hay bı sıstemlerın varyaa hep bıze gelınce bole oluo zaten :)))ınss canım hele sana en yakın zamanda gostercek bılıom ben:))))))))çok saol cnmmm kan verdim bugün ama sistemde arıza varmış pazartesi öğrencekmişim :))
çok saol cnmmm :)))
ayyy semoşş ne güzellll yaaa allahım bizede göstersin o günleri :))
evettt bizide gööörrr:)
katlanıcam canım valla yapcak bişi yok
evet tuğbaaaaaaaaaa
doğramayan hürrem ben :)hay bı sıstemlerın varyaa hep bıze gelınce bole oluo zaten :)))ınss canım hele sana en yakın zamanda gostercek bılıom ben:))))))))
ınnsss canım sen bızım hurremımızsın ınsss en yakın zmanada beklıos sendendeee :)
cok sagol canımmm ınnkı hep dua edıyorum ınssss en yakın zamanda rabbım ısteyen herkeze versın yaaa inşş..
bu ayın bitmesine ne kaldıki canıııımmm.... önümüzdeki ay maratona beraber başlarız
doğramayan hürrem ben :)
müge cnm ya özel msj atamıyorum burdan ama cevabım ikisinede evet:) hem face hem msn cnm
yasemiiiiiiiinnn hg kuzum
slm canlarım kader yoldaşarım
bu zavallı kardeşiniz çok çalışıo ve piskolojisi bu aralar pek iyi değil en son perdedeki saçma sapan desenleri bebeklere benzetip ağladığım gece tamam kızım sen kafayı yedin artık dememle son buldu pek bi mutsuz durgun huysuz umutsuz takılıorum bu ara işlerin yoğunlupuda cabası üstüme üstüme gelio herşey kafam rahatlasın unutayım dedikçe beynime kazınan düşünceler fışkırıyo kendimi iyi hissetmiyorum ama geçicek biliyorum bu bi dönem gelip geçicek herkes iyidir inşallahh girip okuyorum vaktim olmadıından ve biraz dinlenmek istediimden ötürü yazamıyorum dualarım sizinle herkesten güzel haberler duymak istiyorum bu ruh halim düzelir umarım bi an önce sabırsızlık yada isyankarlık diil sadece mutsuzum hiç bişeyden mutlu olamıyorum özür dilerim bu karamsar yazım için hepinizi çok sevioırum ve kocamannnn öpüyorummm
tuğba çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim kuzum güzel rabbim kucağına almanı nasib etsin inşallah darısı diğer arkadaşlara e bana da olsun bari:)
slm kızlar nasılsınız?
yasemin nerelerdesin kuzum böyle kayboldun?
semra canım geçmiş olsun oğlunun kalp atışlarını duymuşsun allah devamını getirsin kuzum
mügecim canım sen nasılsın?
birsen kuzum bi sen varsın bu topikde valla canım benimsanada geçmiş olsun nasılsın?
tubiş kuzum hadi hayırlısı belki gelir sistem gelmezse bile gidip öğrenebilirsin bence
alin bebişini almış kucağına çok sevindimhayırlı sağlıklı uzun ömürlü bahtı güzel bi evlat olur inş.
paşam bende özledim seni kuzum testler çıksın bi bakarsın yeniden benimde kilo vermem gerek 60 kiloyum 5 kilo almışım ya offf dün tartıldım moralim bozuldu en az 54 olmam gerek :26:
beydağlı canım geçmiş olsun sanada rabbim tez zamanda şifanı versin inş.
ketenhelva cumartesi idi dimi transfer canım rabbim yardımcın olsun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş. dualarım seninle kuzum
mirage totem kardeş hamile hadi kuzum marta kalmadan sende güzel bir haber ver bize
naz canım bütün bebişlerimiz geldi darısı sana ve semraya inş. sonra diğer hamişlere inş.
kimi unuttum acaba:26: herkese slm
slm canlarım kader yoldaşarım
bu zavallı kardeşiniz çok çalışıo ve piskolojisi bu aralar pek iyi değil en son perdedeki saçma sapan desenleri bebeklere benzetip ağladığım gece tamam kızım sen kafayı yedin artık dememle son buldu pek bi mutsuz durgun huysuz umutsuz takılıorum bu ara işlerin yoğunlupuda cabası üstüme üstüme gelio herşey kafam rahatlasın unutayım dedikçe beynime kazınan düşünceler fışkırıyo kendimi iyi hissetmiyorum ama geçicek biliyorum bu bi dönem gelip geçicek herkes iyidir inşallahh girip okuyorum vaktim olmadıından ve biraz dinlenmek istediimden ötürü yazamıyorum dualarım sizinle herkesten güzel haberler duymak istiyorum bu ruh halim düzelir umarım bi an önce sabırsızlık yada isyankarlık diil sadece mutsuzum hiç bişeyden mutlu olamıyorum özür dilerim bu karamsar yazım için hepinizi çok sevioırum ve kocamannnn öpüyorummm
tuğba çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim kuzum güzel rabbim kucağına almanı nasib etsin inşallah darısı diğer arkadaşlara e bana da olsun bari:)
hoşgördük bebeemmmmmm kız kayboldum hemen tubişi hamile bırakmışınız :) sıra kimde bakalım ay hep böle güsel haberler verelim artık hep heppp
döktürmüşsün valla canım :) ben iyim sen nslsn??? ama niye bana geçmiş oslun dedin? turp gibiyim suan maşallah :)slm kızlar nasılsınız?
