- 7 Ekim 2008
- 1.160
- 0
- 156
- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.881
ben de bebeğimi kaybettim bugün 21 gün oldu tam 31. haftasıydı yıkıldım sezeryanla aldılar onu benden inanın o sezeryan masasında ölmek istediğim çok yıkıldım hala toparlayamadım kendimi ilk bebeğimdi şu an eşimle ayrıyım 13 gün oldu bugün hem bebeğimin acısı hemde yuvamın keşke bende ölseydim diyorum ama olmuyor ne yapıcamı bilmiyorum..
canlarım...merhaba...pazar aksamı bı surprız oldu. hamıle oldugumu ogrendık ama 4+2 deyken hcg 58 cıktı.sanırım bıraz dusuk bır deger. doktorum cuma tekrar yapalım o zamana kadar dınlen sen dedı.bende evde yatıyorum. ama cok endıselıyım.cuma hersey kesınlescek.sımdılık fazla umutlanmıcam dedım ama.soylemekle olmuyokı.ıcım pır pır...sızden ıstedıgım bana dualar etmenız.ne olur kızlar dualarınıza cok ıhtıyacım var.ınsallah degerım artar.ınsallah Allahım bu sefer yuzumu guldurur...ozellıkle bu konuda sıbel ve hale fıkır ve yorumlarınızı cok merak edıyorum kızlar...beklıyorum dualarınızı ve yorumlarınızı.ınsallah sıze guzel guzel haberler verırım ....kendııze ıyı bakın
canlarım...merhaba...pazar aksamı bı surprız oldu. hamıle oldugumu ogrendık ama 4+2 deyken hcg 58 cıktı.sanırım bıraz dusuk bır deger. doktorum cuma tekrar yapalım o zamana kadar dınlen sen dedı.bende evde yatıyorum. ama cok endıselıyım.cuma hersey kesınlescek.sımdılık fazla umutlanmıcam dedım ama.soylemekle olmuyokı.ıcım pır pır...sızden ıstedıgım bana dualar etmenız.ne olur kızlar dualarınıza cok ıhtıyacım var.ınsallah degerım artar.ınsallah Allahım bu sefer yuzumu guldurur...ozellıkle bu konuda sıbel ve hale fıkır ve yorumlarınızı cok merak edıyorum kızlar...beklıyorum dualarınızı ve yorumlarınızı.ınsallah sıze guzel guzel haberler verırım ....kendııze ıyı bakın
Gözün aydın canım, çok sevindim. İnşallah sorunsuzca, keyifli bir hamilelik geçirirsin. Amin canım Allah isteyen herkese göstersin inşallah..:Saruboceq:
teşekkür ederim canım,darısı başınıza inşallah.uzun zamandır beni unutmuş olan lekelenmelerim beni tekrar hatırladı.cumartesi günü ve dün yine geldi ama Allah'tan rengi kahverengiydi.ama doktorum tedbirli davranmak istiyor.1 hafta boyunca tuvalet ve yemek ihtiyaçlarım dışında yataktan kalmak yasak.zaten cuma günü okullar kapanıyor,4 gün raporluyum.
Canım benim çok teşekkür ederim. Forumda okumuştum adaçayı içtiğini senden duydum bende içiyorum sık sık kaydirigubbakcemile3
Haklısın canım ilk bebeğim diye testler yapılmadı ama ne olursa olsun araştırılması gerekmezmi? Birde üniversitede profösör doktorum...
Pazartesi günü gidiyorum doktora ve tam araştırma isticem. Zaten hormonların bakılması gerekiyor çünkü adet dönemlerim uzun. 2. adetten sonra folik asiti kullanmaya başladım. Birde genel kontrolüm ve testlerim yapılsada sonuca göre hareket etsek artık. Bebeğime kavuşmak için daha fazla beklemek istemiyorum... :çok üzgünüm:
halecim canım evet ya hadi koanın spermi neysede birsürü insanın sperminin kokusu ıyyyyy.çamaşır suyuna yakın ama daha ktü bir koku.birde erkek personel olmadığında numune alma olayımız çok komik hastaya 3 günlük cinsel pehriz varmı diyorum oda 3 gün hiç bir ş yemiyecekmydim diyor::))
bir başkasıda ooo 45 günlük pehriz var diyor.yani böyle komik durumlar.işimiz pekde kolar değil ben birde bakteriyolojideyim.hertürlü vücut sıvısı idrar gaita mide bulantıyla zor oluyordu neyseki geçti.
öptüm seni canım tatlı kızınıda. bakalım teyzesi bizim cinsiyetimizde cuma günü kesinleşecek.
ne yapayım nevincim özledim demek......
bence bir sorun belirtisi değildir canım bebeğinin kalp atımı devam ettiği sürece korkma...o ultrasonlar kesenin ölçümüne göre yorum yapıyorlar tabii bebeğin ölçümlerine görede....ama bence endişelenme çok önemli bir rakam değil....maşallah diyelim maşallah.....[/QUOTE
canımmm Şeniz teşekkür ederim.doktorcum da bugün içimi rahatlattı sağolsun,ultrason cihazı bebeğin haftasını baş-popo mesafesine bakarak kararlaştırıyormuş ve bebek o an için biraz kambur durduysa daha küçük çıkabiliyormuş.bugün de 9+6'ydık,10+1 çıktık, kolumuzu,bacağımızı oynattıkAllah'ım en isteyen herkese nasip etsin,müthiş bir duygu bu :dance:
bir sorun çıkmamasına çok seviniyorum sanki sizleri çok yakın tanıyormuşum gibi böyle duydukça için için seviniyorum valla...maşşalah kuzuma.....
teşekkür ederim canım,darısı başınıza inşallah.uzun zamandır beni unutmuş olan lekelenmelerim beni tekrar hatırladı.cumartesi günü ve dün yine geldi ama Allah'tan rengi kahverengiydi.ama doktorum tedbirli davranmak istiyor.1 hafta boyunca tuvalet ve yemek ihtiyaçlarım dışında yataktan kalmak yasak.zaten cuma günü okullar kapanıyor,4 gün raporluyum.
aman canım dikkat et
bol bol istirahat et bolda su iç böyle durumlarda sıvı desteği iyidir...
yeğenimize iyi bak....
kızlar bana dualar edın nolurr....lekelenmem oldu bıraz...
Kızlar valla imrendim size, ben de istiyorum o meleklerdeeeenkaydirigubbakcemile3
inşallah canım,dualarım isteyen herkes için.ben 2 sene infertiliteyle uğraştım,sonra bulduğum bebişimi kaybettim.bu konuda yüreği çok yanmış biri olarak bebek isteyenleri hiçbir duamdan eksik etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?