Bebeğini kaybedenler......

Canım çok geçmiş olsun. Yaşadıkların çok zor Allah sabırlar versin.
Bizler kader arkadaşıyız acılarımızı ortak ama zaman geçtikçe toparlanıyor insan.
Allah biliyor belkide hakkımızda hayırlısı budur. Şuan sağlığın önemli kendine çok iyi bak..
En kısa sürede toparlanırsın inşallah. Eşinlede herşey yoluna girer ve tekrar anne olursun..

canlarım...merhaba...pazar aksamı bı surprız oldu. hamıle oldugumu ogrendık ama 4+2 deyken hcg 58 cıktı.sanırım bıraz dusuk bır deger. doktorum cuma tekrar yapalım o zamana kadar dınlen sen dedı.bende evde yatıyorum. ama cok endıselıyım.cuma hersey kesınlescek.sımdılık fazla umutlanmıcam dedım ama.soylemekle olmuyokı.ıcım pır pır...sızden ıstedıgım bana dualar etmenız.ne olur kızlar dualarınıza cok ıhtıyacım var.ınsallah degerım artar.ınsallah Allahım bu sefer yuzumu guldurur...ozellıkle bu konuda sıbel ve hale fıkır ve yorumlarınızı cok merak edıyorum kızlar...beklıyorum dualarınızı ve yorumlarınızı.ınsallah sıze guzel guzel haberler verırım ....kendııze ıyı bakın

ay canım benım cok sevındım mmmm:teytey:
ınsallah hıcbır sorun cıkmaz allah kucagına almayı nasıp eder
bu haber cok guzel oldu :lepi:
dualarım senınleee :Saruboceq:

sido canım gözun aydın tebrik ederim Rabbim nazarlarsan korusun Allahın izniyle bu sefer herşey yolunda gider inşallah... dularım hep sizinle

Sibelcim, yerim ben onun poposunu, bacağını Şeniz

Ne güzel bir haber bu, hayırlı olsun, değerlerin en az beşe ona katlasın inşallaaaah :) Darısı burada bebek hasreti çeken tüm arkadaşlarımın ve benim başıma olsunhihoyyyt

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: canım benim,çok sevindim.Allah nazarlardan saklasın dualarım seninle,bu kez herşey çok güzel olacak,inan bana.

canım genelde testlerde yanı genetıkde bısey cıkmadıgı ıcın doktorlar pek yapmak ıstemıyor
cunku benım dokorumda bısey cıkmaz ama yaptıralım demıstı
ama genetıkde doktor zaten anne babada bulamıyoruz eger bır daha yasarsan bebegı alıp ıncelerız o zaman kesın sorunu buluruz dedı dedım ne dıyosunuz alllah korusun
ama bu boyle dedı bende cok bozuldum hatta aama onlar alısmıs gayet normal goruyolar
bende folık asıtı hep unutuyorum ya alcam alcam dedım kaldı ıyı yapmıssın
ınsallah bır an once hamıle kalırsın arkadasım :CüvCüv:

allahtan bizim erkek personelimiz var bu iş için uygun bir odamızda var televizyon hatta cdlerimiz bile var son sistem yani.....dün 61 yaşında bir adam geldi eşine aşılama yapılacakmış yuuuhhh dedim yani...hakikaten ilginç şeyler görülüyor bu alanda...
bakteriyoloji gerçekten zordur allah kolaylık versin...
yeğenime iyi bak hadi bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda....

canııım
sinemmm
ay çok sevindim.....
:dance::teytey::dance::teytey:
bence çok düşük bir değer değil eğer biraz erken bakıldıysa normal ben kızımda adetime 4 gün vardı baktırmıştım 54 çıkmıştı ve 24 saat sonra ikiye katlamıştı inşallah seninde katlar stres yapma canım benim....bence iyi....

GEBELERİMİZ
1)keops35
2)sibel07
3)nilayy
4)burko
5)yeşimnur
6)sido
7)beatrise
8)salihas

Son düzenleme:
sinemcim canı çok sevindim inan tamamdır sen gebesin ve birde yerleşiyor miniciğin sen sata göre kendin değerlendiriyorsun 4+2 diye şöyle düşün adet günün kaçgün geçti benim 1 gün geçince hcg 42 çkmıştı daha sonra katladı geç döllenmeydi kese için gittiğimde ben kendimi 5+5 sanarken 4+4 çıktım.tabi sonrabebek gelişince yavrum arayı kapattı. sen içini ferah tut herşey yolunda olacak.

oy selmacım evet yenir onlar yenir vallahi bebeğim benim.allahım sanada nasip edecek işallah
halecim beatrisim var birde 12 haftalık olmuştur.ama buraya uğramıyor nevin bir baksana ağustos annelerindeyse burayada uğrasın özledik.nevincim bebeğinede maşallah 10 hafta olmuş sonuna kadar inşallah.

Kızlar valla imrendim size, ben de istiyorum o meleklerdeeeenkaydirigubbakcemile3

inşallah canım,dualarım isteyen herkes için.ben 2 sene infertiliteyle uğraştım,sonra bulduğum bebişimi kaybettim.bu konuda yüreği çok yanmış biri olarak bebek isteyenleri hiçbir duamdan eksik etmiyorum

inşallah canım,dualarım isteyen herkes için.ben 2 sene infertiliteyle uğraştım,sonra bulduğum bebişimi kaybettim.bu konuda yüreği çok yanmış biri olarak bebek isteyenleri hiçbir duamdan eksik etmiyorum

Keops seninle ne kadar benziyoruz, ben de 2 sene bebeğimin yolunu gözledim, sonra geldi ama 13 haftalıkken beni bırakıp gittisenağlama Hayırlısı artık, senin düşükten ne kadar sonra hamilelil oldu tekrar? Ben ilk reglimi görddüm bakalım önümüzdeki aylar ne getirir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…