Bebeğini kaybedenler......

canım benim Allah razı olsun... Rabbim hepimizin mukafatını versin inşallah... ben o duayı 2 ay önce yaptırdım uzerimde taşıyorum ve surekli felak-nas ve ayetul kursi okuyorum.. tabiki inanç meselesi ama 2 aydır tek bir kabus görmedim ve içimde bir ferahlık var.. bence herturlu ihtimali duşunup ona göre yola devam etmek gerek

merhaba arkadaslar nasilsiniz.surekli giremiyorum nete haberler nasil yeni hamislerimiz var mi?

sersoycum bende yıldıznameme baktırdım bende varmış ummusubyan ama korkuyorum o duaları yaptırıp taşımaya üstelik eşimde istemiyor karşı böle şeylere oofff ben ne yapmalıyım bilemiyorum

eğer duası varsa bana özelden atarmısın

ayrıca neden 6 düşüğe kadar bekledin madem keşke daha önce yaptırsaydın acaba tek sebep o muymuş

aaah aahh bende 25 gün önce ikiz bebeklerimi kaybettim 5 yıl sonra tedaviyle gebe kalmıştım erken doğumla gelen bir rüzgar beni küçük meleklerimden ayırdı yavrularımla beraber bütün ümitlerim sevinçlerim hayallerim hep gitti şimdi yapayalnızım o kadar çok hayalim vardı ki hepsi yıkıldı gitti o hayallerle beraber bende yıkıldım şimdi çok dayanılmaz acılar çekiyorum kendimi hiçbu kadar çaresiz hissetmemiştim herşey acı veriyor bana 25 gündür ağlamadığım gün yok yavrularım 5 buçuk ay karnımda kaldı tekmelerini sıcaklıklarını hisssettikçe daha çok bağlanmıştım onlara ama yüzllerini bile görmek nasip olmadı şimdi her gece dua ediyorum alllahım ne olur bari rüyamda göreyim diye rüyamda bile hasret çekiyorum yavrularıma bu nasıl bir acıdır anlamıyorum ilk defa dün gece rüyamda gördüm bebeklerimi emzirmek istedim ama emziremedim şimdi hiç birşey teselli etmiyor beni bu acıyla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum hep dua ediyorum allahım bana dayanma gücü ver diye ama olmuyor katlanamıyorum sanki içimde bir kor var beni yakıp tüketiyo bazen kalbime ağrılar giriyo nefes alamıyorum meleklerimin doğacağı günü beklerken bile sabırsızlanırken şimdi ebediyen ayrı kaldım halimi anlatacağım hiç bir kelime bulamıyorum içimdeki acıyı tarif edemiyorum daha annelik duygusunu tam yaşayamadan evlat acısı çekmek ağrıma gidiyor bu sıkıntılar ne zaman tükenecek bilmiyorum bildiğim tek şey var TÜKENDİM TÜKENDİM TÜKENDİM senağlamasenağlamasenağlama

Çok üzüldüm canım başın sağolsun. Allah yardımcın olsun ben 9,5 haftalıkken kaybettim bebeğimi o bile ne kadar yaraladı beni. Seni çok iyi anlıyorum ama kendini bu kadar hırpalama arkadaşım, verende alanda Allah.. Mutlaka vardır bundada bir hayır. Kendini bu kadar hırpalarsan sağlığından olursun.. Meleklerin için bol bol dua et bu sayede içinde ferahlar.. Tekrar geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın inşallah..:Saruboceq:

Ne kadar güzel yazmışsın arkadaşım böyle umutlu olman çok güzel. Bizlerede umut veriyorsun.Bir kere veren Allah yine verir. Geçmiş olsun inşallah yakın zamanda müjdeli haberler de alırız senden.. Allah hiçbirimize tekrar bu acıyı yaşatmasın..

canım bende bebeğimi hamileliğimin 35.haftasında kaybettim bende sezeryan oldum ve saydılraını hep birer birer yaşadım ama asla isyan etmedim bak şimdi bi melek var içimde büyüyen rabbim bizi gene sevindirdi verende o alanda o alıp teprar verende oooo bunu asla unutma ben sezeryandan 4 ay sora hamile kaldım ayrıca

her kayıp eminimke zordur ve en zoru bu tartışılmaz evlat kaybıdır evlat acısı 1 aylık olsun 9 aylık olsun inan çok zor bende 02.06.2008 de hamileliğimin 35.haftasında meleğimi kaybettim hiç bir sebep yokken ve sezeryanla doğum yapım meleğimi görmemeği kendiğm istedim onu hiç görmedim.Ama inan hiçisyan etmedim bizimde 2 yıldan sora olmuştu.allah 2 yıl sora vermeği layık gördü ve sora geri almayı layık gördü emanetini onlar bizim emanetlerimiz sadece sahip ALLAH.Canım o tedavi olduğun günlerde hamileliğin nasıl bişey olduğunu hep merak etmişsindir eminim bende şöle koca bi göbekle dolaşsam demişsindir rabbine şükret sana anneliğin nasıl bişey olduğunu tatdırdı nasibinde şimdi kucağına almamakta varmış.Bazı bebeği olmayan insanlar düşükte olsa bi hamile kalsam diyor...eminim 2.hamileliğin daha çabuk olacak hep şükret meleklerimiz bizi cenet kapısında bekleyecekler.Ben şuan 4 aylık hamileğim doğumdan 4 ay sora hamile kaldım her şeyi yaşayabiliriz nice şehit annelrimiz var onlar ne yapsın....Bu acıların tek ilacı zaman bunu yaşayan biri olarak söylüyorum....

