ben de hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.
4+1 hafta henüz. dün evde test yaptım bugün de doktora gittim. 158 çıktı kan. Çok garip duygulardayım.
selammmmmmmmmmmmmayyy herkesleri çook ösledimmmm tubişim penbetekirim ohh maşşlah size tebrikler diyorum.birsen yasemin nasılsınız bakalım semroşum oğluşun nasıl?paşam bana çok dua et ne olur kardeşim ılgımcım hadi bakalım bi haberide senden gelir işşallah yoncam bebişine bayıldım maşşallah miragecim güzel dileklerin çok sağol.ewet ece bebek çok güzelll darısı başımıza benimde cumartesi günü yumurtalar toplanacak aynı gün eşimdende sperm alıcaklar hafta içi pzt yada salıda transverim olur sanırım:26:çook dua edin bana canlarımmmm siziçok seviyorummmmmm
bu arada 2000 inci sayfayı da devirdik hadi hayırlı olsuuuuunnn
günaydın kızlarrr 2000 . sayfaya yazmak bana da kısmet oldu::) lütfen 3000 sayfa falan olduunda burdaki herkes hamile kalmış olsun:) bugün patronlar yok yaşasınnnnnnnnnnnnnn
ayyy hadi inşallah :)
kızlar günaydın:) burda kar var ve çok güzel
canlarım sabah uyandığımda test yaptım hemen iki çizgi çıktı silik değil yani şimdi ben hamile miyim ????
ılgınn gebiş ılgınnnn kız hemen koş kan testine :):):):) bebeem resim koy varmı görek bizde ay hadi inşallahhhhhhhhhh ne bereketli aymışşş 3 ayda bir patlatıos he:)
ılgınn gebiş ılgınnnn kız hemen koş kan testine :):):):) bebeem resim koy varmı görek bizde ay hadi inşallahhhhhhhhhh ne bereketli aymışşş 3 ayda bir patlatıos he:)
ılgıııımmmm canıııım hamilesin çooook sevindim allah tamamına erdirsin yaaaaaaa..kızlar günaydın:) burda kar var ve çok güzel
canlarım sabah uyandığımda test yaptım hemen iki çizgi çıktı silik değil yani şimdi ben hamile miyim ????
kuzum test bariz anne ben burdayım diyo çok silik diil hadi hastaneye gittttttttt kan verrrrrrr heycanla sonuç bekleyelimcanım benim umarım gerçektir test beni yanıltmaz inş. dur bakim resim çektim sabah
ay ay ay ay maşallah nolur hemen doktora git geçen seferki gibi olmasın senden ve bebeğinden kıymetli hiçbişey yok şu an baya baya çıkmış işte çizgi bununda yanılma payı yok gibi bence hadi hadi nolur
kuzum test bariz anne ben burdayım diyo çok silik diil hadi hastaneye gittttttttt kan verrrrrrr heycanla sonuç bekleyelim
dumanım ereket ki ne bereket maşallahhhhhh napıon
canım umarım öyledir bu testler bizim canımızı yakmaktan başka bişeye yapmıyor aslında bazende göz kırpıyor işte bilmiyorum kuzum bugün olmazsa pazartesi yaptırırım artık kan testini
kız git yaptır test bebeem vakit kaybetme şuanki duygularını az çok anlayabiliyorum rabbim yüzünü güldürsün inşallah umarım yanıltmaz test falan test mağduru olarak korkuyorumbiliosun :)
ayyyy direk belli kızım hemen git kan vermeyeee:))
yogunuz yasemincim yaa ama aklım burda kaldııkuzum test bariz anne ben burdayım diyo çok silik diil hadi hastaneye gittttttttt kan verrrrrrr heycanla sonuç bekleyelim
dumanım ereket ki ne bereket maşallahhhhhh napıon
kızlar tubişin değeri 160 çıkmış kanaması varmış canım ya
keteniiiim canım bende çok isterim ikiz bebeişlerim olsun belki allah bu yüzden beni tüp bebeğe mecbur bırakıyo diyorum hatta:)ılgımmmmmmcanım çok sewindim yaaaaaa ha şöyle topimize uğur gelsin herkes olsunnnnnn hemen kana git tatlım bariz bebeşin ben burdayım diyorrrrr birseenn kuzum hemen sende güzel b i dr bulup başlıyorsun çalışmalara ikinci tüp bebeişler de senden gelicekkkk sende çift emriyo koydurt tatlım i ikizde sen doğurrrrr:13:yaseminnn kıssss sen nerelerdesin haa otelefon niye açılmıyorrrrr herşey çok güzel olucak ne olur moralini bozma tatlımmmmm paşamm canım o duaların arasına benide sıkıştır ok semroş yoncam mirage kocamannn öpüldünüzzzz mügecim sen nasılsın canımcım tubişşş senden de pzt alıcaz güzel haberleriiii benim yarın yumoşlarım toplanacak hafta içide transferim varrrrr ayyy çok mutluyum az kaldı burda ben diye bağırıcammmmmmm bana çok dua edin sizi çok sewiyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?