- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
kızlarrr tahlil sonucumu aldım 4,97 ya kadar düşmüş ayyy çok mutluyummmm :)))
gözün aydın canım yeni ay yeni umut bekliyoruz güzel heberlerini inş.
çok saol cnmm inşallah bu arada çizelgede diğişmiş çok yakışmış :)))
kızlarrr tahlil sonucumu aldım 4,97 ya kadar düşmüş ayyy çok mutluyummmm :)))
çok şükür tuğbacım. gözün aydın. haydi bekleme yapma, çalış çalışşş :))
canım yaa inşallah bu değişiklik iyi glelir bana,en azından 2.bi görüş alırım bu da tüp bebek mantıklı derse işim kesinleşmiş olur... mirage az kaldı sende çizelge değiştiriceksin içime doğuyoooo:)ay sorma ağlıycam yaa, bu defa pek psikolojik etki yok da rahimde kasıkta gerilme var. ay bilmiyorum ne var ne yok şaşırdım artık ben de. şu çizelgemi değiştirmek istiyorum artık...
ay dumanım çok heyecanlıymış ketelhelvanın olayı. hadi inşallah iyi olur. bu arada yeni doktora görünmeye karar vermene de çok sevindim. ben baştan beri bunu istiyodum senin için biliyosun. herşey güzel olacak. bir gün...
senin çizelgeni yesinler:) canım güzel şeyler duyacağımı zannetmiyorum ama en azından farklı bi çözüm önerisi gelir daha mantıklı diyorum.... hayırlısııı...kontrol iyidir insanın içi rahatlar belki bende erken giderim salı gününden beri günler geçmek bilmedi benim için
bende progestan iğne kullanıyorum canım bide folik asit umarım herşey güzel olur:))
birsen canımumarım bu doktor güzel şeyler söyler inş.
esracım şimdi ne heyecanlıdır canım benim dualarım onunla hamiş haberini verecek bize allahın izniyle inş.
günaydın bebişimtubişim aldın mı sonucu kuzum?
hadi geçmiş olsun :) o zaman napıyoruzzz kırmızılar gider gitmeeez hemen yeniden başlıyoruuuzzz...kızlarrr tahlil sonucumu aldım 4,97 ya kadar düşmüş ayyy çok mutluyummmm :)))
canım yaa inşallah bu değişiklik iyi glelir bana,en azından 2.bi görüş alırım bu da tüp bebek mantıklı derse işim kesinleşmiş olur... mirage az kaldı sende çizelge değiştiriceksin içime doğuyoooo:)
evet cnm aynen öleee dün akşam itibariyle çalışmalara başlandı hakkımızda hayırlısıııı :))canım yaa inşallah bu değişiklik iyi glelir bana,en azından 2.bi görüş alırım bu da tüp bebek mantıklı derse işim kesinleşmiş olur... mirage az kaldı sende çizelge değiştiriceksin içime doğuyoooo:)
senin çizelgeni yesinler:) canım güzel şeyler duyacağımı zannetmiyorum ama en azından farklı bi çözüm önerisi gelir daha mantıklı diyorum.... hayırlısııı...
hadi geçmiş olsun :) o zaman napıyoruzzz kırmızılar gider gitmeeez hemen yeniden başlıyoruuuzzz...
kıslar nasılsınız bızım yarın ayrıntılı ult.var cok heycanlıyım ıns guzel seyler olur optum cok sızı
evet cnm aynen öleee dün akşam itibariyle çalışmalara başlandı hakkımızda hayırlısıııı :))
ayy hadi bakalım gör kuzucunu güzel haberlerle gel inşallah :))
mirage79 cnmmmhadii inşallah güzel haberler verirsin bizeee :))) benim olmadı ama hamiş kadım sayılır yanee sen benim totem kardeş olduğun için hamişsin gibi geliyoo :))
günaydın canımm...valla bu ay da umut yok gibi gözüküo bende. dün gece öyle bir kasık ağrısı çektim ki, uyuyamıyodum, sonunda kalktım sıcak su torbası yaptım da uyuyabildim sonunda. bi de sürekli guluk guluk diye kıpırdanıyo aşağısı, öyle olunca regl olurum ben((((( tuğba yaa neden hamile kalamıyorum bi türlü ben. ilkinde 3. ayda kalabilmiştim. martta doktora gidicem. bu arada regl olduktan kaç gün sonra doktora gitmem gerekiyo gerekli kontrolleri yapabilmesi için? yumurtlamadan birkaç gün önce falan mı?
