merhaba arkadaslar ben bebegimi 40 hafta tasidiktan sonra 20 aralikta normal dogumla dunyaya getirdim.hamileligim cok guzel gecmisti.ama bebegimi anca 1gun koklayabildim.2. gun kaybettim.kaninda mikrop cikmisti.oyle buyuk bi aci cektimki.gordukten,emdirdikten sonra kaybetmek hicbiseye benzemiyo.odasi,besigi,susleri,sekerleri herseyi bombos kaldi.gittigim 2 doktorda hamilelik icin izinverdi.2 ay oldu bebegimi kaybedeli umarim martta adet olmaminsan bi daha boyle bisey yasarim diye korkuyo ama sanki beni bitek yeni birbebek iyi edebilir gibi geliyor.
merhaba arkadaslar ben bebegimi 40 hafta tasidiktan sonra 20 aralikta normal dogumla dunyaya getirdim.hamileligim cok guzel gecmisti.ama bebegimi anca 1gun koklayabildim.2. gun kaybettim.kaninda mikrop cikmisti.oyle buyuk bi aci cektimki.gordukten,emdirdikten sonra kaybetmek hicbiseye benzemiyo.odasi,besigi,susleri,sekerleri herseyi bombos kaldi.gittigim 2 doktorda hamilelik icin izinverdi.2 ay oldu bebegimi kaybedeli umarim martta adet olmaminsan bi daha boyle bisey yasarim diye korkuyo ama sanki beni bitek yeni birbebek iyi edebilir gibi geliyor.
ayy cnmm yaaa valla herşey üst üste gelmiş valla zaten ipler bi koptumu gerisi geliyo :)) gerçekten öle bi varız bi yokuz allah sevdiklerimizin acısıyla sınamasın inşallah bizi onların yokluğunu göstermesin...kızlaaar selam nasılsınız bakalım,fazla kaynatmamışsınız bugün çabuk bitti okumam.... kötü bigün geçirdim ben yine yaaa, ama halime şükrediyorum yinede sıcacık evimde oturuyorum karnım toksabah sabah başıma neler neler geldi yani pişmiş tavuğun başına gelmez,anlatmak istiyorum vallaaa:)) ilk olarak akşam ellerimle ütüleyip yerleştirdiğim badimi bulamadım,sonra onu buldum eteğimi giycem carttt fermuar yırtıldı kilo aldığım da bir kez daha yüzüme vuruldu sonra dedimki bismillah herşey güzel gidecek bugün bunlar kötü tesadüf neysee evden çıktım karşıdan karşıya geçicem bide yağmur yağıyo sonra yanımdan bi öküz arabası geçti ve ben çamur banyosu yaptım en son arabanın arkasından bağırıyodum vee her tarafım su içindeydii çok kötüydü yaaaa burdan tüm acemi ve duyarsız bayan şöförleri kınıyorum en azından erkekler durup bi özür filan diliyo gerizekalı kadın görmedi bilee.... neyse saçlarım keçelemiş halde işe gittim bi yogun bugün de yerimden kalkamıyorum sonra bi ara böyle karnımda bi tuhaflık hissettim lavaboya 1 saat sonra anca gidebildim aaaaa ne göreyim bide herşeyin üzerine kırmızlarr gelmişşşş:)
bu kadar diil daha yeni başlıyodün haberlerde bi otobüs devrildi diye gösterdiler belki izlemişsinizdir benim bankaya çok yakın yerde oldu kaza akıllı bi müşterimizde kazayı fotolamış geldi onu gösterdi bende ne bileyim normal bi kaza diye baktım fotoya ayyyy adam ikiye ayrılmış köprüde yarısı kalmış yarısı aşağıda böyle insanın 2 ye ayrıldığını duyduğum 2.kaza ama görmemiştim daha önce bi ara fenalaştım resmen o görüntülerden sonra kapanışı da serviste yaptım başka şubeden bi bayan arkadaşım,aynı servisteyiz kızla...kızın kocası vefat etmiş yaa nasıl üüzldüm böyle aklıma geldikçe gözlerim doluyo kız daha 84 doğumlu 2.5 yaşında ikiz kızlar var adamcağız da mekanı cennet olsun kanserdi iyileşmiş ama öyle diyodu dr lar, gece su içmeye diye kalmış sonra gelememiş bir daha hayat çok acımasız yaa minicik yavrular babasız kaldı, o kızı düşünemiyorum bile,geldiğimden beri kocama sarılıp duruyorum herşey ne kadar da anlamsız aslında bugün varsın yarın yoksun.... Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın, ama mutlaka bigün biyerde ayrılıyoruz ben bugün zor toparlanırım gibi geliyo oyalanıyorum bişilerle yemek filan yapıyorum ama aklım hep bu arkadaşımda Allah sabır versin..
böyle işte arkadaşlar bugün benim için çok tuhaf bigündü kötü haberler saçma sapan olaylarla inşallah yarın daha güzel bigün olur....
