günaydın canım çok şükür sen nasılsın?
iyiyim ama regl belirtilerim olduğu için de mutsuzum biraz. şu çizelgeni değiştirsen ya artık :))
kızlarrr günaydınn yine doktordan geliyorum yine kan verdim degerlerimin sıfırlanması gerekiyo die yarın sabah sonuç alcam delik deşik oldum vallayaaaa(
kızlarrr günaydınn yine doktordan geliyorum yine kan verdim degerlerimin sıfırlanması gerekiyo die yarın sabah sonuç alcam delik deşik oldum vallayaaaa(
selam cnmm :)) evet sıfırlanması gerekiyor yani regl devam ediyo yavaş yavaş sıfırlanıyo ama sıfırlanmazsa cerahi müdahale gerekebiliyoselam tubiş...değerin sıfırlanması için özel birşey mi yapıyolar ki. kendiliğinden sıfırlanmıyo mu? niye bir daha kan verdin ki?
canım hgumarım güzel sonuçlar alırsın
selam cnmm :)) evet sıfırlanması gerekiyor yani regl devam ediyo yavaş yavaş sıfırlanıyo ama sıfırlanmazsa cerahi müdahale gerekebiliyo( inşallah gerek kalmaz yarın sabah öğrencem sonucu
hoşbulduk cnmm :)) inşallahhh
anladım canım. ayy inşallah gerek kalmaz müdahaleye falan. resmen sevincimiz kursağımızda kaldı. hayırlısı diyelim.
cok tebrik ederim canim
kucagina almayi nasip etsin Allah
kizlar herkese merhaba uzun zamandir yazamadim cok.
ben adetten bir hafta once,hormonlarin da etkisiyle
gunluk depresyon tarzi birsey yasarim
aglamakli olurum duygusal olurum
kocama surekli beni seviyor musunnnn diye sorarim
bunlarin hepsini bugun yasiyorum benim adet gelecek kizlar
hic sasmaz saglik olsun
son 7 gun
maşallah bebişimize....ılgımla sen peşpeşesiniz ne güzel, inşallah hep böyle ikişe üçer devamlı gelir hamişlerimiz...
caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
kızmazsınız siz banaaaaaaa
slm herkeseeee nasılsınız kızlaar kesecikler gözükmüüş maşallah maşalaaaah bebeişlereee darısı pıtpıtlara olsn işlhhhh
herkes ii demi bn sizi ihmal etttim bu aralar brzz
canım benim çok sevindim inş. kalp atışlarını da görücez sonrası da inş. kuzum ben 15 gün sonra gidicem kalp atışı için sen benden daha erken gideceksin kullandığın ilaçlar varmı kuzum?
selam cnmm :)) evet sıfırlanması gerekiyor yani regl devam ediyo yavaş yavaş sıfırlanıyo ama sıfırlanmazsa cerahi müdahale gerekebiliyo( inşallah gerek kalmaz yarın sabah öğrencem sonucu
hoşbulduk cnmm :)) inşallahhh
çok çok saol cnm inşallah :)) yarın sabah öğrenicem doktordan inşallah düşmüştür yoksa cumartesi doktora gitmek zorunda kalcamtubaemrahgecmis olsun, Allah bir daha yasatmasin canim, ben de hastanede yatmistim degerler sifirlansin diye bekledikler once 62 oldu diger gun 18e dusmustu rahatlamistik.
mirage benim de adet belirtilerim basladi, bat ayniydi senle sanirim 1 marttatli krizim, rahimde gerilmelerim ve ruh halimde degisikler basladi. sanirim geliyor benimki 6 gun sonra
canım cerrahi müdahale derken kürtaj filanmı? gerek kalmaz inşallah kimyasal gebelik olduğu içinmi böyle dikkat ediliyo değere anlamadım ama neyssse kötü bişey olmaz merak etme....
