- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.861
aşkolsun hemşo,daha perşembe akşamı yazmışım,sen bana cuma gecesi 'nerdesin' diyorsun.zaten ahınız tuttu,haftasonu izmir'de kalma hayallerim suya düştü senağlama pazartesi günü randevum vardı,doktorum 'tahlillerini yaptırıp gel' demişti.ben de dün gidip haftasonu kalacaktım ama dün için randevu alamadım.başka bir yerde yaptırdım tahlillerimi,bebişimi de gördüm.ama aklıma takılan birşey var,daha önceleri ultrasonda daha ileri görünen bebeğim bu kez 3 gün geri çıktı,bu bir sorun belirtisi midir?
6+2'de 6+3, 7+6'da 8+2 çıkmıştı.dün 9+3'te 9+0 çıktı.kendi doktorumla pazartesi görüşeceğim,o güne kadar içimi ferah tutmaya çalışıyorum.
Herkese merhaba kızlar, hamile arkadaşlarıma sorunsuz bir hamilelik dönemi ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını dilerim. Benim gibi bebeğini kaybeden arkadaşlarımada sabır ve sağlık diliyorum..
Pretty gözün aydın canım inşallah bebeğine çabuk kavuşursun. Ben çok ağır bir grip geçiriyorum antibiyotik kullandığım için bu ayda erteleyeceğiz bebek çalışmalarını
Zaten benim kafam çok karışık benim doktorum kürtaj sonrası genel kontrol yaptı ve herşey yolunda dedi ama hiçbir genetik test yapılmadı.Bu ay tekrar gideceğim doktora. Adet dönemlerimde uzun çok korkuyorum bir sorun olacak diye. Kızlar sizin doktorların istediği testler neler?
Benim için dua edin nolur; Hepinizi öpüyorum.
Zehracım bozma moralimi, ne kadar sürüyor regl periyodun? Ben de küretajdan sonra yeni regl oldum, bittikten 1 hafta sonra doktoruma gidip neden yönelik olarak kan ve genetik testleri yapılacak, bir de smear ve rahim içinde enfeksiyona dair parça alımı yapacakmış, yapılacak testlerin adını bilmiyorum, yaptırınca ben sana yazarım olur mu? Çok geçmiş olsun canım.
ben de bebeğimi kaybettim bugün 21 gün oldu tam 31. haftasıydı yıkıldım sezeryanla aldılar onu benden inanın o sezeryan masasında ölmek istediğim çok yıkıldım hala toparlayamadım kendimi ilk bebeğimdi şu an eşimle ayrıyım 13 gün oldu bugün hem bebeğimin acısı hemde yuvamın keşke bende ölseydim diyorum ama olmuyor ne yapıcamı bilmiyorum..
merhaba...bılıyorum yazamadım ne zamandır..ama okudum sık sık. kızlar ya.ben doktoruma gıdıcem bu aralaar.ve gebe kalmadan once ıgnelere baslıcaz demıstı. bu yuzden heyet raporu cıkarıcak bana. fraxıparın baslıcak sanırım.bu arada sureklı olarak folbıolumu ve b vıtamınımı alıyorum.cok korkmakla beraber denemek zorundayım yınede.ıstıyorum cunku. ınsallah cabuk ve saglıkla hayırla gelır ...sızlerden aldıgım guzel haberlere sevınıyorum.nılay yesımnur sıbel ve nevın ıcımde umutlar yesertıyolar.bekleyen tum arkadaslara kendımle beraber dualar edıyorum.nolur sızde bana dua edın. bı once kucagımıza alallım bebıslerımızı...gelısmelerı yazarım.ınsallah guzel haberler verırım sıze...ınsallah...
aşkolsun hemşo,daha perşembe akşamı yazmışım,sen bana cuma gecesi 'nerdesin' diyorsun.zaten ahınız tuttu,haftasonu izmir'de kalma hayallerim suya düştü senağlama pazartesi günü randevum vardı,doktorum 'tahlillerini yaptırıp gel' demişti.ben de dün gidip haftasonu kalacaktım ama dün için randevu alamadım.başka bir yerde yaptırdım tahlillerimi,bebişimi de gördüm.ama aklıma takılan birşey var,daha önceleri ultrasonda daha ileri görünen bebeğim bu kez 3 gün geri çıktı,bu bir sorun belirtisi midir?
6+2'de 6+3, 7+6'da 8+2 çıkmıştı.dün 9+3'te 9+0 çıktı.kendi doktorumla pazartesi görüşeceğim,o güne kadar içimi ferah tutmaya çalışıyorum.
halecim burdayız iş güç girilmiyor nete işte.birde bulantım 12.haftada bitmişti şimdi az az yine başladı hep böylemi olacak yoksa:::)))bu arada aynen bende senin gibiyim sperm bakıyorum ve midem kalkıyor geçengün rüyamda sperm hücreleri arkamdan kovalıyorlardı.komikti:::))
selmacım üzülme inşallh ilaca başlayınca herşey değişecek.öpüyorum canım.
sinemcim sendende hadi bir atak bekliyoruz inşallah iğneyle bebeğine kavuşursun canım.
canımcım ben burdayım:))doktora gittim bugün oğluşum 18 cm olmuş kızlar kıpır kıpırdı Allahım bu mutluluğu herkese yaşatsın..