çok iyi anlıyorum seni inş hemenn hamile kalırsın.. ve içindeki o boşluk dolar ben sezeryanla doğum yaptığım için beklemek zorundayım inş zamanı gelince bizimde içimizdeki o boşluklar dolucak...:106:
az once gecmis msjlarini okudum.seninkide cok buyukmus ayni benim gibi buyuk aci yasamissin allah yardimcin olsun.allah bizim bebeklerimizin melek olmasini istemis .oyuzden sebep aramak bos.inşallah allah daha hayirli bebekler verip gonlumuzu alacaktir.
günaydınn cnmmmgünaydın kızlarrr multlu günlerrr
günaydın kızlarrr...istanbulda çok güzel kar yağıyooor. :)
günaydınn cnmmm
nazlım yaa sana ateşimi yazsam nolmuş bana sölermisinn :))
22 şubat:36,3
23 şubat:36,5
24 şubat:36,2
25 şubat:36,4
26 şubat:36,1
27 şubat:36,1
29 şubat:35,8
ayy benmi beceremiyom acep ölçmeyii(
günaydınnnnn :))
tugba ben de topicteki yazina yorum yaptim
hayirli olsun..yeni ayinda bebisin gelir umarim
kizlar benim bat 1 martti ama 2 gun erkenden geldi adet. bekliyordum ates dustugu icin biliyordum onceden o yuzden uzulmeidm bugun... umarim hepimizin gonlune gore olur
yavrum kaç gündür ölçüon ateşini ilk kanama günün ne zamandı bilmiom ama düşüş var ateşinde çatlıcanmı napcan ne zaman adet oldungünaydınn cnmmm
nazlım yaa sana ateşimi yazsam nolmuş bana sölermisinn :))
22 şubat:36,3
23 şubat:36,5
24 şubat:36,2
25 şubat:36,4
26 şubat:36,1
27 şubat:36,1
29 şubat:35,8
ayy benmi beceremiyom acep ölçmeyii(
günaydınnnnn :))
tubiş ben söyliyim sana durumu: gittikçe soğukkanlı bir hal alıyorsun :)) şaka bir yana diğer değerlerin düşmesiyle alakalı bir durum olabilir mi acaba? belki şimdi tamtamına yeni periyodun başlıyodur, tekrar yumurtlama olduğunda tekrar yükselecektir.
İlginç ya, bir anda hepimizin adet dönemi eşitlendi. aynı yerde çalışan veya yaşayan kadınların bir süre sonra eşitlendiğini duymuştum da aynı forumda yazışanlara da olduğunu duymamıştım :))) ben de bugün bekliyorum kırmızıları...
çok saol cnmmm :))) hayırlısı hakkımızda umarım seninde bu reglin en son adetin olur 9 ay boyunca :))tugba ben de topicteki yazina yorum yaptim
hayirli olsun..yeni ayinda bebisin gelir umarim
kizlar benim bat 1 martti ama 2 gun erkenden geldi adet. bekliyordum ates dustugu icin biliyordum onceden o yuzden uzulmeidm bugun... umarim hepimizin gonlune gore olur
galiba öle oluyorummmtubiş ben söyliyim sana durumu: gittikçe soğukkanlı bir hal alıyorsun :)) şaka bir yana diğer değerlerin düşmesiyle alakalı bir durum olabilir mi acaba? belki şimdi tamtamına yeni periyodun başlıyodur, tekrar yumurtlama olduğunda tekrar yükselecektir.
