- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.781
herkese slm arkadaşlar bende sizin kaderinizi yaşayanlardanım ve üst üste 2 tane melegimi kaybettim önce 5 haftalık bebegimi kanamayla düşük yaptım ardından tekrar hamile kaldım 2ayına kadar herşey yolundaydı kontrole gittigimde bebegimin kalp atışlarının olmadıgını ve bebegi alacagını söyledi dr tepemden kaynar sular döküldü 2.kez yıkıldım maffoldum inanamadım hemen başka hastaneye daha gittik ama malesef aynı şeyi söyledi dr lar ve ilaçla melegımı benden ayırdılar üst üste 2tane melegimin gitmesi beni kahretti ama asla isyan etmedim göz yaşı dökmekten başka yapacak hiç birşeyim yoktu allahım sen büyüksün rabbim verende sen alanda dedim yine verirsin inş. saglıklı sihatli bir melek ve tüm isteyenlere
Selam , ben de malesef üç kayıp yaşadım.1.boş bebelikti.2.ise 6 haftalıktı.kendi kendine düştü
malesef.Kasım ayının başında ise 22 haftalık bebeğim alınmak zorunda kaldı .Hem bedenen zihnen %95 oranında engelliydi.kalp kapakcığı gelişmemişti,böbrekler gelişmemişti.Doktorlar karnında ölebilir ya da doğumdan hemen sonra ölebilir dediler.Ayrıca down sendromu çıkmıştı.Çok çok bir karardı ama yaşaması imkansız gibiydi.2 ay geçti üzerinden ama hala kendime gelemedim.1 ay sonra genetik test yapılacak.İnşallah sorun çıkmaz.Sorun çıkarsa normal yolla gebelik imkansız olacak.Mikro enjeksiyonla birlikte Pgd testi yapılarak emriyolar yerleştirilecek.Şimdi beni umutlandıran tek şey eğer testte sorun çıkmazsa 3-4 içinde tekrar gebelik olma şansımın olması.Allah çok zor bir sınavdan geçirdi.ALLAH kimseye böyle bir acı yaşatmasın.En kısa zamanda sağlıklı bir şekilde meleklerimizi göndersin.
yeni katılan arkadaşlar çok geçmiş olsun allah en kısa zamanda sizlerinde kucağını doldursun.
kızlar bebişimi görüm bugün baya büyümüş çok hareketliydi dr pipi göremeyince kız olma ihtimali yüksek dedi.23 ocakta kesin belli olur size yazarım.allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah.
evet canım bir sürü tahlil yapıldı hastanede ve bebegimide patolojıye yolladılar sonucları aldım hiç birşey çıkmadı herşey yolunda dediler hiç sorunun yok dediler ama meleklerim gitti benden bilmiyorum artık hakkımızda hayırlısı neyse mevlam onu nasip etsin inş. herkese böyle birşey birdaha yaşatmaz mevlam inş.Canım çok geçmiş olsun, rabbim sağlıklı evlatlar versin sana ve cümlemize, amin... Bekleyip tevekkül etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok, ben 13 haftalıkken kaybettim, tahlillerim için bekliyorum şimdi, sen tahlil yaptırdın mı?
kızlar dün bişi oldu.Bi arkadaşım bebeğinin kalbi durduğu için kürtaj oldu benim gibi. ama dr u ona bazı testler yazmış 3 düşükten sonra bakılan testler.Neyse tembihlemiş hastaneye gittiğinde sorarlarsa 3 tane düşüğüm oldu de demiş.Neyse yaptırmış testi ve sorunun ne olduğu ortaya çıkmış.Yani ikincidede üçüncüde de bebeği ölecekmiş yaptırmasaydı.
ben aynı testleri cerrahpaşadaki dr kuzenime sordum burda yapabiliriz dedi.Bunlar basit testler ama bir rahatsızlık var ise ortaya çıkarıyor sonuçta.ve dr ların aklına gelmiyor
genel olarak pıhtılaşma sorununa bakıyolarmış
cerrahpaşada ssk lılara +75 Ytl hoca farkı vererek bu testleri yaptırıyorlarmış.
Almanyadan dönüşte o testleri yaptıracağım.Size bilgi veririm.Ocak ayı sonu gibi yani...
