- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.901
Keops seninle ne kadar benziyoruz, ben de 2 sene bebeğimin yolunu gözledim, sonra geldi ama 13 haftalıkken beni bırakıp gittisenağlama Hayırlısı artık, senin düşükten ne kadar sonra hamilelil oldu tekrar? Ben ilk reglimi görddüm bakalım önümüzdeki aylar ne getirir...
mrb arkadaşlar bende dün öğrendim hamile oldugumu.allahım inşallah sağlıkla elimize alırız bebişlerimizi kucağımıza.bugün doktora gittim simdilik 4+6 günlük.keops ara tatilde izmirdeyim .belki namık beyden de randevu alıp onunla devam edebilirim hamileliğim boyunca.
allahım hayırlısı olsun inşallah.isteyen herkes sağlıkla bebiş sahibi olur inşallah.
mrb arkadaşlar bende dün öğrendim hamile oldugumu.allahım inşallah sağlıkla elimize alırız bebişlerimizi kucağımıza.bugün doktora gittim simdilik 4+6 günlük.keops ara tatilde izmirdeyim .belki namık beyden de randevu alıp onunla devam edebilirim hamileliğim boyunca.
allahım hayırlısı olsun inşallah.isteyen herkes sağlıkla bebiş sahibi olur inşallah.
ay ay ne bereketlı bır yıl oluyor 2009 bır hamıle haberı daha hadı hayırlı olsun canım
bekleyın kızlar cok yakında bende katılıcam aranıza allahın ıznıyleeeeeeeeee:CüvCüv:
arkadaşlar...
yeni hamişleri ilk önce tebrik ediyorum... allah bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde inş... :Saruboceq:
bende kasımda kaybettim bebeğimi...
doktor hiç korunma vermediii. zaten prolaktinim yükselmiş, istesekde olmazdı.. çok şükür hapımı içtim ve bu sorunda ortadan kalktı.. bu ay inşaallah mutlu haberi alırım, ama pekde ümitli sayılmam aslında..
moralimi toparlayamıyorum bir türlü..
hamile kalanlara soruyorum..acaba kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldınız.. bu cvp benim için gerçekten güzel bir moral olacak arkadaşlar..şimdiden teşekkürler...
sinemcim canı çok sevindim inan tamamdır sen gebesin ve birde yerleşiyor miniciğin sen sata göre kendin değerlendiriyorsun 4+2 diye şöyle düşün adet günün kaçgün geçti benim 1 gün geçince hcg 42 çkmıştı daha sonra katladı geç döllenmeydi kese için gittiğimde ben kendimi 5+5 sanarken 4+4 çıktım.tabi sonrabebek gelişince yavrum arayı kapattı. sen içini ferah tut herşey yolunda olacak.
Canım burada okuduğum kadarıyla 2-3 ay içinde hamile kalan da var, 1 seneyi bulan da, inşallah sen kısa sürede hamile kalanlardan olursun canım, ben de aralıkta kaybettim bebeğimi, tahlillerimi haftaya yaptırıcam, inşallah herşey yolundadır, sen de bozma moralini, olumlu olmaya çalış, çok geçmiş olsun.
arkadaşlar...
yeni hamişleri ilk önce tebrik ediyorum... allah bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde inş... :Saruboceq:
bende kasımda kaybettim bebeğimi...
doktor hiç korunma vermediii. zaten prolaktinim yükselmiş, istesekde olmazdı.. çok şükür hapımı içtim ve bu sorunda ortadan kalktı.. bu ay inşaallah mutlu haberi alırım, ama pekde ümitli sayılmam aslında..
moralimi toparlayamıyorum bir türlü..
hamile kalanlara soruyorum..acaba kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldınız.. bu cvp benim için gerçekten güzel bir moral olacak arkadaşlar..şimdiden teşekkürler...
prettbaby gerçekten 2009 bereketli olacak gibi, belki biz de gireriz hamiş klubüne ne dersin? :sm_cool:
herkese merhaba
ben yeniyim. 2007 nisan ayında kürtaj oldum.ilk hamileleğimdi. kürtajdan bu yana bir daha da hamile kalamadım. hamile kalanlara soruyorum.doğal yollardan mı tekrar hamile kaldınız yoksa yardımcı üreme yollarından mı ?
sıbelcım dun kan testı tekrarlandı.deger katlanmıs ıyı dedı doktor.ama bu lekelenmelere cok uzuluyorum ben. Akıntının ıcınde acııık kahverengı gunde 3 4 kez damlıyo.bu kadar.ama cok korkuyorum yınede.doktor belkıde yerlesme kanamasıdır dedı. ınsallah oyledır.ama yınede tehlıke vae dedı.progestana basladık.
Kızlar ya aranızda daha kalp atısı falan baslamadan erken donemde lekelenen oldumu hıc?
Morale cok ıhtıyacım var....duayada...sagolun cok.
evet burada o sorunu yaşayan bir iki arkadaşımız oldu bir tanesi sido...
oda endişelenip yapmıştı ve aynı sonucu aldı
genetik labaratuarda yapılan bir testtir mtrf olarak geçer hangi faktörden olduğu arştırılır pıhtılaşma bozukluğu saptanırsa aspirin ,clexane yada fragmin kullanılabilir ağızdan değil koldan aşı şeklindede tedavisi var...
yaptırabilirseniz yaptırın içniz rahatlasın...
canım değer ikiye katlanmış.inşallah yoktur bir problem.hem yerleşme kanıda olabılir .bir cok kadında oluyormuş.daha önceden kaybımız olduğu için doktor banada progestan verdi tedbir amaçlı.sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza inşallah.sıbelcım dun kan testı tekrarlandı.deger katlanmıs ıyı dedı doktor.ama bu lekelenmelere cok uzuluyorum ben. akıntının ıcınde acııık kahverengı gunde 3 4 kez damlıyo.bu kadar.ama cok korkuyorum yınede.doktor belkıde yerlesme kanamasıdır dedı. ınsallah oyledır.ama yınede tehlıke vae dedı.progestana basladık.
kızlar ya aranızda daha kalp atısı falan baslamadan erken donemde lekelenen oldumu hıc?
morale cok ıhtıyacım var....duayada...sagolun cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?