Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

slm kızlaaar yeni hamişleer nasılsınız bakalımm herkes iimiş şükür paşacıım dışında sewgicim cnmm çok üzüldüüm yaaa işte insan böle kahroluyo ewde alıştıı bi canlıyı kaybedincee işlhh oğluna bşy olmaz cnm
nazlım kuzuuum sen nerlerdesiin birsenden aldım hbrlerini dinlenmedeymişin ooh ii ettin cnm
bzi sorucaklursanız çok şükür rabbime iyiyiz ufak sıkıntılar dışında hepinizi çok öpüyoruum canlaar

nazcımmm yaaaa maşşalhh bak büyüyo bebeişin 25 inci haftalara heldim koca göbüşün vardır artıkk :)) cnm allah sağlıklı sıhatlide almayı nasip etsin inşallah cnm ufak sıkıntılar nedir bi sorunmu var ???

kızlarrr ben bebe aspirinillanmak istiyorum kan sulandırıcı özelliği için çünkü ben her doktora gittiğimmde kan pıhtılaşması varmı bakalım diyorum beni hiç iplemiyolarrr oyuzden önlemimi kendim alim diyorum :)) siz ne dersiniz kullanan varmı?? bide bebek aspirini yaa bişi yapmaz heralde bu koca bünyeye :))

kızlar gunaydınn hayırlı haftalar olsun ıns nasılsınız

dumancım doktorun soledıklerıne sevındım hersey ıı gorunuomus ama tabı son kararı sızler vereceksınız hayırlısı olsun ınsss

paşacımmm yaaaa kuslarına ne kadar duskun oldugunu hepımız bılıyoruz gercekten cok ama cok uzuldum dıkkat et kendıne uzulup de zarar verme olurmuu

nazlım sen nasılsın canımmm temızlıkler yapılmıs ne guzel benımde yapılsa ne guzl olur elımden geldıgınde yapıyorum bende ole ıdre edıyoruzz

tugbacım ınss cok yakında olacakkkk uzulme ne olur hersey beyınde bıtıo bakk

mıragecım sen nasılsınnn

dırmıttcımmm nasıl gıdıooo

naz senınde 25 haftalık olmus masss. nasıl gıdıooo kac kılo aldınn

kıslar bende ayrıntılıya gırdm ama pek memnın kalmadım esımı almadı ıcerı banada bebegı hıc gostermedı son anda bu kafası dedı bende sandım bastan asagı anlatcak cevırdı sonra ekranı nerdeyse tartıstım kadınla cok sey beklemıssın ne sanıodun sen dedı bende cevapladım tabııı esım olmasa yapacagımı bılıodum da benımkı kızar ole seylere ıcerde bısıyler deıdm cıktım delı edıolar ınsanı yaaa bebek gorme yerı degılmısss bıde ole dıo gerzekalı neysee 500 gr olmus oglummmm herseyıde ıyımıs allahıma sukurler olsunkı

cnm haklısın kafa bitiyo ama bi bitirebilsemmm :))
ayyy çok sevindimm karnında yarım kilolok bi kuzu varr maşşallah :)) olsun cnmm yaaa herşey normalmiş işte boşver takma kafana sende kendi doktoruna gidince görürsün paşanı :))

aynen ole canım cok kzdım ya ole bole degıl delı oldum o kadarda para yatırdım neyse ıste geldı gectı sende takma kafaba ama en ıı yonteö
doktor ve takıp dıyorum ben

yaaa ben senin ismini unuttum neydiiiii ????

hiç söylememiştim ki unutasın :)) serap...

semraa gözün aydın canım herşey yolundaymış, boşver kucağına alınca görcen zaten, ömür boyu senin olacak, doya doya bakacan, hatta bazen kudurunca git gözüm görmesin seni diyceen :)))

5-6haftalık olan bebeğimi cuma günü düşük yaparak kaybettim. şimdi bir ay bekleyip iyice iyileştikten sonra tekrar hamile kalmayı düşünüyorum.

aaaaa gerçekten mii sanki sölemiştin die hatırlıyorum :)) nesee memnun oldumm :))) yaa serapp ben bebe aspirini içmek istiyommmm amaca başlasammı kan pıhtılaşması varmı yokmu bakılmadı hep söledim ama yapmadılar bende kendi önlemimi kendim alim diyorum yanlışmı düşünüyorum ???
5-6haftalık olan bebeğimi cuma günü düşük yaparak kaybettim. şimdi bir ay bekleyip iyice iyileştikten sonra tekrar hamile kalmayı düşünüyorum.

