- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
tubiiiş napıyosun?? yeni bir hikaye yok mu anlatacak??
napim bitanem valla aynı ne hikayesi kızz ???
hiç işte bana laf lazım konuşcak :))
slm kızlaaar yeni hamişleer nasılsınız bakalımm herkes iimiş şükür paşacıım dışında sewgicim cnmm çok üzüldüüm yaaa işte insan böle kahroluyo ewde alıştıı bi canlıyı kaybedincee işlhh oğluna bşy olmaz cnm
nazlım kuzuuum sen nerlerdesiin birsenden aldım hbrlerini dinlenmedeymişin ooh ii ettin cnm
bzi sorucaklursanız çok şükür rabbime iyiyiz ufak sıkıntılar dışında hepinizi çok öpüyoruum canlaar
cnm haklısın kafa bitiyo ama bi bitirebilsemmm :))kızlar gunaydınn hayırlı haftalar olsun ıns nasılsınız
dumancım doktorun soledıklerıne sevındım hersey ıı gorunuomus ama tabı son kararı sızler vereceksınız hayırlısı olsun ınsss
paşacımmm yaaaa kuslarına ne kadar duskun oldugunu hepımız bılıyoruz gercekten cok ama cok uzuldum dıkkat et kendıne uzulup de zarar verme olurmuu
nazlım sen nasılsın canımmm temızlıkler yapılmıs ne guzel benımde yapılsa ne guzl olur elımden geldıgınde yapıyorum bende ole ıdre edıyoruzz
tugbacım ınss cok yakında olacakkkk uzulme ne olur hersey beyınde bıtıo bakk
mıragecım sen nasılsınnn
dırmıttcımmm nasıl gıdıooo
naz senınde 25 haftalık olmus masss. nasıl gıdıooo kac kılo aldınn
kıslar bende ayrıntılıya gırdm ama pek memnın kalmadım esımı almadı ıcerı banada bebegı hıc gostermedı son anda bu kafası dedı bende sandım bastan asagı anlatcak cevırdı sonra ekranı nerdeyse tartıstım kadınla cok sey beklemıssın ne sanıodun sen dedı bende cevapladım tabııı esım olmasa yapacagımı bılıodum da benımkı kızar ole seylere ıcerde bısıyler deıdm cıktım delı edıolar ınsanı yaaa bebek gorme yerı degılmısss bıde ole dıo gerzekalı neysee 500 gr olmus oglummmm herseyıde ıyımıs allahıma sukurler olsunkı
cnm haklısın kafa bitiyo ama bi bitirebilsemmm :))
ayyy çok sevindimm karnında yarım kilolok bi kuzu varr maşşallah :)) olsun cnmm yaaa herşey normalmiş işte boşver takma kafana sende kendi doktoruna gidince görürsün paşanı :))
yaaa ben senin ismini unuttum neydiiiii ????
aaaaa gerçekten miihiç söylememiştim ki unutasın :)) serap...
semraa gözün aydın canım herşey yolundaymış, boşver kucağına alınca görcen zaten, ömür boyu senin olacak, doya doya bakacan, hatta bazen kudurunca git gözüm görmesin seni diyceen :)))
5-6haftalık olan bebeğimi cuma günü düşük yaparak kaybettim. şimdi bir ay bekleyip iyice iyileştikten sonra tekrar hamile kalmayı düşünüyorum.
slm kızlaaar yeni hamişleer nasılsınız bakalımm herkes iimiş şükür paşacıım dışında sewgicim cnmm çok üzüldüüm yaaa işte insan böle kahroluyo ewde alıştıı bi canlıyı kaybedincee işlhh oğluna bşy olmaz cnm
nazlım kuzuuum sen nerlerdesiin birsenden aldım hbrlerini dinlenmedeymişin ooh ii ettin cnm
bzi sorucaklursanız çok şükür rabbime iyiyiz ufak sıkıntılar dışında hepinizi çok öpüyoruum canlaar
kızlar gunaydınn hayırlı haftalar olsun ıns nasılsınız
dumancım doktorun soledıklerıne sevındım hersey ıı gorunuomus ama tabı son kararı sızler vereceksınız hayırlısı olsun ınsss
paşacımmm yaaaa kuslarına ne kadar duskun oldugunu hepımız bılıyoruz gercekten cok ama cok uzuldum dıkkat et kendıne uzulup de zarar verme olurmuu
nazlım sen nasılsın canımmm temızlıkler yapılmıs ne guzel benımde yapılsa ne guzl olur elımden geldıgınde yapıyorum bende ole ıdre edıyoruzz
mıragecım sen nasılsınnn
kıslar bende ayrıntılıya gırdm ama pek memnın kalmadım esımı almadı ıcerı banada bebegı hıc gostermedı son anda bu kafası dedı bende sandım bastan asagı anlatcak cevırdı sonra ekranı nerdeyse tartıstım kadınla cok sey beklemıssın ne sanıodun sen dedı bende cevapladım tabııı esım olmasa yapacagımı bılıodum da benımkı kızar ole seylere ıcerde bısıyler deıdm cıktım delı edıolar ınsanı yaaa bebek gorme yerı degılmısss bıde ole dıo gerzekalı neysee 500 gr olmus oglummmm herseyıde ıyımıs allahıma sukurler olsunkı
paşam yaaaa çok üzüldüm canım,insan uzun süre bi hayvanı besleyince o artık aileden biri gibi oluyo bende 12 yıl yanımızda olan kuşumun ölmesini ağlaya ağlaya izlemiştimannem babam bile nasıl ağlamıştı, şimdi hala aklımdadır, ayyy cidden çok üzüldüm Allah sabrını verir ama mutlaka en kısa zamanda toparlarsın inşallah...
