Bebeğini kaybedenler......

sibelcim sağol tatlım...
hem ne demekmiş ya "sakınca!" aşkolsun... diğer arkadaşlarında aynı fikirde olduklarını duşunerek söyluyorum, biz nasılki uzuntulerimizi paylaşarak azattıysak, sevinçlerimizide paylaşarak çoğaltacağız.. nasıl bir sakıncası olurki bunun...asıl paylaşmazsan sakıncası olur...mutluluğunuza bizide dahil edin Şeniz

Vallahi okudum tek tek yazdıklarınızı ne kadar güzel hep beraber olmak canım arkadaslarım benım
ayrıca burkoda hamıleymıs nasıl sevındım anlatamammmm,
nılay,sıbel ve nevıınede sureklı dua edıyorum
ne de olsa onlar bızım yıgenlerımız demı kızlarrrr saglıkla gelsınler
halecım benım ...bızım toplanmamıza sen neden oldun allahda ıstedıgın herseyı versın ınsallah canım saolasın.
Gelelım bebişlerimizi bekleyen geri kalanlarımıza
bende bu genetık testler konusunda cok hassaslastım ve gecen ay gıttım eskısehır tıp fakultesıne gercı bana 3 tane oldumu demedıler
cunku esımın abısınınde 3 bebek kaybı olmus suan saglıklı 2 kızları var ama
onlarda cok ugrasmıslar o yuzden bızde aıle oykusu oldugu ıcın
hemen testlerımı yaptılar ayın 15den sonra sonuclarım cıkacak
bu arada 3.adetımıde olacagım
eger testlerde bır sorun cıkmazsa onumuzdekı ay bebıs calısmalarına baslamayı dusunuyoruz bız
once hamıle kalmakdan korkuyodum sımdı zaman yaklasdıkca
ya kalamazsam hemen dıyorum ınsanoglu boyle sanırım yada kaybetmıslıgın bır korkusu var suan uzerımde ....
Neyse herseyın hayırlısı hepınızı cok sevıyorum

Canım benim çok teşekkür ederim. Allah seninde güzel gönlüne göre versin. İyi haberler vermeyi çok isterim. Doktorun verdiği süre bitti ama ben ocağın son haftası tekrar kontrole gitmek istiyorum.
Adet dönemlerim düzensiz bundan önceki hamileliğimde sol yumurtalığımın içinde birkaç tane 0,1 milim kist olduğunu söylemişti eski doktorum ve 2 ay klomen kullanmıştım adetlerim düzene girmişti.Daha sonra 4 ay kendiliğinden düzenli gelişti adet dönemlerim ve o sayede oldu bebeğim. şimdiki doktoruma söyledim ama muayenelerde kist göremedi. Kürtajla gittimi acaba. Son muayenede ortaya çıkar. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin. Bende diğer arkadaşlarımdan ve senden müjdeli haberler bekliyorum canım.yerimseniben
Sibel ve Nilay'ı da tebrik ederim. Cinsiyetler belli olmuş gerçi Sibelin kesinleşmemiş ama Allah gönlüne göre versin. Keops darısı başına canım.Bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah.

sersoycum,zehracım,prettybaby çoook teşekkür ederim canlarım darısı hepinizin başına inşallah...
hepinizi seviyorum:)

kesinlikle hep burada bizimle paylaş ....
bizlere moral ve mutluluk veriyor böyle iyi haberleri duydukça .....
diğer arkadaşlarada bence cesaret veriyor.....
allahım esirgesin....

Çok geçmiş olsun umut, şu sıralar senin için en zor dönemler, Allah yardımcın olsun, kolay atlatırsın inşallah.:çok üzgünüm:

Ne güzel bu topikteki arkadaşlardan hamiş sayısı da gittikçe artıyor, inşallah daha da artar sağlıklı bir şekilde, böyle güzel haberleri okudukça çok pozitif oluyorum kızlar, hamile arkadaşlarım da sık nsık yazarlarsa buradaki arkadaşlara moral olur, ben kendi adıma onları okumayı çok seviyorum :)

teşekkürler kalkmış mı ne kimseye teşekkür edemiyorum
topiğimizde alt sıralara düşmüş kızlaaaaar nerdesiniz?
bir gün ayarlayalım hepimiz aynı saatte burada buluşalım dedikodu yaparız tamammı?
öpüyorum sizleri....