Ve pıhtılaşma sorununda hamile kalmadan önce aspirin kullanılıyormuş hamile kaldıktan sonra da iğnesi varmış
kuzenim gerek yok, daha ilk, neden yaptırıyosun panik oluyosun dedi.Bende neden bi dahakini bekleyeyim çok pahalı değil yapılmayacak bişeyde değil.Zaten kan testi yaptıracaktım kafamda soru işareti kalmaz dedim ve .Yaptıracağım.
kızlar dün bişi oldu.Bi arkadaşım bebeğinin kalbi durduğu için kürtaj oldu benim gibi. ama dr u ona bazı testler yazmış 3 düşükten sonra bakılan testler.Neyse tembihlemiş hastaneye gittiğinde sorarlarsa 3 tane düşüğüm oldu de demiş.Neyse yaptırmış testi ve sorunun ne olduğu ortaya çıkmış.Yani ikincidede üçüncüde de bebeği ölecekmiş yaptırmasaydı.
ben aynı testleri cerrahpaşadaki dr kuzenime sordum burda yapabiliriz dedi.Bunlar basit testler ama bir rahatsızlık var ise ortaya çıkarıyor sonuçta.ve dr ların aklına gelmiyor
genel olarak pıhtılaşma sorununa bakıyolarmış
cerrahpaşada ssk lılara +75 Ytl hoca farkı vererek bu testleri yaptırıyorlarmış.
Almanyadan dönüşte o testleri yaptıracağım.Size bilgi veririm.Ocak ayı sonu gibi yani...
Ve pıhtılaşma sorununda hamile kalmadan önce aspirin kullanılıyormuş hamile kaldıktan sonra da iğnesi varmış
kuzenim gerek yok, daha ilk, neden yaptırıyosun panik oluyosun dedi.Bende neden bi dahakini bekleyeyim çok pahalı değil yapılmayacak bişeyde değil.Zaten kan testi yaptıracaktım kafamda soru işareti kalmaz dedim ve .Yaptıracağım.
evet burada o sorunu yaşayan bir iki arkadaşımız oldu bir tanesi sido...
oda endişelenip yapmıştı ve aynı sonucu aldı
genetik labaratuarda yapılan bir testtir mtrf olarak geçer hangi faktörden olduğu arştırılır pıhtılaşma bozukluğu saptanırsa aspirin ,clexane yada fragmin kullanılabilir ağızdan değil koldan aşı şeklindede tedavisi var...
yaptırabilirseniz yaptırın içniz rahatlasın...
slm kızlar bende aranıza yenı katıldım benımde bunla bırlıkte 4. dusugum olacak dun bı suru kosusturma tahlıller falan olumsuz hersey sımdı bebegımın benden ayrılmasını beklıyom rabbım herkesın yardımcısı olsun zor gercekten yasayan bılırr....
nasılsın halecım....az gorusuyoruz artık dımı sıtede..olsun azda olsa goruselım yınede.cunku bırbırımıze verıcek daha guzellll haberlerımız olcak.ınanıyorum ben...kendıne ıyı bak arkadasım.hıcbıseye sıkma canını..en onemlısı sensın
nevin,selma,pretty,sibel,sinem,zehra,nilay,cancer,burko,beatrise....ismini unuttuğum olabilir
unutulduğunuzu düşünmeyin......
bir kısmınızdan iyi haberler aldım ama alamadıklarımdanda bekliyorum kızlar....
kendinize iyi bakın....
Nilay hayırlı olsun, oğluşun sağlıkla gelsin, darısı başımıza :)
canım benimmmm....
teyzeleri ilgi göstermemiş mi oğluşuna?
yeriz biz onu yeriz....
allahım analı babalı büyütsün inşallah....
vatana milletine hayırlı olsun inşallah....
canım oglusun hayırlı ugurlu olsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
yakısıklı prens gelıyo desene ohh ne guzel
darısı basımızakaydirigubbakcemile5
ahhh canım benim ya inşallah en kısa zamanda öğrenirsin valla öyle güzel bir duyguki Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..şekerim,bizim cinsiyetimiz belli olsun ya kanka muhabbeti yapacağız ya da en şirin halimizi takınıp şimdiden bir erkek arkadaş edinmeye çalışacağız :jeyyar: biz civcivimle onu bekliyoruz a.s.
yeni katılan arkadaşlar çok geçmiş olsun allah en kısa zamanda sizlerinde kucağını doldursun.
kızlar bebişimi görüm bugün baya büyümüş çok hareketliydi dr pipi göremeyince kız olma ihtimali yüksek dedi.23 ocakta kesin belli olur size yazarım.allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?