Ah be dumancım kabul gününmüş bugün:)
Kaza ve ölenler ayrıca gerida kalanlar için çok üzüldüm. Alllah yardımcıları olsun...
Eminim yarın güzel bir gün olacak hepimize.
Bu arada 26 günde bir olduğuna eminsen yani bugün olduğuna göre 25 martta olcan. 11 mart yumurtlaman kuvvetli, 8 ve 10 martta bi de 12 martta çalış bence
merhaba arkadaslar ben bebegimi 40 hafta tasidiktan sonra 20 aralikta normal dogumla dunyaya getirdim.hamileligim cok guzel gecmisti.ama bebegimi anca 1gun koklayabildim.2. gun kaybettim.kaninda mikrop cikmisti.oyle buyuk bi aci cektimki.gordukten,emdirdikten sonra kaybetmek hicbiseye benzemiyo.odasi,besigi,susleri,sekerleri herseyi bombos kaldi.gittigim 2 doktorda hamilelik icin izinverdi.2 ay oldu bebegimi kaybedeli umarim martta adet olmaminsan bi daha boyle bisey yasarim diye korkuyo ama sanki beni bitek yeni birbebek iyi edebilir gibi geliyor.
kızlar nerdesiniz ya? öğlenden beri kimse bişey yazmamış.
başın sağolsun arkadaşım inşallah martta gelmez adetin bebeğini öğrenirsin yeniden... senin durumun çok daha zor Allah kimseye yaşatmasınmerhaba arkadaslar ben bebegimi 40 hafta tasidiktan sonra 20 aralikta normal dogumla dunyaya getirdim.hamileligim cok guzel gecmisti.ama bebegimi anca 1gun koklayabildim.2. gun kaybettim.kaninda mikrop cikmisti.oyle buyuk bi aci cektimki.gordukten,emdirdikten sonra kaybetmek hicbiseye benzemiyo.odasi,besigi,susleri,sekerleri herseyi bombos kaldi.gittigim 2 doktorda hamilelik icin izinverdi.2 ay oldu bebegimi kaybedeli umarim martta adet olmaminsan bi daha boyle bisey yasarim diye korkuyo ama sanki beni bitek yeni birbebek iyi edebilir gibi geliyor.
çok iyi anlıyorum seni inş hemenn hamile kalırsın.. ve içindeki o boşluk dolar ben sezeryanla doğum yaptığım için beklemek zorundayım inş zamanı gelince bizimde içimizdeki o boşluklar dolucak...:106:
canım dündü bu olanlar bugün düne göre daha güzel sayılır en azından hafta içinden bir gün daha bittiben marttaki adetimide görmek istiyorum yaa daha doğrusu gittiğim 2 dr da aynı şeyi söylediği için öyle yapıcam martta adet olup 2.gün kendi dr uma gidicem eğer ortaak bi karar alabilirsek adetim biter bitmez başlıcam çalışmalara 2 dr unda farklışey söylemesi kafamızı karıştırdı karar veremiyoruz tüp bebekmi normalmi diye, iş yerinde hamile olan bi arkadaşım bugün kendi dr una gitmiş,üniversite hastanesine gidiyo dr a benden bahsetmiş dr u da bana yönlendir böyle hastalara ihtiyacım var araştırmak için demiş,o da prof.tecrübeli bi dr muş :) talep geldi diye belki bu hafta sonuda ona giderim bu kez işimi şansa bırakmak isteiyorum yaaa...
hayranım size valla üşenmeden hergün ateşinize bakıyosunuz maşallllahhhhhhgünaydınn cnmmm
nazlım yaa sana ateşimi yazsam nolmuş bana sölermisinn :))
22 şubat:36,3
23 şubat:36,5
24 şubat:36,2
25 şubat:36,4
26 şubat:36,1
27 şubat:36,1
29 şubat:35,8
ayy benmi beceremiyom acep ölçmeyii(
günaydınnnnn :))
olsun kuzum en azından takiptesinben hep geriden geliyorum canikom:)
hımmmm. Valla ilginç olur bence bi güt o hocaya. Doktorlara da pek takma. Bek şimdi ben dedim ya 2 doktora gittim ikiside alakasız takılıo. Özde aynı şeyi yapıolar ama yolları farklı. BEn derim ki, biraz daha normal yoldan çalış. Tüp zaten her zaman yapılır. Çok çok gençsin tüp için ve gebe kalma sorunun yok. Ama tabi uzmanlar ne der o önemli ve daha da önemlisi sen ne dersen o olacak...
