Bebeğini kaybedenler......

canım
öncelikle sana kendimden bahsetmek istedim
ilk hamileliğimde bendede hiç sebep olmadığı halde 26 ay hamile kalmak için uğraştım bir sürü testten geçtim aşılama yapılacağı ay doğal yollardan hamile kaldım ve kızım şimdi 3 yaşında.....
tekrar kolay hamile kalamam diye düşünürken artık ara ara korunmayı bırakalım dedik o ayda sadece 1 defa korunmadım ve ilk aydan hamile kaldım şok oldum

yanlış yere bastım mesaj yarım kaldı.....
sana demek istediğim o çocuğum olmadığı dönemde o kadar stres yaptım o kadar çok kafaya takmıştım ki yumurtlamamı hormonlarımı baskılamışım en son aşılama yapılacaktı çok bunaldım yeter dedim bu ay kalsın izmire annemlere gideyim çok gerildim dedim döndüğümde gebeydim çünkü izmirde aman ne olursa olsun diye rahatladım nasılsa aşılama yapacağım diye boşverdim takmadım
sende öyle yapmaya çalış......bundada o kadar rahatlamışım ki hemen kaldım....inşallah sende kısa sürede gebe olursun....

merhaba arkadaşlar,10 aylık evliyim,5 ay önce düşük yaptım.günüm 5 gün gecikmişti test yaptırdım pozitif çıktı sevinmiştim ama ne yazıkki o gece inanılmaz adet sancısı gibi bir sancı ve kanama oldu ve bebeğim düştü..allah razı olsun dr um çok titiz inanılmaz derecede tahlil ve testler yaptırdı bana en küçük şeylerime bile bakıldı ve lkan pıhtılaşması gibi bişey varmış,hamile kalmanda sorun yok kalırsın ama kaldıgında aylık iğne yapılacak dedi ve folik asit + bebe aspirini verdi.hamile kalana kadar günde 1 tane iç dedi.yaklaşık 3 aydır içiyorum..umudumu hiç yitirmedim umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve bebek sahibi oluruz..sizlere çok önemli birşey söylemek istedim burda ÖNEMLİİİİ : ben 1 kere düşük yaptım,dr um bana '''bi takım testler var ama bu testler sadece çukurova üni. tıp fakültesinde yapılır (adanadayım bu arada)dedi. ve bu testler en az 3 kez düşük yapanlara yapılıyor dedi.seni oraya sevk edicem ama orada 1 kez düşük yaptım deme sorarlarsa 3 kez düşük yaptım de''' demişti .gerçekten tahlil için gittiğimde oradaki doktor daha once düşük yaptınmı diye sordu bende 3 kez yaptım dedim ancak oyle o tahlilleri yaotılar ve sonucunda işte kan pıhtılaşması çıktı.iyiki yaptırmışımki belki bunu bilmeseydim daha kaç kez düşük yapacaktım kimbilir..bikaç internet sitedeki yazılardan da okudum boyle durumla karşılasan arkadşlar varmış,bazı yerlerde bu testler en az 3 kez düşük yapanlara yapılıyormuş..bu çok kötü bi durum.ben yalan söyledim ve oyle yaptırdım o tahlilleri...en azından bilginiz olsun istedim..hepinize sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum.inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız..(isteyenler tabi)

kızlar bende meryeme katılıyorum sonuna kadar..bızım ulkemızde ınsan saglıgı ne kadar ucuz sırf masraf olmasın dıye 3 dusuk yapana kadar tahlıllerı yapmıyolar.bu canılık bence. bende ne doktorumu ne de baskalarını hıc dınlemedım.ve testlerı yaptırdım.hatta test formuna 3 dusuk yaz dedıler. sonucta dusuk duzey pıhtılasma cıktı.aspırıne basladım.hamılelıktede ıgne verdı doktorum.ıyıkı yaptırmısım ve ogrenmısım. bıraz masraflı ama ınannın hersey cıkıyo testlerde. ısteyenlere testlerle ılgılı bılgı verebılırım. hepınızın yenı yılını kutluyorum.hepımıze en kısa zamanda kolay gebelıkler ve saglıklı tombık tombık benısler dılıyorum....kendınıze ıyı bakın arkadaslaar:CüvCüv:

mtrf nin erken farkedilmesi çok iyi bir avantaj inşallah kısa sürede hamile kalırsın merak ettim bu arada adanada doktorun kim?

canım bende 4 bucuk yıldr istiyodum gitmedğim dr kalmamıştı tüp bebek aşılma felan rabbim kurban bayrmının arefesinde hamiş olğumu öğrendim kısa sürdü boş gebelikmiş ve düşük yaptılar hastanede üzerinden bi hafta geçti tekrar anne olmayı dört gözle bekliyorum sen tekrar nezan denedin hemn isteyince oldumu yani doğalmı oldu ? düşüğün tek ayağı içerde derler okuyorum uzun süre bekleyip düşük yapanlar tekarar hamiş kalıyolar dimi

Canım seninle yaşadıklarımız birebir benziyor, bizim gibi olan çok insan var mıdır acaba? Ama haklısın ne kadar rahatım desem de ben de kendime stres yapmışım sanırım ki onca zaman gelmedi meleğim, rabbimin ol demesine bağlı onu da biliyorum, bizde de hiçbir neden bulunamamıştı hamileliğe engel, bundan sonra hamile kalmam kolay mı olur zor mu olur bilmiyorum, şu an onlar bana çok uzak geliyor, bir süre zaten korunucaz galiba, hayırlısı artık:a015:

