Bebeğini kaybedenler......

çok sevindim canım,tebrik ederim.sağlıkla gelsin inşallah...

herkese merhaba,kızlar salı akşamından beri çok az kahverengi akıntım var.çok korkmuyorum açıkçası,iyiye yormaya çalışıyorum.zaten hale de bu hafta yerleşme kanamamın olabileceğini,korkmamamı söylemişti.sağolsun,o olmasa tabi ki bu kadar rahat olamazdım.inanıyorum,bebişim sağlıkla gelecek annesine... hadi teyzeler,siz de onu arkadaşsız bırakmayın...

canımsın sen benım ya
burdakı en buyuk moralımsın
cok sukur 38 gunde adet oldum sositososito
sıkıntım bıttı yanı ama bu aralar nedense cok duygusalım
hamıle kalayım ılk sana soylıycem o zaman ıcıne dogdugu ıcınkaydirigubbakcemile5
dedıgın gıbı akısına bırakacagım cok dogru soyluyosun
kalbıne saglık :1hug:
IYIKI VARSIN
IYIKI VARSINIZ ARKADASLARIM

HAYIRLI UGURLU OLSUN ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH
DARISI BASIMIZAŞeniz

BENCEDE IYIYE YOR CANIM
AMA BEN INANIYORUM BISEY YOK DEDIGIN GIBI YERLESME KANAMASI
SAGLIKLI HABERLERINI BEKLIYORUZ
BENIMDE KORUNMA SUREM BITSIN HEMEN ARKADAS CALISMALARINA BASLIYCAM
INSALLAH:CüvCüv:

canım saolasın.iyi dileklerin için teşekkür ederim..
ama benim doktorum 2 hafta bile ilişkiyi yasaklamadı.. ilk ay korunucaksınız bile demedi..
bu kürtajdan sonra rahimin durumuna göremi verilen bir karar ki anlamıyorum..
sen ne kadar sürede hamile kalmıştın canım?

ayyyy canım cok sevındım.hayırlısı olsun ınsallah....su gıbı gecsın gunlerde al kucagına bebısını....

evet canım kesınlıkle katılıyorum.o yerlesme kanaması...hemde azmıs sorun yok yanı.sakın ve serın kanlı ol.ortada bısıy yokken nıye stres olasınkı bosuna...zamanla gecıcek lekende.guzel haberlerını hep yaz bıze.umut bulalım...:CüvCüv:

bu arada halecıgımede yazamadım ne zamandır...nasılsın bakalım halecım? telasın bıttımı artık. ama ben oyle bı karmasa ıcındeyımkı.cırpınıp duruyorum.o doktor bu arkadas derken gunler gecıyo.tum doktorlar aspırın yeter dıyoler.ama ıcım hıc rahat deıl halecım... rıza madazlı hocaya gıdıcem 30 unda.sen ne dersın? yada baska bı onerın varmı ıstanbulda

baby nurse seni sürekli rahatsız ediyorum kusura bakma. ben 5 haftalık hamileymişim doktorum dün elsi testi yeptırdı. cmv lerin ikiside pozitif çıktı. bu durum çok mu tehlikeli ne yapmalıyım sence?

Gözün aydın canım. Allah tamamına erdirsin.
inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Darısı başımıza..:CüvCüv:

patoloji sonucunda parsiyel hidatiform mol yazıyor,sanırım kısmı mol gebelik oluyor.bugün 3.b hcg sonucum sonunda negatif çıktı ve doktorum 2 hafta sonra tekrar yaptırmamı istedi.Ve böyle giderse 3 ay sonra hamile kalabileceğimi söyledi.tabiki içimdeki korkular herkes gibi bitmedi.baby nurse 6 ay bekle demişsin!!!sitede benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar pek yok.yani yaşayanlar şuanda ne durumdalar çok merak ediyorum.arkadaşlar varsa mol gebelikten sonra sağlıklı gebelik yaşayanlar lütfen biraz içimi rahatlatın.
herkese destekleri için teşekkür ediyorum.

bence rahimin durumuna göre değil doktorun tedbiri elden bırakmamasıyla ilgili çünkü hemen hamile kalman çok iyi olmayabiliyor.bu riski göze alamıyor çoğu doktor.ben ağustosda kürtaj oldum ekimde hamile kaldım çok şükür.ama benim adet araları 27 gün olduğu için bukadar kısa sürdü.yani 2.denemede kalabildim.inşallah sende çok beklemesin:CüvCüv:

nevincim tabikide miniğin yerleşiyor inşallah sıkıca tutunur sana ama sana tavsiyem biraz izin alıp yatman sürekli yat 3 gün ve iş yapma boyunun uzanmayacağı yerlere uzanmaya çalışma.bende hala dvm edyor kahve akıntı doktor önemli değil dedi rahim içi temiz ben böyle birkaç ay daha giderim.ama ayakta çok kalmadığıma olmuyor.allhım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

sağol canım,dikkatli olmaya çalışıyorum.bugün ayakta kalmamaya dikkat ettim,leke yok.salı günü en çok ayakta kaldığım gündü,lekelenme hem o gün başladı,hem de en fazla o gündü.bu kadarı tesadüf değildir herhalde.ayakta kalmayacağım ama izin almayı düşünmüyorum.zaten mesaimiz 15:00'te bitiyor,dersi de mümkün olduğunca oturarak anlatırım.yalnız salı günleri nöbet günüm,teneffüste bile ayaktayım.13. haftanın bitip hamileliğimi açıklayacağım tarih 10 şubat,o tarihe kadar salılar biraz zor geçecek.

KEOPS cum neler duyuyorum hangi arada derede hamile kaldın sen..hayırlı uğurlu olsun canım...anlatsana biraz ..daha geçen zamanda konuşuyorduk aynı zamanda adetimiz gelecek falan diye...valla meraklandım...kaç haftalık oldu bebiş..ya ne bileyim anlat işte..adına çok sevindim..allah sağlıklı bi gebelik ve doğum nasip etsin inşallah..

meraba kızlar ben hamile değilim allaha şükür 3.5 yaşında bir kızım var yazılarınızı okurken hamileliğim geldi aklıma bi hoş oldum allah hepinizi en kolay biçimde kurtarsın hepinizin evladını ensağlıklı biçimde kucağına versin.bazı şansızlıklar yüzünden bebeğini kaybeden arkadaşlarım olmuş onlarada sabırlar diliyorum güzel allahım bebek hasreti duyan bütün herkese bu duyguyu yaşatır inş hepinize sevgiler.:ecrin_bebek:

canım,ben kürtajın üstünden 2 adet dönemi geçince ilaçlarıma başlamaya karar verdim.ekimde kullandım,olmadı.kasımda kullandım ve kurban bayramında mutlu haberi aldım.5+3'üz bugün,keseyi gördük,kalp atışlarını görmek için sabırsızlanıyorum.
yaaa,işte böyle,topiğimizi ihmal eder,sık sık uğramazsan böyle geç öğrenirsin işte... kaydirigubbakcemile3
darısı başına canım a.s.

canım çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.darısı diğer arkadaşların başına..

canım artık ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun
sonuçta onlarda hekim mutlaka bir bildikleri vardır
çok stres yapma canım ben istanbulu hiç bilmem bilşsem emin ol yardımcı olmaya çalışırdım
öpüyorum seni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…