- 24 Ekim 2011
- 562
- 22
- 118
efendimm cnmmmmmtugbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadı beklıommmmmmmmmmmmmmmm
yaaa neeeeeeeevettt bizide gööörrr:)
katlanıcam canım valla yapcak bişi yok
evet tuğbaaaaaaaaaa
hımmmm anladımm şimdiiiiii yaa bende çok meraklıyım ama napim ya sağlık ocağına verince böle oluyo galibaayyy allahım yaaaa söyleseydin bizim kızlar var çok meraklı p.tesi çok geç diyeee:)
aynen öle yaaaaaa çok sinir bi durummmhay bı sıstemlerın varyaa hep bıze gelınce bole oluo zaten :)))ınss canım hele sana en yakın zamanda gostercek bılıom ben:))))))))
ınnsss canım sen bızım hurremımızsın ınsss en yakın zmanada beklıos sendendeee :)
cnm yaaa kapılarda 2 gün sonra öğrenebilirisniz diyodu o yuzden pazartesi arayıp öğrenim dedim :))slm kızlar nasılsınız?
yasemin nerelerdesin kuzum böyle kayboldun?
semra canım geçmiş olsun oğlunun kalp atışlarını duymuşsun allah devamını getirsin kuzum
mügecim canım sen nasılsın?
birsen kuzum bi sen varsın bu topikde valla canım benimsanada geçmiş olsun nasılsın?
tubiş kuzum hadi hayırlısı belki gelir sistem gelmezse bile gidip öğrenebilirsin bence
alin bebişini almış kucağına çok sevindimhayırlı sağlıklı uzun ömürlü bahtı güzel bi evlat olur inş.
paşam bende özledim seni kuzum testler çıksın bi bakarsın yeniden benimde kilo vermem gerek 60 kiloyum 5 kilo almışım ya offf dün tartıldım moralim bozuldu en az 54 olmam gerek :26:
beydağlı canım geçmiş olsun sanada rabbim tez zamanda şifanı versin inş.
ketenhelva cumartesi idi dimi transfer canım rabbim yardımcın olsun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş. dualarım seninle kuzum
mirage totem kardeş hamile hadi kuzum marta kalmadan sende güzel bir haber ver bize
naz canım bütün bebişlerimiz geldi darısı sana ve semraya inş. sonra diğer hamişlere inş.
kimi unuttum acaba:26: herkese slm
bitanemmmm çok çok saol allah en kısa zamanda sizede nasip etsin inşallahh :))slm canlarım kader yoldaşarım
bu zavallı kardeşiniz çok çalışıo ve piskolojisi bu aralar pek iyi değil en son perdedeki saçma sapan desenleri bebeklere benzetip ağladığım gece tamam kızım sen kafayı yedin artık dememle son buldu pek bi mutsuz durgun huysuz umutsuz takılıorum bu ara işlerin yoğunlupuda cabası üstüme üstüme gelio herşey kafam rahatlasın unutayım dedikçe beynime kazınan düşünceler fışkırıyo kendimi iyi hissetmiyorum ama geçicek biliyorum bu bi dönem gelip geçicek herkes iyidir inşallahh girip okuyorum vaktim olmadıından ve biraz dinlenmek istediimden ötürü yazamıyorum dualarım sizinle herkesten güzel haberler duymak istiyorum bu ruh halim düzelir umarım bi an önce sabırsızlık yada isyankarlık diil sadece mutsuzum hiç bişeyden mutlu olamıyorum özür dilerim bu karamsar yazım için hepinizi çok sevioırum ve kocamannnn öpüyorummm
tuğba çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim kuzum güzel rabbim kucağına almanı nasib etsin inşallah darısı diğer arkadaşlara e bana da olsun bari:)
ayyy cnmm yaaaaaaaa amiiinnnnncanım elimden gelse inan burda kimseye acımam hemen hamile bırakırım
inş. canım artık patır patır dökülürüz inş. bizoluruz inş. kuzum
ayyyyy belkidee hamişsindirrrrrrcanım sağol bende iyiyim çok şükür kuzum, aşı olmuşsun ya daha geçmemiş ağrısı onun için:) birsen canım yarın kırmızılarımın günü bugün de olabilir aslında, aman bi umut var içimde ötesinide bilmiyorum...
ben döndüm foruma geri,
neler oldu neler bitti?
anladığım kadarıyla tubiş hamile mi?
hamişler nasıl, herkes iyi mi?
ben de hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.
