- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.761
canım benim Allah razı olsun... Rabbim hepimizin mukafatını versin inşallah... ben o duayı 2 ay önce yaptırdım uzerimde taşıyorum ve surekli felak-nas ve ayetul kursi okuyorum.. tabiki inanç meselesi ama 2 aydır tek bir kabus görmedim ve içimde bir ferahlık var.. bence herturlu ihtimali duşunup ona göre yola devam etmek gerek
aaah aahh bende 25 gün önce ikiz bebeklerimi kaybettim 5 yıl sonra tedaviyle gebe kalmıştım erken doğumla gelen bir rüzgar beni küçük meleklerimden ayırdı yavrularımla beraber bütün ümitlerim sevinçlerim hayallerim hep gitti şimdi yapayalnızım o kadar çok hayalim vardı ki hepsi yıkıldı gitti o hayallerle beraber bende yıkıldım şimdi çok dayanılmaz acılar çekiyorum kendimi hiçbu kadar çaresiz hissetmemiştim herşey acı veriyor bana 25 gündür ağlamadığım gün yok yavrularım 5 buçuk ay karnımda kaldı tekmelerini sıcaklıklarını hisssettikçe daha çok bağlanmıştım onlara ama yüzllerini bile görmek nasip olmadı şimdi her gece dua ediyorum alllahım ne olur bari rüyamda göreyim diye rüyamda bile hasret çekiyorum yavrularıma bu nasıl bir acıdır anlamıyorum ilk defa dün gece rüyamda gördüm bebeklerimi emzirmek istedim ama emziremedim şimdi hiç birşey teselli etmiyor beni bu acıyla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum hep dua ediyorum allahım bana dayanma gücü ver diye ama olmuyor katlanamıyorum sanki içimde bir kor var beni yakıp tüketiyo bazen kalbime ağrılar giriyo nefes alamıyorum meleklerimin doğacağı günü beklerken bile sabırsızlanırken şimdi ebediyen ayrı kaldım halimi anlatacağım hiç bir kelime bulamıyorum içimdeki acıyı tarif edemiyorum daha annelik duygusunu tam yaşayamadan evlat acısı çekmek ağrıma gidiyor bu sıkıntılar ne zaman tükenecek bilmiyorum bildiğim tek şey var TÜKENDİM TÜKENDİM TÜKENDİM senağlamasenağlamasenağlama
canım bende ikizlerimi kaybettim hemde hiç bir sebep gösterilmeden.kızlarımı kucağıma alamadım,sezeryan oldum,odaları hazırdı herşeyleri ortada kaldı,aldığım hiç birşeylerini kullanamadım,deli gibi akan sütümden emziremedim.hangisine yanayım ağlıyayım bazen inan bilmiyorum.ama dimdik ayaktayım kendimi bırakmayacağım onları veren rabbim yine evlat verir savaşmaya devam.hiçbirşey bitmiş değil arkadaşlar hayata sımsıkı sarılın.şükredicek okadar çok şeyimiz varki.
canım bende ikizlerimi kaybettim hemde hiç bir sebep gösterilmeden.kızlarımı kucağıma alamadım,sezeryan oldum,odaları hazırdı herşeyleri ortada kaldı,aldığım hiç birşeylerini kullanamadım,deli gibi akan sütümden emziremedim.hangisine yanayım ağlıyayım bazen inan bilmiyorum.ama dimdik ayaktayım kendimi bırakmayacağım onları veren rabbim yine evlat verir savaşmaya devam.hiçbirşey bitmiş değil arkadaşlar hayata sımsıkı sarılın.şükredicek okadar çok şeyimiz varki.
