- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.661
annemlerde şirinyerde oturuyor çok yakınız ben adanada numune hastanesinde hemşireyim 8 yıldır izmirden ayrıyım tayin çıkınca ayrılmak zorunda kaldım ben 98 mezunuyum sen kaç mezunusun?
Ben 2003 mezunuyum aslında hemşire değilim . Ortopedi teknikeriyim.Protez Ortez mezunuyum en yakın meslek hemşirelikti ondan onu işaretledim . memnun oldum seni tanıdığıma.bilgilerin içinde sağol.dün doktoruma gösterebildim sonuçlarımı nihayet.vajinada olan norman bakteriler üremiş dedi. bide koterle yakma işlemini söledi ilaç tedavisiyle geçmezse o nasıl bi işlem.
kızlar slm ben bugün çok mutluyum çokşükür ikili test sonucumda iyi çıktı bebek büyümüş hareket ediyordu.çok düzel bir duydu allah isteyen herkese nasip etsin.
oh oh ne guzel mutlu haberler gelmeye devam ediyor... sibelcim... sido... sizler adına çok sevindim canlarım. Rabbim buyuk, hep yuzunuzu guldursun inşallah. Dikkat edin kendinize...
nevincim merak ettim ne durumdasın Şeniz
nevincimmmmmmm ve sibelcimmmm çok sevindimmm ikiniz içinde allah sizi ve meleklerinizi korusun :)) bol bol dua edinn canlarımm..inan böle mutlu haberler alınca çok seviniyoorumm..benimde paylaşacağım günler aklıma geliyor heyecanlanıyorum:)
Nevincim haberine çok sevindim inşallah o kalp sonsuza kadar pıt pıt atar.
Selmacım çok saol canım darısı ve inşallah daha çoğulu sana::)))) öptüm.
Hale slm canım önerilerin benim için çok değerli ceviz falan yiyorumda balık yağına nezaman başlamalıyım mide bulantısı bitince olurmu.5.ayda falan.sende iyisindir inşallah kızını öp benim için.
merhaba canım,sağolasın.bugün gerçekten de merak edilecek durumdaydım,doktor kontrolümüz vardı.pıt pıt atıyordu bebişimin kalbi,çoooook mutluyum. delikafadulden
canım kalp atıslarını duymana cok sevindim:CüvCüv:inşallah o atan kalp bir ömür sana mutluluk versin:ecrin_bebek:sağlıklamerhaba canım,sağolasın.bugün gerçekten de merak edilecek durumdaydım,doktor kontrolümüz vardı.pıt pıt atıyordu bebişimin kalbi,çoooook mutluyum. delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?