Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

iyiyim ama regl belirtilerim olduğu için de mutsuzum biraz. şu çizelgeni değiştirsen ya artık :))

sağlık olsun kuzum umudunu kesme yine hiç belli olmuyo ki belirtiler birbirine benziyo değiştiricemde elim gitmiyo kuzum doktora gidim gelim ondan sonra kısmet inş.

kızlarrr günaydınn yine doktordan geliyorum yine kan verdim degerlerimin sıfırlanması gerekiyo die yarın sabah sonuç alcam delik deşik oldum vallayaaaa (

kızlarrr günaydınn yine doktordan geliyorum yine kan verdim degerlerimin sıfırlanması gerekiyo die yarın sabah sonuç alcam delik deşik oldum vallayaaaa (

selam tubiş...değerin sıfırlanması için özel birşey mi yapıyolar ki. kendiliğinden sıfırlanmıyo mu? niye bir daha kan verdin ki?

selam tubiş...değerin sıfırlanması için özel birşey mi yapıyolar ki. kendiliğinden sıfırlanmıyo mu? niye bir daha kan verdin ki?
selam cnmm :)) evet sıfırlanması gerekiyor yani regl devam ediyo yavaş yavaş sıfırlanıyo ama sıfırlanmazsa cerahi müdahale gerekebiliyo ( inşallah gerek kalmaz yarın sabah öğrencem sonucu
canım hg umarım güzel sonuçlar alırsın

hoşbulduk cnmm :)) inşallahhh

anladım canım. ayy inşallah gerek kalmaz müdahaleye falan. resmen sevincimiz kursağımızda kaldı. hayırlısı diyelim.

tubaemrahgecmis olsun, Allah bir daha yasatmasin canim, ben de hastanede yatmistim degerler sifirlansin diye bekledikler once 62 oldu diger gun 18e dusmustu rahatlamistik.
mirage benim de adet belirtilerim basladi, bat ayniydi senle sanirim 1 mart tatli krizim, rahimde gerilmelerim ve ruh halimde degisikler basladi. sanirim geliyor benimki 6 gun sonra

sağol canikom çok teşekkürler. Umarım sen de en kısa zamanda isteklerine kavuşursun. Rahat ol. Adet olursan yeni bir başlangıç çok güzel olmaz mı?

maşallah bebişimize....ılgımla sen peşpeşesiniz ne güzel, inşallah hep böyle ikişe üçer devamlı gelir hamişlerimiz...

inşallah canım çok sağol. Sıra sizde. Yaz çıkmadan bu topikte gebe olmayan kalmaycek inşallah...

hoşgeldiiiiin. Sağol canım inşallah bi 10 güne pıtpıtları alırız...

canım benim çok sevindim inş. kalp atışlarını da görücez sonrası da inş. kuzum ben 15 gün sonra gidicem kalp atışı için sen benden daha erken gideceksin kullandığın ilaçlar varmı kuzum?

hayatım aslında benim randevu daha geç olacaktı da kese fazla küçük olduğu için erken çağırdı. Ama ben belki biraz daha beklerim. Bi dahaki gelişinde duyarız dedi kalbini. Bakaklım. Ben zaten 7 aydır folic asit içiyorum. Bi de olası düşüğe karşı progestan verdi. Yani tıbben bilinen faydası olmamakla beraber zararı olmayan bir hormon hapı. Başka bi ilaç kullanmıyorum.

inşallah güzel bir sonuç alırsın da yep yeni bir yola çıkarsın hayatım önümüzdeki aylarda...

canım cerrahi müdahale derken kürtaj filanmı? gerek kalmaz inşallah kimyasal gebelik olduğu içinmi böyle dikkat ediliyo değere anlamadım ama neyssse kötü bişey olmaz merak etme....

kızzllaaaar nasılsınız canım arkadaşlarım benim..... yogun yorucu bi günün ardından yeni oturabildim biraz soluklanayım kalkıp iş yapıcam yarına sürpriz misafir çıktı arkadaşım geliyoooo çok sevindirik oldum.. ve ben bugün hafta sonu için adı çook methedilen bi dr dan randevu aldım çok heyecanlıyım acaba o ne dicek farklı bişey beklemiyorum ama olsun yinede merak iştee

ketenhelva esrayla görüştüm bugün tranferi olmuş,2 adet bebiş koymuşlar şimdi yatma sürecindeymiş,5 martta hamile olduğunu öğrenicek inşallahhh:)

çok çok saol cnm inşallah :)) yarın sabah öğrenicem doktordan inşallah düşmüştür yoksa cumartesi doktora gitmek zorunda kalcam ( inşallah öle bişeye gerek kalmaz :))

cnm dış gebelikte olabiliyomuş onun için dikkat ediyolar... hadi hayırlısı bakalım inşallah bu doktor güzel şeyler söler sana dualarım seninle :))
ayyyy hadi bakalım esradan güzel haberler gelir inşallah benim arkadaşımda dün transfer yaptırdı oda 5 martta öğrencek inşallah hamiş oldugunu ayyy süpper aynı gün 2 hamiş haberi alcazz :))

hııı yok cnm dış gebelik diildir inşallah o tehlikeli baya...5 martta güzel haberler gelicek desenee:)

ay sorma ağlıycam yaa, bu defa pek psikolojik etki yok da rahimde kasıkta gerilme var. ay bilmiyorum ne var ne yok şaşırdım artık ben de. şu çizelgemi değiştirmek istiyorum artık...

ay dumanım çok heyecanlıymış ketelhelvanın olayı. hadi inşallah iyi olur. bu arada yeni doktora görünmeye karar vermene de çok sevindim. ben baştan beri bunu istiyodum senin için biliyosun. herşey güzel olacak. bir gün...

bariiiii topiki bugün ben açimmm
günaydınnnnnnn güzel anne ve güzel adayları :119::119::119:

kontrol iyidir insanın içi rahatlar belki bende erken giderim salı gününden beri günler geçmek bilmedi benim için
bende progestan iğne kullanıyorum canım bide folik asit umarım herşey güzel olur:))

birsen canım umarım bu doktor güzel şeyler söyler inş.

esracım şimdi ne heyecanlıdır canım benim dualarım onunla hamiş haberini verecek bize allahın izniyle inş.

bariiiii topiki bugün ben açimmm
günaydınnnnnnn güzel anne ve güzel adayları :119::119::119:

günaydın bebişim tubişim aldın mı sonucu kuzum?

canlarım günaydın :)

topiğimize nazar değdi wallahi güzel ve keyifli paylaşımlar dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…