedım
45 gune kadar bekleyelım yumurtlaman gecıkmıstır dedı
ama geldıgınde bır de kandan hamılelık testı yaparım
bazen kanda cıkıyor dedı
eger yıne hamılelık cıkmazsa adet söktürücü ılac verırım dedı
hıc ıyı degılım bu gunlerdebenneyaptımki:çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar,
benimde 20 kasım da kürtajla hamileliğim sonlandırıldı.öğrendiğimde 4,5 haftalıktı.geç döllenme gibi görünüyordu.10 gün sonraki kontrolde 5 küsür haftalıktı ama doktor kalbini göremedi.henüz erken olabilir dedi ve 2 hafta sonra başka bir doktora gittim.maalesef kese hala 5,5 haftalık duruyordu.bunu duyduğumda nasıl hissettiğimi tahmin edersiniz.emin olmak için renkli dopler,tahliller vs. yapıldı ve bebeğin hiç bir şekilde canlanmadığını artık alınması gerektiğini söylediler.alındı ve patoloji sonucu mol gebelik olduğu ortaya çıktı.6 ay boyunca gebelik yasaklandı.bunun nedeni de ;haftalık olarak b-hcg yaptırmam gerekiyor.şu an henüz değerlerim sıfırlanmadı.bu durumda tekrar hamile kalmam aynı şeyleri ya da daha kötüsünü yaşamam demektir.umarım bir an önce sağlığıma kavuşurum ve 6 ay sonra mutlu haberi alabilirim.
Merhaba bende bügun 8 hafta 4 günlük bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ilk mikroenjeksiyon tedavimdi ve hamileydim ama artık yok herkese sağlıklı bebekler diliyorum
kızlar gunaydın... bugun çok daha iyiyim tabiki belirsizlik dışında :) hala adet olmadım ve yine bir belirti durumu yok. sadece her ay yuzumde çıkan sivilcenin eksikliği var.. umutlanmaya başasammı :Saruboceq:
merhaba arkadaslar uzun suredir giremiyordum internete bilgisayarim bozuk çunku.herkes iyidir umarim.yazdiklarinizi okuyamadim çok birikmis cunku, ama anladigim kadariyla hamislerimizin sayisi artmis.ne guzel.bende hamileyim arkadaslar sat a gore 8 haftalik.doktora gittim çok sukur hiç bir problem yok kalbi atiyordu kuçuk fasulyemin.rabbim isteyen herkese nasip eder insallah.bilgisayarimi yaptirincaya kadar çok sık giremiyecegim internete.kendinize iyi bakin kizlar.
geçmişte kayıp yaşadın sanırım burda olduğuna göre cnm ne kadar sonra gene hamiş kaldın?
benimde bebeğim 8 haftalıkken 6 haftalık gözüküyordu ve kalbi atmıyordu 27ekimde kürtaj oldum cnm 2ay korunma sürem buay dolucak ..
merhaba arkadaslar uzun suredir giremiyordum internete bilgisayarim bozuk çunku.herkes iyidir umarim.yazdiklarinizi okuyamadim çok birikmis cunku, ama anladigim kadariyla hamislerimizin sayisi artmis.ne guzel.bende hamileyim arkadaslar sat a gore 8 haftalik.doktora gittim çok sukur hiç bir problem yok kalbi atiyordu kuçuk fasulyemin.rabbim isteyen herkese nasip eder insallah.bilgisayarimi yaptirincaya kadar çok sık giremiyecegim internete.kendinize iyi bakin kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?