çok çok geçmiş olsun cnm allah bidaha yaşatmasın ,inşallah en kısa zamanda kolların dolsun :))

pasam cok uzuldum cok gecmis olsun...

kizlar benim ates diplerde adet oluyorum 1 martta, tamam olmadim daha ama geliyor kurtulusu yok
bir dahaki aya umitler

allah razı olsun hepinizden duanızı eksik etmeyin yeter bana çok şükür ishali az geçtide mantaraı devam ediyo yavrum kaşınıyo oglum iyi olsun inanın gözümde yok hiç birşey dünden beri agzıma yicek namında birşey koymadım desem yeri canımın sıkıntısından yiyesim gelmiyokişimdi yavrum arkamda konuşuyo kıızm karanlıgı hiç sevmezdi ışıgı kapatınca başlardı bagırmaya şimdi gece yatınca ışıgı kapatınca seside duymayınca ne aglıyorum eşim yeniden alırız diyo ama şirinimiz yerini kimse tutamazki şimdide oglum paşa hasta ona bişey olmasın diye neler yaptmadım bir bilseniz canım nasıl acıyo harifi yok insan evledının yerine koyuyo evlat ayrı ama okadar alıştımki paşaya 3 gecedir uyuamiyorum yemek desen hakkgetire canımda istemiyo keşke diyorum bazen hayatıma sokmasaydım paşayı şirini paşayada birşey olursa allah korusun benim meleklerim 5 tane olucak hangi birine aglıyım bu ayda kızıma hamile oldugumu ögrenmiştim nede sevinmiştim oda giti gene tek kalıcam bu dört duvar arasında ben ne yapıcam psikolojim bozuldu yeminle artık hiç bir şeyden zevk almıyorum ay ben çok kötüyüm ya

benim de bi ara aklımdan geçmişti o aspirin işi ama sonra düşününce saçma gelmişti. zaten ilk hamilelikte düşüğün sık rastlanılan birşey olduğunu söylüyorlar. geçen hafta yaşadığın şeyi saymıyorum, çünkü test yapmasaydın haberin bile olmayacaktı büyük ihtimal. onu hepimiz daha önce yaşamış olabiliriz. bilir bilmez iş yapmamakta fayda var bence. sonuçta korunmuyorsun ve o da bir ilaç. ne biliyim bilemedim.

hg yonca özletiyorsun kendini walla çok şükür iyiyim kuzum sen nasılsın herşey yolundamı kuzum?

canım bilip bilmeden kullanma çok kafana takılıyorsan git doktora test yaptır kuzum ama bende senin canın sıkımış sters yapma kuzum moralini yüksek tutmaya çalış herşey güzel olacak inş.

canım çok sükür iyiyim doktor kontrolümü bekliyorum sabırsızlıkla kuzum oğlunu görmüşsün sevindim cadı doktor ne gıcık biraz sakin olup gösterse bişey olcak sanki olsun kuzum bebişin büyümüş inş. saglıkla kucağına alacaksın inş

serap memnun oldum canım:)))

çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın inş. sağlıklı ve hayırlı olsun inş.

canım ne kadarlık olursa olsun ıcımız yanıo kavruluyor bılıyorum ama yenı bır bebk ılacımız oluyor ıns en yakın zamanda rabbım bır bebek daha nasıp ederr

canım yaa ne desem bılmıyorum senın adına cok uzuluyorum ne olursa olsun rabbım ınsss senıde sevındırecek

pasam cok uzuldum cok gecmis olsun...

kizlar benim ates diplerde adet oluyorum 1 martta, tamam olmadim daha ama geliyor kurtulusu yok
bir dahaki aya umitler
hayırlısı olsun canım yeni bir ay yepyeni ümitlerle gelsinnn.

iş özlenirmi leeen tatil gibisi varmı ohhh valla benimde tatile çıkasım geldi.... yaaa herkesin kuşu da hasta üşütüyonuzmu hayvanları yoksa kızlar hee? ishal olmaz kuşlar kolay kolay yada yemleri filanmı kurtlu acaba???