canım benım burdayız aslında ama nıye asagılara dustukki:sm_confused:
ben elımden geldıgınce gırıyorum nete
evet bır gun bulusma gunu yapalım hepberaber cok guzel olur
:içelim:

ahh canım benim yazarız tabi neden yazmayalım inşallah hepiniz hamile kalacaksınız Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...:1hug:

merhaba arkadaşlar bende 25 aralıkta 3 embriyo transfer yaptırdım 12 gün sonraki değerim 20.7 idi
14. gün 53 oldu çok iyi sağlıklı dediler hastaneden ve daha teste gerek yok dediler hatta 20 ocağa kese görmek içn gün verdiler ama bendeki merak 2 gün sonra tekrar test yapmama neden oldu 2 gün sonra değerim 2 at yine artması lazımdı ama 67 oldu ancak. sonra 2 gün geçince yine yaptırdım bu seferde 20.8 e indi şimdi ben düşükmü yapıyorum sizce arkadaşlar biyokimyasak gebelik mi oluyor bu beni aydınlatırsanız sevinirim. hatta hastaneden bi ümit belki artabilir dediler sizce artma ihtimali olurmu . ben hiç ümit vermiyorum ama can çıkmayınca ümit kesilmezmiş çarşamba tekrar yaptırıcam. bu değerin 0 laması mı gerekiyor kendiliğinden düşmesi için o zaman bana bi zararı olmuyomu hiç değer 0 a inince.
oysa öyle ümitlenmiştim ki hem ilk denememdi biraz tecrübe edindim ama aynı yolda tekrar nasıl yürürüm bilemiyorum.
düşük olunca mutlaka kanama olmaı gerekmiyormu bende transferden sonra 18 gün oldu fakat hiç bir kanama yok. kanama olursa düşükte ne zaman kanama başlayabilir bilen birileri yardım edermi bana acaba ((((((

Arkadaşım benim 12.gün değerim 278 di ama 2 gün sonra değer 34 lere düştü dr.kimyasal gebelik dedi ilaçlarımı kesti.ama kanamam 5 6 gün sonra başladı.

Arkadaşım benim 12.gün değerim 278 di ama 2 gün sonra değer 34 lere düştü dr.kimyasal gebelik dedi ilaçlarımı kesti.ama kanamam 5 6 gün sonra başladı.

canım geçmş olsun yaa senin değerin güzelmiş başta üzüldüm senin adına kendiliğinden mi düştü yani operasyona gerek kalmadanmı
bana ilaçlara devam et dedi çarşambaya kadar tekrar test yap dedi bir itimal artabilir dedi. ümidim yokya
o zaman ilaç kullandığım için mi kanama olmuyo bende şimdi bilgi verirsen sevinirim

canım sen sonucu öğrenmeden sıkıntı yapma kendine içini ferah tut.durumundan haberdar edersen sevinirim.benim iki gün içinde değerim 34 oldu kendi kendine düştü ilaçları ve iğneyi kestim birkaç gün sonra kanama başladı.sen ilaçlarına devam et.hamileliğin devam ediyorda olabilir inşallah allah emeklerini boşa çıkarmaz

birde aklıma gelmişken kan testlerini hep aynı yerdemi yaptırdın.dr.bana farklı yerde yaptırma değer yanlış sonuç verebilir demişti

slm kızlar nasılsınız.hadi bakalım denemeye başlayan varmı.varsa inşallah allah istedikleri herşeye kavuşturur.
anjelic canım inşallah bu olumlu tavrının sonucu senin için çok iyi olur.

kızlar merhaba benım ıcın olumlu seyler olmaya basladı
cunku bebegımı kaybettıkten sonrakı 2 adetım gec olmustu
ama 3.adetımı oluyorum suan ve 28 gunde oldum
sanırım vucudum normale döndü bu benım ıcın cok sevındırıcı
hamıle kalmadan oncede hıc sasmazdı hep 28 gunde olurdum
ben ıyılestım galıba :))
bu hafta test sonuclarımda cıkacak ınsallah bısey cıkmayacak
veeeeeeeee bundan sonra bebiş calısmalarına baslayacagım
umarım en kısa zamanda sıze bu guzel haberı verıcegım ıcım nese doldu bugun

slm kızlar nasılsınız.hadi bakalım denemeye başlayan varmı.varsa inşallah allah istedikleri herşeye kavuşturur.
anjelic canım inşallah bu olumlu tavrının sonucu senin için çok iyi olur.

Sibelcim iyiyim allaha şükür sen nasılsın? Sanırım regl olma zamanım yaklaştı o nedenle umutluyum, hani tahlillerimi yaptıracak aşamaya gelmiş oluyorum, bu da bir adımdır ne de olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…