- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.801
nevin,selma,pretty,sibel,sinem,zehra,nilay,cancer,burko,beatrise....ismini unuttuğum olabilir
unutulduğunuzu düşünmeyin......
bir kısmınızdan iyi haberler aldım ama alamadıklarımdanda bekliyorum kızlar....
kendinize iyi bakın....
nevincim gerçekten öyle bu topiği birtürlü bırakamıyorum.temmuz annelerindede yazışıyorum ama hiç biri sizin sıcaklığınızı vermiyor.inşallah bebeğimin gelişimini sizinle paylaşmak istiyorum hep sakıncası yoksa.
selma çok sevndim canım inşallah sonuçları güzel olur.
slm kızlar bende aranıza yenı katıldım benımde bunla bırlıkte 4. dusugum olacak dun bı suru kosusturma tahlıller falan olumsuz hersey sımdı bebegımın benden ayrılmasını beklıyom rabbım herkesın yardımcısı olsun zor gercekten yasayan bılırr....
yeşimnuru unuttuk o nerelerde?onun neyi olacak acaba?
Ne güzel bu topikteki arkadaşlardan hamiş sayısı da gittikçe artıyor, inşallah daha da artar sağlıklı bir şekilde, böyle güzel haberleri okudukça çok pozitif oluyorum kızlar, hamile arkadaşlarım da sık nsık yazarlarsa buradaki arkadaşlara moral olur, ben kendi adıma onları okumayı çok seviyorum :)
Arkadaşım benim 12.gün değerim 278 di ama 2 gün sonra değer 34 lere düştü dr.kimyasal gebelik dedi ilaçlarımı kesti.ama kanamam 5 6 gün sonra başladı.
ahh canım benim yazarız tabi neden yazmayalım inşallah hepiniz hamile kalacaksınız Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...:1hug:
slm kızlar nasılsınız.hadi bakalım denemeye başlayan varmı.varsa inşallah allah istedikleri herşeye kavuşturur.
anjelic canım inşallah bu olumlu tavrının sonucu senin için çok iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?