Bu arada bıdık iyidir herhal. Yani hiçbişi hissetmiyorum fiziksel olarak, Sadece aşırı bir göğüs acım var. UÇları gene ağrımaya başladı. Memeler dışında gebeliğe dair bişey yok. Bi de tabi gaz. Hafta sonu galba giderim kalp dinlemeye bakalım...
hadi hayırlısı bi odoktorada görün istersen farklı bir görüş olur senin için :)) hakkında hayırlısı olsun cnmm tabiki şansa bırakam bu daha çok üzüyo bizi haklısın :))canım dündü bu olanlar bugün düne göre daha güzel sayılır en azından hafta içinden bir gün daha bittiben marttaki adetimide görmek istiyorum yaa daha doğrusu gittiğim 2 dr da aynı şeyi söylediği için öyle yapıcam martta adet olup 2.gün kendi dr uma gidicem eğer ortaak bi karar alabilirsek adetim biter bitmez başlıcam çalışmalara 2 dr unda farklışey söylemesi kafamızı karıştırdı karar veremiyoruz tüp bebekmi normalmi diye, iş yerinde hamile olan bi arkadaşım bugün kendi dr una gitmiş,üniversite hastanesine gidiyo dr a benden bahsetmiş dr u da bana yönlendir böyle hastalara ihtiyacım var araştırmak için demiş,o da prof.tecrübeli bi dr muş :) talep geldi diye belki bu hafta sonuda ona giderim bu kez işimi şansa bırakmak isteiyorum yaaa...
hayranım size valla üşenmeden hergün ateşinize bakıyosunuz maşallllahhhhhhbende eski moda yöntemler bugün akıntı varmı var o zaman yumurtluyosun diyorum halaaaa kızlar sizden biraz enerji almam lazııımm
olsun kuzum en azından takiptesincnm valla bi işaret bekliyorum yukardan başka türlü karar veremeyiz biz çok zor bi karar yani bi kayıp daha yaşarsam bu hem aylarıma malolur hemde bünyem artık kaldıramaz gibi geliyo.... ama tüp bebekde de olacak diye bi garanti yok offf offf yanii
dur sen duuur bi mide bulantıların başlasında o zaman gör bıdığı :)
yok yavrucum yaaa ben gene bildiğim yolsan giderim zaten çok soguk bi insanımdır sürekli üşürüm kesin ateşimde düşük çıkar moralim bozulur:)hadi hayırlısı bi odoktorada görün istersen farklı bir görüş olur senin için :)) hakkında hayırlısı olsun cnmm tabiki şansa bırakam bu daha çok üzüyo bizi haklısın :))
kızz daha ilk ayım bakalım neler olucak hep merak ediyodum buay bi deniyim dedim :)) tabiki cnm eger bir kez daha doğal yolla denemek istiyosan bunları ögrenmen lazım :))
7.haftada başlar diye biliyorum cnm son 1 haftan iyi değerlendir:) hadi uyu o zaman sen iyi geceler tatlı rüyalaar..öptüm kendine iyi bak canım...haklısın canım ya ne desen. Dur bakalım ne olcak bu önümüzdeki günlerde, belki olumlu bişiler olur, belki de en azından tamam ben tüp yapcam kararlıyım dersin. Gün doğmadan neler doğar...
Bilmem ki bulantı başlar mı bende. Gerçi yarın 6 hafta dolcak. Belki başlar ama ne biliyim, garip ya...
Tatlım ben yatıyım, yarın kargalarla kalkıp işe gitcem.
Çok öptüm, umarım herşey güzel olur hepimiz adına...
demek benim dürtmemi bekliyordunuz konuşmak için :)) bugün tv'de hiçbirşey yok. çok sinir.
bu arada bugün kırmızılar gelmedi. hamile olmadığımı bile bile yine de heyecanlanıyorum ne tuhaf. ben o doktora bebeksiz gitmek istemiyordumbi mucize olsa keşke. acaba bir kişi her hamileliğinde aynı belirtileri yaşar mı? mesela ben hamile kaldığımda hiç regl belirtim olmamıştı. normalde mutlaka olurdu belirtilerim. belirtisiz geçen ay hamileydim. bu ay da ona dayanarak hamile değilim diyorum. her tür regl belirtisi var bu ay.
hic belli olmaz inşallah hamilesindir biran once alirsin kucagina bebisinitest yapmadinmiki nasil dayandin .benim bat 5 mart gunler gecmiyo hic neredeyse gunum gecmeden test yapacam
bu arada bugün kırmızılar gelmedi. hamile olmadığımı bile bile yine de heyecanlanıyorum ne tuhaf. ben o doktora bebeksiz gitmek istemiyordumbi mucize olsa keşke. acaba bir kişi her hamileliğinde aynı belirtileri yaşar mı? mesela ben hamile kaldığımda hiç regl belirtim olmamıştı. normalde mutlaka olurdu belirtilerim. belirtisiz geçen ay hamileydim. bu ay da ona dayanarak hamile değilim diyorum. her tür regl belirtisi var bu ay.
ben hamile kaldıım ay altıma pedimi koyup 2 gün dolaşmıştım bütün adet belirtilerim vardı sadece içimden bi ses git test yap dedi:)yaptım ve çift çizgiyi gördüm of kuzum inş boşa bi gecikme değildir bu kayıplarımız aynı dönemlerde inan zaman geçtikçe insan umudunu daha da yitiriyo sanki bi acaip şeyler işte soğudum biişlerden duygularım köreldi gibi çok istiyorum ama off gelmezsen gelme beeee diyesim gelio ne zaman yapcan test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?