- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.681
nevin canım benim,
çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına....
allahım tamamına erdirsin sana ve sibele bol bol dua ediyorum...
nevin canım benim,
çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına....
allahım tamamına erdirsin sana ve sibele bol bol dua ediyorum...
banada et canım
kızlar ikili test yaptırdık bizde Allahıma sükür herşey çok iyi yarın kan sonucumu alıcam..
geçen hafta bir dr kıza diğeri erkeğe benzetmişti bakalım yarın 4 boyutluya giricem hayırlısı kızlara.s.
Ama ama...bize yok mu dua:1no2:Nilayla beni unuttunuz mu:çok üzgünüm:
canım arkadaşım unutmadım...
inşallah bebekleriniz ömür boyu sağlıklı olur..
inşallah seninde kızın olur....
canım kalp atıslarını duymana cok sevindim:CüvCüv:inşallah o atan kalp bir ömür sana mutluluk versin:ecrin_bebek:sağlıkla
sağol canım,sizler çok daha büyük mutluluklar yaşayın inşallah.sen ne yaptın,randevu aldın mı namık bey'den?
canım güzel dileklerin için teşekürler.ben daha randevu almadım.eşim ege unv.doktora devam edelim diyor.bende kararsızım.nebiliyim.birde 4ay oldu doğum yapalı.tekrar bebişe niyetlenelimmi erkenmi kararsızız.bir doktor4 ay digeri 6 ay bekle ddedi.ama hamilelikte mutlaka gidicem namık beye .hele o günler bir gelsin sağlıkla inşallah.sende kendine ii bak.bebişede.miden nasıl nasıl gidiyo hamişlik.:CüvCüv:bol ceviz badem ye tamammı
Ama ama...bize yok mu dua:1no2:Nilayla beni unuttunuz mu:çok üzgünüm:
Canım seni, Sibel'i, Nilay'ı ve Nevin'i Allah nazarlardan korusun dualarım herzaman sizinle..Sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza aldığınızıda görürsünüz inşallah. Sağlıklı akıllı evlatlar olsunlar..
Darısıda başımıza olsun tabi yerimseniben
ay canım benim etmez miyim ederim tabii....
arada unutuyorum isimleri yazmayı.....
inşallah kızın olur....
Kızlar ben ikinci adetimi olmadım henüz... 33. gün bugün 31 günde bir oluyordum. Önümüzdeki ay yumurtamın ne zaman çatladığını bilemicem bu düzensizlikle :))
Adet belirtilerimde kayboldu kürtajdan sonra eskiden 1 hafta önceden ağrılar başlardı anlardım.. Şimdi sessiz sedasız olmaya başladı. Sizce bu normalmi? Benim gibi değişiklik yaşayan varmı?
3 gündür midem bulanıyooooor delikafadulden çoook mutluyum kaydirigubbakcemile2
Kızlar ben ikinci adetimi olmadım henüz... 33. gün bugün 31 günde bir oluyordum. Önümüzdeki ay yumurtamın ne zaman çatladığını bilemicem bu düzensizlikle :))
Adet belirtilerimde kayboldu kürtajdan sonra eskiden 1 hafta önceden ağrılar başlardı anlardım.. Şimdi sessiz sedasız olmaya başladı. Sizce bu normalmi? Benim gibi değişiklik yaşayan varmı?
zehracım bende 2.adetimi bekliyorum cnm bakalım benimde olmadı gecikti cnm normal herhalde cmts
doktorumla konuştum bana bazı testler yazıcak sanırım torch testleri sizede haber ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?