Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

merhaba arkadaslar ben bebegimi 40 hafta tasidiktan sonra 20 aralikta normal dogumla dunyaya getirdim.hamileligim cok guzel gecmisti.ama bebegimi anca 1gun koklayabildim.2. gun kaybettim.kaninda mikrop cikmisti.oyle buyuk bi aci cektimki.gordukten,emdirdikten sonra kaybetmek hicbiseye benzemiyo.odasi,besigi,susleri,sekerleri herseyi bombos kaldi.gittigim 2 doktorda hamilelik icin izinverdi.2 ay oldu bebegimi kaybedeli umarim martta adet olmam insan bi daha boyle bisey yasarim diye korkuyo ama sanki beni bitek yeni birbebek iyi edebilir gibi geliyor.

çok iyi anlıyorum seni inş hemenn hamile kalırsın.. ve içindeki o boşluk dolar ben sezeryanla doğum yaptığım için beklemek zorundayım inş zamanı gelince bizimde içimizdeki o boşluklar dolucak...:106:

canım başın sağ olsun. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. seninki çok çok daha zor bir durum tabi ki. Ama senin de dediğin gibi yeniden ayağa kalk, güçlü dur ve kendini yeni bebeğin için hazırla.

dumanım hakkaten bayağa hareketli bir gün olmuş seninki de. kırmızılar bugün geldiğine göre ikimizin periyodları eşitlenecek demektir. benimki de geldi gelecek. artık aynı günlerde heyecanlanıcaz demek ki...:))

ayy cnmm yaaa valla herşey üst üste gelmiş valla zaten ipler bi koptumu gerisi geliyo :)) gerçekten öle bi varız bi yokuz allah sevdiklerimizin acısıyla sınamasın inşallah bizi onların yokluğunu göstermesin...

cnmm başınsaolsunn çok çok geçmiş olsun seninki herşeyden zor kucağına alıp kokusunu duyup kaybetmek allah birdaha göstermesin biran önce kollarını doldursun inşşallah...

az once gecmis msjlarini okudum.seninkide cok buyukmus ayni benim gibi buyuk aci yasamissin allah yardimcin olsun.allah bizim bebeklerimizin melek olmasini istemis .oyuzden sebep aramak bos.inşallah allah daha hayirli bebekler verip gonlumuzu alacaktir.

inş cnm hayırlı bebeklerimiz olur ama hiç olmasada Rabimin her türlü emrine şükürler olsun her şerrinde bi hayır vardı tam teslimiyet gerekir ama biz insanoğlu bunu başaramıyorus iştee sorguluyoruz sürekli zor bi süreçten geçtiğimiz için inş hakkımızda hayırlı olan oolur cnmm...

günaydın kızlarrr multlu günlerrr
günaydınn cnmmm
nazlım yaa sana ateşimi yazsam nolmuş bana sölermisinn :))
22 şubat:36,3
23 şubat:36,5
24 şubat:36,2
25 şubat:36,4
26 şubat:36,1
27 şubat:36,1
29 şubat:35,8

ayy benmi beceremiyom acep ölçmeyii (

günaydın kızlarrr...istanbulda çok güzel kar yağıyooor. :)

günaydınnnnn :))

tugba ben de topicteki yazina yorum yaptim

hayirli olsun..yeni ayinda bebisin gelir umarim

kizlar benim bat 1 martti ama 2 gun erkenden geldi adet. bekliyordum ates dustugu icin biliyordum onceden o yuzden uzulmeidm bugun... umarim hepimizin gonlune gore olur

tubiş ben söyliyim sana durumu: gittikçe soğukkanlı bir hal alıyorsun :)) şaka bir yana diğer değerlerin düşmesiyle alakalı bir durum olabilir mi acaba? belki şimdi tamtamına yeni periyodun başlıyodur, tekrar yumurtlama olduğunda tekrar yükselecektir.

İlginç ya, bir anda hepimizin adet dönemi eşitlendi. aynı yerde çalışan veya yaşayan kadınların bir süre sonra eşitlendiğini duymuştum da aynı forumda yazışanlara da olduğunu duymamıştım :))) ben de bugün bekliyorum kırmızıları...

yavrum kaç gündür ölçüon ateşini ilk kanama günün ne zamandı bilmiom ama düşüş var ateşinde çatlıcanmı napcan ne zaman adet oldun

canım adet olmadınmı sen daha şaşmazdı seninki

çok saol cnmmm :))) hayırlısı hakkımızda umarım seninde bu reglin en son adetin olur 9 ay boyunca :))
galiba öle oluyorummm ayy bilemedimki zaten bu aydan bişi beklemiyom eminim önümüzdeki ay öğrenmiş oluru bu ateş ölçmeyi daha doğru ölçeriğm ozamn bu deneme ayım :))
yavrum kaç gündür ölçüon ateşini ilk kanama günün ne zamandı bilmiom ama düşüş var ateşinde çatlıcanmı napcan ne zaman adet oldun

cnm benim düşük yani adetim 17 şubatta başladı ben 22 sinde 5 inci gün ölçmeye başladım ayyy bilmiyomki çatlıcammuı acepp ??

canım adet olmadınmı sen daha şaşmazdı seninki

şekerim eli kulağındadır. normalde günü bugün zaten, gecikmiş değilim yani. ayrıca kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum, regl olacakmışım gibi hissediyorum. neyse doktora gitmeme az kaldı. belki gidersem biraz daha rahatlamış olarak dönerim aranıza.

çatlıycan mı dio yaa :)))))))

pasam cok uzuldum cok gecmis olsun...

kizlar benim ates diplerde adet oluyorum 1 martta, tamam olmadim daha ama geliyor kurtulusu yok
bir dahaki aya umitler

hadi bakalım yeni ay yeni ve güzel ümitler olsun inşallah...

sağol canım, Allah sana da en kısa sürede bi bebiş versin...

5-6haftalık olan bebeğimi cuma günü düşük yaparak kaybettim. şimdi bir ay bekleyip iyice iyileştikten sonra tekrar hamile kalmayı düşünüyorum.

canım çok geçmiş olsun, Allah yolunu açık etsin. Korunma sonra inşallah hemen bebeğine kavuşursun...

selam hatunlaar artık akşamları gelip kendi kendime konuşmaya alıştım nasılsınız bakalım :)benim çok karnım ağrıyo yaaaaa spora bile gidemedim bugün zaten kardan 20 dk lık evime 1 saat sonra gelebildim niyetimde yoktu ne biçim bi soguk var yaaaaaaaaaaaa.....tipi var resmen:18::18: bugün coraspine ve folbiole başladım hapçı oldum resmen yumurtalarıma kimyasal karışıyo habire eleviti bırakayım bari dimi kızlar?? siz nasılsınız bakalım? mirage aynı ortamdaki kadınların aynı anda adet oldugunu bende duymuştum bizde psikolojik olarak aynı zamana denk getiriyoruz herhaldeee

Ah be dumancım kabul gününmüş bugün:)
Kaza ve ölenler ayrıca gerida kalanlar için çok üzüldüm. Alllah yardımcıları olsun...
Eminim yarın güzel bir gün olacak hepimize.
Bu arada 26 günde bir olduğuna eminsen yani bugün olduğuna göre 25 martta olcan. 11 mart yumurtlaman kuvvetli, 8 ve 10 martta bi de 12 martta çalış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…