her kayıp eminimke zordur ve en zoru bu tartışılmaz evlat kaybıdır evlat acısı 1 aylık olsun 9 aylık olsun inan çok zor bende 02.06.2008 de hamileliğimin 35.haftasında meleğimi kaybettim hiç bir sebep yokken ve sezeryanla doğum yapım meleğimi görmemeği kendiğm istedim onu hiç görmedim.Ama inan hiçisyan etmedim bizimde 2 yıldan sora olmuştu.allah 2 yıl sora vermeği layık gördü ve sora geri almayı layık gördü emanetini onlar bizim emanetlerimiz sadece sahip ALLAH.Canım o tedavi olduğun günlerde hamileliğin nasıl bişey olduğunu hep merak etmişsindir eminim bende şöle koca bi göbekle dolaşsam demişsindir rabbine şükret sana anneliğin nasıl bişey olduğunu tatdırdı nasibinde şimdi kucağına almamakta varmış.Bazı bebeği olmayan insanlar düşükte olsa bi hamile kalsam diyor...eminim 2.hamileliğin daha çabuk olacak hep şükret meleklerimiz bizi cenet kapısında bekleyecekler.Ben şuan 4 aylık hamileğim doğumdan 4 ay sora hamile kaldım her şeyi yaşayabiliriz nice şehit annelrimiz var onlar ne yapsın....Bu acıların tek ilacı zaman bunu yaşayan biri olarak söylüyorum....aaah aahh bende 25 gün önce ikiz bebeklerimi kaybettim 5 yıl sonra tedaviyle gebe kalmıştım erken doğumla gelen bir rüzgar beni küçük meleklerimden ayırdı yavrularımla beraber bütün ümitlerim sevinçlerim hayallerim hep gitti şimdi yapayalnızım o kadar çok hayalim vardı ki hepsi yıkıldı gitti o hayallerle beraber bende yıkıldım şimdi çok dayanılmaz acılar çekiyorum kendimi hiçbu kadar çaresiz hissetmemiştim herşey acı veriyor bana 25 gündür ağlamadığım gün yok yavrularım 5 buçuk ay karnımda kaldı tekmelerini sıcaklıklarını hisssettikçe daha çok bağlanmıştım onlara ama yüzllerini bile görmek nasip olmadı şimdi her gece dua ediyorum alllahım ne olur bari rüyamda göreyim diye rüyamda bile hasret çekiyorum yavrularıma bu nasıl bir acıdır anlamıyorum ilk defa dün gece rüyamda gördüm bebeklerimi emzirmek istedim ama emziremedim şimdi hiç birşey teselli etmiyor beni bu acıyla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum hep dua ediyorum allahım bana dayanma gücü ver diye ama olmuyor katlanamıyorum sanki içimde bir kor var beni yakıp tüketiyo bazen kalbime ağrılar giriyo nefes alamıyorum meleklerimin doğacağı günü beklerken bile sabırsızlanırken şimdi ebediyen ayrı kaldım halimi anlatacağım hiç bir kelime bulamıyorum içimdeki acıyı tarif edemiyorum daha annelik duygusunu tam yaşayamadan evlat acısı çekmek ağrıma gidiyor bu sıkıntılar ne zaman tükenecek bilmiyorum bildiğim tek şey var TÜKENDİM TÜKENDİM TÜKENDİM senağlamasenağlamasenağlama
her kayıp eminimke zordur ve en zoru bu tartışılmaz evlat kaybıdır evlat acısı 1 aylık olsun 9 aylık olsun inan çok zor bende 02.06.2008 de hamileliğimin 35.haftasında meleğimi kaybettim hiç bir sebep yokken ve sezeryanla doğum yapım meleğimi görmemeği kendiğm istedim onu hiç görmedim.Ama inan hiçisyan etmedim bizimde 2 yıldan sora olmuştu.allah 2 yıl sora vermeği layık gördü ve sora geri almayı layık gördü emanetini onlar bizim emanetlerimiz sadece sahip ALLAH.Canım o tedavi olduğun günlerde hamileliğin nasıl bişey olduğunu hep merak etmişsindir eminim bende şöle koca bi göbekle dolaşsam demişsindir rabbine şükret sana anneliğin nasıl bişey olduğunu tatdırdı nasibinde şimdi kucağına almamakta varmış.Bazı bebeği olmayan insanlar düşükte olsa bi hamile kalsam diyor...eminim 2.hamileliğin daha çabuk olacak hep şükret meleklerimiz bizi cenet kapısında bekleyecekler.Ben şuan 4 aylık hamileğim doğumdan 4 ay sora hamile kaldım her şeyi yaşayabiliriz nice şehit annelrimiz var onlar ne yapsın....Bu acıların tek ilacı zaman bunu yaşayan biri olarak söylüyorum....
