Bebeğini kaybedenler......

Ceylincim çok geçmiş olsun canım, çok zor yaşadıkların, rabbim sabır versin sana, bunlar bizim için bir imtihan, inşallah çabuk ve kolay atlatırsın, doktrolar nedene yönelik bir şey söylediler mi? Genelde bulunamıyor, özel olmazsa eşinle neden ayrısınız?

Herkese merhaba kızlar, hamile arkadaşlarıma sorunsuz bir hamilelik dönemi ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını dilerim. Benim gibi bebeğini kaybeden arkadaşlarımada sabır ve sağlık diliyorum..
Pretty gözün aydın canım inşallah bebeğine çabuk kavuşursun. Ben çok ağır bir grip geçiriyorum antibiyotik kullandığım için bu ayda erteleyeceğiz bebek çalışmalarını
Zaten benim kafam çok karışık benim doktorum kürtaj sonrası genel kontrol yaptı ve herşey yolunda dedi ama hiçbir genetik test yapılmadı.Bu ay tekrar gideceğim doktora. Adet dönemlerimde uzun çok korkuyorum bir sorun olacak diye. Kızlar sizin doktorların istediği testler neler?
Benim için dua edin nolur; Hepinizi öpüyorum.

Canım inşallah herşey yolundadır. Ben herşeyin yolunda olduğuna inanıyorum. Lütfen içini ferah tut. Bizleride bilgilendir olurmu?

Zehracım bozma moralimi, ne kadar sürüyor regl periyodun? Ben de küretajdan sonra yeni regl oldum, bittikten 1 hafta sonra doktoruma gidip neden yönelik olarak kan ve genetik testleri yapılacak, bir de smear ve rahim içinde enfeksiyona dair parça alımı yapacakmış, yapılacak testlerin adını bilmiyorum, yaptırınca ben sana yazarım olur mu? Çok geçmiş olsun canım.

Teşekkür ederim canım kürtajdan sonraki ilk adetim 42. günde ikincisi 36. günde oldu üçüncü adeti bekliyorum. Önümüzdeki pazartesi doktora gideceğim inşallah. Testleride soracağım. Sanada çok geçmiş olsun. Bu arada haber verirsen sevinirim canım :)

Merhaba canım çok geçmiş olsun. Allah sabır versin. Bende 28 kasımda bebeğimi kaybettim. 8 haftalıktı kalbi durduğundan kürtajla aldılar. Seni iyi anlıyorum. Çok kötü bir olay ama yapacağımızda birşey yok. Veren de Allah alanda Allah. Ama eşinle ayrı olmana daha da üzüldüm inan. Oysa yanında olması gereken tek kişi. Tabi nedeni de önemli. Ama Allahım acıyı verirken sabrıda veriyor. Çok geçmiş olsun.

inşallah sinemcim kısa sürede iyi haberlerini bekliyorum

ne yapayım nevincim özledim demek......
bence bir sorun belirtisi değildir canım bebeğinin kalp atımı devam ettiği sürece korkma...o ultrasonlar kesenin ölçümüne göre yorum yapıyorlar tabii bebeğin ölçümlerine görede....ama bence endişelenme çok önemli bir rakam değil....maşallah diyelim maşallah.....

oh oh bebiş 16 haftalık olmuş bakıyorum maşşallah
bulantın 2.trimesterde ilk zamanlar ki gibi olmaz korkma....
spermin herşeyini geçtimde koku beni öldürüyor valla benim daha rüyalarıma girmedi ama gözümün önünden geçiyorlar

dualarımız seninle......:Saruboceq:

canım ....
senin imtihanın daha zor...
ama rabbim büyük her darlığın arkasına bir ferahlık verir sabret arkadaşım ....
başına gelen çok zor seni anlıyorum ...
eşinide çok kınadım seni böyle zor bir zamanında yalnız bırakmamalıydı...
allah sana sabır versin inşallah hakkında hayırlısını versin....

canım benım kurtajdan sonra ılk adetım 31 gunde ıkıncısı 37 gunde ucuncusu 28 gunde oldu
ama ben ıncır suyu va adacayı ıctım sanırım son adetım ondan 28 gune normale dondu sende dene ıstersen
testlere gelınce ılk adetımden sonra tam kan aldı ve butun degerlerıme
hormonlarıma felan hepsıne bakıldı
ve onunla beraber smear testı yapıldı
ıkıncı adetımden sonrada tıp fakultesınde genetık bolumunde esımın ve benım genetık testlerımız yapıldı(ama bızım aıle oykusu oldugu ıcın... genelde ılk bebek kaybında doktorlar gereklı gormuyorlar)
ve cok sukur bunların hepsı ıyı cıktı ve haftaya tekrar randevum var
eger onlarda bısey cıkmazsa tranbofılı panelı testlerını yaparız dedı doktorum
sanırım bunlardan baskada bısey yok doktora gıdıp geleyım yıne olanları yazarım sıze

canım benım allah senı cok zor bır sınavdan gecırıyor
ama sabırdan baska caremız yok
burda bızde hep aynı acıları yasadık
ınsan unutamıyor ama zamanla alısıyor
esınle olan durumuna cok uzuldum
ınsallah bıran once hayatın yoluna gırer
mutlu bır hayat surersın
:teselli:bız hep burdayız canın sıkıldıkca yaz olurmu

ceyin çok geiş olsun canım inşallah onun acısıı biran önce unutturacak bir bebiş verir allahım sana.
allah yasdımcın olsun

halecim canım evet ya hadi koanın spermi neysede birsürü insanın sperminin kokusu ıyyyyy.çamaşır suyuna yakın ama daha ktü bir koku.birde erkek personel olmadığında numune alma olayımız çok komik hastaya 3 günlük cinsel pehriz varmı diyorum oda 3 gün hiç bir ş yemiyecekmydim diyor::))
bir başkasıda ooo 45 günlük pehriz var diyor.yani böyle komik durumlar.işimiz pekde kolar değil ben birde bakteriyolojideyim.hertürlü vücut sıvısı idrar gaita mide bulantıyla zor oluyordu neyseki geçti.
öptüm seni canım tatlı kızınıda. bakalım teyzesi bizim cinsiyetimizde cuma günü kesinleşecek.

Canım benim çok teşekkür ederim. Forumda okumuştum adaçayı içtiğini senden duydum bende içiyorum sık sık kaydirigubbakcemile3
Haklısın canım ilk bebeğim diye testler yapılmadı ama ne olursa olsun araştırılması gerekmezmi? Birde üniversitede profösör doktorum...
Pazartesi günü gidiyorum doktora ve tam araştırma isticem. Zaten hormonların bakılması gerekiyor çünkü adet dönemlerim uzun. 2. adetten sonra folik asiti kullanmaya başladım. Birde genel kontrolüm ve testlerim yapılsada sonuca göre hareket etsek artık. Bebeğime kavuşmak için daha fazla beklemek istemiyorum... :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…