- Konu Sahibi baby nurse
-
- #1.921
evet bende ole düsunuyorum ne olursa olsun ihtimallerden bize bahsetmeliler ve imkanlarimiz yettigince testse test tedavi ise tedavi yapilmali insan sagligi bu kadar mi ucuz ben bu testi yapmak icin 3 bebegimi mi kaybetmeliyim yada dr un dusunup bana bunu sölemesi bu kadar mi zor.anlamiyorum...merhaba ıste bende hep bu dusunceyle savastım aylarca.tamam bı kadında hıc bı sorun olmasada dusuk yasayabılır.bu cok dogal. ama dıger ıhtımalıde dusunmek gerekmezmı.malesef ulkemızde ınsan saglıgı ucuz bıraz.3 tane dusur ancak yapılsın testler ne sacma sapan bı dusunce. benımde kafamı cok kurcalayan bı konuydu bu.ve aksının mantıgını bana hala kımse kabul ettıremez. zorlada olsa yaptırdım o testlerı. sonucta dusuk duzey pıhtılasma cıktı. doktorum aspırın baslattı.gebelıktede ılk aylarda ıgne kullandırıcakmıs. yanı ıyıkı yaptırmısım o testlerı. bence dusuk yapanlara ozellıkle canlı dogumu olmayan ve dusuk yapmıs bayanlara mutlaka yapılmalı testler.neden ınsanlara bosuna hayal kırıklıgı yasatırlarkı... ama sunuda unutmamak gerek ne kadar tahlıl tedavı onlem ılac ıgne vs... olursa olsun.bu ıs kader aslında. elımızden gelen tum caba ve tedbırı alıp sonrasını allaha havale etmek gerekıyor...ben hem cok korkuyorum hemde cok umutluyum.yanı karmakarısıgım kızlar...
arkadaşlar...
yeni hamişleri ilk önce tebrik ediyorum... allah bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde inş... :Saruboceq:
bende kasımda kaybettim bebeğimi...
doktor hiç korunma vermediii. zaten prolaktinim yükselmiş, istesekde olmazdı.. çok şükür hapımı içtim ve bu sorunda ortadan kalktı.. bu ay inşaallah mutlu haberi alırım, ama pekde ümitli sayılmam aslında..
moralimi toparlayamıyorum bir türlü..
hamile kalanlara soruyorum..acaba kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldınız.. bu cvp benim için gerçekten güzel bir moral olacak arkadaşlar..şimdiden teşekkürler...
herkese merhaba
ben yeniyim. 2007 nisan ayında kürtaj oldum.ilk hamileleğimdi. kürtajdan bu yana bir daha da hamile kalamadım. hamile kalanlara soruyorum.doğal yollardan mı tekrar hamile kaldınız yoksa yardımcı üreme yollarından mı ?
öncelikle bebeğin için üzüldüm sende bizler gibi melek annesisin artık....
8 tane gebemiz var maşşallah
genelde arkadaşlar 2-3 adet dönemi sonrası hamile kalmaya başladılar
inşallah allah sanada en yakın zamanda nasip eder...
doremi çok geçmiş olsun ben ilk adet korundum.2.denemede hamile kaldım çok şükür.kürtejdsn 28 gün sonra ilk adetim geldi.normal döngümde öyleydi o yüzden bebeğim çok şükür fazla bekletmedi.inşallah senide bekletmez.burda bir çok arkadaşımız ilk adet ten sonrakornmadılar ve çoğuda 2.3. denemede kaldı.
canım doktorlar genelde 3 ay korunma suresı verıyolar
cunku annenın fızıksel ve psıkolojık toparlanması ıcın
ama hıcbır sıkıntın yoksa kendını hazır hıssedıyosan denememen ıcın bır sebep yok
ılkde aynı oldu dıye ıkıncıde aynı olcak degıılkı her bebek farklı döllenıyor sonucta
ınsallah sendende guzel haberı alırız
minik meleklerini cennete yollayan anneler üzüntümüzü paylaşalım ben bebeğimi bugün kaybettim kalbi atmadı 8+3 ken bebeğimin kalbi atmadı ve onu bugün benden aldılar çok üzgünüm...
sıbelcım dun kan testı tekrarlandı.deger katlanmıs ıyı dedı doktor.ama bu lekelenmelere cok uzuluyorum ben. akıntının ıcınde acııık kahverengı gunde 3 4 kez damlıyo.bu kadar.ama cok korkuyorum yınede.doktor belkıde yerlesme kanamasıdır dedı. ınsallah oyledır.ama yınede tehlıke vae dedı.progestana basladık.
kızlar ya aranızda daha kalp atısı falan baslamadan erken donemde lekelenen oldumu hıc?
morale cok ıhtıyacım var....duayada...sagolun cok.
arkadaşlar bende geçen cuma dr gittim dr 8+3 günlük ama bebek görünmüyo dedi 10 gün bekliyelim dedi şimdi kafam karıştı herkesin oluşmayınca 7 haftada bile alıyolar anlayamadım yaqrın başka dr gidecem zaten rabbim hayırlısını versin benim korkum kürdaj olmak çok korkuyorum bu konuda bilgi verirmisiniz canım acıyacak gibi geliyor[/QUOTE
Canım başka bir doktora daha görün bence çabuk bir karar verme zaten doktorunda bekleyelim demiş. Ancak diğer doktorda aynı şeyi söylerse hiç korkma kürtajdan. Anestezi ile uyuduğun için anlamıyorsun önemli olan sonrasında kendine iyi bakman. Allah hakkında hayırlısını göstersin inşallah..
mrb arkadaşlar bende dün öğrendim hamile oldugumu.allahım inşallah sağlıkla elimize alırız bebişlerimizi kucağımıza.bugün doktora gittim simdilik 4+6 günlük.keops ara tatilde izmirdeyim .belki namık beyden de randevu alıp onunla devam edebilirim hamileliğim boyunca.
allahım hayırlısı olsun inşallah.isteyen herkes sağlıkla bebiş sahibi olur inşallah.
arkadaşlar bende geçen cuma dr gittim dr 8+3 günlük ama bebek görünmüyo dedi 10 gün bekliyelim dedi şimdi kafam karıştı herkesin oluşmayınca 7 haftada bile alıyolar anlayamadım yaqrın başka dr gidecem zaten rabbim hayırlısını versin benim korkum kürdaj olmak çok korkuyorum bu konuda bilgi verirmisiniz canım acıyacak gibi geliyor
kızlar selam nasılsınız ben dün bebeğimi gördüm daha iyi oldum çok tatlıydı.dr um iyi görnüyor dedi 148 gram olmuş kızım.inaşllah herşey yolunda gider kavuşurum bebeğime.darısı isteyen herkesin başına olsun.
halecim 3 lü test yaptırmadım sadece baş bölgesinin çapı için sanırım AFP bakılacak usg de açıklık yoktu çok şükür.sence 3 lü test yaptırmalımıydım.öptüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?