Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızlar tubişin değeri 160 çıkmış kanaması varmış canım ya

dirmitim bana pozitif gibi gözüktü, inşallah öyledir canım ya. tubişin olayını anlamadım, ne demek oluo bu. riskli bir durumu mu? dua edelim şı kız için hemen topluca. kötü bişey olmasın...

ketenhelvam gelio ikizlerimiz :))) ne güzel...seni çok yorucu günler bekleyecek iki taneyle bilesin :) ma biz bu kadar acıdan sonra herhalde ki bunlara takılacak insanlar değiliz de mi :))

eveeet geriye ben, nazlım, müge, paşam, beydağlı ve dumanım kaldı sanırımmm...Haydi rast gele :))

ketenhelvam iyi olmaya çalışıyorum derdim yetmiyo bide şirket karıştı, ben dağıldım. Stresliyim bu aralar çok burdaki iyi haberlerle mutlu olmaya çalışırken tuğbanın haberi geldi tedirgin oldum. Allah'a yalvarıyorum kimseye evlat acısı yaşatmasın

kızlar tubişin değeri 160 çıkmış kanaması varmış canım ya

Allah'ım ikisinide korusun... dua edelimde

sağol canım ama ben kendimi daha hamile saymıyorum, kuzum inş. ikizin olur rabbim yüzünü güldürsün inş. dualarım seninle kuzum

canım hg nasılsın? özledim seni sağol canım çift çizgi gördüm ama devamı var esraya da dedim daha hamiş saymıyorum kendimi, tubişe üzüldüm ya şimdi nasıl duygular içerisindedir inş. bişey olmaz sağlıkla 40. haftaları görür

haydi bakalım sıra bize de gelsin Allah ııımmmmmmm

nasıl bi kanamamayımış acaba taze kanmı yoksa kahve lekelenmemi....inşallah bişey olmaz yaaa

dumancım bana sölediği 5-6 damla kan geldi dedi..ama ne renk nasıl bişi soramadım ayy..nasıl aklıma gelmedi...inşallah iyi haberlerle gelir bebişi yerleşiodur ondan olmuştur belki...dua ediyorum tubişime bolbol walla...

inş. canım
canım tubiş gebelik kan testi yaptırmıştı değeri 160 çıkmış evdede çift çizgi görmüştü şimdi kanaması varmış doktora gitti inş. bişey olmaz güzel haberle döner inş. canım hayırlısı olsun

şimdi doktor dadır tubiş inş. yerleşme kanaması üstüne görme falandır bişey olmaz rabbim korusun meleğini

hb. kuzum çok şükür, iyiyim diyeyim iyi olsun bende seni özledim..ama sen hamilesin bence bariz çıkmış ikinci çizgi,tuğba için bende endişelendim ama temiz ve az bir kanamaysa bişey olmaz..inşallah iyi haberlerle döner..

inş. canım dualarım tubişle ve meleğiyle...

mirage canım ya bi daha ki ay da ben veririm inşallah müjdeli haberi..

canım bilmiyorum ya hayırlısı olsun inş. tubişim güzel haberlerle döner mutluluğu daim olur

nasıl korkmuştur canım yaaa Allah yardımcısı olsun dua dan başka bşey gelmiyo

beydağlı nasılsın canımmmm...kızlar tubişin teli var dimi sizde,ne zaman çıkar dr dan?

ay allah yardımcısı olsun yaa sevinci yarım kalmasın bebeği rabbime emanet olsun inşallahhhhhhhhh

canım bebeğini kaybetmene çok üzüldüm ALLAH sabır versin inşallah daha hayırlısını verir..ne olur çok üzme kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…