canım almadıgım bir testim var adet oluyum yaptırmadıgımda bir testim var onlar bitince doktora gidicem bakalım diyete girdim kiloları veriyim işşallah doktor ne dicek bana kalsan daha hazır degilim halen korkuyorum eylül gibi düşünüyorum canım nasip bakalım allahım hakkımızda hayırlısını versin işşallahcanım o kadar cok oldukı hangısını cekeyım ne yapcam bılmıyorummm hatta aynı takımdan ıkı tane almısım o kadar cıldırdım yanı bu hafta gerı vercem bırını :) senın son testın ne oldu canımmm ne zaman korunmayı bırakıon ınnss
slm kızlar nasılsınız herkes iidir işlhh
tubiiiiş hadi gözün aydın cnmm çok sewindiiiim
bu arada gökçe dğm yapmış bilginizee allah analı babalı büyütsün işlhhh
tuğbaaaaaa, muhteşem bir haber verdin banaaa :)))))) sanki senin hamile kaldığını öğrenince kendim de hamileymişim gibi geldi bi an :))bakalım ayın sonunda içgüdülerim ne kadar kuvvetliymiş görcez. bugün aldığın ikinci güzel haber bu. öğlen de çok yakın bir arkadaşımın evlilik teşklifi aldığı haberini almıştım. Tuğbacımi yoldaşım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sağlıkla hamileliğini tamamla, sağlıkla bebeğini kucağına al inşallaaah. Allahım sesimizi duysun, hepimize nasip etsin inşallaaah :)))
Ay Tuğba gel sarılalım :))) Demek gerçekten de o gerzek testler ilk günlerde negatif gösterebiliomuş, ben hiç inanmıyodum o durumlara valla. hatta kızıyodum negatif çıktı dediklerinde inşallah hamilesindir diyenlere, boşuna ümitlendiriolar diye...
hamile değilsem de bi an önce mart gelsin de bi şdoktoruma gidip rahatlayayım bari.
Tekrar tekrar tebrik ederim Tubişim...
cnmm benimmm bitanemm varya tam ümidimi kesmiştim artık 2 testte negatif bu son dedim yaptım ve çift çizgi bugunde kan vermeye gidiyorum umarım kandada çıkar yani testin azizliğine uğramam :)) cnm benim otem kardeşim eminim bu ay sende hamiş kalcan :)) çok çok saol cnm süpriz oldu valla allahım bu sefer bana nasip etsin bebeğimi inşallah ve en kısa zamandada size :))
şimdi kan vermeye gidiyorum öğleden sonra sonucu çıkar heralde mutlu haberi tekrar paylaşırım inşallah :))
özledim bende vallaaaaaaaaa yahuuuuuuuugünaydın kızlar
yasemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin nerdesin kuzuuum duy sesimiii
günaydın kızlar
yasemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin nerdesin kuzuuum duy sesimiii
selam tatlııımmm.iyim sen nasılsın bakalım.?? tek başıma topiğimize ruh katmaya çalışıyodum bende :) hoşgeldiiinnnSelam Kızlar,
Dumanımmmm nasılsın kuzucum
tuğba hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin canım
kızlar gunaydın nasılsınız
ben dun saglık ocagına gıttım ıgnemı oldum ama kolum cok fena nerdeyse hıc hareket ettıremıyorum yaaaa
bu arada ılk defa saglık ocagında kalbını dınledık oglumun cok ıı dedı hemsıre garıp bı alet vardı gulesım geldii:)
ben dun saglık ocagına gıttım ıgnemı oldum ama kolum cok fena nerdeyse hıc hareket ettıremıyorum yaaaa
bu arada ılk defa saglık ocagında kalbını dınledık oglumun cok ıı dedı hemsıre garıp bı alet vardı gulesım geldii:)
semra yaa ne mutlu sana Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah :) ne güzel günler yaşıyorsun Allah'ım bizi de gör :)
çok saol cnmmm kan verdim bugün ama sistemde arıza varmış pazartesi öğrencekmişim :))hadi tubişim iyi şanslar...Allah beraberinde olsun...
çok saol cnmmm :)))Selam Kızlar,
Dumanımmmm nasılsın kuzucum
tuğba hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin canım
evettt bizide gööörrr:)semra yaa ne mutlu sana Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah :) ne güzel günler yaşıyorsun Allah'ım bizi de gör :)
katlanıcam canım valla yapcak bişi yokdumancım tetenoz asısı oldum ama cok fena yaa bıde erken dogum tehdıdıne karsı proluton kullanıorum hele o cumartesı vuruldum hala dokununca acıo 4tane daha var tetenozda 3 defa daha var sanıırım ne yapcam bılmıyorum heryerım delık desıl oldu valla yok canım kalbını dınledım sonra makınaya baktım :)
evet tuğbaaaaaaaaaatugbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadı beklıommmmmmmmmmmmmmmm
selam tatlııımmm.iyim sen nasılsın bakalım.?? tek başıma topiğimize ruh katmaya çalışıyodum bende :) hoşgeldiiinnn
ayyy allahım yaaaa söyleseydin bizim kızlar var çok meraklı p.tesi çok geç diyeee:)çok saol cnmmm kan verdim bugün ama sistemde arıza varmış pazartesi öğrencekmişim :))
çok saol cnmmm :)))
ayyy semoşş ne güzellll yaaa allahım bizede göstersin o günleri :))
bu ayın bitmesine ne kaldıki canıııımmm.... önümüzdeki ay maratona beraber başlarızkuzuum napiyim bekliyorum bende bu ay antibiyotik kullandım :S bu ayı boş geç dedi doktorözledim seni ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?