Bebeğini kaybedenler......

saolun kızlar
haftayada doktorumdan randevu aldım
muayne olcam hersey yoluna gırdı yanı
bu arada dıger arkadaslarımız yogun sanırım yıne kımsenın sesı cıkmıyor
kızlarrrrrrrrrr nerelerdesınızzzzz

pretti kutlarım canım dilerim herşey gönlunce olur..
ben bugun adet oldum, biraz canım sıkıldı ama neyse :)
5. gun klomene başlıyorum... hayırlısı olsun

Sıkma canını güzelim, inşallah bu ay gelir misafirin :)

Biz de eylüle kadar bekliycez olmazsa hayırlısıyla tüp bebeğe geçicez, ilaçla tedaviler sayfasını kapattım ben:çok üzgünüm:

hakikatten bu aralar kızlar uğramıyor...
nevin sinem nilay sibel nerdesiniz kızlaaar?
arayı çok açmayalım dimi....
bende bu aralar sperm saymaktan canıma doydum labaratuar yoğunlaşmaya başladı gece gözümü kapatınca gözümün önüne geliyorlar hani çok okey oynayınca gece taşlar gözünün önüne gelir ya onun gibi birşey valla...

merhaba...bılıyorum yazamadım ne zamandır..ama okudum sık sık. kızlar ya.ben doktoruma gıdıcem bu aralaar.ve gebe kalmadan once ıgnelere baslıcaz demıstı. bu yuzden heyet raporu cıkarıcak bana. fraxıparın baslıcak sanırım.bu arada sureklı olarak folbıolumu ve b vıtamınımı alıyorum.cok korkmakla beraber denemek zorundayım yınede.ıstıyorum cunku. ınsallah cabuk ve saglıkla hayırla gelır ...sızlerden aldıgım guzel haberlere sevınıyorum.nılay yesımnur sıbel ve nevın ıcımde umutlar yesertıyolar.bekleyen tum arkadaslara kendımle beraber dualar edıyorum.nolur sızde bana dua edın. bı once kucagımıza alallım bebıslerımızı...gelısmelerı yazarım.ınsallah guzel haberler verırım sıze...ınsallah...

aşkolsun hemşo,daha perşembe akşamı yazmışım,sen bana cuma gecesi 'nerdesin' diyorsun.zaten ahınız tuttu,haftasonu izmir'de kalma hayallerim suya düştü senağlama pazartesi günü randevum vardı,doktorum 'tahlillerini yaptırıp gel' demişti.ben de dün gidip haftasonu kalacaktım ama dün için randevu alamadım.başka bir yerde yaptırdım tahlillerimi,bebişimi de gördüm.ama aklıma takılan birşey var,daha önceleri ultrasonda daha ileri görünen bebeğim bu kez 3 gün geri çıktı,bu bir sorun belirtisi midir?
6+2'de 6+3, 7+6'da 8+2 çıkmıştı.dün 9+3'te 9+0 çıktı.kendi doktorumla pazartesi görüşeceğim,o güne kadar içimi ferah tutmaya çalışıyorum.

arkadaşlar 3 defa kimyasal gebelik yaşadım doktorumu değiştirdim yeni doktorum 3 defa tekrarlandığı için testler yapmamız gerektiğini söyledi yani normal düşük gibi değerlendirdi.
şimdi testler yapılacak ama benim bu testlerle ilgili hiç bilgim yok bana ve eşime neler yapılacak sırasıyla ve bu testler pahalı mı ? beni aydınlatırsanız çok sevinirim

nevincim o ultrosona ve doktorun baş popo arasını ölçmeside 1-2 cm oynayabiliyor içini ferah tut.dr ben 8 haftalıkken gittiğimde ölçüm yapmıştı 2 kere ölçtü ilk kağıdı kendine aldı 8+3 yazıyordu bana verdiğinde 8+2 yazıyordu neden böyle dediğimde ölçümde değişiklik olabiliyormuş.birde bebek 2 hafta geri çıkmayıncaya kadar korkulacak birşey yok diyolar.

halecim burdayız iş güç girilmiyor nete işte.birde bulantım 12.haftada bitmişti şimdi az az yine başladı hep böylemi olacak yoksa:::)))bu arada aynen bende senin gibiyim sperm bakıyorum ve midem kalkıyor geçengün rüyamda sperm hücreleri arkamdan kovalıyorlardı.komikti:::))

selmacım üzülme inşallh ilaca başlayınca herşey değişecek.öpüyorum canım.

sinemcim sendende hadi bir atak bekliyoruz inşallah iğneyle bebeğine kavuşursun canım.

canımcım ben burdayım:))doktora gittim bugün oğluşum 18 cm olmuş kızlar kıpır kıpırdı Allahım bu mutluluğu herkese yaşatsın..
işin zomuşr valla canım yoğun olmasada bare rahat etsen sende...:1hug:

pretty canım çok sevindim bu habere inşallah bebişin çok bekletmeden gelir.

canım benım saolasınŞeniz
haftaya randevum var
doktor tamam sorun yok derse ondan sonrası ıcın içim kıpır kıpırkaydirigubbakcemile5
hamıleyım dıye cıglık atcam ınsallah burda sızlerle en kısa suredehihoyyyt
dualarınızı eksık etmeyın

senın adına cok sevındım tatlım
ınsallah saglıkla kucagına almayı nasıp eder allahım:CüvCüv:
tabı bız bekleyenleredeeeeeeeeeeeee:sm_cool:

canım benım oyle hemen canımız sıkılmayacak
sabredıcezz tabıkı keske hemen gelse meleklerımız
ama onlarda nazlanacak bıraz
bız ıyı olalımkı onlarda hemen gelsın takma kafana
allah hepımızın gonlune gore versın ınsallahhhh:1hug:

bazen oyle olabılıyor tatlım
hemen canını sıkma
ılk 3 ayda onden gıtme arkadan gelme normal kabul edılıyor
3 aydan sonra haftasını buluyormus bebek
ben oyle bılıyorum:ecrin_bebek:

ben de bebeğimi kaybettim bugün 21 gün oldu tam 31. haftasıydı yıkıldım sezeryanla aldılar onu benden inanın o sezeryan masasında ölmek istediğim çok yıkıldım hala toparlayamadım kendimi ilk bebeğimdi şu an eşimle ayrıyım 13 gün oldu bugün hem bebeğimin acısı hemde yuvamın keşke bende ölseydim diyorum ama olmuyor ne yapıcamı bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…