cnmmm o hiç belli olmazz :))) herşey kadar kısmet belkidee süpriz yapıcaktırr :)) cnmm öle düşünme lütfennnn biraz psikolojiylede ilğili hamile kalamamak sen kafanı bi boşalt kalıcaksın bak ben kaldımda noldu olmadı keşke böle olucana hiç kalmasaydım bu ay :))
cnmm eger hormon testi yapılcaksa adetin 3 üncü günü gidiyosun doktora ama genel rutin testlerse istediğin herhangi bi zaman gidebilirsin :))
hormon testi yok bu aşamada. rutin kontrol...ama ilişki için gün vermesi için yumurtlamaya yakın gidersem daha iyi diye düşündüm. şu geldiğim hale bak. kocamla ne zaman birlikte olacağıma doktor karar verecek :) sana bişey diyyim mi, ben bu olaydan çok etkilendim çok yıprandım ama eltim hamile kalmış olmasaydı şimdiye belki de çoktan hamile kalmış olacaktım. beni o bitirdi, ters düz etti. hala devam ediyor ve edecek de...şimdi de doğum yapacağı zaman için kafamda kuruyorum. ne yapacağım? doğumuna gitmemeye kesin kararlıyım ama bu birçok şeyi değiştirecek aile hayatımızda. geçen akşam kabus gördüm; normal doğumla doğum yapıyordu eltim. yani normalde kabus olarak nitelendirilecek birşey değil ama ben kabus etkisi hissediyordum, rüyayı görürken de uyandıktan sonra da. eltimin ufak çocuğu sıkıntıdan saçkıran olmuştu rüyamda kıskançlıktan. yani hiç iyi bir tarafı yoktu rüyamda onun doğuruyor olmasının. ben nasıl böyle kötü düşünceli bir insana dönüştüm? yani onun için kötüsünü dilemiyorum ama hiç iyi bir hissim de yok. bi de işin ilginç tarafı şunu da keşfettim kendimde, ben hamilelere karşı değil sadece hamile eltime karşı bu duyguları hissediyorum. çok yakınımda bir sürü başka hamile kadın var ve onlardan hiçbir rahatsızlık duymuyorum artık. buna taktım kafayı neyse.
hormon testi yok bu aşamada. rutin kontrol...ama ilişki için gün vermesi için yumurtlamaya yakın gidersem daha iyi diye düşündüm. şu geldiğim hale bak. kocamla ne zaman birlikte olacağıma doktor karar verecek :) sana bişey diyyim mi, ben bu olaydan çok etkilendim çok yıprandım ama eltim hamile kalmış olmasaydı şimdiye belki de çoktan hamile kalmış olacaktım. beni o bitirdi, ters düz etti. hala devam ediyor ve edecek de...şimdi de doğum yapacağı zaman için kafamda kuruyorum. ne yapacağım? doğumuna gitmemeye kesin kararlıyım ama bu birçok şeyi değiştirecek aile hayatımızda. geçen akşam kabus gördüm; normal doğumla doğum yapıyordu eltim. yani normalde kabus olarak nitelendirilecek birşey değil ama ben kabus etkisi hissediyordum, rüyayı görürken de uyandıktan sonra da. eltimin ufak çocuğu sıkıntıdan saçkıran olmuştu rüyamda kıskançlıktan. yani hiç iyi bir tarafı yoktu rüyamda onun doğuruyor olmasının. ben nasıl böyle kötü düşünceli bir insana dönüştüm? yani onun için kötüsünü dilemiyorum ama hiç iyi bir hissim de yok. bi de işin ilginç tarafı şunu da keşfettim kendimde, ben hamilelere karşı değil sadece hamile eltime karşı bu duyguları hissediyorum. çok yakınımda bir sürü başka hamile kadın var ve onlardan hiçbir rahatsızlık duymuyorum artık. buna taktım kafayı neyse.
cnm peki senin eltine karşı bi uzaklığın varmı yani sevmeme gibi durum ?? cnm benim öle deme bende öleyim her hamileye baktığımda bende acaba bişi olurmu olsa nolur falan die düşünüyorum sonra delimisin sen yaşadın bunu nasıl düşünürsün diyip kendime kızıyodum ama geçti psikolojim düzeldi artık bence sende boşver gitsin düşünmemeye çalış bak en yakın arkadaşım doğum yaptı bebeği 2 aylık oldu kendimi hazır hissetmediğim için daha gidemedik arıyorum haftada bir birsürü bahne uyduruyom gitmememk için diyemiyorum ki hazır diilim diye öle desem gittiğimde ucağıma aldığımda kötü şeyler düşünür kıskandığımı düşünür die ama asla sadece benim nie böleolmuyo die kendimi yıprtıyorum(( ama inşallah bizimde bebeğimiz olcek ve bizde çok mutlu olucaz ama demekki daha zamanımız varr :)) ayyy konudan konuya atladım off bea ne dolumuşum yaaaaa
canım benim ya takma kafana kim eltisi hakında iyi şeyler düşünürki o senin hakında iyimi düşünüyo bence dogumuna git gitmessen kıskandıgını düşünür .git başını dimdik tut rabbim büyük de git .ve etrafa gülücük saçmaya çalış seni üzgün degilde mutlu görsünler o sinir olsun senin mutluluguna ama her zaman uzak durursan daha iyi olur .canım aynılarını ben sen ve çogu insan yaşıyor üzülme düşmanına en güzel ceza senin mutlu görünümündür .içinde ne yangınlar olabilcegini biliyorum bende yaşadım aynını hatta o gün eşime kızdıgım halde mutlu gözükdüm.genede sen bilirsin boşvermek en güzeli canım
cnm anlattım valla pek iyi sayılmam dr konusunda kafam çok karıştı ama onun dışında iyim :) bugün bi arkadaşımın mevlüdü vardı,izmirde düğünü oldu ankara ya geldi gelinliğiyle filan erkek evinde dua okundu, dua okuyan teyze bi güzel dualar ettiki Allahhh ımm dolmuşum resmen nasıl ağladım anlatamam.... halbuki hiç sevmem öyle tanımadığım insanların içinde ağlamayıı gerçi o an nerdeyse herkes ağlıyodu ama olsun yinede istemezdim ama rahatladım diyebilirim :)) sen nasılsııın???birsennn nasılsın cnmm ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?