İlginç ya, bir anda hepimizin adet dönemi eşitlendi. aynı yerde çalışan veya yaşayan kadınların bir süre sonra eşitlendiğini duymuştum da aynı forumda yazışanlara da olduğunu duymamıştım :))) ben de bugün bekliyorum kırmızıları...
yavrum kaç gündür ölçüon ateşini ilk kanama günün ne zamandı bilmiom ama düşüş var ateşinde çatlıcanmı napcan ne zaman adet oldun
canım adet olmadınmı sen daha şaşmazdı seninki
yavrum kaç gündür ölçüon ateşini ilk kanama günün ne zamandı bilmiom ama düşüş var ateşinde çatlıcanmı napcan ne zaman adet oldun
pasam cok uzuldum cok gecmis olsun...
kizlar benim ates diplerde adet oluyorum 1 martta, tamam olmadim daha ama geliyor kurtulusu yok
bir dahaki aya umitler
günaydın kızlarrr ben döndüm işe itira ediorum hiççççç özlememişim:)evde dinlendim bol bol yattımda yatım temizlik yaptuım perdelerimi yıkadım halılarımı camlarımı sildim misler gibi oldu
geçmişe bakamıom herkes iyidir inşallahhh
paşamla dün telde konuştuk kızlar benim kuşumda çok hasta dün ne ağladım dualar okudum ona yemek yemio hiç keyfi yok umarım ölmez
dirmit penpetekir kızlar rabbim kucağınuıza almanızı nasib etsin meleklerinizi tubişim çalışmalara devam kuzum duamız hep hayırlısı olsun diye dimi :)öptüm herkesiii
5-6haftalık olan bebeğimi cuma günü düşük yaparak kaybettim. şimdi bir ay bekleyip iyice iyileştikten sonra tekrar hamile kalmayı düşünüyorum.
kızlaaar selam nasılsınız bakalım,fazla kaynatmamışsınız bugün çabuk bitti okumam.... kötü bigün geçirdim ben yine yaaa, ama halime şükrediyorum yinede sıcacık evimde oturuyorum karnım toksabah sabah başıma neler neler geldi yani pişmiş tavuğun başına gelmez,anlatmak istiyorum vallaaa:)) ilk olarak akşam ellerimle ütüleyip yerleştirdiğim badimi bulamadım,sonra onu buldum eteğimi giycem carttt fermuar yırtıldı kilo aldığım da bir kez daha yüzüme vuruldu sonra dedimki bismillah herşey güzel gidecek bugün bunlar kötü tesadüf neysee evden çıktım karşıdan karşıya geçicem bide yağmur yağıyo sonra yanımdan bi öküz arabası geçti ve ben çamur banyosu yaptım en son arabanın arkasından bağırıyodum vee her tarafım su içindeydii çok kötüydü yaaaa burdan tüm acemi ve duyarsız bayan şöförleri kınıyorum en azından erkekler durup bi özür filan diliyo gerizekalı kadın görmedi bilee.... neyse saçlarım keçelemiş halde işe gittim bi yogun bugün de yerimden kalkamıyorum sonra bi ara böyle karnımda bi tuhaflık hissettim lavaboya 1 saat sonra anca gidebildim aaaaa ne göreyim bide herşeyin üzerine kırmızlarr gelmişşşş:)
bu kadar diil daha yeni başlıyodün haberlerde bi otobüs devrildi diye gösterdiler belki izlemişsinizdir benim bankaya çok yakın yerde oldu kaza akıllı bi müşterimizde kazayı fotolamış geldi onu gösterdi bende ne bileyim normal bi kaza diye baktım fotoya ayyyy adam ikiye ayrılmış köprüde yarısı kalmış yarısı aşağıda böyle insanın 2 ye ayrıldığını duyduğum 2.kaza ama görmemiştim daha önce bi ara fenalaştım resmen o görüntülerden sonra kapanışı da serviste yaptım başka şubeden bi bayan arkadaşım,aynı servisteyiz kızla...kızın kocası vefat etmiş yaa nasıl üüzldüm böyle aklıma geldikçe gözlerim doluyo kız daha 84 doğumlu 2.5 yaşında ikiz kızlar var adamcağız da mekanı cennet olsun kanserdi iyileşmiş ama öyle diyodu dr lar, gece su içmeye diye kalmış sonra gelememiş bir daha hayat çok acımasız yaa minicik yavrular babasız kaldı, o kızı düşünemiyorum bile,geldiğimden beri kocama sarılıp duruyorum herşey ne kadar da anlamsız aslında bugün varsın yarın yoksun.... Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın, ama mutlaka bigün biyerde ayrılıyoruz ben bugün zor toparlanırım gibi geliyo oyalanıyorum bişilerle yemek filan yapıyorum ama aklım hep bu arkadaşımda Allah sabır versin..
böyle işte arkadaşlar bugün benim için çok tuhaf bigündü kötü haberler saçma sapan olaylarla inşallah yarın daha güzel bigün olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?