4+1 hafta henüz. dün evde test yaptım bugün de doktora gittim. 158 çıktı kan. Çok garip duygulardayım.
oooooooooooo hamişlerimiz geldimi toplu gelıooo rabbım 40 haftaları gostersın ınsss canımmm
selammmmmmmmmmmmmayyy herkesleri çook ösledimmmm tubişim penbetekirim ohh maşşlah size tebrikler diyorum.birsen yasemin nasılsınız bakalım semroşum oğluşun nasıl?paşam bana çok dua et ne olur kardeşim ılgımcım hadi bakalım bi haberide senden gelir işşallah yoncam bebişine bayıldım maşşallah miragecim güzel dileklerin çok sağol.ewet ece bebek çok güzelll darısı başımıza benimde cumartesi günü yumurtalar toplanacak aynı gün eşimdende sperm alıcaklar hafta içi pzt yada salıda transverim olur sanırım:26:çook dua edin bana canlarımmmm siziçok seviyorummmmmm
ben de hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.
4+1 hafta henüz. dün evde test yaptım bugün de doktora gittim. 158 çıktı kan. Çok garip duygulardayım.
yavru kuşum tatlımmm napıyım çalışıp duruyorum bol bol sinirleniyorum ama yine de iyi olmaya çalışıyorum işte,,, yaaa bak sende toparlan artık dön aramızaaaa...akşam sarıldım zaten
Birsenim bebeemm güsel gözlü guzumm napıon
hoşgeldinnnnnnnnnnnben döndüm foruma geri,
neler oldu neler bitti?
anladığım kadarıyla tubiş hamile mi?
hamişler nasıl, herkes iyi mi?
ne bereketli bi hafta oldu yaaaaaaaa maşalllllaaahhhhhhhben de hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.
evet yaaa bembeyaz ay yüzlü çoook güzel bi bebek maşallahhh....kızlar ecemız cok tatlı mass.
canım benimm Allah yardımcınız olsun herşey çoook güzel olacak sen 20 gün sonra hamile olduğunu öğreneceksin biliyosun dimee, sakın başka bişey düşünme böyle olacak bebelerin sana tutunacak ve ikizlerin olcak düşünmesi bile çoook güzeeelll:)selammmmmmmmmmmmmayyy herkesleri çook ösledimmmm tubişim penbetekirim ohh maşşlah size tebrikler diyorum.birsen yasemin nasılsınız bakalım semroşum oğluşun nasıl?paşam bana çok dua et ne olur kardeşim ılgımcım hadi bakalım bi haberide senden gelir işşallah yoncam bebişine bayıldım maşşallah miragecim güzel dileklerin çok sağol.ewet ece bebek çok güzelll darısı başımıza benimde cumartesi günü yumurtalar toplanacak aynı gün eşimdende sperm alıcaklar hafta içi pzt yada salıda transverim olur sanırım:26:çook dua edin bana canlarımmmm siziçok seviyorummmmmm
kızlar günaydın:) burda kar var ve çok güzel
canlarım sabah uyandığımda test yaptım hemen iki çizgi çıktı silik değil yani şimdi ben hamile miyim ????
günaydın kızlarrr 2000 . sayfaya yazmak bana da kısmet oldu::) lütfen 3000 sayfa falan olduunda burdaki herkes hamile kalmış olsun:) bugün patronlar yok yaşasınnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?