Canım bu ay müjde vermeyi çok isterim aslında ama bu düzensizlikle zor.. 2. adetimde 36. günde oldu hemde yılbaşı gecesi :)) Bu arada doktorun verdiği 3 aylık sürede tamamlanmak üzere. Zaman ne çabuk geçiyor.. Allah isteyen herkese nasip eder ve birdahada üzüntü yaşatmaz inşallah..
Umarım sende herşey yolundadır. Kendini ve yiğenimizi fazla yorma. Nazar değmesin size..

gerçekten ya çok çabuk geçti benden daha mutlu haber yok kızlar bu ay inşallah dua edin olur.. bugünde yaptırdıgım toxoplazma gibi testlerimin sonucunu alıcam inşallah bi aksilik yoktur..

kaderdaşlarım dostlarım .. ben de tam 20 gün önce 18 haftalık bebeğimi kaybettım .. 2008 yılı benım için acı ıle bıttı mübarek ramazan bayramı hedıyesı gıbı gelmişti melegım .. allaha bınlece sukur ettım . kurban bayramıyla da elımden kaydı gıttı. sankı kurban ettı kendını ... oysa kurbanımızı bıle onun adına kesmıştık ...... 2007 yılında da 11 haftalık bebegımı kaybetmıstım .. yıllar gecıyor ama ben meleklerımı kaybedıyorum .. artık gelecekten umudum kalmadı .. kalplerı duruyor meleklerımın .. nedenı de bulunamıyor .. bır takım testler yapıldı .bebeklerım sağlıklı .. öyleyse sorun ben de dıye dusunuyorum ..bana da bır takım testler yapıldı ama bana yetersız gıbı gelıyor .. artık butun amacımı bu nedenı cozmeye adayacagım .. hiç kımseyle konusmak ıstemıyorum .. hiç bır sey yapmak ıstemıyorum .. her sey boş .. saçlarım bıle darmadagınık .. inançlı bır ınsanım ama artık dua bıle edemıyorum .. allahım benı affetsın .. duzelmek ıstıyorum .. tek ıletısım kurdugum kişiler sızsınız .. benı en ıyı anlayanlar sızsınız .. bır daha denemeye korkuyorum .. inşallah burada sızlerle bunu aşarım ... görüşmek uzere...

cans gerekli genetik testleri yaptırdınızmı.önce iyice araştırın ve canım ne olur pes etme.bak ben de tekrar hamile kalırsam aynı seyleri yasama 9 ay boyunca sürekli yatma ihtimalim var.

ben hep söylüyorum.başka bir sebep olsa insan aynı tedirginlikleri ,aynı korkuları yaşamaya cesaret edemez.ama işin ucunda o mis kokulu bebişleri koklamak ah birde anne olmak isteği yokmu insanı öyle heyecanlandırıp öyle cesaretlendiriyorki.........................

emin ol birgün bizlerde sağlıkla kucağımıza o mis kokulu bebeklerimizi alıcaz.allah hepimize nasip etsin.

canım bende ikizlerimi kaybettim hemde hiç bir sebep gösterilmeden.kızlarımı kucağıma alamadım,sezeryan oldum,odaları hazırdı herşeyleri ortada kaldı,aldığım hiç birşeylerini kullanamadım,deli gibi akan sütümden emziremedim.hangisine yanayım ağlıyayım bazen inan bilmiyorum.ama dimdik ayaktayım kendimi bırakmayacağım onları veren rabbim yine evlat verir savaşmaya devam.hiçbirşey bitmiş değil arkadaşlar hayata sımsıkı sarılın.şükredicek okadar çok şeyimiz varki.

kızlar bende geldim allaha çok şükür ki test sonuçlarımda temiz şimdi hamiş olma zamanı:)))))))))

yeniden umutlar yeşerdi içimde kaybettiğim bebeğim yerine sağlıklı evlat inş.

arkadaşlarım desteklerınız ıçın cok teşekkur ederım .. bebegıme genetık testler yapıldı temız cıktı . bıze de kromozom analızı yapıldı sonuçları beklıyoruz .. bır genetık profesorü ile gorustuk sız de bır sey olacagını sanmıyorum dedı . cunku bebek temız cıktı .. i kan pıhtılaşması testı de negatif...ben de haşimato trıodı var ama ılaclarımı kullanıyordum.. ankaraya yenı geldık .5 aydır buradayız benı takıp eden dr la gorusmek bıle ıstemıyorum .. aslında ankarayı da sevmıyorum artık .. bana 2 ay rapor verdıler . tekrar nasıl calışacagım hiç bilmiyorum .................. ankarada bu işlerı cok ıyı araştıracak bır dr arıyorum .. tavsıyelerınızı beklıyorum . esen kalın...

Aramıza yeni katılan arkadaşlar Rabbim hepimize sabır versin.
Bende 2008 içinde 5. ve 6. bebeklerimi kaybettim.Çok büyük acılar çektim yaşayan biliyor.
Asla neden Allahım diyerek isyan etmeyelim.Onlar bize emanet olarak veriliyor.Ve emanetin sahibi ne zaman isterse o zaman geri alır unutmayalım.
Biz bilemeyiz başımıza gelenlerin hayırmı şermi olduğunu.Şer bildiklerimiz bizim için hayır,hayır bildiklerimiz de şer olabilir.Her şeyin en doğrusunu Rabbim bilir
Bu yüzden zor sınavlar atlatsakta sabredeceğiz, şükredeceğiz ki bir gun gelecek mukafatımızı en guzel şekilde alacağız inşaallah.
Ve emin olun Rabbimiz bize karşı, bizim yavrularımıza gösterdiğimiz şevkatten daha şevkatlidir.

ne güzel yazmışsın inşallah allah bu düşüncelerin karşısında seni sağlıklı bebekle mukafatlandırır cnm ummusubyan duasını okuyor msn sen ben ne yapacağımı bilemedim okusam mı okumasam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…