- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.841
teşekkür ederim.
peki yeni bir deneme için ne kadarlık süre geçmesi lazıma.s.
pretti kutlarım canım dilerim herşey gönlunce olur..
ben bugun adet oldum, biraz canım sıkıldı ama neyse :)
5. gun klomene başlıyorum... hayırlısı olsun
hakikatten bu aralar kızlar uğramıyor...
nevin sinem nilay sibel nerdesiniz kızlaaar?
arayı çok açmayalım dimi....
bende bu aralar sperm saymaktan canıma doydum labaratuar yoğunlaşmaya başladı gece gözümü kapatınca gözümün önüne geliyorlar hani çok okey oynayınca gece taşlar gözünün önüne gelir ya onun gibi birşey valla...
hakikatten bu aralar kızlar uğramıyor...
nevin sinem nilay sibel nerdesiniz kızlaaar?
arayı çok açmayalım dimi....
bende bu aralar sperm saymaktan canıma doydum labaratuar yoğunlaşmaya başladı gece gözümü kapatınca gözümün önüne geliyorlar hani çok okey oynayınca gece taşlar gözünün önüne gelir ya onun gibi birşey valla...
pretty canım çok sevindim bu habere inşallah bebişin çok bekletmeden gelir.
canımcım ben burdayım:))doktora gittim bugün oğluşum 18 cm olmuş kızlar kıpır kıpırdı Allahım bu mutluluğu herkese yaşatsın..
işin zomuşr valla canım yoğun olmasada bare rahat etsen sende...:1hug:
pretti kutlarım canım dilerim herşey gönlunce olur..
ben bugun adet oldum, biraz canım sıkıldı ama neyse :)
5. gun klomene başlıyorum... hayırlısı olsun
pretty baby çok sevindim senin için, eeee şimdi bebek yapma zamanı öyleyse:lepi:
aşkolsun hemşo,daha perşembe akşamı yazmışım,sen bana cuma gecesi 'nerdesin' diyorsun.zaten ahınız tuttu,haftasonu izmir'de kalma hayallerim suya düştü senağlama pazartesi günü randevum vardı,doktorum 'tahlillerini yaptırıp gel' demişti.ben de dün gidip haftasonu kalacaktım ama dün için randevu alamadım.başka bir yerde yaptırdım tahlillerimi,bebişimi de gördüm.ama aklıma takılan birşey var,daha önceleri ultrasonda daha ileri görünen bebeğim bu kez 3 gün geri çıktı,bu bir sorun belirtisi midir?
6+2'de 6+3, 7+6'da 8+2 çıkmıştı.dün 9+3'te 9+0 çıktı.kendi doktorumla pazartesi görüşeceğim,o güne kadar içimi ferah tutmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?