- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.601
merhaba arkadaslar uzun suredir giremiyordum internete bilgisayarim bozuk çunku.herkes iyidir umarim.yazdiklarinizi okuyamadim çok birikmis cunku, ama anladigim kadariyla hamislerimizin sayisi artmis.ne guzel.bende hamileyim arkadaslar sat a gore 8 haftalik.doktora gittim çok sukur hiç bir problem yok kalbi atiyordu kuçuk fasulyemin.rabbim isteyen herkese nasip eder insallah.bilgisayarimi yaptirincaya kadar çok sık giremiyecegim internete.kendinize iyi bakin kizlar.
canım benim
üzülme.........
bu neki ben ilk hamileliğimde o çift çizgiyi görebilmek için 26 ay beklemiştim....
sen çok beklemeyeceksin içime doğuyor çok stres yapma stres gebe kalmakta çok önemli.....
yumurtlama takibi falan da yapma gerçekten oda stres yaratıyor doğal akışına bırak....
hakkında hayırlısı olsun.....
evet canim bende daha once bir dusuk yaptim.2 aylikti kanamam baslamis ve bebegin kalbi durmustu kanamayi takip eden gunlerde.doktorum ilk adete kadar korunmami istemisti ki ilk adetim 40 gun sonra oldu.sonraki ay korunmadik ama olmadi.ama bir sonraki ay tekrar hamis kaldim.yani dusukten 2 ay sonra.ama ben kurtaj olmamistim kendi dusmustu buda korunma suresini kisaltti tabi.sende korkma doktorlarin dedigi surece korun.umarim guzel haberi tez zamanda senden de aliriz.a.s.
herkese merhaba,kızlar salı akşamından beri çok az kahverengi akıntım var.çok korkmuyorum açıkçası,iyiye yormaya çalışıyorum.zaten hale de bu hafta yerleşme kanamamın olabileceğini,korkmamamı söylemişti.sağolsun,o olmasa tabi ki bu kadar rahat olamazdım.inanıyorum,bebişim sağlıkla gelecek annesine... hadi teyzeler,siz de onu arkadaşsız bırakmayın...
doremi çok geçmiş olsun canım benimde öyleydi ve doktorum 6 hafta ilişkiyi yasakladı.ilk adette sonra deneyebilirsiniz dedi ama burda çoğumuz 2.adetten sonra hamiş olduk.inşallah sende biran önce bu günleri atlatır bebeğine kavuşursun.
merhaba arkadaslar uzun suredir giremiyordum internete bilgisayarim bozuk çunku.herkes iyidir umarim.yazdiklarinizi okuyamadim çok birikmis cunku, ama anladigim kadariyla hamislerimizin sayisi artmis.ne guzel.bende hamileyim arkadaslar sat a gore 8 haftalik.doktora gittim çok sukur hiç bir problem yok kalbi atiyordu kuçuk fasulyemin.rabbim isteyen herkese nasip eder insallah.bilgisayarimi yaptirincaya kadar çok sık giremiyecegim internete.kendinize iyi bakin kizlar.
herkese merhaba,kızlar salı akşamından beri çok az kahverengi akıntım var.çok korkmuyorum açıkçası,iyiye yormaya çalışıyorum.zaten hale de bu hafta yerleşme kanamamın olabileceğini,korkmamamı söylemişti.sağolsun,o olmasa tabi ki bu kadar rahat olamazdım.inanıyorum,bebişim sağlıkla gelecek annesine... hadi teyzeler,siz de onu arkadaşsız bırakmayın...
çok geçmiş olsun...
mol gebeliğin hangi tür olduğunu söylediler mi?
komplet molmü?inkomplet mol mü?
bence 6 aydan fazla bekle ......
şimdi haftalık tahlil bir süre sonra aylık bhcg baktırman gerekir....
yinede şanslısın erken teşhis konmuş ...
sakın erken hamile kalma tehlikeli olabilir
çok geçmiş olsun
canım saolasın.iyi dileklerin için teşekkür ederim..
ama benim doktorum 2 hafta bile ilişkiyi yasaklamadı.. ilk ay korunucaksınız bile demedi..
bu kürtajdan sonra rahimin durumuna göremi verilen bir karar ki anlamıyorum..
sen ne kadar sürede hamile kalmıştın canım?
nevincim tabikide miniğin yerleşiyor inşallah sıkıca tutunur sana ama sana tavsiyem biraz izin alıp yatman sürekli yat 3 gün ve iş yapma boyunun uzanmayacağı yerlere uzanmaya çalışma.bende hala dvm edyor kahve akıntı doktor önemli değil dedi rahim içi temiz ben böyle birkaç ay daha giderim.ama ayakta çok kalmadığıma olmuyor.allhım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
KEOPS cum neler duyuyorum hangi arada derede hamile kaldın sen..hayırlı uğurlu olsun canım...anlatsana biraz ..daha geçen zamanda konuşuyorduk aynı zamanda adetimiz gelecek falan diye...valla meraklandım...kaç haftalık oldu bebiş..ya ne bileyim anlat işte..adına çok sevindim..allah sağlıklı bi gebelik ve doğum nasip etsin inşallah..
canım,ben kürtajın üstünden 2 adet dönemi geçince ilaçlarıma başlamaya karar verdim.ekimde kullandım,olmadı.kasımda kullandım ve kurban bayramında mutlu haberi aldım.5+3'üz bugün,keseyi gördük,kalp atışlarını görmek için sabırsızlanıyorum.
yaaa,işte böyle,topiğimizi ihmal eder,sık sık uğramazsan böyle geç öğrenirsin işte... kaydirigubbakcemile3
darısı başına canım a.s.
canım artık ne diyeyim hakkında hayırlısı olsunbu arada halecıgımede yazamadım ne zamandır...nasılsın bakalım halecım? telasın bıttımı artık. ama ben oyle bı karmasa ıcındeyımkı.cırpınıp duruyorum.o doktor bu arkadas derken gunler gecıyo.tum doktorlar aspırın yeter dıyoler.ama ıcım hıc rahat deıl halecım... rıza madazlı hocaya gıdıcem 30 unda.sen ne dersın? yada baska bı onerın varmı ıstanbulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?