Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ben 2010 temmuzda evlendim 2 ay dana kocam korundu sonra bıraktık korunmayı şubatta hamile kaldım yani 6 ayda filan sanırım ben hep istedim kuzum ama olmayıncaolmuyo işte çok düşünmemek lazım örgü falan ör ya ben bu ay aklımagelmesin diye neler yapıom bi bilsen kendimi örgüye verdim:)ders çalışıorum kuşumla ilgileniorum 2 günde bir çalışma yapmadık 3 günde bir kasmadım çok biliorum hissediorum yine olmucak snaırım tedavisiz falan olmucak kendimizi yıpratmdan en az hasarla atlatırız umarım bu evreyi annelik duygusu kadınlarda hep var sen ertelemişsin sade hamile kalıp o duygunun güzelliğini yaşadın devamını istedin olmayınca insan daha bi sarılıyo sanırım bu konuyo geçtiimiz aylarda yaptıklarımı düşünüırumda şuan deliymişim gibi hissediorum çişimi falan kokluyodum ya:)bi toın testler vallahi 200-300 lira falan verdim o testlere artık yapmam bunları kendime zarar vermekten başka bişi diil he bide namaz kılıyorum canım dualar okuyorum huzur geld içime inan

Allah kabul etsin tatlım dualarını. niye tedavisiz olmaz diosun ki, birincide doğal yoldan kalmadın mı?

slm kızlaaar herkes nasıl umarım iidir geçmişe bakmadım şükür bzde iyiyiz bi bakiim neler kaynatmışınız

canlarım görüşmeyeli nasılısnız işşallah iyisinirzdir beni sorarsanız paşayla ugraşıyuorım ishali geçti maşşallahta mantarı devam ediyo malesefveterinerin veridgi laçları kullanıyourz işşallah şifa olur rabbim yavrumu ban bagışlasın göbüşünde ve totosunda tüy hiç kalmadı olsun canı içinde olsunda razıyım tüysüz olmasına ben onada razıyım bugün holtör taktırdım kalbime yarın çıkarıcam vericem işşallah temiz çıkar çıkmazsada basadan bilicem çünkü ona kafayı çok takıyourm pazar gününden beri yerdemiyim göktemiyim belli degil vallahı rabbim paşamı bana bagışlasın işşallah sizler ne yapıyosunuz görüşmeyelipaşaya sıkıntımda giremiyorum buraya

slm kızlar :)))

günaydın kızlaaar :) nerelerdesiniz??

canım umudunu kesme belki zamanı vardır kuzum üzülme inş. rabbim nasip edicek sağlıklı ve hayırlı evlatlar inş. belirtilere takılma desemde boş bu fikir beyninden gitmicek inş. tez zamanda olursun

yasemin canım duaların kabul olur inş. beklemediğin zamanda gelecek senin kuzun bak gür moralini yüksek tutmaya çalış canım olacaksın böyle inş. tez zamanda

slm kızlaaar herkes nasıl umarım iidir geçmişe bakmadım şükür bzde iyiyiz bi bakiim neler kaynatmışınız

hg canım bebiş nasıl özledi teyzeleri wallla nasıl gidiyor hamilelik canım umarım herşey yolundadır

birsen kuzum çok öpüyorum seni

ketenhelva yı merak ettim esra nasılsın canım inş. güzel haberlerle dönersin kuzum

hg canım inş. paşa daha iyi olacak üzülme bu kadar allahtan gelene ne denir kuzum anlıyorum seni ama yıpratma kendini bu kadar inş. temiz çıkar canım bende çok şükür iyiyim...

slm canlarım artık pek giremiyorum forma ama kalbim sizlerle ben bebişlerimle safak sayıyorum hayırlısıyla değerlerim artacak ve size güzel haberler vericem bana çok dua edin ne olur.birsencim karar vermeden önce çok iyi düşün tüp bebek tedavisi gerçekten sabr isteyen bi olay umarım herşey yolunda gider senin için.ılgım canım bebişin nsl bakalım?

inş. canım dualarım seninle test yaptırdın mı ne zaman yaptıracan yeni testi merak ettim aklım sendeydi kuzum inş. rabbim sesini duyar sana ikiz bebişler nasip eder

kuzum bilmiyorum walla benimde aklım hep onda bulantım var( 1 hafta sonrada kalp atışı için doktor randevumuz var geçmiyor günler kuzum:31

esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hg canım

dirmit canım hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin inşallah.

kızlar bir müddet daha yokum buralarda kendimi iyi hissetmiyorum pek. belki yine gelir okur giderim sizi merak ettiğim için. yine kabuğuma çekiliyorum ben. hepinizi çok seviyorum hakkınızı helal edin öpüyorum...

heyecanlı bekleyiş :) eminim içerde herşey yolunda gidiodur canım :))

seni çok iyi anlıyorum mügecim. bu günler de geçecek...

heyecanlı bekleyiş :) eminim içerde herşey yolunda gidiodur canım :))

seni çok iyi anlıyorum mügecim. bu günler de geçecek...

ayyyy hadi hayırlısıı yaaaa az kaldııı 5 marttı dimiii ayyyy güzel haberler ver inşallahh :)) herşey yolunda gidiyo merak etme senn :))

canım yaa ilk gebeliğimden sonra 3 ay sürekli hamilelik belirtileri yaşadım,artık olmuyo diye bıraktığım ve hiçbir belirti yaşamadığım ay yeniden hamile kaldım.... bu belirtiler biiz şaşırtabiliyo hiç belli olmaz ümit var demektir daha kırmızılar görünene kadar...inşallah bu ay senin ayın olur martın girişiyle topiğimizin ilk hamiş haberini senden alırız sonra da devamı gelir yine:)

ayyyy ewetttt tubiş ve birsennn bebeklerimle birlikte şafak sayıyoruzzsizlerin duasına çok ihtiyacımız varrrrsen ne yaptın birsen en son yeni bi dr bulduğunu ve bi kez daha doğal yolla deniyceğini yazmışsın bence çok iyi düşün tatlım hiç bişeyi riske atma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…