Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım dündü bu olanlar bugün düne göre daha güzel sayılır en azından hafta içinden bir gün daha bitti ben marttaki adetimide görmek istiyorum yaa daha doğrusu gittiğim 2 dr da aynı şeyi söylediği için öyle yapıcam martta adet olup 2.gün kendi dr uma gidicem eğer ortaak bi karar alabilirsek adetim biter bitmez başlıcam çalışmalara 2 dr unda farklışey söylemesi kafamızı karıştırdı karar veremiyoruz tüp bebekmi normalmi diye, iş yerinde hamile olan bi arkadaşım bugün kendi dr una gitmiş,üniversite hastanesine gidiyo dr a benden bahsetmiş dr u da bana yönlendir böyle hastalara ihtiyacım var araştırmak için demiş,o da prof.tecrübeli bi dr muş :) talep geldi diye belki bu hafta sonuda ona giderim bu kez işimi şansa bırakmak isteiyorum yaaa...

canım başın sağolsun acın gerçekten tarifsiz. Allah bir an evel kucağına bir bebiş versin hayrlısıyla, acını dindirsin...

kızlar nerdesiniz ya? öğlenden beri kimse bişey yazmamış.

ben yazdm işte:)

başın sağolsun arkadaşım inşallah martta gelmez adetin bebeğini öğrenirsin yeniden... senin durumun çok daha zor Allah kimseye yaşatmasın

inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhh demek istiyorummm

ben hep geriden geliyorum canikom:)
hımmmm. Valla ilginç olur bence bi güt o hocaya. Doktorlara da pek takma. Bek şimdi ben dedim ya 2 doktora gittim ikiside alakasız takılıo. Özde aynı şeyi yapıolar ama yolları farklı. BEn derim ki, biraz daha normal yoldan çalış. Tüp zaten her zaman yapılır. Çok çok gençsin tüp için ve gebe kalma sorunun yok. Ama tabi uzmanlar ne der o önemli ve daha da önemlisi sen ne dersen o olacak...

Bu arada bıdık iyidir herhal. Yani hiçbişi hissetmiyorum fiziksel olarak, Sadece aşırı bir göğüs acım var. UÇları gene ağrımaya başladı. Memeler dışında gebeliğe dair bişey yok. Bi de tabi gaz. Hafta sonu galba giderim kalp dinlemeye bakalım...

hayranım size valla üşenmeden hergün ateşinize bakıyosunuz maşallllahhhhhh bende eski moda yöntemler bugün akıntı varmı var o zaman yumurtluyosun diyorum halaaaa kızlar sizden biraz enerji almam lazııımm

olsun kuzum en azından takiptesin cnm valla bi işaret bekliyorum yukardan başka türlü karar veremeyiz bizçok zor bi karar yani bi kayıp daha yaşarsam bu hem aylarıma malolur hemde bünyem artık kaldıramaz gibi geliyo.... ama tüp bebekde de olacak diye bi garanti yok offf offf yanii

dur sen duuur bi mide bulantıların başlasında o zaman gör bıdığı :)

hadi hayırlısı bi odoktorada görün istersen farklı bir görüş olur senin için :)) hakkında hayırlısı olsun cnmm tabiki şansa bırakam bu daha çok üzüyo bizi haklısın :))

kızz daha ilk ayım bakalım neler olucak hep merak ediyodum buay bi deniyim dedim :)) tabiki cnm eger bir kez daha doğal yolla denemek istiyosan bunları ögrenmen lazım :))

haklısın canım ya ne desen. Dur bakalım ne olcak bu önümüzdeki günlerde, belki olumlu bişiler olur, belki de en azından tamam ben tüp yapcam kararlıyım dersin. Gün doğmadan neler doğar...

Bilmem ki bulantı başlar mı bende. Gerçi yarın 6 hafta dolcak. Belki başlar ama ne biliyim, garip ya...

