kızlar tubişin değeri 160 çıkmış kanaması varmış canım ya
ılgımmmmmmcanım çok sewindim yaaaaaa ha şöyle topimize uğur gelsin herkes olsunnnnnn hemen kana git tatlım bariz bebeşin ben burdayım diyorrrrr birseenn kuzum hemen sende güzel b i dr bulup başlıyorsun çalışmalara ikinci tüp bebeişler de senden gelicekkkk sende çift emriyo koydurt tatlım i ikizde sen doğurrrrr:13:yaseminnn kıssss sen nerelerdesin haa otelefon niye açılmıyorrrrr herşey çok güzel olucak ne olur moralini bozma tatlımmmmm paşamm canım o duaların arasına benide sıkıştır ok semroş yoncam mirage kocamannn öpüldünüzzzz mügecim sen nasılsın canımcım tubişşş senden de pzt alıcaz güzel haberleriiii benim yarın yumoşlarım toplanacak hafta içide transferim varrrrr ayyy çok mutluyum az kaldı burda ben diye bağırıcammmmmmm bana çok dua edin sizi çok sewiyorummmmmm
kızlar tubişin değeri 160 çıkmış kanaması varmış canım ya
ılgımmmmmmcanım çok sewindim yaaaaaa ha şöyle topimize uğur gelsin herkes olsunnnnnn hemen kana git tatlım bariz bebeşin ben burdayım diyorrrrr birseenn kuzum hemen sende güzel b i dr bulup başlıyorsun çalışmalara ikinci tüp bebeişler de senden gelicekkkk sende çift emriyo koydurt tatlım i ikizde sen doğurrrrr:13:yaseminnn kıssss sen nerelerdesin haa otelefon niye açılmıyorrrrr herşey çok güzel olucak ne olur moralini bozma tatlımmmmm paşamm canım o duaların arasına benide sıkıştır ok semroş yoncam mirage kocamannn öpüldünüzzzz mügecim sen nasılsın canımcım tubişşş senden de pzt alıcaz güzel haberleriiii benim yarın yumoşlarım toplanacak hafta içide transferim varrrrr ayyy çok mutluyum az kaldı burda ben diye bağırıcammmmmmm bana çok dua edin sizi çok sewiyorummmmmm
günaydın hepinize..
ILGIIIMM ,PENPETEKİR,çok sevindim canım adınıza ALLAH tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar..ne güzel inşallah bu haberlerin devamı gelir..
ESRACIM,inşallah seninde transferin başarıyla sonuçlanır canım..
nasıl bi kanamamayımış acaba taze kanmı yoksa kahve lekelenmemi....inşallah bişey olmaz yaaakızlar tubişin değeri 160 çıkmış kanaması varmış canım ya
haydi bakalım sıra bize de gelsin Allah ııımmmmmmmdirmitim bana pozitif gibi gözüktü, inşallah öyledir canım ya. tubişin olayını anlamadım, ne demek oluo bu. riskli bir durumu mu? dua edelim şı kız için hemen topluca. kötü bişey olmasın...
ketenhelvam gelio ikizlerimiz :))) ne güzel...seni çok yorucu günler bekleyecek iki taneyle bilesin :) ma biz bu kadar acıdan sonra herhalde ki bunlara takılacak insanlar değiliz de mi :))
eveeet geriye ben, nazlım, müge, paşam, beydağlı ve dumanım kaldı sanırımmm...Haydi rast gele :))
nasıl bi kanamamayımış acaba taze kanmı yoksa kahve lekelenmemi....inşallah bişey olmaz yaaa
dirmitim bana pozitif gibi gözüktü, inşallah öyledir canım ya. tubişin olayını anlamadım, ne demek oluo bu. riskli bir durumu mu? dua edelim şı kız için hemen topluca. kötü bişey olmasın...
ketenhelvam gelio ikizlerimiz :))) ne güzel...seni çok yorucu günler bekleyecek iki taneyle bilesin :) ma biz bu kadar acıdan sonra herhalde ki bunlara takılacak insanlar değiliz de mi :))
eveeet geriye ben, nazlım, müge, paşam, beydağlı ve dumanım kaldı sanırımmm...Haydi rast gele :))
ketenhelvam iyi olmaya çalışıyorum derdim yetmiyo bide şirket karıştı, ben dağıldım. Stresliyim bu aralar çokburdaki iyi haberlerle mutlu olmaya çalışırken tuğbanın haberi geldi tedirgin oldum. Allah'a yalvarıyorum kimseye evlat acısı yaşatmasın
Allah'ım ikisinide korusun... dua edelimde
sağol canım ama ben kendimi daha hamile saymıyorum, kuzum inş. ikizin olur rabbim yüzünü güldürsün inş. dualarım seninle kuzum
canım hg nasılsın? özledim senisağol canım çift çizgi gördüm ama devamı var esraya da dedim daha hamiş saymıyorum kendimi, tubişe üzüldüm ya şimdi nasıl duygular içerisindedir inş. bişey olmaz sağlıkla 40. haftaları görür
dumancım bana sölediği 5-6 damla kan geldi dedi..ama ne renk nasıl bişi soramadım ayy..nasıl aklıma gelmedi...inşallah iyi haberlerle gelir bebişi yerleşiodur ondan olmuştur belki...dua ediyorum tubişime bolbol walla...
dirmitim bana pozitif gibi gözüktü, inşallah öyledir canım ya. tubişin olayını anlamadım, ne demek oluo bu. riskli bir durumu mu? dua edelim şı kız için hemen topluca. kötü bişey olmasın...
hb. kuzum çok şükür, iyiyim diyeyim iyi olsun bende seni özledim..ama sen hamilesin bence bariz çıkmış ikinci çizgi,tuğba için bende endişelendim ama temiz ve az bir kanamaysa bişey olmaz..inşallah iyi haberlerle döner..
nasıl korkmuştur canım yaaa Allah yardımcısı olsun dua dan başka bşey gelmiyodumancım bana sölediği 5-6 damla kan geldi dedi..ama ne renk nasıl bişi soramadım ayy..nasıl aklıma gelmedi...inşallah iyi haberlerle gelir bebişi yerleşiodur ondan olmuştur belki...dua ediyorum tubişime bolbol walla...
beydağlı nasılsın canımmmm...kızlar tubişin teli var dimi sizde,ne zaman çıkar dr dan?
nasıl korkmuştur canım yaaa Allah yardımcısı olsun dua dan başka bşey gelmiyo
iyim bende cnm yaa hayat şartları zorluyo bu aralar biraz manevi olarak bozuğum iyi olmaya çalışıyorumçok şükür kuzum fıtıklarla cebelleşiyorum sen nasılsın??
iyim bende cnm yaa hayat şartları zorluyo bu aralar biraz manevi olarak bozuğum iyi olmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?