Bebeğini kaybedenler......

baby nurse cevp yzdığın için teşekkur ederim patoloji raporumda desidüit yazıyo .simirdede tam yazılımını bilmiyorum ama rahim azı enfeksiyonuymuş açılımını netten okudum.her baynda vardır ama bayanlar farketmez faln yazıyo ilaçlarımı yarın alcam am diğer gebeliğimde bu benim için risk teşgil edermi onu merk ediyorum
bidaha böyle bi üzüntü yaşamak istemiyorum

inşallah bakalım saol canım.

yarenay desidua endometriumun hormonlarla biraz değişmiş halidir ve erken gebelikte önemlidir sende desidua enfeksiyonu gelişmiş ama küretajda tamamen o dokular kazındığı için zannediyorum tekrar aynı sorun yaşanmaz birde küretaj sonrası antibiyotik kullanmışsındır zaten....yerine yeni dokular çoktan oluşmuştur bile...
rahim ağzı enfeksiyonu içinde mutlaka bir ilaç verirler eğer atlatılamayacak bir erezyonsa koterizasyon uygularlar...enfeksiyonların geçtiğinden emin olmadan tekrar hamile kalmamanı öneririm....
bu arada izmir in neresindensin?bende izmirliyim....

ya cnm bende bişi sorsam çok mu olur valla allah razı olsun senden bizi çok güzel bilgilendiriyorsun:)
benim patoloji raporumda: taze trombüs içeren konjesyone desidual doku, koriyon villusları, küretaj.
yazıyor cnm ya tabi doğal olarak ne demek anlamıyorum doktorumda direk temiz çıkmış beklediğimizde buydu dedi geçti:) bende biraz meraklı olduğumdan sormak istedim .yalnış okumuşum ben aslında kadın doğumcu olsaymışım ne güzel olurmuş:)

merhaba arkadaslar
bakıyorum bıraz hepımız streslıyız
ben bır sey buldum oyalanacak bu aralar sıze onu söyleyeyım
adacayı ıcıyorum cunku adet duzenı ve yumurtalıkların calısmasında cok yardımcı oluyomus
ozellıkle kurtaj sonrası yardımcı oluyomus vucuda
hemde sakınlestırıcı etkısı varmıs baya ıyı gelıyor bana rahatladıgımı hıssedıyorum 3-4 gundur
ama kesınlıkle hamılelıkte kullanılmıyormus dusuge neden oluyomus
tavsıye edıyorum kızlar

cnm evet bide benim duyduğum yumurtlama gününe kadar içmen doğruymuş bende korkuyorum adaçayı içmeye ..yalnış bişi yapmayım diye.. sende iice araştır netten ..

Slm kızlar bugun oyle bı ruya gordumkı sormayın ben 3 bebegımı kaybettım yapılan tahlılere hersey normal cıktı dusundum 3 gebelıgımde korkulu ruyalar ve ardından bebekler dusuyodu sızdede byle seyler oldumu....

evet oldu..
bende bebeğimi kaybetmeden bi kaç gün önce; binbirgece deki şehrazatın düşük yaptığını gördüm. bacaklarından nasıl kanlar akıyor anlatamam, o ağlamıyor ama ben okadar çok hıçkırıklarla ağlıyorum kiii... uyandığımda hayırdır inşallah dedim..
hamile kaldığımı da rüyamda görmüştüm zaten.. o yüzden korkmuştum bu rüyamdam çok , bu bana bi haber ama hayırdır inş. demiştim..
nitekimde öle oldu maalesef.. bebeğim karnımda öldü ((

sanırım bana olmadıı yada bende hatırlamıyorumm .. genelde bebeğim olduğunu görüyorum inşallahh olurr...

cnm evet bide benim duyduğum yumurtlama gününe kadar içmen doğruymuş bende korkuyorum adaçayı içmeye ..yalnış bişi yapmayım diye.. sende iice araştır netten ..