yasemin nerelerdesin kuzum böyle kayboldun?
semra canım geçmiş olsun oğlunun kalp atışlarını duymuşsun allah devamını getirsin kuzum
mügecim canım sen nasılsın?
birsen kuzum bi sen varsın bu topikde valla canım benimsanada geçmiş olsun nasılsın?
tubiş kuzum hadi hayırlısı belki gelir sistem gelmezse bile gidip öğrenebilirsin bence
alin bebişini almış kucağına çok sevindimhayırlı sağlıklı uzun ömürlü bahtı güzel bi evlat olur inş.
paşam bende özledim seni kuzum testler çıksın bi bakarsın yeniden benimde kilo vermem gerek 60 kiloyum 5 kilo almışım ya offf dün tartıldım moralim bozuldu en az 54 olmam gerek :26:
beydağlı canım geçmiş olsun sanada rabbim tez zamanda şifanı versin inş.
ketenhelva cumartesi idi dimi transfer canım rabbim yardımcın olsun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş. dualarım seninle kuzum
mirage totem kardeş hamile hadi kuzum marta kalmadan sende güzel bir haber ver bize
naz canım bütün bebişlerimiz geldi darısı sana ve semraya inş. sonra diğer hamişlere inş.
kimi unuttum acaba:26: herkese slm
canım benim iyiyim ben beklemedeyim :) bi yandan iş sorunları devam ediyo uğraşıp duruyorum işte...
canııım çok iyi ol inşallah hoşgeldin yokluğun belli oluyordu.
yasemin özlettin kendini walla merak etmeye başlamıştım seni canım benim lütfen moralini bozma kuzum bak burda biz varız, aynı durumdayım seninle canım bugünlerde benimde herşey üstüme üstüme geliyormuş gibi hissediyorum inş. bu günlerde geçecek herşey iyi olacak kuzum
hoşgördüm kuzumm işlerde yoğun kız valla deli oluyom ama naparsı ekmek parası:)canım benim iyiyim ben beklemedeyim :) bi yandan iş sorunları devam ediyo uğraşıp duruyorum işte...
canııım çok iyi ol inşallah hoşgeldin yokluğun belli oluyordu.
elimizde olsa keşke dimi hayırlısı hakkımızda kuzum 2012 sonuna kadar burdaki herkes hamile kalsın lütfennncanım elimden gelse inan burda kimseye acımam hemen hamile bırakırım
inş. canım artık patır patır dökülürüz inş. bizoluruz inş. kuzum
döktürmüşsün valla canım :) ben iyim sen nslsn??? ama niye bana geçmiş oslun dedin? turp gibiyim suan maşallah :)
dönemsel bişi sanırım bu havalardanmıdır nedir anam bi daraltı bi kasvet bi sııntı hıncımı herifden çıkarıom geçen yumurtlama gnlerin gelsinde yeniden melek haline geri dön dedi bana :)kendimi kötü hissettim valla :)
hoşgördüm kuzumm işlerde yoğun kız valla deli oluyom ama naparsı ekmek parası:)
elimizde olsa keşke dimi hayırlısı hakkımızda kuzum 2012 sonuna kadar burdaki herkes hamile kalsın lütfennn
canım aslında hayat çok kısa hiç birşey için üzülmeye değmiyor ama sen gel bunu kendine anlat işte ,kuzum zaten bi eşlerimiz var ona sarıl ve herşeyi boşver hakkımızda hayırlısı kuzum inş.
ay pardon yaa unutmuşum ben onu hastalıktan saymıyorumki:) canım yaa inşallah sende haişsindir neşemiz çoğalır ne güzel olur.canım sağol bende iyiyim çok şükür kuzum, aşı olmuşsun ya daha geçmemiş ağrısı onun için:) birsen canım yarın kırmızılarımın günü bugün de olabilir aslında, aman bi umut var içimde ötesinide bilmiyorum...
canım umarım herşey istediğin gibi olur bende iş konusunda biraz sıkıntılıyım başka bi işyerinden haber bekliyorum ama hale gelmedi sıkıldım burda ya
dönemsel bişi sanırım bu havalardanmıdır nedir anam bi daraltı bi kasvet bi sııntı hıncımı herifden çıkarıom geçen yumurtlama gnlerin gelsinde yeniden melek haline geri dön dedi bana :)kendimi kötü hissettim valla :)
hoşgördüm kuzumm işlerde yoğun kız valla deli oluyom ama naparsı ekmek parası:)
elimizde olsa keşke dimi hayırlısı hakkımızda kuzum 2012 sonuna kadar burdaki herkes hamile kalsın lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?