pasam cok uzuldum cok gecmis olsun...
kizlar benim ates diplerde adet oluyorum 1 martta, tamam olmadim daha ama geliyor kurtulusu yok
bir dahaki aya umitler
günaydın kızlar:)
paşam canım çok üzüldüm(( inş. oğlana bişey olmaz o iyileşir... bende çok severim hayvanları köpeğimizi ve tavşanımı kaybettim çok üzüldüm insan alışınca sevince böyle kaybetmek çok üzüyo inş. bişey olmaz canım atlatır eskisi gibi cıvıl cıvıl olur paşa
birsen canım yeni doktorun farklı ve güzel şeyler söylemiş inş. herşey güzel olacak kuzum bi daha denemek en mantıklısı canım inş. sağlıklı ve hayırlısı ileolursun:)))
ketenhelva canım güzel heberlerle dönersin inş.
mirage canım üzülme boşver bence yüzleşmek en iyisi, insanlar sadece senin gülen yüzünü görsünler gözyaşlarınla mutlu olmasınlar... yapabilirsen git bence canım eltinin doğumuna
allah büyüktür sesini duyacak canım inş.
aaaaa gerçekten miisanki sölemiştin die hatırlıyorum :)) nesee memnun oldumm :))) yaa serapp ben bebe aspirini içmek istiyommmm amaca başlasammı kan pıhtılaşması varmı yokmu bakılmadı hep söledim ama yapmadılar bende kendi önlemimi kendim alim diyorum yanlışmı düşünüyorum ???
çok çok geçmiş olsun cnm allah bidaha yaşatmasın ,inşallah en kısa zamanda kolların dolsun :))
kızlarrr ben bebe aspirinillanmak istiyorum kan sulandırıcı özelliği için çünkü ben her doktora gittiğimmde kan pıhtılaşması varmı bakalım diyorum beni hiç iplemiyolarrr oyuzden önlemimi kendim alim diyorum :)) siz ne dersiniz kullanan varmı?? bide bebek aspirini yaa bişi yapmaz heralde bu koca bünyeye :))
kızlar gunaydınn hayırlı haftalar olsun ıns nasılsınız
mıragecım sen nasılsınnn
hiç söylememiştim ki unutasın :)) serap...
semraa gözün aydın canım herşey yolundaymış, boşver kucağına alınca görcen zaten, ömür boyu senin olacak, doya doya bakacan, hatta bazen kudurunca git gözüm görmesin seni diyceen :)))
5-6haftalık olan bebeğimi cuma günü düşük yaparak kaybettim. şimdi bir ay bekleyip iyice iyileştikten sonra tekrar hamile kalmayı düşünüyorum.
canım ne kadarlık olursa olsun ıcımız yanıo kavruluyor bılıyorum ama yenı bır bebk ılacımız oluyor ıns en yakın zamanda rabbım bır bebek daha nasıp ederr5-6haftalık olan bebeğimi cuma günü düşük yaparak kaybettim. şimdi bir ay bekleyip iyice iyileştikten sonra tekrar hamile kalmayı düşünüyorum.
allah razı olsun hepinizden duanızı eksik etmeyin yeter bana çok şükür ishali az geçtide mantaraı devam ediyo yavrum kaşınıyooglum iyi olsun inanın gözümde yok hiç birşey dünden beri agzıma yicek namında birşey koymadım desem yeri canımın sıkıntısından yiyesim gelmiyoki şimdi yavrum arkamda konuşuyo kıızm karanlıgı hiç sevmezdi ışıgı kapatınca başlardı bagırmaya şimdi gece yatınca ışıgı kapatınca seside duymayınca ne aglıyorum eşim yeniden alırız diyo ama şirinimiz yerini kimse tutamazki şimdide oglum paşa hasta ona bişey olmasın diye neler yaptmadım bir bilseniz canım nasıl acıyo harifi yok insan evledının yerine koyuyo evlat ayrı ama okadar alıştımki paşaya 3 gecedir uyuamiyorum yemek desen hakkgetire canımda istemiyo keşke diyorum bazen hayatıma sokmasaydım paşayı şirini paşayada birşey olursa allah korusun benim meleklerim 5 tane olucak hangi birine aglıyım bu ayda kızıma hamile oldugumu ögrenmiştim nede sevinmiştim oda giti gene tek kalıcam bu dört duvar arasında ben ne yapıcam psikolojim bozuldu yeminle artık hiç bir şeyden zevk almıyorum ay ben çok kötüyüm ya
hayırlısı olsun canım yeni bir ay yepyeni ümitlerle gelsinnn.pasam cok uzuldum cok gecmis olsun...