canımın içi 2 adet gördüm kurtaj oldugumdan bu yana
ama dduzensız suan ıcın .acaba yumurtlama gunumu nasıl belırleyecegım bılmıyorum
ama adetımın ılk gunu basladım 14.gunu kesmeyı dusunuyorum adacayını
cunku bende okudum yumurtlamaya kadar ıcılecegını
bu olay olmadan önce 28 gunde bır adet olurdum ve hıc sasmazdı
bakalım nolcak bundan sonra:bbo:benneyaptımki

ben ruyalarımdan hep korktum cunku hep cıktı
ılk hamıle kaldıgımı ogrenmeden once ruya gordum
bır hastanedeyım cok guzel beyaz bır gecelık dantel uzerımde
sacımda kırmızı kurdele ıkı hemsıre benı bebeklerın oldugu yere goturuyor
bır suru bebek camdan bakıyorum hangısı benım bebegım dıyorum
bak ordakı dıyolar ve bebegım benı gorunce gulmeye baslıyor ama nasıl gulmek
ıkıncı ruyam bebegımı kaybetmeden ıkı gun once
bır denızdeyım ve gece ben bogulmak uzereyım
suya batıp batıp cıkıyorum tahtalar var ama denızın uzerınde hıcbırını tutamıyorum
dıger yana bakıyorum bebegımde suda oda batıyor
bagırıyorum ama kımse yok
sonra esım gelıyor denızın uzerıne ve benı kolumdan tutup cıkarıyor ama bebegım kalıyor
ve uyandım
son ruyamda ıse kurtajdan bır hafta sonra
bır pıknık yerındeyız ama yemyesıl cennet gıbı
ben masada oturuyorum bıraz ılerıde 2 yaslarında bır kız cocugu
ama yenı dogmus gıbı sacı yok yuzu solgun ama gıysılerı cok guzel
bana bakıp anne bak ben burda oyun oynuyorum ve cok mutluyum dıyor
tamam annecım dıyorum ve uyandım
ıste boyle.....

ah canım yaa...
gözlerim doldu..
çok etkilendimm..
çok temiz kalplisin bak meleğin cennette.. onu görmüşsün sen..
rabbim en yakın zamanda sağlıklı sıhatli hayırlı evlat nasip etsin sana ve bizler inşşş... :1hug:

cnm sana tavsiyem ısı takibi yapabilirsin yumurtlama gününü bulabilmen için ben öyle yapmıştım şimdide öyle yapmayı düşünüyorum..
sabah 7ile8 arasında yataktan hiç kalkmadan dilaltından digital ile ısımı ölçüyorum adetin ilk gününden başlıyorsun ölçmeye..sonra ısın birden normal seyirden düşüşe geçiyor ve sonra artıyor ozaman yumurtlamış oluyorsun .

bende kızı kaybetmeden bir hafta öncesinde rüya görmüştüm.rüyamda çok küçük doğuyor kızım. zenci bir bebek ve ben onu emziriyorum .ama nasıl süt geliyor benden.normal doğum yapmışım ve doğum ne kolaymıs diyorum cevremdekilere.ve 1 hafta sonra gercekten normal doğumla 22.haftada kaybettim kızımı.ve sütüm geldi.her erken dogumda olduğu gibi...........acılar cektim sütü kesmek için haplar kullandım.
hersey insanlar içinmiş ..................acılar hüzünler . ama sevinçler mutluluklarda gelecek inşallah hepimize

saol arkadasım ınsallah
allah kımsenın kucagını bos bırakmasın
ben sezgılerı kuvvetlı ve asıırı duygusalım
ama bu kötü aslında kendımı toplamam uzun sürüyor
bılıyorumkı hepımız cok mutlu olucaz cocuklarımızla
zaman sadece birazcık zaman :1hug:

canımın içi bunları yapmak ıstemıyorum dogrusu
hatta baby nurse arkadasımda bosver boyle seylerı dusunme
bence sen cabuk hamıle kalacaksın ıcıme doguyor demıstı
cunku bırseyın uzerıne ne kadar gıdersen o kadar kafan karısıyor
dogal caylarımı ıcıp yoluma bakıyorum
bence sende yapma daha ısı takıbı felan
bazen bu kadar ugrasınca kötü seylerımı cagırıyorum dıyorum ben cunku
yıne dıyorum zaman sadece bırazcık zaman lazım kızlar bızekaydirigubbakcemile5

ben buca oturuyorum . şifa hastanesinde çalışıyorum siz nerde hemşiresiniz

desidual tabakaların olması koryon villusun görülmesi materyalin bebeğe ait olduğunu gösterir o yüzden normal bir patoloji sonucu olarak kabul edilir doktorunun da dediği gibi beklenen sonuç budur zaten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…