kızzllaaaar nasılsınız canım arkadaşlarım benim..... yogun yorucu bi günün ardından yeni oturabildim biraz soluklanayım kalkıp iş yapıcamyarına sürpriz misafir çıktı arkadaşım geliyoooo çok sevindirik oldum.. ve ben bugün hafta sonu için adı çook methedilen bi dr dan randevu aldım çok heyecanlıyım acaba o ne dicek farklı bişey beklemiyorum ama olsun yinede merak iştee
ketenhelva esrayla görüştüm bugün tranferi olmuş,2 adet bebiş koymuşlar şimdi yatma sürecindeymiş,5 martta hamile olduğunu öğrenicek inşallahhh:)
çok çok saol cnm inşallah :)) yarın sabah öğrenicem doktordan inşallah düşmüştür yoksa cumartesi doktora gitmek zorunda kalcam( inşallah öle bişeye gerek kalmaz :))
cnm dış gebelikte olabiliyomuş onun için dikkat ediyolar... hadi hayırlısı bakalım inşallah bu doktor güzel şeyler söler sana dualarım seninle :))
ayyyy hadi bakalım esradan güzel haberler gelir inşallah benim arkadaşımda dün transfer yaptırdı oda 5 martta öğrencek inşallah hamiş oldugunu ayyy süpper aynı gün 2 hamiş haberi alcazz :))
tubaemrahgecmis olsun, Allah bir daha yasatmasin canim, ben de hastanede yatmistim degerler sifirlansin diye bekledikler once 62 oldu diger gun 18e dusmustu rahatlamistik.
mirage benim de adet belirtilerim basladi, bat ayniydi senle sanirim 1 marttatli krizim, rahimde gerilmelerim ve ruh halimde degisikler basladi. sanirim geliyor benimki 6 gun sonra
canım cerrahi müdahale derken kürtaj filanmı? gerek kalmaz inşallah kimyasal gebelik olduğu içinmi böyle dikkat ediliyo değere anlamadım ama neyssse kötü bişey olmaz merak etme....
kızzllaaaar nasılsınız canım arkadaşlarım benim..... yogun yorucu bi günün ardından yeni oturabildim biraz soluklanayım kalkıp iş yapıcamyarına sürpriz misafir çıktı arkadaşım geliyoooo çok sevindirik oldum.. ve ben bugün hafta sonu için adı çook methedilen bi dr dan randevu aldım çok heyecanlıyım acaba o ne dicek farklı bişey beklemiyorum ama olsun yinede merak iştee
ketenhelva esrayla görüştüm bugün tranferi olmuş,2 adet bebiş koymuşlar şimdi yatma sürecindeymiş,5 martta hamile olduğunu öğrenicek inşallahhh:)
hııı yok cnm dış gebelik diildir inşallah o tehlikeli baya...5 martta güzel haberler gelicek desenee:)
sağol canikom çok teşekkürler. Umarım sen de en kısa zamanda isteklerine kavuşursun. Rahat ol. Adet olursan yeni bir başlangıç çok güzel olmaz mı?
inşallah canım çok sağol. Sıra sizde. Yaz çıkmadan bu topikte gebe olmayan kalmaycek inşallah...
hoşgeldiiiiin. Sağol canım inşallah bi 10 güne pıtpıtları alırız...
hayatım aslında benim randevu daha geç olacaktı da kese fazla küçük olduğu için erken çağırdı. Ama ben belki biraz daha beklerim. Bi dahaki gelişinde duyarız dedi kalbini. Bakaklım. Ben zaten 7 aydır folic asit içiyorum. Bi de olası düşüğe karşı progestan verdi. Yani tıbben bilinen faydası olmamakla beraber zararı olmayan bir hormon hapı. Başka bi ilaç kullanmıyorum.
inşallah güzel bir sonuç alırsın da yep yeni bir yola çıkarsın hayatım önümüzdeki aylarda...
bariiiii topiki bugün ben açimmm
günaydınnnnnnn güzel anne ve güzel adayları :119::119::119:
canlarım günaydın :)
topiğimize nazar değdi wallahigüzel ve keyifli paylaşımlar dileğiyle
günaydınnnn :)) cnm mail attım aile hekimime sonuç çıkınca dönücek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?