Bebeğini kaybedenler......

evet bende ole düsunuyorum ne olursa olsun ihtimallerden bize bahsetmeliler ve imkanlarimiz yettigince testse test tedavi ise tedavi yapilmali insan sagligi bu kadar mi ucuz ben bu testi yapmak icin 3 bebegimi mi kaybetmeliyim yada dr un dusunup bana bunu sölemesi bu kadar mi zor.anlamiyorum...

öncelikle bebeğin için üzüldüm sende bizler gibi melek annesisin artık....
8 tane gebemiz var maşşallah
genelde arkadaşlar 2-3 adet dönemi sonrası hamile kalmaya başladılar
inşallah allah sanada en yakın zamanda nasip eder...

burda çoğu doğal yollarla hamile kaldılar ama seni nerdeyse 2 yıl olacak senin bazı testlerden geçmen gerekir .....bu testlerin sonunda yardımcı üreme tekniklerine ihtiyaçta duyabilirsin

saol canım benimm...
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..
inan ki burda duyduğum her hamilelik haberinde hep kendimmiş kadar seviniyorum..
allah çok aratmadan nasip etsin hepimizeeeee...
:1hug:

ayyy canım ya nasıl sevindim şuan anlatamam...
allah sağlıklı sıhatli doğurmayı, kucağına almayı, mis gibi koklamayı, nasip etsin sana ve tümmmm hamişlerimizeee...
inşaallah bende bu ay kalırım yada önümüzdeki ay.. hemen olsun istiyorum..
bu aralar daha da çok istemeye başladım, o da sizlerden güç aldığım için...
iyiki varsınız kızlar..

evet canım haklısın ama bana doktorum hiç korunma vermedi.. gerek yok, hemen kalabilirsin dedi..
inşaallah tabi ama çok da fazla beklemiyorum hemen hamiş kalabilmeyı, hemen olmaz zaten diyorum, bazende sabırsızlanıyorum hemen de olsun istiyorum.. işte kafam çok karışık..
iyi dileklerin içinde çok saol canım..
allah herkese sağlıklı bebkler nasip etsin inşşş...
:1hug:

minik meleklerini cennete yollayan anneler üzüntümüzü paylaşalım ben bebeğimi bugün kaybettim kalbi atmadı 8+3 ken bebeğimin kalbi atmadı ve onu bugün benden aldılar çok üzgünüm...

arkadaşlar bende geçen cuma dr gittim dr 8+3 günlük ama bebek görünmüyo dedi 10 gün bekliyelim dedi şimdi kafam karıştı herkesin oluşmayınca 7 haftada bile alıyolar anlayamadım yaqrın başka dr gidecem zaten rabbim hayırlısını versin benim korkum kürdaj olmak çok korkuyorum bu konuda bilgi verirmisiniz canım acıyacak gibi geliyor

Canım çok sevindim senin adına. Gözün aydın.
Sakın korkma annesi bence de yerleşme kanamasıdır. Sağlıkla gelecek bebeğin inşallah.. Dualarım seninle. :Saruboceq:

Tebrik ederim canım benim. Çok sevindim senin adına. Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini inşallah.
Allahım bizlere ve tüm isteyenlere de müjde vermeyi nasip etsin inşallah. :CüvCüv:

üzgünüm ama bu haftada görünmeyen bebekten çok birşey beklemeyin
kürtaj olmaktan korkmayın genel anesteziyle olursunuz hiç bir acı hissetmezsiniz emin olun sonrasıda hiç ağrı hissetmiyorsunuz korkulacak birşey değil....
üzülmeyin birkaç gün sonra bebek görünür felan demek isterdim ama boşa ümitlenmenizi istemedim
hakkınızda hayırlısı olsun

arkadaşlar merhaba ben de yeniyin ve bebeğini kaybedenlerdenim ağustos ayında kürtaj oldum 10 haftalıktı bebeğimin kalbi durdu burda birbirini çok ii anlayan insanların arasında olmak bilgi paylaşımı sağlamak ve birbirimizin tecrübelerini paylaşmak çok güzel marım Rabbim bu acıyı birdaha kimseye yaşatmaz

kızlar hepinize iyi dilekleriniz içn teşekürler.sido canım nasılsın .haberler iidir inşallah.zehra baby nurse sizde en kısa zamanda güzel haberlernizi verirsiniz inşallah.

kızlar selam nasılsınız ben dün bebeğimi gördüm daha iyi oldum çok tatlıydı.dr um iyi görnüyor dedi 148 gram olmuş kızım.inaşllah herşey yolunda gider kavuşurum bebeğime.darısı isteyen herkesin başına olsun.
halecim 3 lü test yaptırmadım sadece baş bölgesinin çapı için sanırım AFP bakılacak usg de açıklık yoktu çok şükür.sence 3 lü test yaptırmalımıydım.öptüm canım

sibelcim maşallah bebişine, ne güzel bir duygudur doktora gidip onu izlemek, efkar bastı beni yaaaav inşallah kısa sürede geliriz yanına.

sibelcım cok sevındım guzel haberlerıne...darısı bızlere ınsallah...bugun bende doktordaydım. bhcg ıyı katlamıs dedı.973 cıktı. vajınal bakmak ıstedı.ben beklemek ıstedım. kanama azaldı kesıldı.ınsallah bı daha olmaz.korkudan gunler gecmıyo sankı.doktorumda ızne cıkıyo.2 subatta gelıcek. o zaman bende 6+4 olucam ınsallah allahın ıznıyle.boyle dusunmek, buna ınanmak ıstıyorum.bugunlerımızede sukur.bebısler allaha emanet...yazan ve dua eden herkese cok tesekkurler.hepınızınkını gulumseyerek okudum.sagolun kızlar.moral destegınız cok ıyı geldı bana...sızlerdende guzel guzel haberler beklıyorum artık...dualarımhem kendıme hem sıze...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…