E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.741
bende bugün bebeğimi kaybettim.üzgünüm ama Allah ın taktiri.
Biliyorum salihas bugünler de geçecek, insan bu durumdayken gönlüne söz geçiremiyor işte, senin de allah yardımcın olsun, inşallah bir dahaki hamişliğinde kolay bir şekilde bebeğini kucağına alırsın canım, ben kolay hamile de kalamıyorum maalesef, 2 sene sonunda olmuştu, hiçbir sebep olmadığı halde hamile kalamıyordum, tedaviler de işe yaramadı, tüp bebeğe başlamaya karar verdiğim ay kendiliğinden gelmişti, yine kendiliğinden gitti, nasip işteinşallah bundan sonraki imtihanlarım zor olmaz.
merhaba arkadaşlar,10 aylık evliyim,5 ay önce düşük yaptım.günüm 5 gün gecikmişti test yaptırdım pozitif çıktı sevinmiştim ama ne yazıkki o gece inanılmaz adet sancısı gibi bir sancı ve kanama oldu ve bebeğim düştü..allah razı olsun dr um çok titiz inanılmaz derecede tahlil ve testler yaptırdı bana en küçük şeylerime bile bakıldı ve lkan pıhtılaşması gibi bişey varmış,hamile kalmanda sorun yok kalırsın ama kaldıgında aylık iğne yapılacak dedi ve folik asit + bebe aspirini verdi.hamile kalana kadar günde 1 tane iç dedi.yaklaşık 3 aydır içiyorum..umudumu hiç yitirmedim umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve bebek sahibi oluruz..sizlere çok önemli birşey söylemek istedim burda ÖNEMLİİİİ : ben 1 kere düşük yaptım,dr um bana '''bi takım testler var ama bu testler sadece çukurova üni. tıp fakültesinde yapılır (adanadayım bu arada)dedi. ve bu testler en az 3 kez düşük yapanlara yapılıyor dedi.seni oraya sevk edicem ama orada 1 kez düşük yaptım deme sorarlarsa 3 kez düşük yaptım de''' demişti .gerçekten tahlil için gittiğimde oradaki doktor daha once düşük yaptınmı diye sordu bende 3 kez yaptım dedim ancak oyle o tahlilleri yaotılar ve sonucunda işte kan pıhtılaşması çıktı.iyiki yaptırmışımki belki bunu bilmeseydim daha kaç kez düşük yapacaktım kimbilir..bikaç internet sitedeki yazılardan da okudum boyle durumla karşılasan arkadşlar varmış,bazı yerlerde bu testler en az 3 kez düşük yapanlara yapılıyormuş..bu çok kötü bi durum.ben yalan söyledim ve oyle yaptırdım o tahlilleri...en azından bilginiz olsun istedim..hepinize sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum.inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız..(isteyenler tabi)
merhaba arkadaşlar,10 aylık evliyim,5 ay önce düşük yaptım.günüm 5 gün gecikmişti test yaptırdım pozitif çıktı sevinmiştim ama ne yazıkki o gece inanılmaz adet sancısı gibi bir sancı ve kanama oldu ve bebeğim düştü..allah razı olsun dr um çok titiz inanılmaz derecede tahlil ve testler yaptırdı bana en küçük şeylerime bile bakıldı ve lkan pıhtılaşması gibi bişey varmış,hamile kalmanda sorun yok kalırsın ama kaldıgında aylık iğne yapılacak dedi ve folik asit + bebe aspirini verdi.hamile kalana kadar günde 1 tane iç dedi.yaklaşık 3 aydır içiyorum..umudumu hiç yitirmedim umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve bebek sahibi oluruz..sizlere çok önemli birşey söylemek istedim burda ÖNEMLİİİİ : ben 1 kere düşük yaptım,dr um bana '''bi takım testler var ama bu testler sadece çukurova üni. tıp fakültesinde yapılır (adanadayım bu arada)dedi. ve bu testler en az 3 kez düşük yapanlara yapılıyor dedi.seni oraya sevk edicem ama orada 1 kez düşük yaptım deme sorarlarsa 3 kez düşük yaptım de''' demişti .gerçekten tahlil için gittiğimde oradaki doktor daha once düşük yaptınmı diye sordu bende 3 kez yaptım dedim ancak oyle o tahlilleri yaotılar ve sonucunda işte kan pıhtılaşması çıktı.iyiki yaptırmışımki belki bunu bilmeseydim daha kaç kez düşük yapacaktım kimbilir..bikaç internet sitedeki yazılardan da okudum boyle durumla karşılasan arkadşlar varmış,bazı yerlerde bu testler en az 3 kez düşük yapanlara yapılıyormuş..bu çok kötü bi durum.ben yalan söyledim ve oyle yaptırdım o tahlilleri...en azından bilginiz olsun istedim..hepinize sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum.inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız..(isteyenler tabi)
herşeyde bir hayır vardır üzme kendini.bende 4 yıl beklemenin ardından hamile kalmıştım ve 5 haftalıkken düşük yaptım. dünya başıma yıkıldı sandım günlerce ağladım.
zar zor toparladım kendimi ve ümidimi hiç ama hiç yitirmedim ve 4,5 ay sonra tekrara hamile kaldım.
şimdi 12+3 günlük ikiz bebek bekliyorum.
kendini üzmememeye çalış. allaha dua et ve hiç ümidini yitirme.
unutma ki hayırlı zamanda kollarına gelecektir MELEĞİN..
canım
öncelikle sana kendimden bahsetmek istedim
ilk hamileliğimde bendede hiç sebep olmadığı halde 26 ay hamile kalmak için uğraştım bir sürü testten geçtim aşılama yapılacağı ay doğal yollardan hamile kaldım ve kızım şimdi 3 yaşında.....
tekrar kolay hamile kalamam diye düşünürken artık ara ara korunmayı bırakalım dedik o ayda sadece 1 defa korunmadım ve ilk aydan hamile kaldım şok oldum
mtrf nin erken farkedilmesi çok iyi bir avantaj inşallah kısa sürede hamile kalırsın merak ettim bu arada adanada doktorun kim?[/
Aramıza yeni katılan arkadaşlar Rabbim hepimize sabır versin.
Bende 2008 içinde 5. ve 6. bebeklerimi kaybettim.Çok büyük acılar çektim yaşayan biliyor.
Asla neden Allahım diyerek isyan etmeyelim.Onlar bize emanet olarak veriliyor.Ve emanetin sahibi ne zaman isterse o zaman geri alır unutmayalım.
Biz bilemeyiz başımıza gelenlerin hayırmı şermi olduğunu.Şer bildiklerimiz bizim için hayır,hayır bildiklerimiz de şer olabilir.Her şeyin en doğrusunu Rabbim bilir
Bu yüzden zor sınavlar atlatsakta sabredeceğiz, şükredeceğiz ki bir gun gelecek mukafatımızı en guzel şekilde alacağız inşaallah.
Ve emin olun Rabbimiz bize karşı, bizim yavrularımıza gösterdiğimiz şevkatten daha şevkatlidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?