Bebeğini kaybedenler......

Güzelim bu iyi haber, inşallah tahlillerin de iyi çıkar, bebek çalışması yapabilmek nile bir lütufmuş ben onu anladım, bizi olumlu yapan da bu olsa gerek, sana iyi çalışmalar şimdiden:lepi:

:1shok:
Güzelim bu iyi haber, inşallah tahlillerin de iyi çıkar, bebek çalışması yapabilmek nile bir lütufmuş ben onu anladım, bizi olumlu yapan da bu olsa gerek, sana iyi çalışmalar şimdiden:lepi:

canım benım ya suan gülüyorum ınan
ınsan hasta olduguna bıle nasıl sevınıyomus
kan gormek bu kadar mutlu edermı ınsanı demı ama:roflol:
bu ısler cok zor gercekten basına gelınce anlıyor ınsan
bazen hamıle olup sorunsuz doguranları kıskanmıyor degılım:1shok:
bu arada ben bu ay 15 gun adacayı 15 gun ıncır suyu ıctım
belkı duzene onlar sokmustur sızde deneyın ıstersenızkaydirigubbakcemile5

sağol güzelim. biraz olsun moral oldu yazdıkların bana. yarını iple çekiyorum.süprizzzzz

kızlar,herşeyin yolunda olduğuna sevindim.prettybaby,anjelic,... daha da iyi haberler bekliyoruz sizden.sevgiler...

keops canım namık demiri 15 gün önce randevu için aradım ama ara tatilde boş gün yokmuş.yani randevu alamadım güzelim.şimdilik geldiğimde yine ege ünv.deki profa gidicem.ama inşallah hamilelğimde randevu alıpta gitmek istiyorum namık beye.sen nasılsın nasıl gidiyor.:CüvCüv:bebiş nasıl.:ecrin_bebek:izmir nasıl çok özledim izmiria.s.

üzgünüm ama gebelik tam olarak oluşmamış oluşmuşsa bile kimyasal olabilir
demek istediğim en son şey ama gerçekler ....
hiç şans yok kendini ona göre hazırla arkadaşım...
beta hcg de artma sonradan olmaz
yakın bir sürede kanamada başlar zaten...
allah kolaylık versin ....

sıradaki gebemiz inşallah sen olursun canım....
mutlu olman çok güzel stres yapmaman çok iyi canım ....
kısa sürede ben inanıyorum senden güzel haberler alacağız....

izmiri özleyen birçok sen değilsin saliha....
benim gözümde tütüyor güzel izmirim.....

ah be kuzucum,ben sana demedim mi bayramdan hemen sonra arasan tatile ancak randevu alabilirsin diye.peki en yakın ne zaman boşmuş?tatile yakın bir zamansa raporla tatili uzatıp gidilebilir miydi acaba?neyse canım benim,sağlık olsun.eminim ege üniv.deki prof. da iyidir,belki daha da iyidir.
ben iyiyim,pek sorunum yok.bugün 9+0'ım,yani ilk bebeğimi kaybettiğimi öğrendiğim gün.ne yapsak kötü anılar silinmiyor :a015: o bebeğimde de hiçbir sorun yokken birden öğrenmiştik kaybettiğimizi,o yüzden de içimi rahatlatmam zor oluyor.pazartesi günü kontrolüm var namık bey'le.'tahlillerini yaptır da gel' demişti,o yüzden cuma günü başka bir hastaneye gideceğim.eğer ultrasona sık girmenin bir sakıncası yoksa cuma günü de görmek istiyorum bebişimi.
izmir soğuktu kaç gündür,bugün biraz yumuşadı.(gerçi ben ilçedeyim ama merkez de öyledir herhalde.)cuma günü hastane bahanesiyle gidip haftasonu kalacağım.ben de çooook özledim,kemeraltı'na gidip amaçsız amaçsız gezmek istiyorum. delikafadulden

sıradaki gebemiz inşallah sen olursun canım....
mutlu olman çok güzel stres yapmaman çok iyi canım ....
kısa sürede ben inanıyorum senden güzel haberler alacağız....

sen ıyıkı varsın. ne guzel temennı bu boyle canımın içi:1hug:
artık bedenen de ruhende hazırım arkadasım umarım o guzel haberı verırım sızeŞeniz
ben ınanıyorumkı cok yakın zamanda cogu arkadasımda burda cıglıklar atacak
guzel gunler yakın kızlar ben hıssedıyorum:teytey:

canım benim evet bebişlerimizi hiçççççç unutamıycaz.ama hayat yeni umut yeni baslangıclarla mutlu olmamızı sağlıyor.güzel olacak hersey bu sefer alacaksın sağlıkla bebeğini kucagına inşallah.:ecrin_bebek:canım ara tatilde gün yok deyince bende sormadım.bakalım artık egeye gidicem.ultrasonun zararı yok bildiğim kadarıyla canım.bebişini görünce güzel haberlerini bizede ilet.
baby nurse izmir dsında olunca insan ne özlüyo dimi güzelim.

sağol canım hazırladım zaten(

değerin düşük başlamasından zaten ilk artış olduğunda bile sevinemedim ki
hayırlısı diyorum artık. şimdide düşmesini bekliyorum. dualarım hamile kalıpta devam edenlerle. bizim yaşadığımızı allah kimseye yaşatmasın.
senağlama

burada hepimiz senin yaşadıklarını yaşadık canım
zor bir dönem seni çok iyi anlıyorum
allah yardımcın olsun inşallah sende buradaki bazı arkadaşlar gibi kısa sürede tekrar hamile kalırsın bu günlerde geçecek hiç geçmeyecekmiş gibi gelir ama geçecek....

teşekkür ederim.
peki yeni bir deneme için ne kadarlık süre geçmesi lazıma.s.

kızlar cok mutluyum
cunku bugun genetık test sonuclarım cıktı
ne esımde ne bende hıcbır sıkıntı yok gayet saglıklı cıkdık
sımdı doktorumdan randevu alıp hamılelık ıcın konusucam
bakalım muayneden sonra ne dıyecek
guzel gunler yakın arkadaslarım allahın ıznıyle ıns hepımız ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…