canım öncelikle bu güzel yazından dolayı teşekkürler ikinci gebeliğinde dikişlerinde her hangi bir problem yaşadınmı bana doktor 1 yıl bekle dedi ama 1 yıl benim için çok uzun bir zaman psikolojimin düzelmesi için gebe kalmam iyi olur diye düşünüyorum ama erken olursa dikişlerde problem olur diye korkuyorum

canım allah sabırlar versin ..üzülme demek nafıle ama üzülme.. cunku bunun hiç kimseye faydası yok .. benım de cok derdım var .. ama bak sana tesellı vermeye calışıyorum ... yıne denersın ..yıne olur ...tabii allahın izniyle .. allah o kadar büyük ki beklemediğin bır anda sana rahmetını verır .. ne olur umudunu kaybetme .. benım de hamıle olan arkadaşlarım vardı .benı zıyarete gelmek ıstıyorlar .bahaneler buluyorum .. degıl onlarla hiç kimseyle gorusmek ıstemıyorum ... ama hep kendımıze yapıyoruz ...zaten bu acıyı cekmeyen anlayamaz ..allah kımseye yaşatmasın .. üzme canım kendını..

canım sabredip dua edicez.evet zor o kıpırtılar tekmeleri hissetmek.karnının sismesi ve ardından hastaneden eve cıktığında karnını yokladığında karnını dümdüz görmek,içindeki o boşluk hissi.yüzünü görmeyesin diye hemşirelerin seferber olması.yüzünü gören akrabalarına nasıldı diye sormaya cesaret edememek ve belki bir gün anlatırlar diye beklemek.ama sabredicez.bebeklerimizi unutamıycaz.ama yeni sağlıklı bebeklerimizin olması için dua edicez.hayatta hersey acıda tatlıda insanlar için.sabredicez ve umut edicez.gelecek günler bizlere sağlıkla kucağımıza alacak bebekler nasip edecek inşallah.

benimde bebeim 3 aralıkta 12 haftalıkken kalbi durduğu için alınmıştı.Kürtajdan sonra hala regl olmadım bekiyorum.sanırım 40 günü geçince olur.

aramıza yeni katılan melek anneleri,inşallah en kısa zamanda müjde vermek de nasip olur.inancınızı,ümidinizi,moralinizi hiç kaybetmeyin.
Mevlam görelim neyler,
neylerse güzel eyler.
hakkınızda hayırlısı olsun...

melek anneleri .....burada her yeni katılanı gördükçe üzülüyorum....
ama bizim de kaderimiz buymuş arkadaşlar......

yeni katılan arkadaşlar çok geçmiş olsun allah en kısa zamanda sizlerinde kucağını doldursun.

kızlar bebişimi görüm bugün baya büyümüş çok hareketliydi dr pipi göremeyince kız olma ihtimali yüksek dedi.23 ocakta kesin belli olur size yazarım.allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah.

maaşallah bebişimize,doğum haberini de sağlıkla almayı nasip etsin Rabb'im...

herkese slm arkadaşlar bende sizin kaderinizi yaşayanlardanım ve üst üste 2 tane melegimi kaybettim önce 5 haftalık bebegimi kanamayla düşük yaptım ardından tekrar hamile kaldım 2ayına kadar herşey yolundaydı kontrole gittigimde bebegimin kalp atışlarının olmadıgını ve bebegi alacagını söyledi dr tepemden kaynar sular döküldü 2.kez yıkıldım maffoldum inanamadım hemen başka hastaneye daha gittik ama malesef aynı şeyi söyledi dr lar ve ilaçla melegımı benden ayırdılar üst üste 2tane melegimin gitmesi beni kahretti ama asla isyan etmedim göz yaşı dökmekten başka yapacak hiç birşeyim yoktu allahım sen büyüksün rabbim verende sen alanda dedim yine verirsin inş. saglıklı sihatli bir melek ve tüm isteyenlere

Selam , ben de malesef üç kayıp yaşadım.1.boş bebelikti.2.ise 6 haftalıktı.kendi kendine düştü
malesef.Kasım ayının başında ise 22 haftalık bebeğim alınmak zorunda kaldı .Hem bedenen zihnen %95 oranında engelliydi.kalp kapakcığı gelişmemişti,böbrekler gelişmemişti.Doktorlar karnında ölebilir ya da doğumdan hemen sonra ölebilir dediler.Ayrıca down sendromu çıkmıştı.Çok çok bir karardı ama yaşaması imkansız gibiydi.2 ay geçti üzerinden ama hala kendime gelemedim.1 ay sonra genetik test yapılacak.İnşallah sorun çıkmaz.Sorun çıkarsa normal yolla gebelik imkansız olacak.Mikro enjeksiyonla birlikte Pgd testi yapılarak emriyolar yerleştirilecek.Şimdi beni umutlandıran tek şey eğer testte sorun çıkmazsa 3-4 içinde tekrar gebelik olma şansımın olması.Allah çok zor bir sınavdan geçirdi.ALLAH kimseye böyle bir acı yaşatmasın.En kısa zamanda sağlıklı bir şekilde meleklerimizi göndersin.

Sibel ne kadar güzel bir haber, hayırlı uğurlu olsun, rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin, inşallah hayırlısıyla bizim de olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…