serapcıııım :) serap abimin eşinin adı çok severim kendisini seni de ayrı bi sevdim şimdiii:) maşallah neşeli gördüm seni kilo konusuna fazla takılma nasıl olsa fazlasıyla alacaksın :) en azından bebekden sonrasına kadar vaktin var öyle düşün daha rahat olursunnn..

taze annecikkk nasılsın ??? canım bugün akşam kocişle de konuştuk diğer dr un dedikleri daha olumlu geldi bize çok sık karar değiştiriyo gibi hissediyorum kendimi ama ben yine kendim hamile kalmak istiyorum yaaaa Allahıııımmmm yardım et bana karar vereyim bak yine daraldımmmmm(

daha iyi olun siz olurmuuuu az kaldı yonca az zaman çook çabuk geçiyo valla bi bakmışsın kucağında bebişin..

canım fazla sulu kan da düşüğe yol açar biliyomusun?? bebe aspirininin çok etkisi olurmu bilmiyorum, ama iyice araştırmadan başlama olurmu kuzum...

ayyy semraaa senin şu yaşadıkların da varya beni burda çileden çıkarıyo, nasıl dr muş o yle,herhalde orası bebek görme yeri evde ultrasonun yok ya tövbee tövbeee gerizekalı şeyyy yaaa.....

kızlaaar selam nasılsınız bakalım,fazla kaynatmamışsınız bugün çabuk bitti okumam.... kötü bigün geçirdim ben yine yaaa, ama halime şükrediyorum yinede sıcacık evimde oturuyorum karnım tok sabah sabah başıma neler neler geldi yani pişmiş tavuğun başına gelmez,anlatmak istiyorum vallaaa:)) ilk olarak akşam ellerimle ütüleyip yerleştirdiğim badimi bulamadım,sonra onu buldum eteğimi giycem carttt fermuar yırtıldı kilo aldığım da bir kez daha yüzüme vuruldu sonra dedimki bismillah herşey güzel gidecek bugün bunlar kötü tesadüf neysee evden çıktım karşıdan karşıya geçicem bide yağmur yağıyo sonra yanımdan bi öküz arabası geçti ve ben çamur banyosu yaptım en son arabanın arkasından bağırıyodum vee her tarafım su içindeydii çok kötüydü yaaaa burdan tüm acemi ve duyarsız bayan şöförleri kınıyorum en azından erkekler durup bi özür filan diliyo gerizekalı kadın görmedi bilee.... neyse saçlarım keçelemiş halde işe gittim bi yogun bugün de yerimden kalkamıyorum sonra bi ara böyle karnımda bi tuhaflık hissettim lavaboya 1 saat sonra anca gidebildim aaaaa ne göreyim bide herşeyin üzerine kırmızlarr gelmişşşş:)
bu kadar diil daha yeni başlıyo dün haberlerde bi otobüs devrildi diye gösterdiler belki izlemişsinizdir benim bankaya çok yakın yerde oldu kaza akıllı bi müşterimizde kazayı fotolamış geldi onu gösterdi bende ne bileyim normal bi kaza diye baktım fotoya ayyyy adam ikiye ayrılmış köprüde yarısı kalmış yarısı aşağıda böyle insanın 2 ye ayrıldığını duyduğum 2.kaza ama görmemiştim daha önce bi ara fenalaştım resmen o görüntülerden sonra kapanışı da serviste yaptım başka şubeden bi bayan arkadaşım,aynı servisteyiz kızla...kızın kocası vefat etmiş yaa nasıl üüzldüm böyle aklıma geldikçe gözlerim doluyo kız daha 84 doğumlu 2.5 yaşında ikiz kızlar var adamcağız da mekanı cennet olsun kanserdi iyileşmiş ama öyle diyodu dr lar, gece su içmeye diye kalmış sonra gelememiş bir daha hayat çok acımasız yaa minicik yavrular babasız kaldı, o kızı düşünemiyorum bile,geldiğimden beri kocama sarılıp duruyorum herşey ne kadar da anlamsız aslında bugün varsın yarın yoksun.... Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın, ama mutlaka bigün biyerde ayrılıyoruz ben bugün zor toparlanırım gibi geliyo oyalanıyorum bişilerle yemek filan yapıyorum ama aklım hep bu arkadaşımda Allah sabır versin..

böyle işte arkadaşlar bugün benim için çok tuhaf bigündü kötü haberler saçma sapan olaylarla inşallah yarın daha güzel bigün olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…