Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ben de hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.
4+1 hafta henüz. dün evde test yaptım bugün de doktora gittim. 158 çıktı kan. Çok garip duygulardayım.

canım gözünaydın çok sevindim rabbim sağlıkla 40. haftaları göstersin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. kuzum

esra canım dualarım seninle kuzum allah yardımcın olsun inş. bende de bi umut bekliyorum artık

bu arada 2000 inci sayfayı da devirdik hadi hayırlı olsuuuuunnn

canım bol hamişli bebeşli kayıpsız sayfalar olsun inş.

günaydın kızlarrr 2000 . sayfaya yazmak bana da kısmet oldu::) lütfen 3000 sayfa falan olduunda burdaki herkes hamile kalmış olsun:) bugün patronlar yok yaşasınnnnnnnnnnnnnn

günaydın canım güzel paylaşımlar dileğiyle inş. bol hamişli ve bebişli sayfalar olsun inş.

ayyy hadi inşallah :)

inş. canım bi kan testi yaptırmam gerek yada testin azizliğine uğramışta olabilirim umarım gerçektir...

kızlar günaydın:) burda kar var ve çok güzel

canlarım sabah uyandığımda test yaptım hemen iki çizgi çıktı silik değil yani şimdi ben hamile miyim ????

ılgınn gebiş ılgınnnn kız hemen koş kan testine :):):):) bebeem resim koy varmı görek bizde ay hadi inşallahhhhhhhhhh ne bereketli aymışşş 3 ayda bir patlatıos he:)

ılgınn gebiş ılgınnnn kız hemen koş kan testine :):):):) bebeem resim koy varmı görek bizde ay hadi inşallahhhhhhhhhh ne bereketli aymışşş 3 ayda bir patlatıos he:)

canım benim umarım gerçektir test beni yanıltmaz inş. dur bakim resim çektim sabah

kızlar günaydın:) burda kar var ve çok güzel

canlarım sabah uyandığımda test yaptım hemen iki çizgi çıktı silik değil yani şimdi ben hamile miyim ????
ılgıııımmmm canıııım hamilesin çooook sevindim allah tamamına erdirsin yaaaaaaa..

hayyy maşallah yaaaa ne bereketli bi hafta olduuuuu

bir ay öncekinde yapmıştım silik çıkmıştı ya sonradan yani 5 dk içinde çıkmıştı
ama bu kez hemen çıktı belli kırmızı yani çizgi sizce

canım benim umarım gerçektir test beni yanıltmaz inş. dur bakim resim çektim sabah
kuzum test bariz anne ben burdayım diyo çok silik diil hadi hastaneye gittttttttt kan verrrrrrr heycanla sonuç bekleyelim

dumanım ereket ki ne bereket maşallahhhhhh napıon

ay ay ay ay maşallah nolur hemen doktora git geçen seferki gibi olmasın senden ve bebeğinden kıymetli hiçbişey yok şu an baya baya çıkmış işte çizgi bununda yanılma payı yok gibi bence hadi hadi nolur

canım inş. gerçektir ama daha çok erken doktora gitsemde bişey yapamaz eğer bi sorun varsa ama bugün gidebilirsem kan testine gidicem en azından kan testinde çıkar sonra kanamam olursa başka testler yaptırıcam doktorum öyle dedi zaten şuan gerçekle hayal arası bi yerdeyim:26:

kuzum test bariz anne ben burdayım diyo çok silik diil hadi hastaneye gittttttttt kan verrrrrrr heycanla sonuç bekleyelim

dumanım ereket ki ne bereket maşallahhhhhh napıon

canım umarım öyledir bu testler bizim canımızı yakmaktan başka bişeye yapmıyor aslında bazende göz kırpıyor işte bilmiyorum kuzum bugün olmazsa pazartesi yaptırırım artık kan testini

canım umarım öyledir bu testler bizim canımızı yakmaktan başka bişeye yapmıyor aslında bazende göz kırpıyor işte bilmiyorum kuzum bugün olmazsa pazartesi yaptırırım artık kan testini

kız git yaptır test bebeem vakit kaybetme şuanki duygularını az çok anlayabiliyorum rabbim yüzünü güldürsün inşallah umarım yanıltmaz test falan test mağduru olarak korkuyorumbiliosun :)

kız git yaptır test bebeem vakit kaybetme şuanki duygularını az çok anlayabiliyorum rabbim yüzünü güldürsün inşallah umarım yanıltmaz test falan test mağduru olarak korkuyorumbiliosun :)

kuzum gidebilirsem gidicem bugün olmazsada pazartesiye bırakıcam. canım inş. test mağduru olmam çok kötü bişey ya testten korkuyorum artık ben ama sabah dedim bugün regl günüm yap boşver dedim :) yaptım bu da doğru değilse dicem artık bende beta hgc var

ılgımmmmmmcanım çok sewindim yaaaaaa ha şöyle topimize uğur gelsin herkesolsunnnnnn hemen kana git tatlım bariz bebeşin ben burdayım diyorrrrrbirseenn kuzum hemen sende güzel b i dr bulup başlıyorsun çalışmalara ikinci tüp bebeişler de senden gelicekkkksende çift emriyo koydurt tatlım i ikizde sen doğurrrrr:13:yaseminnn kıssss sen nerelerdesin haa otelefon niye açılmıyorrrrrherşey çok güzel olucak ne olur moralini bozma tatlımmmmmpaşamm canım o duaların arasına benide sıkıştır oksemroş yoncam mirage kocamannn öpüldünüzzzzmügecim sen nasılsın canımcımtubişşş senden de pzt alıcaz güzel haberleriiiibenim yarın yumoşlarım toplanacak hafta içide transferim varrrrr ayyy çok mutluyum az kaldı burda ben diye bağırıcammmmmmmbana çok dua edin sizi çok sewiyorummmmmm

kızlar tubişin değeri 160 çıkmış kanaması varmış canım ya

Son düzenleme:
günaydın hepinize..
ILGIIIMM ,PENPETEKİR,çok sevindim canım adınıza ALLAH tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar..ne güzel inşallah bu haberlerin devamı gelir..

ESRACIM,inşallah seninde transferin başarıyla sonuçlanır canım..

tubiş saat 11 doktor randevusu almış rabbim yardımcısı olsun meleğini korusun inş. hayırlı heberlerle dönsün inş.

keteniiiim canım bende çok isterim ikiz bebeişlerim olsun belki allah bu yüzden beni tüp bebeğe mecbur bırakıyo diyorum hatta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…