kizlar benim ates diplerde adet oluyorum 1 martta, tamam olmadim daha ama geliyor kurtulusu yok
bir dahaki aya umitler
iş özlenirmi leeen tatil gibisi varmı ohhh valla benimde tatile çıkasım geldi.... yaaa herkesin kuşu da hasta üşütüyonuzmu hayvanları yoksa kızlar hee? ishal olmaz kuşlar kolay kolay yada yemleri filanmı kurtlu acaba???günaydın kızlarrr ben döndüm işe itira ediorum hiççççç özlememişim:)evde dinlendim bol bol yattımda yatım temizlik yaptuım perdelerimi yıkadım halılarımı camlarımı sildim misler gibi oldu
geçmişe bakamıom herkes iyidir inşallahhh
paşamla dün telde konuştuk kızlar benim kuşumda çok hasta dün ne ağladım dualar okudum ona yemek yemio hiç keyfi yok umarım ölmez
dirmit penpetekir kızlar rabbim kucağınuıza almanızı nasib etsin meleklerinizi tubişim çalışmalara devam kuzum duamız hep hayırlısı olsun diye dimi :)öptüm herkesiii
serapcıııım :) serap abimin eşinin adı çok severim kendisini seni de ayrı bi sevdim şimdiii:) maşallah neşeli gördüm senigünaydın kızlarrr...ya yine kendimi fark etmeden yemeğe vermişim, kotumun içine giremedim bu sabah. tartıya da çıkmaya cesaret edemedim. bu ay da doktora gidicem, bana kilo ver demişti ben vermiştim ama başladığım yere döndüm( kızcak şimdi. bi de bugün yarın regl olcam, vücudum nasıl şiştiii, patlıycam sanki o derece.
ayy mızmızlanarak başlamıyım haftaya :)) iyi haftalar hepinize...kız nazlım özlettin kendini cadı kız :)
taze annecikkk nasılsın ??? canım bugün akşam kocişle de konuştuk diğer dr un dedikleri daha olumlu geldi bize çok sık karar değiştiriyo gibi hissediyorum kendimi ama ben yine kendim hamile kalmak istiyorum yaaaa Allahıııımmmm yardım et bana karar vereyim bak yine daraldımmmmmgünaydın kızlar:)
paşam canım çok üzüldüm(( inş. oğlana bişey olmaz o iyileşir... bende çok severim hayvanları köpeğimizi ve tavşanımı kaybettim çok üzüldüm insan alışınca sevince böyle kaybetmek çok üzüyo inş. bişey olmaz canım atlatır eskisi gibi cıvıl cıvıl olur paşa
birsen canım yeni doktorun farklı ve güzel şeyler söylemiş inş. herşey güzel olacak kuzum bi daha denemek en mantıklısı canım inş. sağlıklı ve hayırlısı ileolursun:)))
ketenhelva canım güzel heberlerle dönersin inş.
mirage canım üzülme boşver bence yüzleşmek en iyisi, insanlar sadece senin gülen yüzünü görsünler gözyaşlarınla mutlu olmasınlar... yapabilirsen git bence canım eltinin doğumuna
allah büyüktür sesini duyacak canım inş.
daha iyi olun siz olurmuuuu az kaldı yonca az zaman çook çabuk geçiyo valla bi bakmışsın kucağında bebişin..slm kızlaaar yeni hamişleer nasılsınız bakalımm herkes iimiş şükür paşacıım dışında sewgicim cnmm çok üzüldüüm yaaa işte insan böle kahroluyo ewde alıştıı bi canlıyı kaybedincee işlhh oğluna bşy olmaz cnm
canım fazla sulu kan da düşüğe yol açar biliyomusun?? bebe aspirininin çok etkisi olurmu bilmiyorum, ama iyice araştırmadan başlama olurmu kuzum...kızlarrr ben bebe aspirinillanmak istiyorum kan sulandırıcı özelliği için çünkü ben her doktora gittiğimmde kan pıhtılaşması varmı bakalım diyorum beni hiç iplemiyolarrr oyuzden önlemimi kendim alim diyorum :)) siz ne dersiniz kullanan varmı?? bide bebek aspirini yaa bişi yapmaz heralde bu koca bünyeye :))
ayyy semraaa senin şu yaşadıkların da varya beni burda çileden çıkarıyo, nasıl dr muş o yle,herhalde orası bebek görme yeri evde ultrasonun yok ya tövbee tövbeee gerizekalı şeyyy yaaa.....kızlar gunaydınn hayırlı haftalar olsun ıns nasılsınız
mıragecım sen nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?