Bebeğini kaybedenler......

Canım çok geçmiş olsun, rabbim sağlıklı evlatlar versin sana ve cümlemize, amin... Bekleyip tevekkül etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok, ben 13 haftalıkken kaybettim, tahlillerim için bekliyorum şimdi, sen tahlil yaptırdın mı?

Ebrar çok geçmiş olsun, gerçekten zor yaşadıkların, ben 13 haftalık kaybettim ama hala etkisinden kurtulamadım senin 22 haftalıkmış, daha da zor, rabbim yardımcın olsun, inşallah genetik testlerinde bir sorun çıkmaz canım, sana sağlıklı ve güzel bebişler diliyorum.

slm kızlar bende aranıza yenı katıldım benımde bunla bırlıkte 4. dusugum olacak dun bı suru kosusturma tahlıller falan olumsuz hersey sımdı bebegımın benden ayrılmasını beklıyom rabbım herkesın yardımcısı olsun zor gercekten yasayan bılırr....

kızlar dün bişi oldu.Bi arkadaşım bebeğinin kalbi durduğu için kürtaj oldu benim gibi. ama dr u ona bazı testler yazmış 3 düşükten sonra bakılan testler.Neyse tembihlemiş hastaneye gittiğinde sorarlarsa 3 tane düşüğüm oldu de demiş.Neyse yaptırmış testi ve sorunun ne olduğu ortaya çıkmış.Yani ikincidede üçüncüde de bebeği ölecekmiş yaptırmasaydı.
ben aynı testleri cerrahpaşadaki dr kuzenime sordum burda yapabiliriz dedi.Bunlar basit testler ama bir rahatsızlık var ise ortaya çıkarıyor sonuçta.ve dr ların aklına gelmiyor

genel olarak pıhtılaşma sorununa bakıyolarmış

cerrahpaşada ssk lılara +75 Ytl hoca farkı vererek bu testleri yaptırıyorlarmış.

Almanyadan dönüşte o testleri yaptıracağım.Size bilgi veririm.Ocak ayı sonu gibi yani...
Ve pıhtılaşma sorununda hamile kalmadan önce aspirin kullanılıyormuş hamile kaldıktan sonra da iğnesi varmış

kuzenim gerek yok, daha ilk, neden yaptırıyosun panik oluyosun dedi.Bende neden bi dahakini bekleyeyim çok pahalı değil yapılmayacak bişeyde değil.Zaten kan testi yaptıracaktım kafamda soru işareti kalmaz dedim ve .Yaptıracağım.

sibelcim böyle haberlerini duyunca çok seviniyorum canım
inşallah sonuna kadar bebeğini allah nazarlardan korusun....

evet canım bir sürü tahlil yapıldı hastanede ve bebegimide patolojıye yolladılar sonucları aldım hiç birşey çıkmadı herşey yolunda dediler hiç sorunun yok dediler ama meleklerim gitti benden bilmiyorum artık hakkımızda hayırlısı neyse mevlam onu nasip etsin inş. herkese böyle birşey birdaha yaşatmaz mevlam inş.

evet burada o sorunu yaşayan bir iki arkadaşımız oldu bir tanesi sido...
oda endişelenip yapmıştı ve aynı sonucu aldı
genetik labaratuarda yapılan bir testtir mtrf olarak geçer hangi faktörden olduğu arştırılır pıhtılaşma bozukluğu saptanırsa aspirin ,clexane yada fragmin kullanılabilir ağızdan değil koldan aşı şeklindede tedavisi var...
yaptırabilirseniz yaptırın içniz rahatlasın...

merhaba ıste bende hep bu dusunceyle savastım aylarca.tamam bı kadında hıc bı sorun olmasada dusuk yasayabılır.bu cok dogal. ama dıger ıhtımalıde dusunmek gerekmezmı.malesef ulkemızde ınsan saglıgı ucuz bıraz.3 tane dusur ancak yapılsın testler ne sacma sapan bı dusunce. benımde kafamı cok kurcalayan bı konuydu bu.ve aksının mantıgını bana hala kımse kabul ettıremez. zorlada olsa yaptırdım o testlerı. sonucta dusuk duzey pıhtılasma cıktı. doktorum aspırın baslattı.gebelıktede ılk aylarda ıgne kullandırıcakmıs. yanı ıyıkı yaptırmısım o testlerı. bence dusuk yapanlara ozellıkle canlı dogumu olmayan ve dusuk yapmıs bayanlara mutlaka yapılmalı testler.neden ınsanlara bosuna hayal kırıklıgı yasatırlarkı... ama sunuda unutmamak gerek ne kadar tahlıl tedavı onlem ılac ıgne vs... olursa olsun.bu ıs kader aslında. elımızden gelen tum caba ve tedbırı alıp sonrasını allaha havale etmek gerekıyor...ben hem cok korkuyorum hemde cok umutluyum.yanı karmakarısıgım kızlar...

