Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ben döndüm foruma geri,
neler oldu neler bitti?
anladığım kadarıyla tubiş hamile mi?
hamişler nasıl, herkes iyi mi?

tugbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadı beklıommmmmmmmmmmmmmmm
efendimm cnmmmmm
evettt bizide gööörrr:)

katlanıcam canım valla yapcak bişi yok

evet tuğbaaaaaaaaaa
yaaa neeeeeee
ayyy allahım yaaaa söyleseydin bizim kızlar var çok meraklı p.tesi çok geç diyeee:)
hımmmm anladımm şimdiiiiii yaa bende çok meraklıyım ama napim ya sağlık ocağına verince böle oluyo galiba (
aynen öle yaaaaaa çok sinir bi durummm ((
cnm yaaa kapılarda 2 gün sonra öğrenebilirisniz diyodu o yuzden pazartesi arayıp öğrenim dedim :))
bitanemmmm çok çok saol allah en kısa zamanda sizede nasip etsin inşallahh :))
canım elimden gelse inan burda kimseye acımam hemen hamile bırakırım
inş. canım artık patır patır dökülürüz inş. biz oluruz inş. kuzum
ayyy cnmm yaaaaaaaa amiiinnnnn
ayyyyy belkidee hamişsindirrrrrr
ben döndüm foruma geri,
neler oldu neler bitti?

evet cnm hamiş oldum bennn :))

ben de hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.
4+1 hafta henüz. dün evde test yaptım bugün de doktora gittim. 158 çıktı kan. Çok garip duygulardayım.

selammmmmmmmmmmmmayyy herkesleri çook ösledimmmmtubişim penbetekirim ohh maşşlah sizetebrikler diyorum.birsen yasemin nasılsınız bakalımsemroşum oğluşun nasıl?paşam bana çok dua et ne olur kardeşim ılgımcım hadi bakalım bihaberide senden gelir işşallahyoncam bebişine bayıldım maşşallahmiragecim güzel dileklerin çok sağol.ewet ece bebek çok güzelll darısı başımıza benimde cumartesi günü yumurtalar toplanacak aynı gün eşimdende sperm alıcaklar hafta içi pzt yada salıda transverim olur sanırım:26:çook dua edin bana canlarımmmm siziçok seviyorummmmmm

ılgımcııım ayy çok sewindim hadi gözünüz aydıın :))

esracım saol kuşum işlhh seninde herşey yolunda gider allah yanında olsn işlhhhh

semraaa nasılsın cnm

sağol canım benim, çok teşekkürler, darısı başına...

ayyyyy pembetekir cnmm bn seni ılgımla karıştırdım kusura bakmaa tebrik ederim gözünüzaydın cnm çok sewindimm

4+1 hafta henüz. dün evde test yaptım bugün de doktora gittim. 158 çıktı kan. Çok garip duygulardayım.

gözün aydın canım, tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Yok mu arttıran? :)

akşam sarıldım zaten

Birsenim bebeemm güsel gözlü guzumm napıon
yavru kuşum tatlımmm napıyım çalışıp duruyorum bol bol sinirleniyorum ama yine de iyi olmaya çalışıyorum işte,,, yaaa bak sende toparlan artık dön aramızaaaa...
ben döndüm foruma geri,
neler oldu neler bitti?
hoşgeldinnnnnnnnnnn
ne bereketli bi hafta oldu yaaaaaaaa maşalllllaaahhhhhhh tek gittin çift geldin :))) bak uzun zamandır gelmiyodun ama çok güzel bi şekilde yeniden döndüğün için hesap sormuyoruz sana :))
kızlar ecemız cok tatlı mass.
evet yaaa bembeyaz ay yüzlü çoook güzel bi bebek maşallahhh....
canım benimm Allah yardımcınız olsun herşey çoook güzel olacak sen 20 gün sonra hamile olduğunu öğreneceksin biliyosun dimee, sakın başka bişey düşünme böyle olacak bebelerin sana tutunacak ve ikizlerin olcak düşünmesi bile çoook güzeeelll:)

benim çoook fena hamile kalasım geldii bende istiyoruuuuuuuuuuuuuummmm

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr 2000 . sayfaya yazmak bana da kısmet oldu::) lütfen 3000 sayfa falan olduunda burdaki herkes hamile kalmış olsun:) bugün patronlar yok yaşasınnnnnnnnnnnnnn

kızlar günaydın:) burda kar var ve çok güzel

canlarım sabah uyandığımda test yaptım hemen iki çizgi çıktı silik değil yani şimdi ben hamile miyim ????

günaydın kızlarrr 2000 . sayfaya yazmak bana da kısmet oldu::) lütfen 3000 sayfa falan olduunda burdaki herkes hamile kalmış olsun:) bugün patronlar yok yaşasınnnnnnnnnnnnnn

günaydın canım gözünaydın bugün yarın bende işten çıkarılınca rahat edicem evimde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…