canım allah sabırlar versin ..üzülme demek nafıle ama üzülme.. cunku bunun hiç kimseye faydası yok .. benım de cok derdım var .. ama bak sana tesellı vermeye calışıyorum ... yıne denersın ..yıne olur ...tabii allahın izniyle .. allah o kadar büyük ki beklemediğin bır anda sana rahmetını verır .. ne olur umudunu kaybetme .. benım de hamıle olan arkadaşlarım vardı .benı zıyarete gelmek ıstıyorlar .bahaneler buluyorum .. degıl onlarla hiç kimseyle gorusmek ıstemıyorum ... ama hep kendımıze yapıyoruz ...zaten bu acıyı cekmeyen anlayamaz ..allah kımseye yaşatmasın .. üzme canım kendını..aaah aahh bende 25 gün önce ikiz bebeklerimi kaybettim 5 yıl sonra tedaviyle gebe kalmıştım erken doğumla gelen bir rüzgar beni küçük meleklerimden ayırdı yavrularımla beraber bütün ümitlerim sevinçlerim hayallerim hep gitti şimdi yapayalnızım o kadar çok hayalim vardı ki hepsi yıkıldı gitti o hayallerle beraber bende yıkıldım şimdi çok dayanılmaz acılar çekiyorum kendimi hiçbu kadar çaresiz hissetmemiştim herşey acı veriyor bana 25 gündür ağlamadığım gün yok yavrularım 5 buçuk ay karnımda kaldı tekmelerini sıcaklıklarını hisssettikçe daha çok bağlanmıştım onlara ama yüzllerini bile görmek nasip olmadı şimdi her gece dua ediyorum alllahım ne olur bari rüyamda göreyim diye rüyamda bile hasret çekiyorum yavrularıma bu nasıl bir acıdır anlamıyorum ilk defa dün gece rüyamda gördüm bebeklerimi emzirmek istedim ama emziremedim şimdi hiç birşey teselli etmiyor beni bu acıyla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum hep dua ediyorum allahım bana dayanma gücü ver diye ama olmuyor katlanamıyorum sanki içimde bir kor var beni yakıp tüketiyo bazen kalbime ağrılar giriyo nefes alamıyorum meleklerimin doğacağı günü beklerken bile sabırsızlanırken şimdi ebediyen ayrı kaldım halimi anlatacağım hiç bir kelime bulamıyorum içimdeki acıyı tarif edemiyorum daha annelik duygusunu tam yaşayamadan evlat acısı çekmek ağrıma gidiyor bu sıkıntılar ne zaman tükenecek bilmiyorum bildiğim tek şey var TÜKENDİM TÜKENDİM TÜKENDİM senağlamasenağlamasenağlama
aaah aahh bende 25 gün önce ikiz bebeklerimi kaybettim 5 yıl sonra tedaviyle gebe kalmıştım erken doğumla gelen bir rüzgar beni küçük meleklerimden ayırdı yavrularımla beraber bütün ümitlerim sevinçlerim hayallerim hep gitti şimdi yapayalnızım o kadar çok hayalim vardı ki hepsi yıkıldı gitti o hayallerle beraber bende yıkıldım şimdi çok dayanılmaz acılar çekiyorum kendimi hiçbu kadar çaresiz hissetmemiştim herşey acı veriyor bana 25 gündür ağlamadığım gün yok yavrularım 5 buçuk ay karnımda kaldı tekmelerini sıcaklıklarını hisssettikçe daha çok bağlanmıştım onlara ama yüzllerini bile görmek nasip olmadı şimdi her gece dua ediyorum alllahım ne olur bari rüyamda göreyim diye rüyamda bile hasret çekiyorum yavrularıma bu nasıl bir acıdır anlamıyorum ilk defa dün gece rüyamda gördüm bebeklerimi emzirmek istedim ama emziremedim şimdi hiç birşey teselli etmiyor beni bu acıyla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum hep dua ediyorum allahım bana dayanma gücü ver diye ama olmuyor katlanamıyorum sanki içimde bir kor var beni yakıp tüketiyo bazen kalbime ağrılar giriyo nefes alamıyorum meleklerimin doğacağı günü beklerken bile sabırsızlanırken şimdi ebediyen ayrı kaldım halimi anlatacağım hiç bir kelime bulamıyorum içimdeki acıyı tarif edemiyorum daha annelik duygusunu tam yaşayamadan evlat acısı çekmek ağrıma gidiyor bu sıkıntılar ne zaman tükenecek bilmiyorum bildiğim tek şey var TÜKENDİM TÜKENDİM TÜKENDİM senağlamasenağlamasenağlama
yeni katılan arkadaşlar çok geçmiş olsun allah en kısa zamanda sizlerinde kucağını doldursun.
kızlar bebişimi görüm bugün baya büyümüş çok hareketliydi dr pipi göremeyince kız olma ihtimali yüksek dedi.23 ocakta kesin belli olur size yazarım.allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah.
yeni katılan arkadaşlar çok geçmiş olsun allah en kısa zamanda sizlerinde kucağını doldursun.
kızlar bebişimi görüm bugün baya büyümüş çok hareketliydi dr pipi göremeyince kız olma ihtimali yüksek dedi.23 ocakta kesin belli olur size yazarım.allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?