nasılsın halecım....az gorusuyoruz artık dımı sıtede..olsun azda olsa goruselım yınede.cunku bırbırımıze verıcek daha guzellll haberlerımız olcak.ınanıyorum ben...kendıne ıyı bak arkadasım.hıcbıseye sıkma canını..en onemlısı sensın

cok zor elbettekı canım.ve tum kelımeler anlamsız...Allah sana guc versın.o herseyın en ıyısını bılır.ısyan etme sakın.sabret... bı gun senıde mukafatlandıracaktır mutlaka.uzuntunu paylasıyorum

sıbelcım ve nevıncım heeeep guzel haberlerınızı alalım boyle.ve umut dolsun ıcımız. saglıklı ve huzur dolu gebelıkler dılıyorum.darısı basımıza.kaybı olan tum arkadaslara sabır ve guc dılıyorum....hepınız kendınıze ıyı bakın kızlarrrrr

canım benim iyiyim sağol....
aslında çokta iyi değilim ama idare ediyorum...
inşallah sendende en yakın zamanda güzel haberler alacağız
gerçekten çok az görüşür olduk
ben infertilite bölümündede bir topik açtım orasıda olunca zor yetişiyorum tabii burada sizlerin yeri çok farklı ama oradada çok bilgi ihtiyacı olan insan var...
sende kendine iyi bak umarım folik asit kullanıyorsundur...
çok öpüyorum seni....

nevin,selma,pretty,sibel,sinem,zehra,nilay,cancer,burko,beatrise....ismini unuttuğum olabilir
unutulduğunuzu düşünmeyin......
bir kısmınızdan iyi haberler aldım ama alamadıklarımdanda bekliyorum kızlar....
kendinize iyi bakın....

canım,çok teşekkürler iyi dileklerin için.sen de sana bu kadar içten "canımmmm" diyen insan varken 'ruh halim' bölümündeki 'kimsesiz' ibaresini kaldır be gülüm,seni çok seviyorum,çok seviyoruz Şeniz sen de bize iyi haberler ver.

Nilay hayırlı olsun, oğluşun sağlıkla gelsin, darısı başımıza :)

canım benimmmm....
teyzeleri ilgi göstermemiş mi oğluşuna?
yeriz biz onu yeriz....
allahım analı babalı büyütsün inşallah....
vatana milletine hayırlı olsun inşallah....

canım oglusun hayırlı ugurlu olsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
yakısıklı prens gelıyo desene ohh ne guzel
darısı basımızakaydirigubbakcemile5

hepinize çok teşekkür ediyorum canım arkadaşlarım darısı başınıza inşallah..çok sık giremiyorum artık kızlar ama aklımdasınız dualarım sizlerle sizde dualarınızı eksik etmeyin benden..
şekerim,bizim cinsiyetimiz belli olsun ya kanka muhabbeti yapacağız ya da en şirin halimizi takınıp şimdiden bir erkek arkadaş edinmeye çalışacağız :jeyyar: biz civcivimle onu bekliyoruz a.s.
ahhh canım benim ya inşallah en kısa zamanda öğrenirsin valla öyle güzel bir duyguki Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Amin sibelcim kızın hayırlı olsun tatlım valla gün geçtikçe kocaman oluyorlar ben her gördüğümde sevinçten gözlerim doluyor.. ama korkudan hamileliğin tadını çıkaramıyorumki tam olarak bir an önce 9 ay olsun istiyorum..

nilaycım canım benim erkekmi bebişin... çok sevindim ya, Rabbim analı babalı buyuksun.. sağlıkla, hayırla gelsin dunyaya... Şeniz

sibelcim, nevincim sizlerin de guzel haberlerini bekliyorum.. dilerim herşey her zaman yolunda gider

halecim canım arkadaşım, valla ne yalan söyliyeyim sohbetini özlettin, ayrıca nevine de yurekten katılıyorum o kimsesiz miş neymiş onu sil bakam sengözlerimebaksanab

offffff offff bende aşılama için start verdim bu hafta dr gittim bir kaç test ve muayne temiz çıktı şimdi regl gunumu bekliyoruz,12 gun kaldı. sonra tekrar tehliller tekrar muayneler daha sonra kolmene başılacaz sonrası malum.... biraz yıpratıcı olacak ama sonu guzel biter inşallah..
aslıda taa yurekten, butun bunlara gerek kalmadan bu ay hamiş olmayı diliyorum.. aşıkıma doğumgunu hediyesi olurdu :asigim:

hepiniz kendinize çok çok iyi bakın canlarım a.s.

canlarım benim....
sanal bile olsa o kadar sıcaklığınızı yakınlığınızı hissettiriyorsunuz ki.....
iyi ki varsınız .....
burko da hamile bu arada haberinizz var mı bilmiyorum gün geçtikçe sayımız artıyor .....
nilayın oğlu sibelin kızı nevinin daha belli değil...inşallah selmecımada allah güzel bir kız verir önce senden bekliyorum canım...
evet çok ara verdik sık sık görüşelim...

halecim iyiki sende varsın canım... burkoda hamileydi demi rabbim onuda meleğinide korusun, yeşimnuruda çok oldu görmeyeli inşallh iyidir

nevincim gerçekten öyle bu topiği birtürlü bırakamıyorum.temmuz annelerindede yazışıyorum ama hiç biri sizin sıcaklığınızı vermiyor.inşallah bebeğimin gelişimini sizinle paylaşmak istiyorum hep sakıncası yoksa.
selma çok sevndim canım inşallah sonuçları güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…