Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım almadıgım bir testim var adet oluyum yaptırmadıgımda bir testim var onlar bitince doktora gidicem bakalım diyete girdim kiloları veriyim işşallah doktor ne dicek bana kalsan daha hazır degilim halen korkuyorum eylül gibi düşünüyorum canım nasip bakalım allahım hakkımızda hayırlısını versin işşallah yüregimi yakmasın evladımla sınamasın işşallah
slm kızlar nasılsınız herkes iidir işlhh
tubiiiiş hadi gözün aydın cnmm çok sewindiiiim
bu arada gökçe dğm yapmış bilginizee allah analı babalı büyütsün işlhhh

canım anasına babasına hayırlı evlat olur işşallah adıyla yaşasın prensesimiz işşallah görüşürsen eger selamımı söyle bebem darısı sana olsun işşallah evladını sag saglim kucagına alman dilegiyle mesaj kutusunu sildim canım yollamka istedigin varsa yolla bekliyorm bu arada nazlım nerelerde girmiyoda merak ettim :44::44:

merhaba melek anneleri 6 bebişimide kaybettim malesef 5 aylıktı allah ım bir daha yasatmasın bizlere evlat acısı allahım hayırlı ve saglıklı yine bebişler nasip eder inş kucaklarımızı boş bırakmaz allah ım hamile olanların bebbişlerinizi kucaklarınıza alırsınız ins allah a emanet olun melek anneleri

tuğbaaaaaa, muhteşem bir haber verdin banaaa :)))))) sanki senin hamile kaldığını öğrenince kendim de hamileymişim gibi geldi bi an :))bakalım ayın sonunda içgüdülerim ne kadar kuvvetliymiş görcez. bugün aldığın ikinci güzel haber bu. öğlen de çok yakın bir arkadaşımın evlilik teşklifi aldığı haberini almıştım. Tuğbacımi yoldaşım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sağlıkla hamileliğini tamamla, sağlıkla bebeğini kucağına al inşallaaah. Allahım sesimizi duysun, hepimize nasip etsin inşallaaah :)))

Ay Tuğba gel sarılalım :))) Demek gerçekten de o gerzek testler ilk günlerde negatif gösterebiliomuş, ben hiç inanmıyodum o durumlara valla. hatta kızıyodum negatif çıktı dediklerinde inşallah hamilesindir diyenlere, boşuna ümitlendiriolar diye...

hamile değilsem de bi an önce mart gelsin de bi şdoktoruma gidip rahatlayayım bari.

Tekrar tekrar tebrik ederim Tubişim...

cnmm benimmm bitanemm varya tam ümidimi kesmiştim artık 2 testte negatif bu son dedim yaptım ve çift çizgi bugunde kan vermeye gidiyorum umarım kandada çıkar yani testin azizliğine uğramam :)) cnm benim otem kardeşim eminim bu ay sende hamiş kalcan :)) çok çok saol cnm süpriz oldu valla allahım bu sefer bana nasip etsin bebeğimi inşallah ve en kısa zamandada size :))
şimdi kan vermeye gidiyorum öğleden sonra sonucu çıkar heralde mutlu haberi tekrar paylaşırım inşallah :))

hadi tubişim iyi şanslar...Allah beraberinde olsun...

günaydın kızlar
yasemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin nerdesin kuzuuum duy sesimiii

Selam Kızlar,

Dumanımmmm nasılsın kuzucum

tuğba hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin canım
selam tatlııımmm.iyim sen nasılsın bakalım.?? tek başıma topiğimize ruh katmaya çalışıyodum bende :) hoşgeldiiinnn

kızlar gunaydın nasılsınız

ben dun saglık ocagına gıttım ıgnemı oldum ama kolum cok fena nerdeyse hıc hareket ettıremıyorum yaaaa

bu arada ılk defa saglık ocagında kalbını dınledık oglumun cok ıı dedı hemsıre garıp bı alet vardı gulesım geldii:)

allah seni napsmasın güldüm valla:) kalp atışını bıraktın aletemi baktın :) ne iğnesi oldun hayırdır? yaa bende 2 gün önce aşı yaptırdım hepatit aşısı kolum hala ağrıyo dokununca

semra yaa ne mutlu sana Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah :) ne güzel günler yaşıyorsun Allah'ım bizi de gör :)

dumancım tetenoz asısı oldum ama cok fena yaa bıde erken dogum tehdıdıne karsı proluton kullanıorum hele o cumartesı vuruldum hala dokununca acıo 4tane daha var tetenozda 3 defa daha var sanıırım ne yapcam bılmıyorum heryerım delık desıl oldu valla yok canım kalbını dınledım sonra makınaya baktım :)

hadi tubişim iyi şanslar...Allah beraberinde olsun...
çok saol cnmmm kan verdim bugün ama sistemde arıza varmış pazartesi öğrencekmişim :))
Selam Kızlar,

Dumanımmmm nasılsın kuzucum

tuğba hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin canım
çok saol cnmmm :)))

ayyy semoşş ne güzellll yaaa allahım bizede göstersin o günleri :))

semra yaa ne mutlu sana Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah :) ne güzel günler yaşıyorsun Allah'ım bizi de gör :)
evettt bizide gööörrr:)

katlanıcam canım valla yapcak bişi yok

tugbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadı beklıommmmmmmmmmmmmmmm
evet tuğbaaaaaaaaaa

çok saol cnmmm kan verdim bugün ama sistemde arıza varmış pazartesi öğrencekmişim :))

çok saol cnmmm :)))

ayyy semoşş ne güzellll yaaa allahım bizede göstersin o günleri :))
ayyy allahım yaaaa söyleseydin bizim kızlar var çok meraklı p.tesi çok geç diyeee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…