Tatlım ben yatıyım, yarın kargalarla kalkıp işe gitcem.
Çok öptüm, umarım herşey güzel olur hepimiz adına...

yok yavrucum yaaa ben gene bildiğim yolsan giderim zaten çok soguk bi insanımdır sürekli üşürüm kesin ateşimde düşük çıkar moralim bozulur:)

7.haftada başlar diye biliyorum cnm son 1 haftan iyi değerlendir:) hadi uyu o zaman sen iyi geceler tatlı rüyalaar..öptüm kendine iyi bak canım...

demek benim dürtmemi bekliyordunuz konuşmak için :)) bugün tv'de hiçbirşey yok. çok sinir.

ya ama ben aşağıya bakıyorum hiçbirinizin ismi yazmayınca artık gelmezler diyip gidiyorum. şimdi burda mısın bakiim? bekliyorum bak

bu arada bugün kırmızılar gelmedi. hamile olmadığımı bile bile yine de heyecanlanıyorum ne tuhaf. ben o doktora bebeksiz gitmek istemiyordum bi mucize olsa keşke. acaba bir kişi her hamileliğinde aynı belirtileri yaşar mı? mesela ben hamile kaldığımda hiç regl belirtim olmamıştı. normalde mutlaka olurdu belirtilerim. belirtisiz geçen ay hamileydim. bu ay da ona dayanarak hamile değilim diyorum. her tür regl belirtisi var bu ay.

hic belli olmaz inşallah hamilesindir biran once alirsin kucagina bebisinitest yapmadinmiki nasil dayandin .benim bat 5 mart gunler gecmiyo hic neredeyse gunum gecmeden test yapacam

hic belli olmaz inşallah hamilesindir biran once alirsin kucagina bebisinitest yapmadinmiki nasil dayandin .benim bat 5 mart gunler gecmiyo hic neredeyse gunum gecmeden test yapacam

bende müthiş bir beyin gücü var bu geciktirme işi için elifcim. bu da öyle birşey olabilir :) testi yapıp da tek çizgiyi görünce çok üzülüyorum. o yüzden en az 3 gün gecikmeden hiç test yapmıyorum. bi de testin sonucunu beklerken çarpıntı falan oluo her defasında. çok yıpratıcı.

ben hamile kaldıım ay altıma pedimi koyup 2 gün dolaşmıştım bütün adet belirtilerim vardı sadece içimden bi ses git test yap dedi:)yaptım ve çift çizgiyi gördüm of kuzum inş boşa bi gecikme değildir bu kayıplarımız aynı dönemlerde inan zaman geçtikçe insan umudunu daha da yitiriyo sanki bi acaip şeyler işte soğudum biişlerden duygularım köreldi gibi çok istiyorum ama off gelmezsen gelme beeee diyesim gelio ne zaman yapcan test

aynen, hayattan tat almıyorum sanki. akşam uyu aynı şey, sabah kalk aynı şey kafamın içinde. bu çok ciddi bir takıntıya dönüştü. yani 3,5 sene sıkı sıkıya korunan bir insan için bir anda bu denli şiddetli çocuk isteği nasıl olabiliyor aklım almıyor inan. madem o kadar istiyordum 3 sene niye korundum? bir anda mı geldi bu bana? anlamıyorum gerçekten. test yapmadan durabildiğim kadar durucam nazlım, en azından cumaya kadar yapmayacağım kesin. çünkü eğer hamileysem de hemen doktora koşmak istemiyorum. hemen doktora gitsem 1 hafta sonra gel kalp atışlarını görelim diycek. ben gidip direk görmek istiyorum kalp atışlarını. çektiğim kasık ağrısı hamilelikteki kasık ağrısından değildi ama, hamileikteki kasık arısı ben gecikip testi yaptıktan 5 gün sonra falan başlamıştı, bu kadar erken değil. bu yine benim beyin oyunlarım...

miragem ins hamissin dir guzelim senin cok iyi anliyorum guzelim bnm
bnede kist cikti iki ay korunma verdi dr
oysaki kist ne kadar önemliymis kanal d gosteriyor bn onemsememistim kendinize dikkat edin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…