Bebeğini kaybedenler......

Melek anneler ,güzel arkadaslarım
2008 le beraber üzüntülerimizi acılarımızı geride bırakarak yenı bır yıla gırıyoruz
ınsallah 2009 bıze ıstedıgımız herseyı verır
sevdıklerınızle daha nıce yıllara
hepımızın yenı yılı kutlu olsun
cokkkk optummmm

Bende iki gün önce kürtaj oldum, bebeğimin kalp atışı duyulmadı 7 haftalık bebeğimi aldılar. Çoko moralim bozuk, o benim ilk bebeğimdi

bende iki gün önce kürtaj oldum, bebeğimin kalp atışı duyulmadı 7 haftalık bebeğimi aldılar. çoko moralim bozuk, o benim ilk bebeğimdi

canım çok geçmiş olsun.çoğumuz aynı şeyi yaşadık.ama bu günlerde geçecek sende umutla yeni hamilelik günlerini sayacaksın.sakın
salma kendini.ne yapalım nasip işi her şey.allah bundan sonrakiler için hayırlısını nasip etsin inşallah.

Kızlar merhaba, ben de bugün katıldım aranıza, iki hafta önce 13 haftalıkken bebeğimi kaybettim, kalbi durmuştu meleğimin Kolay atlatılmıyor bu durum, tek temennim 2009'un hepimize sağlık ve güzel bebeklerle dolu bir yıl getirmesi, yaşama sevincimi tekrar geri istiyorum ben, sanki tüm enerjim, mutluluğum gitti, alışmaktan başka çarem yok, hayırlısı.

selam kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun çoook öpüyorum hepinizi..
oğlum oluyo dedim ama kimse bişey dememiş:çok üzgünüm:

kızlar ben de bebeğimi kaybediyorum galiba kanamalarım var.

geçmiş olsun.
inşallah atlatırsın...
bol bol istirahat et...
inşallah kaybetmezsin bebeğini...
çok su içmeni tavsiye ederim....
beklemekten başka çaren yok bazen progestan da çok etkili olmuyor kaç haftalıktı bebeğin?

Bende iki gün önce kürtaj oldum, bebeğimin kalp atışı duyulmadı 7 haftalık bebeğimi aldılar. Çoko moralim bozuk, o benim ilk bebeğimdi

çok geçmiş olsun
allah bir daha yaşatmasın...
buradaki herkez senin yaşadıklarını yaşadılar bazıları bunu defalarca yaşadılar istediğin zaman bizimle paylaşabilirsin....

canım benimmmm....
teyzeleri ilgi göstermemiş mi oğluşuna?
yeriz biz onu yeriz....
allahım analı babalı büyütsün inşallah....
vatana milletine hayırlı olsun inşallah....

canım oglusun hayırlı ugurlu olsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
yakısıklı prens gelıyo desene ohh ne guzel
darısı basımızakaydirigubbakcemile5

canım benım malesef aramıza hosgeldın :a015:
keske sende tatmasaydın bu acıyı benımde :çok üzgünüm:
benımde 12 haftalıktı bebegım
2,5ay oldu bılıyorum kolay degıl senı anlıyorum
ıns allahım bır daha yasatmaz bu acıyı

şekerim,bizim cinsiyetimiz belli olsun ya kanka muhabbeti yapacağız ya da en şirin halimizi takınıp şimdiden bir erkek arkadaş edinmeye çalışacağız :jeyyar: biz civcivimle onu bekliyoruz a.s.

anjelic, burzeya sizlere de çok geçmiş olsun.keşke hiç birimiz yasamasak bunları.ama gecen gün doktorumla konusurken 100 kadından 12-13 ünün hamileliği düşükle sonuçlanır dedi.yani biz 100de 13ten biriyiz.hepimiz yeni ylda sağlıklı bebekleri kuçağmıza alırız inşallah.

Teşekkür ederim prettybaby, 2008 in hiç böyle geçeceğini tahmin etmezdim, şimdi sadece sağlık istiyorum, zor olaylar insanı olgunlaştırıyor, bu da bir imtihan, daha önce hamile olmak için nasıl hevesliydim, oysa şimdi korkuyorum, annemler bile anlamıyor beni, bu olayı yaşamayan anlamıyor Günlük işlere devam etmek bile o kadar zor ki, sürekli kendimi zorluyorum, hemen atlatıp hayata devam etmem, eskisi gibi olmam bekleniyor, bazen insanlara isyan edesim geliyor, bu kadar kolay değil diye bağırmak istiyorum ama susuyorum...Offfff...

salihas saol canım, ben hep düşük olan yüzdeye girmeyi başarmışımdır, o yüzden şaşırmadım bak

canım ne yapalım elimizden birsey gelmiyor.ben 4 ay önce 22.haftada yani 5,5 aylıkken kaybettim kızımı.benim rahim ağzı yetmezliğim var.ve hamilelerin sadece 100 de 1ile 3ünde görülüyor.ama ne yapalım sabır ve umutla beklemekten ve gelecek iyi günlere dua etmekten baska yapabileceğimiz birsey yok.unutma allahın izniyle güzel günler gelecek inşallah.

Biliyorum salihas bugünler de geçecek, insan bu durumdayken gönlüne söz geçiremiyor işte, senin de allah yardımcın olsun, inşallah bir dahaki hamişliğinde kolay bir şekilde bebeğini kucağına alırsın canım, ben kolay hamile de kalamıyorum maalesef, 2 sene sonunda olmuştu, hiçbir sebep olmadığı halde hamile kalamıyordum, tedaviler de işe yaramadı, tüp bebeğe başlamaya karar verdiğim ay kendiliğinden gelmişti, yine kendiliğinden gitti, nasip işte inşallah bundan sonraki imtihanlarım zor olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…