işin zomuşr valla canım yoğun olmasada bare rahat etsen sende...:1hug:
canım benım saolasınŞeniz
haftaya randevum var
doktor tamam sorun yok derse ondan sonrası ıcın içim kıpır kıpırkaydirigubbakcemile5
hamıleyım dıye cıglık atcam ınsallah burda sızlerle en kısa suredehihoyyyt
dualarınızı eksık etmeyın
canım ....ben de bebeğimi kaybettim bugün 21 gün oldu tam 31. haftasıydı yıkıldım sezeryanla aldılar onu benden inanın o sezeryan masasında ölmek istediğim çok yıkıldım hala toparlayamadım kendimi ilk bebeğimdi şu an eşimle ayrıyım 13 gün oldu bugün hem bebeğimin acısı hemde yuvamın keşke bende ölseydim diyorum ama olmuyor ne yapıcamı bilmiyorum..
Herkese merhaba kızlar, hamile arkadaşlarıma sorunsuz bir hamilelik dönemi ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını dilerim. Benim gibi bebeğini kaybeden arkadaşlarımada sabır ve sağlık diliyorum..
Pretty gözün aydın canım inşallah bebeğine çabuk kavuşursun. Ben çok ağır bir grip geçiriyorum antibiyotik kullandığım için bu ayda erteleyeceğiz bebek çalışmalarını
Zaten benim kafam çok karışık benim doktorum kürtaj sonrası genel kontrol yaptı ve herşey yolunda dedi ama hiçbir genetik test yapılmadı.Bu ay tekrar gideceğim doktora. Adet dönemlerimde uzun çok korkuyorum bir sorun olacak diye. Kızlar sizin doktorların istediği testler neler?
Benim için dua edin nolur; Hepinizi öpüyorum.
dualarımız seninle......:Saruboceq:
ben de bebeğimi kaybettim bugün 21 gün oldu tam 31. haftasıydı yıkıldım sezeryanla aldılar onu benden inanın o sezeryan masasında ölmek istediğim çok yıkıldım hala toparlayamadım kendimi ilk bebeğimdi şu an eşimle ayrıyım 13 gün oldu bugün hem bebeğimin acısı hemde yuvamın keşke bende ölseydim diyorum ama olmuyor ne yapıcamı bilmiyorum..
ne yapayım nevincim özledim demek......
bence bir sorun belirtisi değildir canım bebeğinin kalp atımı devam ettiği sürece korkma...o ultrasonlar kesenin ölçümüne göre yorum yapıyorlar tabii bebeğin ölçümlerine görede....ama bence endişelenme çok önemli bir rakam değil....maşallah diyelim maşallah.....[/QUOTE
canımmm Şeniz teşekkür ederim.doktorcum da bugün içimi rahatlattı sağolsun,ultrason cihazı bebeğin haftasını baş-popo mesafesine bakarak kararlaştırıyormuş ve bebek o an için biraz kambur durduysa daha küçük çıkabiliyormuş.bugün de 9+6'ydık,10+1 çıktık, kolumuzu,bacağımızı oynattıkAllah'ım en isteyen herkese nasip etsin,müthiş bir duygu bu :dance:
canım benım kurtajdan sonra ılk adetım 31 gunde ıkıncısı 37 gunde ucuncusu 28 gunde oldu
ama ben ıncır suyu va adacayı ıctım sanırım son adetım ondan 28 gune normale dondu sende dene ıstersen
testlere gelınce ılk adetımden sonra tam kan aldı ve butun degerlerıme
hormonlarıma felan hepsıne bakıldı
ve onunla beraber smear testı yapıldı
ıkıncı adetımden sonrada tıp fakultesınde genetık bolumunde esımın ve benım genetık testlerımız yapıldı(ama bızım aıle oykusu oldugu ıcın... genelde ılk bebek kaybında doktorlar gereklı gormuyorlar)
ve cok sukur bunların hepsı ıyı cıktı ve haftaya tekrar randevum var
eger onlarda bısey cıkmazsa tranbofılı panelı testlerını yaparız dedı doktorum
sanırım bunlardan baskada bısey yok doktora gıdıp geleyım yıne olanları yazarım sıze
ne yapayım nevincim özledim demek......
bence bir sorun belirtisi değildir canım bebeğinin kalp atımı devam ettiği sürece korkma...o ultrasonlar kesenin ölçümüne göre yorum yapıyorlar tabii bebeğin ölçümlerine görede....ama bence endişelenme çok önemli bir rakam değil....maşallah diyelim maşallah.....[/QUOTE
canımmm Şeniz teşekkür ederim.doktorcum da bugün içimi rahatlattı sağolsun,ultrason cihazı bebeğin haftasını baş-popo mesafesine bakarak kararlaştırıyormuş ve bebek o an için biraz kambur durduysa daha küçük çıkabiliyormuş.bugün de 9+6'ydık,10+1 çıktık, kolumuzu,bacağımızı oynattıkAllah'ım en isteyen herkese nasip etsin,müthiş bir duygu bu :dance:
Gözün aydın canım, çok sevindim. İnşallah sorunsuzca, keyifli bir hamilelik geçirirsin. Amin canım Allah isteyen herkese göstersin inşallah..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?